Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Η τριτοκοσμικοποίηση της Ευρώπης. Τρένα μόνο για γυναίκες προτείνει βρετανίδα υπουργός, εξ αιτίας του αυξανόμενου αριθμού σεξουαλικών επιθέσεωνΚΟ: Οι αριστεροί και λίμπεραλ «φωστήρες» υπερασπίζονται με πάθος την εισβολή και εγκατάσταση όσο γίνεται περισσότερο τριτοκοσμικών παράνομων μεταναστών στις χώρες της Δύσης, οι οποίοι, όπως μας λένε οι διάφορες συστημικές δυτικές κυβερνήσεις, μας «εμπλουτίζουν». Την ίδια ώρα σε όλους αυτούς αρέσει να φαντασιώνονται τους εαυτούς του ότι είναι υπερασπιστές «δικαιωμάτων» πάσης φύσης και μορφής «καταπιεσμένων» και φυσικά των γυναικών. Το ότι όμως η καθημερινότητα της γυναίκας στις δυτικές χώρες, γίνεται όλο και πιο δύσκολη έως αφόρητη, εξ αιτίας του αυξανόμενου αριθμού τριτοκοσμικών μεταναστών, χωρίς για αυτό να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση ή έστω άσκηση κριτικής από όλους αυτούς τους αυτοπροσδιοριζόμενους υπερασπιστές των «δικαιωμάτων» και τις «φεμινίστριες», αποδεικνύει την τεράστια υποκρισία όλου αυτού του νεοταξικού συφερτού που κάθισε στην πλάτες μας.

Σύμφωνα με το ITV:

Μια υπουργός Μεταφορών πρότεινε ότι ένα τρένο με βαγόνια μόνο για γυναίκες θα μπορούσε να βοηθήσει στην καταπολέμηση των αυξανόμενων σεξουαλικών επιθέσεων σε επιβάτες,.

Η Συντηρητική βουλευτής Claire Perry δήλωσε ότι τέτοιες αμαξοστοιχίες υπάρχουν ήδη στην Ιαπωνία*, «επειδή υπάρχει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα με χουφτώματα και χαμηλού επιπέδου βία».

«Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα και θα εξετάσω όλες τις ιδέες», είπε.

Υπάρχουν επίσης βαγόνια μόνο για γυναίκες σε ορισμένα τρένα σε χώρες όπως η Ταϊλάνδη, η Ινδία και η Βραζιλία. (Επίσης η Αίγυπτος, το Ιράν, η Ταϊβάν, το Μεξικό, η Ινδονησία, οι Φιλιππίνες και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

Πόσοι αλήθεια φρουροί χρειάζονται για να προστατεύσουν αυτό το τρένο μόνο για γυναίκες στην Ταϊλάνδη;
1.117 περιπτώσεις σεξουαλικών αδικημάτων έχουν καταγραφεί από την βρετανική αστυνομία μεταφορών (BTP) κατά τους 12 μήνες έως τον Μάρτιο του 2014 – μια ετήσια αύξηση της τάξης του 20,8%.
 
* Στην Ιαπωνία η πρακτική ξεχωριστών βαγονιών για γυναίκες εφαρμόζεται πάνω από 50 χρόνια και η αφετηρία της ανιχνεύεται πίσω στο 1912!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ    

3 σχόλια:

mnk είπε...

Έτσι. Να εφαρμόζεται σιγά-σιγά η σαρία. Μετά εστιατόρια, μαγαζιά, πεζοδρόμια... Σε λίγο και μπούρκα.

konion είπε...

Ὁ καθείς, ὅπως στρώνει κοιμᾶται.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ .