Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Προσοχή! Θωρ, μουσική heavy metal και στολές Βίκινγκς, είναι όλα «ρατσιστικά» γιατί «στενοχωρούν τις μειονότητες»...

Καθώς η νέα θρησκεία της Δύσης, ο «αντιρατσισμός» εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς, το ιερατείο εκδίδει νέους κανόνες με τους οποίους ενημερώνει το πειθήνιο κοπάδι να γνωρίζει τι περιέχει ο ανανεωμένος κατάλογος αμαρτημάτων «ρατσισμού», διότι όλο και κάτι νέο προστίθεται. Τα νέα αμαρτήματα που προστίθενται είναι τα εξής: Θωρ, heavy metal μουσική και στολές Βίκινγκς..

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Leeds Beckett, ο Θωρ, η μουσική heavy metal και οι στολές Βίκινγκς είναι όλα ρατσιστικά επειδή ενισχύουν την καταπίεση προς τις «εθνικές μειονότητες».

Παρά το γεγονός ότι οι «προοδευτικοί» στην Δύση πέρασαν τον καιρό τους τον τελευταίο μήνα κάνοντας μαθήματα για το ότι να ντύνεται κάποιος με «έθνικ» αποκριάτικα κοστούμια για το Halloween αντιπροσωπεύει μία μισητή πράξη «πολιτιστικής εκμετάλλευσης», τώρα μαθαίνουμε ότι το να εμφανίζεται κάποιος ντυμένος ως μια στερεοτυπικά λευκή πολιτιστική εικόνα εκφράζει επίσης «φυλετική αναισθησία».

Σύμφωνα με τον καθηγητή Karl Spracklen, «η εμμονή στο folk metal με πολεμιστές και πολιτιστική καθαρότητα, που εμφανίζεται μέσα από τις ιστορίες των Βίκινγκς και το ντύσιμο ως Βίκινγκς στη σκηνή, μειώνει και την ταυτότητα και την αίσθηση του ανήκειν σε μια πολυ-πολιτισμική, κοσμοπολίτικη κοινωνία. Δείχνουν στους λευκούς άνδρες πώς να είναι λευκοί άνδρες και δείχνουν την θέση που έχουν οι γυναίκες και οι εθνοτικές μειονότητες στην ευρωπαϊκή κοινωνία».

Ανακεφαλαιώνοντας:

Το να ντύνομαι ως εθνοτικό στερεότυπο = ρατσιστικό.

Το να ντύνομαι ως λευκό στερεότυπο = ρατσιστικό.

Ο ηθοποιός Chris Hemsworth μπορεί επίσης τώρα να χάσει την δουλειά του, δεδομένου ότι όλες οι απεικονίσεις του Thor έχουν επίσης χαρακτηριστεί επίσημα ως «ρατσιστικές» από τον καθηγητή Spracklen.

"Οι μπάντες στην έρευνα όλες προσπαθούν να ταυτιστούν με κάποια φημισμένη λαϊκή κουλτούρα που υπήρχε πριν από τη σύγχρονη εποχή - μια κουλτούρα καθαρών λευκών ανθρώπων, μονο-πολιτισμικών και μονο-φυλετικών. Σε ορισμένες μπάντες, υπάρχει σαφώς ρατσιστικός σκοπός με την υιοθέτηση σφυριών του Thor, στυλ Βίκινγκς και ηρωικούς παγανιστικούς μύθους", δήλωσε ο Spracklen.

Σύμφωνα με τον αξιότιμο καθηγητή, το folk metal είναι επίσης μια τοξική έκφραση λευκού προνομίου που, "διατηρεί μια παλιομοδίτικη δομή της εξουσίας, όπου ο λευκός, αρσενικός Ευρωπαίος είναι ανώτερος."

folk metal λειτουργεί ως άνετος χώρος αναψυχής για εκείνους που έχουν χάσει την εξουσία τις τελευταίες δεκαετίες: ο λευκός Ευρωπαίος, οι άνδρες της εργατικής τάξης που αντιμετωπίζουν προκλήσεις στα προνόμιά τους από τις γυναίκες, την παγκοσμιοποίηση, την μετανάστευση και την μετανεωτερικότητα. Πιστεύω ότι παραμένει στον πυρήνα της ιδέας του heavy metal μια μορφή διασκέδασης που κάνει τον ανδρισμό και τη λευκότητα τον κανόνα".

Έτσι με άλλα λόγια, ο «ανδρισμός» και το να είσαι λευκός είναι κακό.

Βασικά, κάθε σύμβολο ή αναπαράσταση που αντιπροσωπεύει τον λευκό πολιτισμό, είτε βασίζονται στην ιστορική πραγματικότητα είτε σε μυθολογικές παραδόσεις είναι «ρατσιστικό» και καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα έλθει κάποια στιγμή (δηλαδή, έχει έλθει) που η αναφορά σε οτιδήποτε Ελληνικό και κατ' επέκταση Ευρωπαϊκό θα είναι ρατσιστική. Το περίεργο είναι ότι οι ατομικές ελευθερίες φέρονται να είναι στο απόγειό τους. Δηλαδή, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, αν αυτό σε οδηγεί σε πνευματική και ηθική ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ, αλλά όταν κάνεις κάτι που είναι ορθολογικό και ωφέλιμο για σένα και την κοινωνία σου, αυτό αποδοκιμάζεται.

Ανώνυμος είπε...

ωραια επειδη δεν μπορω να κυκλοφορησω με στολη τσολια,θα φορεσω κατι πιο συνηθισμενο στο ματι που θα βγαζει ματι οτι εμαι λευκος ανθρωπος και ντυνομαι σαν τετοιος,θα βαλω καουμπουκες μποτες μπλου τζην καρω πουκαμισο,ζωνη χοντρη με καουμπουκη εγγραφα,και ενα στεντσον στο κεφαλι,δεν βαριεσαι θα το παιζω αμερικανος,αλλα με ντσυσιμο καντρυ,δηλαδη παραδοσιακο εθνικο αμερικανικο ντυσιμο,και να δουμε αν εχουν τα παπαρια κανεις να μου πει τιποτα...

Ανώνυμος είπε...

Η τελευταία εικόνα, απο πού είναι; Τι απεικονίζει; Μου φαίνεται ένας Βαρυάγγος μπροστά στην Αγ. Σοφία, ή κάνω λάθος; Ή έχει να κάνει με την μπάντα Turisas?

Θα ήθελα να μου απαντήσει ο διαχειριστής, είναι πολύ ωραία εικόνα!

SkyWatcher είπε...

Turisas - Stand Up and Fight (album) 2011

Ανώνυμος είπε...

Crusader από Saxon δυνατά και τέζα η Πολιτική ορθότητα!