Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Αμόκ εθνομαζοχισμού από ‘Πράσινη’ πολιτικό: «Είναι καλό που οι Γερμανοί γίνονται μειονότητα στην χώρα τους»



ΚΟ: Όταν έχουμε ένα άτομο που επιχαίρει με τον θάνατό του ή με τον θάνατο της οικογένειάς του, καταλαβαίνετε ότι το θέμα χρήζει ψυχιατρικής έρευνας. Είναι πέρα από οποιαδήποτε πολιτική ανάλυση ή κριτική «θέσεων». Παρόλα αυτά, η υποκρισία της αριστεράς και των σκοτεινών μυαλών της πρέπει να καταγγελθεί και να χτυπηθεί. Και μάλιστα με τα «δικά της» όπλα. Έχουμε μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στο επικίνδυνο ‘τριπάκι’ της αριστεράς, χωρίς αντίλογο. Εάν πολιτικός ζητήσει δημόσια τον περιορισμό των ξένων στην χώρα του, καταγγέλλεται ως «ρατσιστής». Εάν πολιτικός ζητήσει δημόσια τον περιορισμό των γηγενών στην χώρα του, αποθεώνεται ως «ανθρωπιστής» ή στην καλύτερη περίπτωση ακούγονται κάποιες μουρμούρες για τις «ακραίες» θέσεις του (αν ακούγονται). Ενώ το ζήτημα είναι ότι έχουμε καραμπινάτη περίπτωση ρατσιστή και οι «θέσεις» του πρέπει να χαρακτηρισθούν ως η επιτομή του ρατσιστικού λόγου. Διότι όταν θεωρείς ανώτερα κάποια ανθρώπινα όντα (ξένους) από κάποια άλλα (γηγενείς), δείχνοντας την συμπάθειά σου στα πρώτα και την περιφρόνηση ή αντιπάθειά σου στα δεύτερα, τα οποία καλά θα κάνουν να μειωθούν ή και να εξαφανισθούν, τι είσαι; Στο φρενοκομείο που θέλει να μας μπάσει η αριστερά και τα «συντηρητικά» υποστυλώματά της, πρέπει να υπάρχει αντίδραση από τους λογικούς ανθρώπους. Διότι σε λίγο, η ίδια η λογική θα τεθεί «εκτός νόμου» από τους νοσταλγούς της Στάζι.


Δες το βίντεο:


Περιγραφή από το YouTube :

Είναι ασυνήθιστο να ακούει κανείς μια Πράσινη πολιτικό να παρουσιάζει δημόσια τα πραγματικά κίνητρά της. Αλλά καθώς οι Γερμανοί γίνονται μειονότητα στις ίδιες τους τις πόλεις και όσοι Γερμανοί έχουν απομείνει είναι αδύναμοι και χωρίς ηθικό, ακόμα και η δημόσια καύχηση της γενοκτονίας του γερμανικού λαού γίνεται αποδεκτή…

Δεν αποτελεί πλέον κάποιο ‘μυστικό’, ότι οι πολιτικές των Πρασίνων και των κομμάτων της Αριστεράς οδήγησαν τους Γερμανούς να αποτελούν μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα - στην πραγματικότητα είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους τους.

Ακούσατε την πολιτικό, (Steffi von Berg*) να λέει με καύχηση "το ότι δεν υπάρχει πλέον μια εθνική πλειοψηφία στις γερμανικές πόλεις" είναι ένα "καλό πράγμα".

Ο Γερμανός αριστερός πολιτικός Gregor Gysi**, πρόσφατα καυχήθηκε πως «περισσότεροι γηγενείς Γερμανοί πεθαίνουν από εκείνους που γεννιούνται» και ότι είναι «πολύ τυχερός, γιατί οι Ναζί δεν είναι καλοί στο να έχουν απογόνους…».

Εδώ το βίντεο υπό τον τίτλο… "Live better without the Nazis - Diversity is our future". Δηλαδή: όποιος δεν θέλει να γίνει μειόνοτητα στην χώρα του είναι "ναζί" - προσέξτε το γελάκι του:


* Η Δρ. Stefanie von Berg, Γερμανίδα που μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, είναι μέλος του “Bürgerschaft” (κοινοβουλίου) του Αμβούργου με τους Πράσινους και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής.

** Ο Gregor Gysi, δικηγόρος, εβραϊκής καταγωγής, ανήκει στο κόμμα ‘Αριστερά’  (Die Linke), τρίτο κόμμα σήμερα στην Γερμανία, το οποίο είναι η συνέχεια του ‘Ενιαίου Σοσιαλιστικού Κόμματος Γερμανίας’, που ήταν το κυβερνών -κομμουνιστικό κόμμα της Αν. Γερμανίας.

Δες άκουσε: Saga –“Ode To A Dying People”

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος είναι ο μεγάλος τους καϋμός και στόχος. Η εξάλειψη των Γερμανών. Πανω σε αυτό το σχέδιο εργαζονται μεθοδικώς και τωρα τελευταία η μαζική εισβολή των λαθροεποίκων τους δίνει την δυνατότητα να το επιτύχουν, χωρίς ουσιαστική αντίδραση, αφου θα γίνει σταδιακώς.
Αφού στην λευκή φυλή δεν άρεσε ο Χίτλερ, ας εξαφανιστεί γιατί δεν έχει πλέον θέληση να υπάρξει άλλο πλέον.

polycmike είπε...

