Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΓΑΛΛΙΑ: Εβραίος που είχε καταγγείλει «αντισημιτικά σχόλια» συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να γράφει «Εβραίος» σε αυτοκίνητα



Ένας εξηντάρης άντρας πιάστηκε την Δευτέρα στο Παρίσι να προσπαθεί να γράψει τη λέξη "Εβραίος" σε οχήματα του 16ου διαμερίσματος, αναφέρει η Fdesouche. Ο άνδρας και η σύζυγός του, και οι δύο Εβραίοι, είχαν προβεί σε καταγγελίες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σχετικά με αντισημιτικά ευρήματα στο κτίριο τους.
   
Η αστυνομία είχε σοβαρές υποψίες που επιβεβαιώθηκαν. Την Δευτέρα, ένας άνδρας πιάστηκε να γράφει τη λέξη "Εβραίος" σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα στις οδούς du General-Clavery και Dode de la Brunerie στο 16ο διαμέρισμα. Είκοσι αυτοκίνητα είχαν «μαρκαριστεί». Η αστυνομία του πέρασε χειροπέδες και τον οδήγησε σε κράτηση. «Είναι τρελός για να το κάνει αυτό», είπε ένας αξιωματούχος.
     ...
Ο ύποπτος που συνελήφθη, ονόματι Pierre B., ήταν ήδη γνωστός στην αστυνομία, όχι ως ύποπτος όμως, αλλά ως θύμα. Το περασμένο καλοκαίρι, επισκέφθηκε δύο φορές το αστυνομικό τμήμα του 16ου διαμερίσματος για να καταγγείλει αντισημιτικά σχόλια.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: