Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

«Δεν θα κάνουμε την χώρα μας στρατόπεδο προσφύγων». Ο Ούγγρος πρωθυπουργός κατήγγειλε την μετανάστευση, την πολυπολιτισμικότητα και την πολιτική ορθότητα



Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν κατά την ετήσια ομιλία του σχετικά με την «κατάσταση του έθνους», στη Βουδαπέστη στις 27 Φεβρουαρίου 2015, μεταξύ άλλων, κατήγγειλε την πολυπολιτισμικότητα, την μετανάστευση και την πολιτική ορθότητα.

Ο Orban δήλωσε: «Ο Ούγγρος είναι από τη φύση του, μη πολιτικά ορθός. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει χάσει την κοινή λογική του».

Ο Orbán άσκησε κριτική στην «φιλελεύθερη πολυπολιτισμικότητα» και πρόσθεσε ότι η Ευρώπη δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τη σκληρή αλήθεια για την αποτυχία της. "Οι μετανάστες που φτάνουν θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της Ευρώπης. Η Ουγγαρία πρέπει να παραμείνει ένα σταθερό και ασφαλές μέρος", πρόσθεσε ο Orbán.

Ο Ορμπάν έδωσε όρκο να καταπολεμήσει την μετανάστευσης και είπε ότι η Ουγγαρία δεν πρέπει να μετατραπεί σε ένα «στρατόπεδο προσφύγων». Ο Ορμπάν δήλωσε ότι οι Ούγγροι «δεν θέλουν να δουν πλήθη ανθρώπων να ρίχνονται στη χώρα τους από άλλους πολιτισμούς που είναι ανίκανοι να προσαρμοστούν και αποτελούν απειλή για την δημόσια ασφάλεια, για τη δουλειά τους και για τα προς το ζην τους».

Ο Ορμπάν κατήγγειλε τις αριστερές κοινωνικές πολιτικές, υπερασπίστηκε τον Χριστιανισμό, και ονόμασε την πολυπολιτισμικότητα «μια αυταπάτη» και έκανε έκκληση για την απόρριψη των «φιλελεύθερων κοινωνικών πολιτικών».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Από εδώ, εδώ κι εδώ

3 σχόλια:

ΒΕ.Λ. είπε...

Τρίβω τα μάτια μου με τις δηλώσεις του.
Είναι τόσο επαναστατικές και ασύμβατες με τις σύγχρονες πολιτικές νόρμες, που αδυνατείς να τις συνειδητοποιήσεις.
Πότε είχαμε πρωθυπουργό με ανάλογη φιλοπατριωτική νοοτροπία και ηθική ευαισθησία;

Οι απόγονοι των Ούνων και Αβάρων(πάλαι ποτέ κατσαπλιάδων στα πέριξ της Βασιλεύουσας) βάζουν τα γυαλιά στον εκφυλισμένο και υπνωτισμένο νεοελληνικό όχλο της λοβοτομής και της προόδου.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εμείς, αντίθετα, ασκούμε την πολιτική του "μπάτε σκύλοι αλέστε"... Τι να πω... Αναρωτιέμαι, που πήγαν στη χώρα μας οι άνθρωποι που πραγματικά την αγαπούν και θέλουν να την προστατέψουν... Και θλίβομαι...

Ανώνυμος είπε...

Η Ουγγαρία έχει σοβαρό πρόβλημα από την παρουσία 900 χλδ Τσιγγάνων μέσα σε ένα ουγγρικό πληθυσμό 9 εκατ. που μειούται συνεχώς.
Προπολεμικώς οι Μαγυάροι είχαν σοβαρό πρόβλημα και από την παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων Εβραίων. Το 23% των κατοίκων της Βουδαπέστης αποτελείτο από Ισραηλίτες.