Αγαπητέ ΚΟ,

να μου επιτρέψετε να κάνω 2 παρατηρήσεις (από διαφπρετική σκοπιά):
α)Ο Γκέοργκ Γκύζη λέει την πικρή (δυστυχώς) αλήθεια για τους Ευρωπαίους εθνικιστές και ιδιαίτερα τους Γερμανούς. Οι οποίοι είναι οι μοναδικοί (!) που αντιμετωπίζουν ένα τόσο μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα. Το πρόβλημα παρατηρείται και σε άλλες χώρες, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο στην Γερμανία. Αν δείτε τις εκτιμήσεις του ΟΗΕ (http://www.un.org/en/development/desa/population/publications/pdf/trends/WPP2012_Wallchart.pdf) θα φρίξετε!! Επομένως ας πάψουν την "κλάψα" οι δήθεν εθνικιστές και ας αναλάβουν να φτιάξουν την δική τους οικογένεια για την μακροημέρευση του δικού τους Έθνους. Συμπερασματικά ο Γκύζη, σαν τρελός που είναι, είπε (άθελά του) και μια αλήθεια.
β)Η δε Στεφφι φον Μπεργκ των Πρασίνων, θέλει μια "υπερπολιτισμική" Γερμανία και πιστεύει πως αυτό είναι "καλό". Σε πρώτο χρόνο, θα λέγαμε πως πρόκειται για μια "τρελή". Αλλά και εδώ της δίνω ένα δίκιο. Αν θέλουν οι Γερμανοί εθνικιστές να επιβεβαιώσουν την παράδοση της γενιάς των Άριων ... "voila", ας φτιάξουν μια πολυπολιτισμική κοινωνία και ας αποδείξουν εκεί την ανωτερότητά (των "Αρίων") τους.
Είπαμε όλα αυτά ... από μια διαφορετική σκοπιά.

Υ.Γ. Όπως είχε πει εύστοχα και ένας αυστριακός πολιτικός: "Οι Πράσινοι είναι σαν το καρπούζι. Έχουν πράσινο περίβλημα, εσωτερικά είναι κόκκινοι και έχουν μαύρα κουκούτσια"!!

Ανώνυμος είπε...

"Αφού στην λευκή φυλή δεν άρεσε ο Χίτλερ, ας εξαφανιστεί γιατί δεν έχει πλέον θέληση να υπάρξει άλλο πλέον."
Πω,πω αναγνώστες που έχεις μαζέψει ΚΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πω,πω αναγνώστες που έχεις μαζέψει ΚΟ!!!

Για ρίξτε μια ματιά και κατά εδώ!
Γιατί αυτό το απάνθρωπο σύστημα δεν καταδικάζεται παγκόσμια όπως και ο ναζισμός;
Δεν σου κάνει εντύπωση;
Εχουν ανοίξει όλα τα αρχεία που δείχνουν τα αίσχη που συνέβησαν σε αυτές τις χώρες , ποίοι και γιατί τα αποσιωπούν;

ΕΝΩΣΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ (U.S.S.D.) 1
Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ

http://clubs.pathfinder.gr/bbc


Μέσα από την καταδίκη του ναζισμού τείνουμε να ξεχάσουμε το άλλο άκρο και αυτό να είσαι σίγουρος πως ήδη το πληρώνουμε ακριβά!
Δυο απάνθρωπα συστήματα ναζισμός κομμουνισμός τα οποία για να επικρατήσουν “χρειάζονται το ένα το άλλο”!

Εάν δεν καταδικάσουμε και τα δυο ολοκληρωτικά καθεστώτα ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τον Ελληνοχριστιανικό τρόπο ζωής μας την Χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων την ελευθερία τις αξίες μας τα Ιερά και Όσια αυτού του ευλογημένου τόπου και την ιστορία μας ,θα συνθλιβούμε ανάμεσα τους και δεν θα ξέρουμε ποιος φταίει.

Το ποιος είναι κερδισμένος από όλη αυτήν την ιστορία φαντάζομαι να το βλέπει πια ολος ο κόσμος , ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ , οι όποιοι παρεμπιπτόντως χρηματοδότησαν* και τα δυο συστήματα για να μην ξεχνιόμαστε ,ούτε καν οι παραδοσιακοί βιομήχανοι οι όποιοι έχουν παραδοθεί μέσω των δανείων στις τράπεζες – δες πρόσφατη Ανακεφαλαιοποίηση , εταιρικές ατομικές ιδιοκτησίες σε ποια χέρια πέρασαν - οι όποιοι προελαύνουν ακάθεκτα ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!
Το ωραίο είναι πως και τα δυο αυτά συστήματα “μάχονται το κεφάλαιο και τους τραπεζίτες”…λεκτικά , ίσως και επιλεκτικά!!!

Θύματα όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες και πρώτοι και καλλίτεροι εμείς!

* Ἡ Κόκκινη, Σιωνιστικὴ καὶ ῥατσιστικὴ Ῥωσσία τῶν τραπεζιτῶν καὶ τοῦ Τρότσκυ.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

SkyWatcher είπε...

Ανώνυμε, δεν κατάλαβα γιατί έβαλες στο τέλος ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ στο σχόλιό σου.