Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Φρίκη! Το θηρίο ξαμολήθηκε! Ο πολιτισμός μας κινδυνεύει! Όχι από τους τζιχαντιστές. Αλλά από τα σχόλια στο facebook…

Δείγμα «προοδευτικού» μυαλού:

Της Sabrina Hoffmann, επικεφαλής των Social Media της Huffington Post στη Γερμανία

«Μετά από τις επιθέσεις στο Παρίσι, η ηθική τάξη έχει κατεδαφιστεί, κάθε αναστολή έχει φύγει, το θηρίο έχει ξαμοληθεί. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την καταστροφή των αξιών μας. Αλλά όχι επειδή ισλαμιστές ηλίθιοι τις απειλούν. Αλλά επειδή ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού έχει αποκηρύξει τις αρχές της δημοκρατίας.

Όποιος κοιτάζει τα σχόλια που δημοσιεύονται στο Facebook συναντά ένα τείχος μίσους. Είναι αφόρητα, είναι τρομακτικά, είναι δυνατά. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εκτοξεύονται ομοβροντίες λέξεων. Εκατοντάδες σχόλια. Χωρίς σκοπό και νόημα, χωρίς σύνδεση. Ένα ατελείωτο μίσος.

Οι επιθετικοί Γερμανοί έφεραν τη Γερμανία πίσω στο Μεσαίωνα. Το μόνο πράγμα που λείπει είναι δάδες και δίκρανα. Ο όχλος που θέλει λιντσάρισμα κραυγάζει εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Μια γυναίκα συνεργός των επιθέσεων του Παρισιού ονομάζεται "σκ..ό" ή "μαντιλοφορούσα μουσουλμανική πόρνη" ή "σκ..φατσα".

Φυσικά αυτό που οι τρομοκράτες έχουν κάνει είναι ασυγχώρητο. Φυσικά πρέπει να καταπολεμηθούν. Αλλά η προθυμία με την οποία πολλοί Γερμανοί ζητούν βία και αίμα και εκδίκηση με φοβίζει. Ακούγεται σαν φράσεις από την Αγία Γραφή ή το Κοράνι. Ακούγεται σαν μια επιστροφή στην αρχαιότητα, όταν το ένστικτο και η κτηνωδία βασίλευαν».



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή  

6 σχόλια:

Θαλασσινός είπε...

Η Sabrinna Hoffmann, άλλη μία διανοούμενη, πού δεν έχει καταλάβει ότι το θηρίο δεν ξαμολήθηκε μετά το Παρίσι, ούτε η ηθική τάξη έχει κατεδαφιστεί μετά το Παρίσι, ούτε ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού έχει αποκυρήξει τη Δημοκρατία μετά το Παρίσι.
Η αρθρογράφος σημειώνει ότι οι Γερμανοί έχουν φέρει τη Γερμανία πίσω στο μεσαίωνα, το μίσος βασιλεύει καί η εκδίκηση ζητήται με βία καί αίμα.
Αχά καί ξανά αχά, διότι όλα αυτά πού περιγράφει η Sabrinna ως φαινόμενα εκπολιτισμού μετά το Παρίσι, προϋπήρχαν καί πρίν το Παρίσι.
Το Παρίσι ανέδειξε, και δεν δημιούργησε την απολίτιστη Γερμανία, η με άλλα λόγια ξύπνησε το εσωτερικό θηρίο των Γερμανών πού κοιμόταν πρό το Παρίσι, καί εμφάνισε το πραγματικό πρόσωπο των Γερμανών.
Άρα το Παρίσι έβγαλε το ψεύτικο προσωπείο πολλών ανθρώπων για να δείξει ότι τελικά η Ευρώπη ειναι απολίτιστη, απάτριδη, κτηνώδης, χωρίς δημοκρατία, χωρίς αξίες καί ιδανικά, κατά κανόνα βέβαια, γιατί υπάρχουν καί εξαιρέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Έλα τώρα που μιλάμε για την κατεδάφιση της ηθικής τάξης! Το Θηρίο ήδη μας έχει καταπιεί και μας χωνεύει. Τα σχόλια στο διαδίκτυο είναι απλώς ένας τρόπος να διοχετευθούν τα συναισθήματα των Ευρωπαίων σε ήπιες μορφές αντίστασης.
Το άρθρο είναι στο ίδιο πνεύμα με την ευρύτερη διαχείριση της αντίδρασης των Ευρωπαίων. Κατά κάποιον τρόπο είναι σαν τα τραγούδια "Happy Day" που έλεγαν τα βλαμένα τα νιάτα αμέσως μετά τη σφαγή στο Παρίσι.
Όσο για την Huffington Post, παρά το γεγονός ότι ιδρύθηκε από "Ελληνίδα", έχει γίνει μια νεοταξική ηλεκτρονική φυλλάδα ποικίλης ύλης. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω αποκομίσει.

Αλέκτωρ Ελάλησε είπε...

Ποιος όχλος μπορεί να αυτόχαλιναγωγηθεί, όταν όλα τα μέσα ηλεκτρονικά, έντυπα, και ραδιόφωνα τον πυρπολούν καθημερινά με εικόνες φόνων από τους ισλαμιστές, τονίζοντας τους ότι είναι ο πρώτος στόχος τους;
Όσο για τον δυτικό πολιτισμό ε! αυτό πια είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί στον ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ.
Τι κάνουμε λοιπόν;
Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί ΑΜΕΣΑ.

Θαλασσινός είπε...

Όποιος ανοίγει σήμερα Google, βλέπει, από αριστερά προς δεξιά την "εξέλιξη τού ανθρώπου " κατά τη γνώμη των γουγκλικάνων, ο πήθικος στα 4, ο πίθηκος στα 2, καί ο άνθρωπος!!!!
Αυτός είναι ο Δυτικός πολιτισμός, αυτόν προβάλλουν, αυτόν θέλουν να καλλιεργούν.
Πως δύναται λοιπόν να έχεις αξιώσεις πολιτισμού, ιδανικών και Δημοκρατίας, όταν θέλουν τον Ευρωπαίο πιθηκάνθρωπο;;;;
Το θύμα τώρα ο Ευρωπαίος, βλέποντας υποσυνείδητα τον εαυτόν του ζώο, με κατά συνέπεια γεμάτος από κτηνώδη ένστικτα, δεν έχει κανένα πρότυπο γιά βελτίωση και καλλιέργεια των αξιών. "Αυτός λέει είμαι, καί πάλι καλά "!!!!
Λέξεις καί βαθύτερες έννοιες όπως αρετή, ταπείνωση, και ενσυναισθηση για τους Δυτικούς, είναι εντελώς άγνωστες.
Κάποιοι λένε, μας πως δύναται να συνυπάρξουν και να συμβιώσουν Ευρώπη καί Ισλάμ, καί τούς απαντώ ότι, σχετικά είναι παρόμοια ποιότητα πολιτισμών. Η διαφορά έγκειται στις μάσκες που φέρουν.
Με άλλα λόγια ομογενείς πληθυσμός.
Το ετερογενές καί το ασύμπτωτο γιά την Ευρώπη είναι η Ορθόδοξη Ελλάδα. Για αυτό το λόγο δέχονται τους Μουσουλμάνους στις κοινότητες, και με κάθε δαιμονικό τρόπο όπως την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδος, τον Οικουμενισμό, ή και τις ασύμμετρες απειλές από Τούρκους,, Σκοπιανούς, λαθρομετανάστες καί τζιχαντ, που τεχνηεντος εχουν εμφανίσει, με απότερο σκοπό να την εξαφανίσουν από τον χάρτη.

polycmike είπε...

Βρίσκω το άρθρο εντελώς άκυρο ... δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον ΚΟ!
(συμφωνώ με τους προλαλήσαντες)

Θαλασσινός είπε...

Τό άρθρο είναι ορθότατο. Μας δίνει να αντιληφθούμε την παράνοια της εποχής, την παράνοια των διανοούμενων υποτίθεται Ευρωπαίων.