Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ουγγαρέζα σοπράνο NatáLia Bálint τραγουδά την αγάπη για την πατρίδα



Η NatáLia Bálint είναι Ουγγαρέζα σοπράνο που γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου του 1984, στο Keszthely και ζει στην Στουτγάρδη της Γερμανίας. Σπούδασε γερμανική γλώσσα και οικονομικές επιστήμες με ειδικότητα στις διεθνείς επιχειρήσεις και στην πολιτική επικοινωνία. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις διεθνείς σχέσεις και στη διπλωματία. Έχει δώσει συναυλίες σε Λονδίνο, Παρίσι, Τρανσυλβανία, Βοϊβοντίνα, Γερμανία και τις μεγάλες πόλεις της Ελβετίας. Η Bálint αγαπάει την πατρίδα της, είναι πιστή καθολική, υπερασπίζεται πάντα τον ουγγρικό πολιτισμό και τις ουγγρικές αξίες και φροντίζει να δίνει πάντα μια θετική εικόνα της χώρας της στο εξωτερικό. Συμμετείχε σε εκδήλωση του Jobbik, το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά και για αυτό έχει δεχτεί επικρίσεις, ακόμα και απειλές. 


Το παρακάτω είναι ένα νοσταλγικό τραγούδι για την Ουγγαρία και για εκείνους που αναγκάζονται από τις συνθήκες, που άλλοι επέβαλλαν, να ξενιτευτούν.

«Δεν θέλω να συνεχίσω να ζω στην εξορία. Θα αφήσω την ξενιτιά και θα έρθω πίσω. Επειδή αυτή είναι η πατρίδα μας, αυτή είναι η γη μας, το νερό μας. Δώστε μου πίσω τα όνειρά μου, ώστε τα παιδιά μας να ζουν σε καλύτερες μέρες».



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Szilvia Lubics:Ουγγαρεζα δρομεας.Χθες τερματισε στο Σπαρταθλο για πολλοστη φορα(πρωτη στις φυναικες).Οδοντιατρος(το επαγγελμα δεν κανει τον ανθρωπο βεβαιως),με τρια παιδια και σκληρες προπονησεις.Αξιζει να την δειτε στο διαδικτυο!

Ανώνυμος είπε...

Γυναικες και οχι φυναικες!Εκανα λαθος.