Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΤΑΛΙΑ: «Εξαθλιωμένοι» παράνομοι μετανάστες καταφθάνουν με smartphones και tablets...



Μας λένε συνεχώς, ότι για λόγους «ανθρωπιστικούς» (αλλά και οικονομικούς) πρέπει να επιτραπεί να εισβάλουν στις ευρωπαϊκές χώρες μας όλες αυτές οι ορδές των «εξαθλιωμένων», που έρχονται για μια «καλύτερη ζωή». Μόνο που μερικές από αυτές τις «αξιοθρήνητες» υπάρξεις που αποβιβάζονται στην Ιταλία, φαίνεται να έχουν smartphones και tablets κατά την άφιξή τους, πράγμα που τις κάνει να μην φαίνονται και τόσο «αξιοθρήνητες».

Άρθρο της ιταλικής ιστοσελίδας salernonotizie.it δείχνει εικόνες από ορδές παράνομων μεταναστών που έρχονται εφοδιασμένοι με αυτές τις προηγμένες τεχνολογίες.

Περισσότεροι από 5.000 "μετανάστες" αποβιβάστηκαν στο Σαλέρνο μόνο τους τελευταίους τρεις μήνες. Οι τελευταίοι το πρωί της Τρίτης. 837 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και μερικές έγκυες γυναίκες, συλλέχθηκαν στο κανάλι της Σικελίας. Ήρθαν από την Ερυθραία, την Σομαλία, την Συρία, την Παλαιστίνη, το Σουδάν, την Γκάνα, το Κονγκό, τη Σενεγάλη και την Ακτή Ελεφαντοστού. Οι λαθρομετανάστες συλλέχθηκαν στο πλαίσιο της επιχείρησης ‘Mare Nostrum’, σύμφωνα με το οποίο, το ιταλικό Πολεμικό Ναυτικό* έχει περισυλλέξει πάνω από 100.000 λαθρομετανάστες από τις αρχές της χρονιάς, ενώ υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άλλοι που περιμένουν στις ακτές της Λιβύης να τους παρουσιαστεί η ευκαιρία να ταξιδέψουν για την Ευρώπη.  

Ο ανταποκριτής της ιταλικής ιστοσελίδας στη συνέχεια δηλώνει ότι έμεινε «σαστισμένος» από την θέα «μερικών μεταναστών με smartphones», και απλά αναρωτιέται εάν ήταν δικά τους ή τους τα έδωσε η ιταλική κυβέρνηση μόλις κατέβηκαν από το πλοίο!


* Το σχέδιο "Mare Nostrum" ("Δικιά μας Θάλασσα" - τι ειρωνία!) αποτελεί άλλο ένα δείγμα του αυτοκτονικού συνδρόμου που διακατέχει την σημερινή θνήσκουσα Ευρώπη: το ναυτικό μιας χώρας συμμετέχει στην εισβολή στην χώρα που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται!
Εκτός, αυτού :
- Στις 21 Ιανουαρίου, η ιταλική Γερουσία αποφάσισε να καταργήσει το έγκλημα της παράνομης εισόδου! Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε αλλοδαπός, χωρίς βίζα, χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα, μπορεί να έρθει και να εγκατασταθεί στην Ιταλία, χωρίς να παραβιάζει κάποιο νόμο!
- Ένας παράνομος μετανάστης φθάνοντας στην Ιταλία έχει άμεσα το δικαίωμα σε τροφή και στέγη, σε δωρεάν ιατρική περίθαλψη και ένα χαρτζιλίκι 30 ευρώ την ημέρα!. Την ώρα που το ογδόντα πέντε τοις εκατό των συνταξιούχων Ιταλών έχει λιγότερο από 30 ευρώ την ημέρα και θα πρέπει, με το ποσό αυτό, να πληρώσουν για ενοίκιο, τρόφιμα κλπ ...

Διάβασε: Η Ιταλία και όλη η Ευρώπη μετατρέπονται σε μία κατεκτημένη γη με τις ευλογίες της ΕΕ και ο λαός κοιμάται και την συγκλονιστική ομιλία του γεννημένου στην Αίγυπτο Magdi Allam μέσα στο ευρωκοινοβούλιο.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, αμα πάω Saudi Arabia μεταναστης, κερδίζω τίποτις;

-Vae Victis

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΤΑΒΛΕΤ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

ΔΗΛΑΔΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑΒΛΕΤ ΤΙ ΣΗΜΑΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ;

ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΞΛΙΩΜΕΝΟΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΙ;

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΜΑΡΔΙΖΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΦΤΩΧΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΥΡΗΞΕΙ;

ΠΟΣΟΣ ΜΙΣΟΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΓΗΣ.

ΜΑΛΙ - ΛΙΒΥΗ - ΙΡΑΚ - ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΕΒΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑΤΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ.

ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΤΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑ.

ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μονη σου πατριδα ο ουρανος να φανταστω ε Θερσιτη?

Ανώνυμος είπε...

Ο Θερσιτης ειναι της φιλοσοφιας το αιγαιο ανηκει στα ψαρια του... μαλλον...

Ανώνυμος είπε...

Για εσάς που ακόμα επιμένετε να γράφετε στα Ελληνικά
μη θέλοντας να δεχθείτε αυτά τα καταραμένα γκρίκλις
ως την νέα μας γλώσσα, να σας επισημάνω ότι το Ελληνικό
ερωτηματικό, βρίσκεται στο αγγλικό γράμμα Q του
πληκτρολογίου σας.

Ανώνυμος είπε...

Για εσενα που θεωρεις καταραμενα τα Ελληνικα και νεα σου γλωσσα την βαρβαρικη να υποθεσω οτι διαβιεις ακομη σε δεντρα και κουνας την ουρα σου με χαρα μολις βρεις μπανανα ;

Ανώνυμος είπε...

@ Θερσίτης
Σωστά αυτά που επισημαίνει ο Θερσίτης αλλά αναρωτήθηκε ποτέ του ποιος χρηματοδοτεί αυτούς τους "εξαθλιωμένους" όταν το ταξίδι για Ευρώπη κοστίζει 5000-7000 ευρώ;
Δηλαδή μια τριμελής οικογένεια χρειάζεται το λιγότερο 15.000 ευρώ!

Αυτό δεν είναι πόλεμος φίλε μου ;;;;

Ξυπνατε αρνάκια!

Ο πολύς ριζοσπάστης βλάπτει τον εγκέφαλο....!