Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015

ΗΠΑ: Ομαδάρχης προσκόπων κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε παιδί την ίδια ημέρα που αποφασίστηκε να μπει τέλος στην απαγόρευση ομοφυλόφιλων ομαδαρχών!

Την ίδια ημέρα, που οι Πρόσκοποι της Αμερικής (BSA) αποφάσισαν να άρουν την απαγόρευση που υπήρχε για πολλά χρόνια για τους ανοιχτά ομοφυλόφιλους ομαδάρχες των ενηλίκων (27 Ιουλίου), ένας ομαδάρχης Προσκόπων του New Jersey κατηγορήθηκα για σεξουαλική επίθεση σε παιδί που είχε υπό τη φροντίδα του και ότι ετοιμαζόταν να κάνει το ίδιο και σε άλλο.

Σύμφωνα με το κανάλι WPVI, θυγατρικό του ABC στη Φιλαδέλφεια, η αστυνομία συνέλαβε τον βοηθό αρχηγού των προσκόπων Frank "Sandy" Thomson (φωτο) τη Δευτέρα. Ο 68χρονος κατηγορείται για σεξουαλική επαφή, δελεασμό / προσέλκυση παιδιού.
Ο εισαγγελέας ισχυρίστηκε ότι ο Thomson προσπαθούσε να «ψαρέψει» ένα 11χρονο αγόρι στο να προβεί σε σεξουαλική επαφή, με το να «εμβαθύνει την σχέση τους» και να του κάνει ακριβά δώρα. Ο Thomson φέρεται να έκανε το ίδιο πράγμα με ένα άλλο αγόρι πριν από αρκετά χρόνια.

Η κατηγορία εναντίον του Thomson ήρθε την ίδια ημέρα που οι BSA εξέδωσαν ψήφισμα άρσης της απαγόρευσης στους ομοφυλόφιλους ομαδάρχες των ενηλίκων. Οι επικριτές της πολιτικής υποστήριξαν ότι αυτή δημιουργεί πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο οι ενήλικοι εργαζόμενοι να εκμεταλλευτούν τους νέους που έχουν στη φροντίδα τους.

Σύμφωνα με τη νέα πολιτική, τα σώματα των προσκόπων έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν τους ηγέτες τους των οποίων οι αξίες ευθυγραμμίζονται με τις δικές τους - ακόμα και αν ο ηγέτης είναι ομοφυλόφιλος. Στις θρησκευτικές οργανώσεις προσκόπων, ωστόσο, εξακολουθεί να επιτρέπεται ο αποκλεισμός των ομοφυλοφίλων από την ηγεσία.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: