Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει...

Αν στέκεσαι υπέρ Πίστεως, οικογένειας και του λαού σου, η παγκόσμια ελίτ έχει μια απάντηση για αυτό... Ο Big Brother σε παρακολουθεί.
Του Matthew Heimbach (Traditionalist Youth Network) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

«Θα έρθει μια εποχή που οι άνθρωποι θα τρελαθούν και όταν θα βλέπουν κάποιον που δεν θα είναι τρελός, θα του επιτίθενται, λέγοντας, “Είσαι τρελός”, δεν είσαι σαν εμάς» - Αγ. Αντώνιος ο Μέγας

Η στιγμή όταν μπορείτε να πείτε σε κάποιον "εγώ σου το είχα πει" είναι σχεδόν πάντα μια γλυκόπικρη στιγμή. Όλα αυτά τα χρόνια που υποστήριξα δημόσια την πίστη, την οικογένεια και τον λαό, συχνά άκουσα συντηρητικούς και αντιδραστικούς στην κίνησή μου ότι έπρεπε να "σταματήσω να είμαι τόσο ριζοσπαστικός", επειδή υποστήριζα ότι καταρρέουμε κοινωνικά, πολιτιστικά και δημογραφικά.

Μετά τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων στην Αμερική, (με την έγκριση του «γάμου» των ομοφυλόφιλων από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ και την υστερία που έπιασε το σύστημα σχετικά με την σημαία του Νότου) νομίζω ότι ο καθένας που έχει το παραμικρό ενδιαφέρον για την πολιτική και τα ζητήματα της πίστης μπορεί να δει ότι ο ουρανός πάνω από την Αμερικανική Αυτοκρατορία πραγματικά έχει αρχίσει να πέφτει. Αυτή πτώση δεν είναι κάποια του στυλ Mad Max, όπως ο Alex Jones και οι survivalists πιστεύουν, αλλά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια γενικευμένη επίθεση σε όλες τις μορφές της ταυτότητας, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της χριστιανικής παράδοσης.

Έχω δηλώσει από καιρό ότι η απόσχιση είναι το μόνο όχημα μέσα από το οποίο μπορούμε να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας και την πίστη μας, όταν πολλοί μου έχουν πει ότι είναι δυνατή η «μεταρρύθμιση». Δεν μπορεί να υπάρξει καμία μεταρρύθμιση στο πλαίσιο του αμερικανικού συστήματος, διότι η ίδια η έννοια της Αμερικής βασίζεται στην εξέγερση ενάντια στην ιεραρχία, τη χριστιανική πίστη και την εθνική ταυτότητα. Ενώ οι τσάροι της Ρωσίας ακολούθησαν το σύνθημα "απολυταρχία, Ορθοδοξία και ιθαγένεια", το σύνθημα της σημερινής Αμερικής είναι "δημοκρατία, εκκοσμίκευση και παγκοσμιοποίηση".

Δεν μπορείς να διορθώσεις ένα κτίριο με ραγισμένα θεμέλια και οι τρέχουσες πολιτικές τάσεις δείχνουν ότι καμία πολιτική εξουσία δεν μπορεί να σώσει ή να μεταρρυθμίσει την Αμερική. Έχω πει ότι για την Αμερική δεν υπάρχει λύτρωση και ελπίζω, αγαπητοί αναγνώστες, να το έχετε συνειδητοποιήσει τώρα.

Ο εχθρός συγκεντρώνει ορδές δικηγόρων, ενωμένων διεθνών μέσων ενημέρωσης, ακτιβιστών και όλο το βάρος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για να συντρίψει τους Παραδοσιακούς (Traditionalists). Το τέλος της δυνατότητάς μας να ζούμε στην αμερικανική αυτοκρατορία έφτασε και λυπάμαι που θα το πω, αδελφοί μου και αδελφές μου, αλλά εγώ σας τα είχα πει. 

Η αμερικανική αυτοκρατορία είναι χτισμένη πάνω στην λανθασμένη αντίληψη ενός «προτασιακού έθνους», στον ριζοσπαστικό ατομικισμό και τη λατρεία του χρήματος πάνω απ’ όλα. Η σύγχρονη δυτική κοινωνία είναι ένας εφιάλτης μηδενισμού στον οποίο κάθε μορφή οργανικής κοινωνίας ή παραδοσιακών θρησκευτικών πεποιθήσεων έχουν προσβληθεί ως περιθωριακές ή φονταμενταλιστικές, ενώ οι διαστροφές και μια ατέλειωτη παρέλαση εκφυλισμού, η άμβλωση, η χρήση ναρκωτικών, καθώς και η αυτο-λατρεία εορτάζονται ως πολύτιμες "επιλογές."

Οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης δεν θα κάνουν ειρήνη με εκείνους που απλά θέλουν να ζουν στις παρυφές της αμερικανικής κοινωνίας, προσκολλημένοι στις οικογένειές μας, στην Αγία Γραφή και στα όπλα. Δεν υπάρχει χώρος στην Αμερική για εμάς να χωρέσουμε στην αμερικανική κοινωνία. Ο εχθρός μυρίζει αίμα και έρχεται να κατασπαράξει όλα όσα πιστεύουμε. Η Αστυνομία της Σκέψης κατευθύνεται προς την πόρτα σας, επειδή αρνείστε να ζείτε ως σκλάβος σε αυτό το διεφθαρμένο αντι-χριστιανικό καθεστώς.


Ανεξάρτητα από τις απόψεις σας σχετικά με τη φυλή ή την εθνική ταυτότητα, εφόσον δεν συμφωνείτε με τις απόψεις των παγκοσμιοποιητών, είστε στο στόχαστρο της παγκοσμιοποίησης. Αν νομίζετε ότι τα παιδιά σας θα πρέπει να διδάσκονται τις βιβλικές αρχές στο σπίτι με την οικογένειά τους, αντί να διδάσκονται για τον σοδομισμό και το ομοφυλοφιλικό κίνημα, είστε ένας εχθρός του κράτους. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι μια οικογένεια στη Φλόριντα, όπου και οι δύο γονείς έχουν επιβαρυνθεί "με 10 πλημμελήματα επειδή, επειδή κατά το κράτος, απέτυχαν να εκπαιδεύσουν τα οκτώ παιδιά τους", επειδή αποφάσισαν να παρέχουν home-schooling στα παιδιά τους. Ακόμη και αν απλά θέλετε να καλλιεργήσετε βιολογικά προϊόντα στο χώρο σας με την άφθονη βροχή που στέλνει ο Θεός κάτω στην γη σας, μάντεψε τι; Θα βρεθείτε στη φυλακή, απλά ρωτήστε τον Gary Harrington ο οποίος "έχει αρχίσει να εκτίει ποινή φυλάκισης 30 ημερών επειδή έκτισε τρεις δεξαμενές στην ιδιοκτησία του για τη συλλογή βρόχινου νερού."

Ακόμα κι αν είστε μόνο ένας συντηρητικός χριστιανός που πιστεύει στην Αγία Γραφή, θα δείτε την ζωή σας και τις οικονομίες να καταστρέφονται από το σύστημα, εφόσον εμείνετε στις απόψεις σας, όπως έγινε πριν από λίγες ημέρες, όταν σε ένα ζευγάρι χριστιανών επιβλήθηκε πρόστιμο $ 13.000 επειδή δεν ήθελαν να δεχτούν την εκδήλωση ενός "γάμου" ομοφυλόφιλων στην ιδιοκτησία τους.

Στη σύγχρονη Αμερική, δεν σας επιτρέπεται να έχετε μια χριστιανική κοσμοθεωρία. Η Αριστερά έχει εξαπολύσει κυνήγι εναντίον κάθε αντίθετης φωνής που θα αντιδράσει στην εκφυλισμένη και σατανική ατζέντα της. Θα χρησιμοποιήσει την διαπόμπευση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τη νομική παρενόχληση, και την "άμεση δράση" για να σας καταστρέψει, να σας καθηλώσει και ακόμα να σας στείλει στη φυλακή. Ο εχθρός έχει ξεκινήσει έναν Ολοκληρωτικό Πόλεμο ενάντια στους Traditionalists κάθε τύπου στην Αμερική, και λυπάμαι αλλά... "εγώ σας τα είχα πει".

Ένα τέτοιο παράδειγμα της προσπάθειας των παγκοσμιοποιητών να καταστρέψουν την πίστη, την οικογένεια και το λαό είναι η τρέχουσα πολιτική του οργουελιανού μοντέλου μετατροπής των ηρώων και των προγόνων μας σε "unpersons" (μη πρόσωπα). Στο μυθιστόρημα του Τζορτζ Όργουελ «1984», οι αντιφρονούντες δεν σκοτώνονταν απλώς ή «εξαφανίζονταν», αλλά κάθε αναφορά στην ύπαρξή τους έπρεπε να αφανιστεί από δημόσια και ιδιωτικά αρχεία. Αυτή είναι η μάχη που γίνεται τώρα κατά των συμβόλων της συνομοσπονδίας, συμπεριλαμβανομένων των νεκροταφείων  βετεράνων και μνημείων πολέμου. Δεν τους φτάνει να δαιμονοποιήσουν τον πολιτισμό μας με την καθημερινή προπαγάνδας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή να διδάξουν ψευδή ιστορία στα παιδιά μας στα κρατικά σχολεία, ο εχθρός θέλει ολοκληρωτική νίκη εναντίον των Traditionalists ξαναγράφοντας το παρελθόν, ώστε να μπορεί να ελέγχει πλήρως το μέλλον.

Ακριβώς όπως στο 1984 του Όργουελ στη Σοβιετική Ένωση, αν ένα άτομο έπεφτε στην δυσμένεια του καθεστώτος και σκοτώνονταν, γινόταν ένα unperson.
Η Αριστερά προσπαθεί να εξαφανίσει τα σύμβολά μας, τις εορτές μας και τους ήρωες μας, επειδή αυτές οι εικόνες αντίστασης στην τυραννία και η σύνδεση με το παρελθόν θα μπορούσαν να εμπνεύσουν ένα επαναστατικό πνεύμα στο λαό μας. Να ξέρετε ότι ο οποίος ξεφεύγει από τα δεσμά της αυτοκρατορίας είναι μια επιλογή του, κάτι όμως, που το σύστημα δεν μπορεί να επιτρέψει στους ανθρώπους μας να έχουν.

Η τραγωδία στο Τσάρλεστον χρησιμοποιείται όχι ως ευκαιρία για να βρεθούν τρόποι  να λυθούν οι φυλετικές εντάσεις και τα προβλήματα στην Αμερική, αλλά, ως ευκαιρία για τη ριζοσπαστική Αριστερά και τη τους συντηρητικούς υποτακτικούς της στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα να στήσουν ένα μιντιακό δικαστήριο εναντίον όχι μόνο τα σύμβολα της Λευκής – και ειδικά Νότιας - Ταυτότητας

Η συνομόσπονδη σημαία μάχης είναι ένα σύμβολο εκατοντάδων χιλιάδων ανδρών που έδωσαν τη ζωή τους και την αρτιμέλειά τους για να υπερασπιστούν την κοινωνία τους, τις οικογένειές τους και την πατρίδα τους. Η σημαία είναι ένα σύμβολο εκείνων των ανδρών που πρόθυμα βρέθηκαν στα πεδία των μαχών αλλά και στα φρικιαστικά στρατόπεδα φυλάκισης για τις πεποιθήσεις και τις παραδόσεις τους. Η σημαία αντιπροσωπεύει επίσης τα εκατομμύρια των Νότιων γυναικών και παιδιών που υπέφεραν πείνα και στερήσεις για να υποστηρίξουν την πολεμική προσπάθεια να κάνουν την Southland μια ελεύθερη χώρα.

Η τιμή των νεκρών του πολέμου και οι τιμές των ανδρών που πολέμησαν για την Dixie πρέπει να γίνονται σεβαστές και να θεωρούνται παράγοντες χριστιανικής αρετής. Όπως λέει το Ιωάννης 15:13: «Μεγαλύτερη αγάπη από αυτή δεν έχει ο άνθρωπος, από τον να δώσει τη ζωή του για τους φίλους του».

Η παραδοσιοκρατική κοσμοθεωρία παρά τις εθνοτικές διαφορές είναι ο σεβασμός σε κάθε λαού που εκφράζει την ιστορία του και τον πολιτισμό του μέσα στις κοινότητές του. Σε έναν κόσμο παραδοσιοκρατικό, τα συνομόσπονδα σύμβολα θα πρέπει να τιμούνται στο Νότο, ενώ τα συναισθήματα του Λευκού φιλελεύθερου στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο είναι άνευ σημασίας.

Στη σύγχρονη Αμερική όμως, δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή για άλλες κοσμοθεωρίες. Είναι μια ατέλειωτη πορεία για την «ισότητα» στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης όπου κάθε λαός απογυμνώνεται από το παρελθόν του, το παρόν του και το μέλλον του. Οι παγκοσμιοποιητές επιθυμούν να σαρώσουν την ταυτότητα, την ιστορία, την παράδοση σε όλη την υδρόγειο. Από τους σκονισμένους δρόμους της Παλαιστίνης έως τις ακτές της Κούβας και εδώ στη γη των Dixie, όλες οι εθνικές και πολιτιστικές ταυτότητες δέχονται επίθεση.

Και εάν οι Συντηρητικοί σε καίριες θέσεις ήταν πολύ πρόθυμοι να κατεβάσουν την συνομόσπονδη σημαία από τα μνημεία των βετεράνων, τι σε κάνει να νομίζεις ότι δεν θα το κάνουν το ίδιο σε κάθε σύμβολο της πίστης και της παράδοσης;

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των νοτίων δήλωσε ότι θέλουν οι σημαίες να παραμείνουν στα διάφορα μνημεία σε όλο το νότο, αλλά και σε όλη την Αμερική, η πλειοψηφία των Αμερικανών δεν αποδέχθηκε την αφήγηση των μέσων ενημέρωσης κατά της σημαίας:

«Το 57% των Αμερικανών βλέπει την σημαία περισσότερο ως σύμβολο της Νότιας υπερηφάνειας παρά ως ένα σύμβολο ρατσισμού». 
Πιστεύω ότι στους τάφους των στρατιωτών του Κόκκινου Στρατού θα πρέπει να υπάρχει μια σημαία με το σφυροδρέπανο και πάνω από τους τάφους και τα μνημεία των Ινδιάνων θα πρέπει να υπάρχουν οι σημαίες των φυλών τους και κάθε στρατιώτης που ήταν πρόθυμος να πεθάνει για το έθνος του ή την ιδεολογία του θα πρέπει να τιμάται το ίδιο. Αυτή είναι μια βασική διαφορά μεταξύ Παραδοσιοκρατίας και παγκοσμιοποίησης. Η παραδοσιοκρατία βασίζεται στο σεβασμό και την αξιοπρέπεια για όλους τους λαούς και τους πολιτισμούς, ενώ η παγκοσμιοποίηση θέλει να δημιουργήσει ένα ανθρώπινο πληθυσμό απόλυτα εξαρτημένο από τον καταναλωτισμό και τον αθεϊσμό, όπου καμία ομάδα δεν έχει οποιαδήποτε μορφή έκφρασης για τους θριάμβους τους, τις θυσίες τους, και τις Ταυτότητές τους.

Η Αμερική έχει γίνει η νέα Βαβυλώνα. Η υπό την ηγεσία των Εβραίων τραπεζική και μιντιακή ελίτ παίζει τον ρυθμό, αλλά οι προδότες σε κάθε εθνοτική ομάδα, ιδιαίτερα των Λευκών, είναι αυτοί που με περισσή χαρά προδίδουν τον Θεό τους, την ταυτότητά τους, και το γένος τους για χάρη του επαίνου, του κέρδους και της εξουσίας. Η κυβέρνηση ενεργά διώκει όσους νομίζουν ότι μπορούν να ξεφύγουν από το Σύστημα.

Σύντομα οι ιερείς και οι ποιμένες μας, θα σύρονται στη φυλακή εξ αιτίας της άρνησής τους να τελέσουν "γάμους" ομοφυλόφιλων στους Οίκους του Κυρίου, οι εκκλησίες μας θα χρεοκοπήσουν μέσα από ατελείωτες δίκες και κραυγές για «διακρίσεις», τα παιδιά μας θα μεταφερθούν μακριά σε κυβερνητικά κέντρα επανεκπαίδευσης, στο όνομα για την προώθηση της «ισότητας» και της «κοινωνικής δικαιοσύνης». Δεν θα υπάρχει πουθενά μέρος να κρυφτείς από το Μάτι της Αμερικής.

Μέσα από ένα συγκεντρωτικό αστυνομικό κράτος, γνωρίζουμε ήδη ότι τα τηλεφωνήματα μας, τα e-mail μας, οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο, και ακόμη και τα βιβλία που πήραμε από την τοπική βιβλιοθήκη παρακολουθούνται από το αμερικανικό καθεστώς. Η θηλιά γύρω από το λαιμό των Λευκών Χριστιανών σφίγγει έως ότου οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε ως πολίτες ενός καθεστώτος που μισεί την ιστορία μας, τους πρόγονους μας, τους ανθρώπους μας και τις παραδόσεις μας.

Ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός είναι η απόσχιση. Πρέπει να ελευθερωθούμε από το σατανικό αμερικανικό καθεστώς που οργιάζει μέσα στις αμαρτίες του. Η Αμερική έχει κατοχυρώσει τη δολοφονία πάνω από πενήντα εκατομμύρια μωρών ως "ελευθερία", το Ανώτατο Δικαστήριο χαρακτήρισε τον εκφυλισμό και την αμαρτία ένα «ατομικό δικαίωμα», ενώ αφήνουν να εμπαίζεται ο ορισμός θεοσύστατου θεσμού του γάμου. Η κρίση έρχεται στην Αμερική και θα είναι δίκαιη, γιατί όπως η Γραφή μάς λέει στην προς Γαλάτας 6:7: «Μην πλανιέστε. Ο Θεός δεν εμπαίζεται. Γιατί ότι σπείρει ο άνθρωπος, αυτό θα θερίσει».

Πρέπει να αγωνιστούμε για την ιερότητα της ζωής, τις Βιβλικές αξίες, καθώς και το δικαίωμα του κάθε λαού να έχει τις δικές του παραδόσεις και Πατρίδες, απαλλαγμένος από τον ιμπεριαλισμό της παγκοσμιοποίησης και τον ηθικό εκφυλισμό.

Ο Άγιος Παΐσιος είπε:

«Δύσκολοι καιροί είναι μπροστά. Μεγάλες δοκιμασίες μας περιμένουν. Οι Χριστιανοί θα υποστούν μεγάλες διώξεις. Εν τω μεταξύ, είναι προφανές ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε στα πρόθυρα των έσχατων καιρών, ότι η σφραγίδα του Αντίχριστου γίνεται πραγματικότητα».

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το Τέλος, αδελφοί μου και αδελφές μου, έτσι λένε τόσοι ευλογημένοι Άγιοι. Και για αυτό πρέπει να συνασπιστούμε γκαι να υποστηρίξουμε την αλήθεια, χωρίς να μας νοιάζει ποιο θα είναι το κόστος.

Η Αριστερά και Συντηρητικοί ΑΕ δεν θα σταματήσει να προσπαθεί να ελέγξει κάθε πτυχή της ζωής μας. Επιθυμούν να μας αφαιρέσουν την ικανότητα να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας, να έχουμε τις επιχειρήσεις στις οποίες έχουμε ήθος, να αφαιρέσουν την ικανότητά μας να λατρεύουμε τον Θεό μας και να τηρούμε τις εντολές Του και ακόμη προσπαθούν για τη συνολική δημογραφική καταστροφή μοναδικών εθνοτικών ομάδων.

Κάθε αιώνας έχει μια μάχη ανάμεσα σε διαφορετικές κοσμοθεωρίες και η μάχη του 21ου αιώνα είναι αυτή της παγκοσμιοποίηση εναντίον του εθνικισμού. Αυτός ο αγώνας είναι παγκόσμιος, για τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια κάθε εθνοτικής και πολιτισμικής ομάδας να έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. Για εμάς στην Αμερική, η μόνη μας ελπίδα είναι να χρησιμοποιήσουμε την πολιτική μας οργάνωση για να απελευθερωθούμε από την Αμερική και τους παγκοσμιοποιητές αφέντες της.

Να αποσχιστούμε για να επιβιώσουμε αδελφοί και αδελφές, γιατί αν δεν το κάνουμε, εμείς οι ίδιοι και οι οικογένειές μας θα υποφέρουν κάτω από την μπότα ενός καθεστώτος που μας μισεί, μισεί το Θεό, και επιθυμεί να εξαλείψει κάθε τι που είναι καλό από τη Γη. Ο εχθρός δεν θα σταματήσει, δεν θα αποδεχθεί συμβιβασμούς, μόνο αν ελευθερωθούμε μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας και οι γενιές που θα έρθουν θα ζήσουν υγιείς ζωές, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Πρέπει να χαράξουμε μια νέα πορεία για το λαό μας και για όλους τους ανθρώπους. Πίστεψέ με σε αυτό, λυπάμαι που το λέω, αλλά «σας τα είχα πει» και πάλι.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

ikonsgr είπε...

Δυστυχώς, το παρόν άρθρο εκφράζει ΑΠΟΛΥΤΑ και την κατάσταση που επικρατεί στην ελλάδα σήμερα, ενώ η μόνη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ είναι ακριβώς αυτή η ΑΠΟΣΧΙΣΗ από το καθεστώς "που μας μισεί, μισεί το Θεό, και επιθυμεί να εξαλείψει κάθε τι που είναι καλό από τη Γη" , την ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ του αθέατου διευθυντηρίου των βρυξελών, και των αρχιπαρασίτων τοκογλύφων τραπεζιτών με την επωνυμία: "Ευρωπαϊκη Ένωση"!

Η μόνη οδός της Εθνικής Σωτηρίας, είναι να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθειες!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση
να κάνουμε κάτι με τις δικές μας ΜΟΝΟ δυνάμεις.
Οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ του ΕΧΘΡΟΥ, με ΔΙΆΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
ΕΛΈΓΧΟΥΝ και ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πρός Ρωμαίους Ι'19 "Εγώ θα σας κάνω να ζηλεψετε ένα έθνος, που 'σεις δεν το λογαριαζετε για έθνος και θα σας κάνω να εξοργιστείτε με ένα έθνος που το νομίζετε χωρίς σύνεση" Α' Πέτρου Β'9 "Σεις όμως είστε " γενιά εκλεκτή ",ιερατείο με βασιλική καταγωγή, έθνος άγιο, λαός που διάλεξε ο Θεός και που αποτελείτε περιουσία του Θεού, ώστε να εξαγγείλετε τις αρετές (δηλαδή τα μεγαλεία) Εκείνου που σας κάλεσε από το σκοτάδι στο θαυμαστό του φώς. Από την Καινή Διαθήκη σε νεοελληνική απόδοση του καθηγητή Αθανασίου Δεληκωστοπουλου. Ρωτηστε στο βιβλιοπωλείο της Αποστολικής Διακονίας.