Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΠΑ: «Θύματα» είναι οι ισπανόφωνοι παράνομοι αλλοδαποί που εισβάλλουν στα σπίτια, λέει ισπανόφωνη δικαστίνα



Όπως αναφέρει το InfoWars: Η αστυνομία του Νότιου Τέξας συνέλαβε δύο νεαρούς παράνομους αλλοδαπούς που είπαν ότι αποτελούν μέρος ενός δικτύου διαρρηκτών που είχαν στόχο τα σπίτια σε ράντσο σε απομονωμένες περιοχές, ψάχνοντας να βρουν όπλα.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου για την υπόθεση φάνηκε να παίρνει μια πολύ επιεική στάση και είπε ότι θεωρεί ότι οι δύο κλέφτες ήταν τα "θύματα".

«Για μένα είναι θύματα», είπε η δικαστής Rosa Trevino στην ValleyCentral.com.


Ωστόσο, οι κάτοικοι της κοιλάδας του ποταμού Rio Grande, των οποίων οι ζωές επηρεάζονται άμεσα από την απειλή κακοποιών παράνομων μεταναστών, ξέσπασαν.

«Φεύγουν από τη χώρα τους για μια καλύτερη ζωή;!!! Δύσκολο να το πιστέψει κανείς, όταν το μόνο που κάνουν είναι να διαπράττουν εγκλήματα και να μπλέκουν οι ίδιοι σε μπελάδες ... », δήλωσε ένα άτομο σχολιάζοντας την αναφορά της δικαστού στο ValleyCentral.com.

«Αυτοί είναι οι παράνομοι που φέρνει εδώ ο Ομπάμα. Αυτοί είναι οι «ονειροπόλοι». Πού είναι τώρα η LUPE (οργάνωση ισπανόφωνων για τα «δικαιώματα» των μεταναστών); Δεν θέλουν να υπερασπιστούν αυτούς τους εγκληματίες;», επεσήμανε ένα άλλο άτομο.

«Η Δικαστής Trevino είναι ηλίθια απολογήτρια όπως η LUPE. “Έρχονται εδώ μόνο για να εργαστούν” μας λένε. Αναγκάστηκαν να το κάνουν για τα χρήματα που θα τους πλήρωναν για τα προϊόντα κλοπής της τους. Κρεμάστε αυτούς τους ηλίθιους», σχολίασε ένας άλλος, αναφερόμενος στις παρατηρήσεις της δικαστού.

Ενώ τα κατεστημένα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιχειρούν να κάνουν τον αμερικανικό λαό να νιώσει συμπάθεια για την πλημμύρα των παράνομων μεταναστών που εισβάλλουν από τα νότια σύνορα της χώρας, οι Αμερικανοί πολίτες που ζουν την καταστροφική πορεία εμπόρων ναρκωτικών, εμπόρων ανθρώπων, δολοφόνων, βιαστών και κλεφτών παράνομων αλλοδαπών, δεν συγκινούνται από ωραίες λέξεις.

Μόλις τον περασμένο μήνα ένας φύλακας της περιπολίας συνόρων (φωτο), σκοτώθηκε προσπαθώντας να υπερασπιστεί την οικογένειά του από δύο παράνομους μετανάστες που σταμάτησαν με την απειλή των όπλων το όχημά του.
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: