Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ουάου! Έξαλλοι οι «αντιρατσιστές» με παρέλαση “Gay Pride” που θα περάσει κοντά από περιοχή μουσουλμάνων!



Στις 29 Ιουλίου, έχει προγραμματιστεί μια «παρέλαση gay υπερηφάνειας» στη Σουηδία. Αλλά, βλέπετε, αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη «παρέλαση γκέι υπερηφάνειας». Αυτή η «παρέλαση γκέι υπερηφάνειας» δημιουργήθηκε από τον Jan Sjunnesson, πρώην εκδότη της εφημερίδας ‘Samtiden’ στη Σουηδία, η οποία ανήκει στο εθνικιστικό κόμμα «Σουηδοί Δημοκράτες». Η παρέλαση έχει προγραμματιστεί να περάσει από τις περιοχές Tensta και Husby – στις οποίες οι μουσουλμάνοι μετανάστες αποτελούν πάνω από το 75% του πληθυσμού.

Στην σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook, οι διοργανωτές αναφέρουν ότι θα υπάρξουν δημόσια "φιλιά" και "τραγούδια".

Η σελίδα στο Facebook γέμισε με θυμωμένα σχόλια από αριστερούς, που επιτέθηκαν στους «ξενοφοβικούς δεξιούς εθνικιστές» για τη διοργάνωση μιας παρέλασης γκέι υπερηφάνειας μέσα από μουσουλμανικές περιοχές. Δεδομένου ότι το Ισλάμ υποστηρίζει ότι θα πρέπει να εκτελούνται οι ομοφυλόφιλοι, κάτι τέτοιο είναι προφανώς μια επίθεση κατά των μουσουλμάνων και θα πρέπει, συνεπώς, η εκδήλωση να τεθεί εκτός νόμου. Τουλάχιστον, αυτό λένε οι Σουηδοί αριστεροί - και, μάλιστα, Σουηδοί ομοφυλόφιλοι.

Η RFSL, μία από τις αρχαιότερες ομάδες για τα «δικαιώματα» των ομοφυλόφιλων στον κόσμο, η οποία χρηματοδοτείται επίσημα από το κράτος, επιτέθηκε δημοσίως σε αυτή την παρέλαση υπερηφάνειας μέσα από μουσουλμανικές περιοχές, χαρακτηρίζοντάς την εκδήλωση «ρατσισμού» και «λευκής υπεροχής».

Πολλοί αριστεροί ζητούν επίσης να απαγορευθεί νομικά η παρέλαση και οι ανθρώπους που διοργάνωσε να συλληφθούν για «ρητορική μίσους» εναντίον των Μουσουλμάνων.

Trolling. Το μέλλον του εθνικιστικού ακτιβισμού. *

Μα, γιατί αυτοί οι αριστεροί θύμωσαν; Δεδομένου ότι όλο και περισσότεροι μουσουλμάνοι μετανάστες εισάγονται στη Σουηδία, η κοινωνία θα γίνει λιγότερο κοινωνικά φιλελεύθερη. Και καθώς τα δημογραφικά στοιχεία αλλάζουν, τελικά, τα «δικαιώματα» των ομοφυλοφίλων θα βρεθούν σε δύσκολη θέση.

Οι αριστεροί βέβαια, παγιδευμένοι στις ιδεοληψίες τους, μπορεί να νομίζουν (ή να ελπίζουν) ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες θα εγκαταλείψουν τελικά τη θρησκεία τους και θα γίνουν καλοί λίγο μετα-μοντέρνοι, χωρίς ταυτότητα, καταναλωτές. Όμως, τα πράγματα φαίνεται να λειτουργούν αντίθετα. Άλλωστε, ένας γηγενής Σουηδός εμπειρογνώμονας σχετικά με την "ισλαμοφοβία", ασπάστηκε στο Ισλάμ, εγκατέλειψε τελικά την χώρα του για να πολεμήσει για το Ισλαμικό Κράτος.

Η ουσία είναι ότι οι νεοταξικοί αριστεροί δεν πιστεύουν τίποτα από όσα λένε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων ή των γυναικών. Για αυτό δεν βγάζουν τσιμουδιά για τις επιθέσεις, κακοποιήσεις και βιασμούς γυναικών από μουσουλμάνους, ούτε για επιθέσεις μουσουλμάνων εναντίον ομοφυλόφιλων, ούτε φυσικά για τις δολοφονίες ομοφυλόφιλων από το ISIS. Αυτά τα άτομα απλά νοιάζονται για την υπονόμευση των παραδοσιακών πολιτισμών της Δύσης. Μισούν τον δικό τους πολιτισμό, την θρησκεία και την ταυτότητα του λαού τους, αλλά «σέβονται» την θρησκεία και τον πολιτισμό του «άλλου». Το μόνο που τους νοιάζει είναι η καταστροφή της ταυτότητας της πατρίδας τους, χωρίς να νοιάζονται για το τι είδους κοινωνία θα έρθει μετά.


* Μία άλλη τέτοιου είδους ακτιβιστική ενέργεια έγινε από Σουηδούς εθνικιστές, (του πιο ακραίου ‘Σουηδικού Κινήματος Αντίστασης’) που πήγαν πρωί – πρωί, «πριν ανοίξει το μάτι», σε εύπορες μικροαστικές γειτονιές όπου ψηφίζουν υπέρ κομμάτων που υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα και καταγγέλλουν την «ξενοφοβία», με μικροφωνική που έπαιζε σε μεγάλη ένταση ισλαμικά τραγούδια και αμανέδες, λέγοντας «η πολυπολιτισμικότητα ήρθε στην γειτονιά σας!».

Το καλύτερο πάντως, το έκαναν πριν λίγα χρόνια, Ισραηλινοί ‘ακροδεξιοί’, που μάζεψαν 60 Σουδανούς, τους αγόρασαν μαγιό και πλήρωσαν την είσοδό τους σε πισίνα πολυτελούς στεκιού για αριστερούς! Οι οποίο όταν είδαν το τσούρμο των Σουδανών να βουτάει στα «νερά τους», ξέχασαν τον «αντιρατσισμό» τους και άρχιζαν να σκούζουν… Το όλο περιστατικό φυσικά, καταγράφηκε με βίντεο. Έτσι ξεφτυλίζονται όλοι αυτοί οι αριστεροί "ανθρωπιστές".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό!Όπως και τα προηγούμενα του ΚΟ, για τη Σουηδία και το Ισραήλ. Εντύπωση προκαλεί ότι όταν οι αλληλέγγυοι έρχονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα, τότε γίνονται οι μεγαλύτεροι ρατσιστές!

ΠολιτηςΧ είπε...

Αυτη η συνταγη πρεπει να εφαρμοστει σε ΚΑΘΕ παρομοια περιπτωση. Οργανωσεις θα πρεπει να στηνουν καταυλισμους μεταναστων στο Αλσος κηφισσιας(γιατι δηλαδη μονο στο πεδιο του Αρεως) ή τριγυρω απο το τεννις κλαμπ της Πολιτειας μπας και ξενερωσει ο χατζηνικολαου, ας οργανωθει νεο gay parade που να περναει απο τον Αγιο Παντελεημονα ή το μεταξουργειο να δουν την γλυκα απο τους νιγηριανους.Στου παπαγου, στην κα(υ)λλιτεχνουπολη ή στο νεο βουτζα, να γινεται μαζικο προσκυνημα πουχουνε τοσους ανοιχτους χωρους και να μη μαζευονται στο καραισκακη μοναχα ολοι αυτοι ή στο λιμανι , ή συντομα στον Ελαιωνα... ας δουν και οι "ανωτερες ταξεις" που στην πλειονοτητα τους υποστηριζουν ολα αυτα και την..."ροζ" (ψευτο)αριστερα ποσα απιδια πιανει ο σακος!