Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

«Σοκ» στο ευρωκοινοβούλιο…


Janusz Korwin-Mikke, Πολωνός ευρωβουλευτής (KORWiN):


«Η Πολωνία δεν έχει πρόβλημα με τους μετανάστες. Η Πολωνία έχει πρόβλημα με τους μετανάστες οι οποίοι εξ αιτίας του παράλογου δόγματος του Δουβλίνου [«Δουβλίνο ΙΙ»] αναγκάζονται να μείνουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και θέλουν να φύγουν από την Πολωνία και να πάνε στην Γερμανία, στην Αυστρία και σε άλλες χώρες. Γιατί; Επειδή η Πολωνία έχει σημαντικά χαμηλότερα επιδόματα πρόνοιας. Αν θα καταργούσαμε τα επιδόματα πρόνοιας, δεν θα υπήρχαν άνθρωποι που θα έρχονταν στην Πολωνία και σε ολόκληρη την Ευρώπη, μόνο και μόνο για να ζουν από ελεημοσύνες. Οι άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να εργαστούν είναι πολύτιμοι, αλλά αποστέλλονται πίσω στις χώρες τους και παίρνουμε όσους δεν είναι διατεθειμένοι να εργαστούν. Αυτό είναι μια γελοία πολιτική που οδηγεί την Ευρώπη στο να πλημμυρίσει με ανθρώπινα σκουπίδια. Ας το δηλώσω αυτό ξεκάθαρα: ανθρώπινα σκουπίδια που δεν θέλουν να εργαστούν. Η Αμερική έχτισε την δύναμή της, γιατί δέχτηκε μετανάστες πρόθυμους να εργαστούν και δεν έδωσε ελεημοσύνη. Εμείς καταστρέφουμε την Ευρώπη και η πολιτική αυτή είναι η αιτία της πτώσης της Ευρώπης. Ευχαριστώ».

Αξίζει να προσέξετε τα πρόσωπα των γυναικών. Είναι το πρόσωπο μιας Ευρώπης που καταρρέει.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Άσχετα αν συμφωνούμε ή αν διαφωνούμε με το κόμμα του, αυτά που λέει αληθεύουν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ , ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΕΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ . ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ .