Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Σουηδέζες!



Το παρακάτω βίντεο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια διαφήμιση καλλυντικών. Κι όμως, αυτές οι όμορφες Σουηδέζες δεν προβάλλουν κάποιο προϊόν, αλλά μιλάνε για το κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών, το οποίο σημείωσε εντυπωσιακά κέρδη στις τελευταίες εκλογές, υπερδιπλασιάζοντας την προηγούμενη εκπροσώπησή του, αποσπώντας το 13% των ψήφων και κερδίζοντας 49 έδρες από τις 349 έδρες στο σουηδικό κοινοβούλιο. Είναι πλέον το τρίτο κόμμα στην Σουηδία. Και όλα αυτά παρά τον λυσσαλέο πόλεμο εναντίον του από media και πολιτικό κατεστημένο.

«Μερικοί πιστεύουν ότι δεν υπάρχουμε», ξεκινάει το βίντεο. «Νεαρά κορίτσια που αγαπάνε την χώρα τους. Αλλά κάνουν λάθος, γιατί είμαστε πολλές και γινόμαστε περισσότερες. Αγαπάμε την χώρα μας και είμαστε περήφανες για την ιστορία μας και κρατάμε την παράδοσή μας. Για αυτό δεν μπορούμε να καθόμαστε και να βλέπουμε την χώρα μας να καταρρέει. Η Σουηδία έχει μετατραπεί σε κάτι αγνώριστο. Είμαστε συνηθισμένα κορίτσια και λέμε μέχρι εδώ!», λέει το βίντεο.

Η μουσουλμανική μετανάστευση δεν αναφέρεται ξεκάθαρα, αν και εννοείται, αλλά αναφέρεται η μάστιγα των βιασμών που διαπράττονται από μη λευκούς μετανάστες στην άλλοτε ασφαλή Σουηδία. «Στη χώρα μας, θα πρέπει να αισθάνεσαι ασφαλής, ακόμα και αν είσαι ένα νεαρό κορίτσι και είσαι έξω αργά το βράδυ», δηλώνει η αφηγήτρια, ενώ νεαρές Σουηδέζες φαίνεται να εκπαιδεύονται στην αυτοάμυνα.

Επίσης δίνεται ένα χτύπημα – και θέλει θάρρος να το κάνεις σήμερα – στην μολυσματική ασθένεια της πολιτικής ορθότητας με τον αυστηρά ιδεολογικοποιημένο φεμινισμό και την σύγχυση των δύο φύλλων, που έχει εξαπλωθεί ιδιαίτερα στη Σουηδία. «Στη χώρα μας, τα κορίτσια θα πρέπει να είναι κορίτσια και τα αγόρια θα πρέπει να είναι αγόρια, χωρίς να ανακρίνονται για αυτό», ακούγεται  η φωνή της κοπέλας.

«Στην χώρα μας φροντίζουμε τα ζώα και την φύση. Οι οικογένειες πρέπει να είναι δυνατές και όλα τα παιδιά να μεγαλώνουν με ασφάλεια. Κληρονομήσαμε την Σουηδία από τους προγόνους μας και πρέπει να την διαφυλάξουμε για τα παιδιά μας. Για αυτό είμαστε μέλη του SDU, της νεολαίας των Σουηδών Δημοκρατών. Είναι ώρα για αλλαγή και ο καθένας χρειάζεται. Έλα μαζί μας». 


Γενικά, το βίντεο κρίνεται θετικά αν και πολλοί μπορεί να πουν ότι προβάλλεται ένας "cool" εθνικισμός με όμορφα πρόσωπα (ποιον «χαλάει» αυτό;). Η μάχη για την αφύπνιση των Ευρωπαίων και ιδιαίτερα των νέων, για την μια Ευρώπη των εθνών είναι δύσκολη και η κατάσταση ίσως σε λίγο να είναι μη ανατρέψιμη, για αυτό χρειάζονται όλα τα μέσα (και όλα τα πρόσωπα!).

ΥΓ. Βεβαίως υπάρχει και η άλλη Σουηδία. Αυτή του σήμερα. Μια εικόνα της αποτυπώνεται σε αυτή εδώ την φωτογραφία. Διαλέγετε και παίρνετε.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ – το είδα εδώ

8 σχόλια:

konion είπε...

Ἔμ, τί νὰ πῶ;
Οἱ πιὸ πολλὲς ἐπαναστάσεις ἀπὸ τὶς γυναῖκες ἀρχίζουνε, διότι εἶναι πιὸ εὐάλωτες. Μετὰ βάζουν τοὺς ἀνδρες καὶ καθαρίζουν!

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχει μονο η Σουηδια ομορφες εθνικιστριες...εχουμε κι εμεις...

π.χ. η κορη του Μιχαλολιακου!

:-)

ΒΕ.Λ. είπε...

Skywatcher, πάντα με εκπλήσσεις ευχάριστα.
Κι εκεί που ήμουν έτοιμος να γράψω για το πόσο χάρηκα που άκουσα απο γυναικεία χείλη "in our country girls should be girls and boys should be boys without being questioned for that", "we inherited Sweden from our ancestors and it is our duty to preserve it for our children...", διάβασα το εξής σχόλιο στο youtube:

"The problem with Sverigedemokratene (SD/SDU) though, is that they are over-the-top pro-Zionist... So it's just 'controlled opposition'. They are offering a 'solution' that only works to give Swedes a false hope for change". 

Ανώνυμος είπε...

11.57 Ναι, το SDU έχει φιλοσιωνιστικές θέσεις, άλλωστε υπάρχουν και Εβραίοι στο κόμμα που βρίσκονται πολύ ψηλά στην ιεραρχία και είναι χαρισματικοί και με το λόγο τους προσελκύουν τον κόσμο να τoυς ψηφίσει, όπως ο Ekeroth, και στο παλαιστινιακό ζήτημα σαφώς και παίρνουν τη θέση του Ισραηλ. Γιατί σε προβληματίζει αυτό? Ο Σιωνισμός είναι μια μορφή εθνικισμού που βάλλεται όσο βάλλονται κι οι υπόλοιποι εθνικισμοί. Υπάρχουν πάρα πολύ Σιωνιστές Εβραίοι σε καίριες θέσεις στον αγώνα ενάντια στην ισλαμοποίηση και τον πολυπολιτισμό. Ακόμη και ο όρος Eurabia είναι επινόηση μια Εβραίας "ισλαμοφοβικής" ιστορικού. Καλό είναι ν' απαλλαγείτε απ' τις συνωμοσιολογικές αγκυλώσεις σας που σας έχουν πείσει οτι οι Εβραίοι βρίσκονται πίσω απ' όλα ι ότι ο Σιωνισμός είναι κάτι κακό.
Και δεν είναι μόνο το SDU. Τα περισσότερα εθνικιστικά κόμματα σ' όλην την Ευρώπη είναι φιλοσιωνιστικά. Λογικό δεν είναι? Δηλαδή είναι πιο λογικό ένας εθνικιστής να υπερασπίζεται τον ισλαμικό παναραβισμό και τους τρομοκράτες της Χαμας κι όχι το φρούριο του δυτικού πολιτισμού στη Μεση Ανατολή το Ισραηλ?

Αυτοί που κατηγορούν το SDU είναι οι ίδιοι που κατηγορούν και τη Γενιά της Ταυτότητας. Ανθρωποι κολλημένοι που μάλλον θέλουν να ξαναβάλουν τα Αουσβιτς σε λειτουργία και τους οποίους πρέπει να απομονώσουμε για να μην ασχημίζουν με το μίσος τους τον όμορφο αγώνα μας εναντια στον πολυπολιτισμό και την ισλαμοποίηση για μία Ευρώπη των Πατρίδων.

Ανώνυμος είπε...

Κάλλιστα μπορεί κάποιος να είναι ταυτόχρονα εναντίον τόσο των μουσουλμάνων,όσο και των εβραίων.Εμείς οι Έλληνες αυτό κάνουμε και αυτό πρέπει να κάνουμε! Ούτε με τη Σκύλλα,ούτε με τη Χάρυβδη!
Μόνο με τον Ελληνισμό!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον "Διηνεκη" της πλακας,που απλα αναδημοσιευει τα διαφορα ιστολογια:Τι σε πειραξε απο την διαφημιση του Σουηδικου κομματος με τις ξανθες γυναικες;Σεξ και εθνικισμος πηγαινουν μαζι,συμπορευονται,με νηστεια και προσευχη δεν λυθηκαν ποτε εθνικα θεματα.Και σε τελικη αναλυση:τι προτεινεις εκτος του να βριζεις καθε μερα τους αναγνωστες του ιστολογιου σου Εσχατη(χα,χα) Γραμμη,Ανασχεσεως(ξανα χα,χα);

SkyWatcher είπε...

Προφανώς το συγκεκριμένο σχόλιο αναφέρεται σε άλλο ιστολόγιο, το οποίο χρησιμοποίησε σχόλιο αναγνώστη του ΚΟ, ο οποίος με τη σειρά του χρησιμοποίησε σχόλιο από το you tube, προκειμένου να προβεί σε ετυμηγορία (εκ των σχολίων) κατά του ΚΟ, περί της οποίας οφείλω να ομολογήσω τούτο: «το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι».

ΒΕ.Λ. είπε...

Για τον φίλο που χρησιμοποίησε το σχόλιό μου στο blog του:

1ον
Καλόπιστα θεωρώ, οτι του διαφεύγουν οι δεκάδες αναρτήσεις του Κοκκινου Ουρανού, περί του «περιούσιου» λαού, περί σιωνισμού και των υποπροϊόντων του.

2ον
Ο ΚΟ επιτρέπει τη δημοσίευση όλων των σχολίων -εκτός των υβριστικών. Εν αντιθέσει με το blog του άνωθι αναφερομένου φίλου.

3ον
«Ο ΚΟ ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους».