Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Όχι δάκρυα για την Κολωνία



Παρατήρησα ότι η πλειοψηφία των ατόμων που συμμετείχαν σε εκδηλώσεις του τύπου “Welcome Refugees” στις χώρες της Δύσης ήταν γυναίκες. Επίσης στις διάφορες ΜΚΟ και λοιπές κινήσεις «αλληλεγγύης» (συμπεριλαμβανομένων των θρησκευτικών) πρωτοστατούν γυναίκες. Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες και ευάλωτες σε θέματα «ανθρωπιάς» ή καλύτερα «επίδειξης ανθρωπισμού». Και ίσως πιο ευάλωτες στην προπαγάνδα. Γενικότερα το όλο αμόκ «ανθρωπισμού» των ημερών μας, θεωρώ ότι δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά ένα υποκατάστατο ηθικής σε έναν απογυμνωμένο από ηθικές αξίες μετα-χριστιανικό δυτικό κόσμο. Στον δυτικό κόσμο εντάσσω και την σύγχρονη Ελλάδα. Αφού με την καρδιά τους ενσυνείδητα, με τις επιλογές τους στην προσωπική τους ζωή, καθώς και με την ψήφο τους όταν χρειάστηκε, υποστήριξαν το ξεθεμελίωμα της παραδοσιακής κοινωνίας, την ηθική και πνευματική απονεύρωση του σύγχρονου ανθρώπου και την αποθέωση του ατομισμού, πρωτοστατώντας σε κινήσεις που προώθησαν την ανατροπή των «παραδοσιακών αντιλήψεων», τον αποχριστιανισμό, την εκκοσμίκευση και τον μοντερνισμό (νεωτερικότητα εναντίον παράδοσης), την «ισότητα» (= εξισωτισμός), την κατάργηση της «πατριαρχίας», τον φεμινισμό, την εν ψυχρώ δολοφονία αδύναμων ανθρώπων (αμβλώσεις), την παρακμή και τον εκφυλισμό, την σεξουαλικοποίηση των παιδιών, την διάλυση και εν τέλει τον αφανισμό της οικογένειας (διαζύγια, επαγγελματική καριέρα εις βάρος της οικογένειας, απροθυμία για απόκτηση τέκνων, θερμή υποστήριξη στα «δικαιώματα» των ομοφυλοφίλων και στον «γάμο» ομοφυλοφίλων), την διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού και την μετατροπή των εθνικά και εν πολλοίς θρησκευτικά ομοιογενών κοινωνιών σε πολυφυλετικές πολυθρησκευτικές ζούγκλες («Ναι στην Διαφορετικότητα», “No to Racism”, “Refugees Welcome” και λοιπά), οι σύγχρονοι άνθρωποι και ειδικότερα οι γυναίκες, βιώνοντας ένα εσωτερικό κενό και παρατηρώντας το σκοτάδι να απλώνεται γύρω τους, και αδυνατώντας να ομολογήσουν το σφάλμα τους και να γυρίσουν πίσω, ένιωσαν την ανάγκη να βρουν νέες «αξίες» και να αποδείξουν στους εαυτούς τους ότι τελικά είναι «καλοί άνθρωποι». Το μόνο που τους έμεινε είναι ο «ανθρωπισμός». Ο οποίος είναι της «μόδας», υπερβολικά διαφημιζόμενος και συχνά επιδοτούμενος. Έλα τώρα όμως που βλέπουν τον ουτοπικό τους «ανθρωπιστικό» παράδεισο να «μπάζει από παντού». Να κλάψουμε;  

Μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς που δέχτηκαν νεαρές γυναίκες στην Κολωνία από 1.000 μουσουλμάνους «πρόσφυγες» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, υποτίθεται ότι όλοι μας πρέπει να αισθανόμαστε οίκτο και οργή. Φυσικά, η οργή μας αυτή θα πρέπει να εκφραστεί με «σωστό» τρόπο, στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας, χωρίς να μας ξεφύγει ίχνος λέξεως ή αισθήματος που θα παραπέμπει στον αποτρόπαιο «ρατσισμό».

Το ότι την ίδια βραδιά, ο γοτθικού ρυθμού μεγαλειώδης καθεδρικός ναός της Κολωνίας αφιερωμένος στον Άγιο Πέτρο και την Παρθένο Μαρία, με ιερή καθολική λειψανοθήκη του 13ου αιώνα, δέχτηκε με μανία από τον μουσουλμανικό όχλο πυροτεχνήματα, είναι κάτι που δεν συγκινεί, ούτε ενδιαφέρει την κοσμική νεωτερικότητα. Γίνεται προσπάθεια το όλο θέμα να προβληθεί ως θέμα που απλά έχει σχέση με τα «δικαιώματα των γυναικών».

Η μόνη δυνατότητα αντίδρασης είναι να θρηνούμε για το ότι οι δυτικές γυναίκες δεν είναι πλέον σε θέση να περπατούν στα κέντρα των δυτικών πόλεων τη νύχτα μόνες και ντυμένες (;) όπως θέλουν. Και ότι κάτι πρέπει να γίνει γι’ αυτό. Από τους άνδρες, φυσικά. Αλλά στα «καθώς πρέπει» πολιτικά ορθά πλαίσια

Το προηγούμενο Σάββατο περίπου 1.000 άτομα (!) αντρικού φύλου στο Άμστερνταμ έκαναν «χαρωπή» διαμαρτυρία ντυμένα με μίνι φούστες «ως ένδειξη αλληλεγγύης στις γυναίκες». (Νομίζω ότι θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία αν την έκαναν βράδυ σε περιοχές που ζουν μουσουλμάνοι μετανάστες).

Το ζήτημα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών στην Δύση είναι μολυσμένη διανοητικά από το μηδενιστικό δόγμα της νεωτερικής ιερατικής κάστας. Τους είπαν ότι θα μπορούσαν να τα έχουν όλα, να τα κάνουν όλα και χωρίς να υπάρχουν συνέπειες. Οι συνέπειες της νεωτερικότητας είναι εδώ τώρα.

Στην Αμερική, ο Ομπάμα τράβηξε πάνω από το 70 τοις εκατό των ψήφων των ανύπαντρων γυναικών. Το σχέδιο είναι το ίδιο στην Ευρώπη. Αναρωτιέται κανείς πόσες από αυτές τις γυναίκες που δέχτηκαν επιθέσεις στην Κολωνία, έλαβαν μέρος σε διαδηλώσεις τύπου “Refugees Welcome” και προέβηκαν σε δηλώσεις «ανθρωπιάς» και «αντιρατσισμού» στα social media. Οι σύγχρονες νεαρές γυναίκες, είναι αποσυνδεδεμένες από το φυσικό τους ρόλο ως σύζυγοι και μητέρες, ψηφίζουν συνήθως αριστερά, και ιδού το αποτέλεσμα: όχλοι βάρβαρων πλιατσικολόγων να σέρνονται πάνω από ένα άγονο και σάπιο πολιτισμό που ξεψυχάει.

Ακόμα και τώρα, με περιπλανώμενες συμμορίες βιαστών μεταναστών να λεηλατούν τις ευρωπαϊκές πόλεις χωρίς τιμωρία, οι γυναίκες είναι ανένδοτες ότι δεν θα πρέπει να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Έχει γίνει πλέον μια ‘ιερή αγελάδα’ της σύγχρονης Δύσης το ότι οι γυναίκες θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν ό, τι θέλουν και να ζουν χωρίς οποιεσδήποτε συνέπειες. Να ντύνονται όπως θέλουν και να περπατάνε στα πολυπολιτιστικά κέντρα των πόλεων και ταυτόχρονα όλοι εμείς να πρέπει να καλοδεχόμαστε όλες τις πρωτόγονες φυλές του κόσμου. Δεν μπορείς να απολαμβάνεις αυτές τις συγκρουόμενες ιδεολογίες ταυτόχρονα χωρίς σοβαρές συνέπειες. Όταν τα πρωτοείπαμε αυτά μας είπαν «φασίστες».

Ακόμα και τώρα, με τη σήψη της νεωτερικότητας να είναι εμφανής σε όλους όσους μπορούν να δουν, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αμετανόητοι συνεχίζουν τα ίδια παραμύθια. Στο φως των επιθέσεων στην Κολωνία, τα λίμπεραλ media στην Δύση, εξύμνησαν τις δηλώσεις κάποιου Musa Okwonga, ενός Νιγηριανού «ποιητή» που ζει στη Γερμανία, και ο οποίος ζήτησε από τους Ευρωπαίους άνδρες να υποστηρίξουν τις γυναίκες στις όποιες επιλογές τους και ότι τελικά, είναι θέμα «σεξισμού» και «μισογυνισμού» (αυτό που έγινε) και ότι τέλος πάντων θα πρέπει να αποφύγουν να σκεφθούν ότι το έγκλημα στην Κολωνία έχει να κάνει με το θέμα της «φυλής» (φευ!).

Μπορεί σε ορισμένους να ακούγονται όλα αυτά σαν «μίσος» κατά των γυναικών. Δεν είναι. Είναι θλίψη, για το πόσες πολλές Ευρωπαίες γυναίκες εύκολα ξεγελάστηκαν και απέρριψαν την φύση τους. Δεν είναι μίσος για τις γυναίκες, αλλά για τη νεωτερικότητα και για αυτό που έχει κάνει στις γυναίκες μας. Οι γυναίκες αρχίζουν να συνειδητοποιούν με τραγικό τρόπο ότι, ενώ το γυναικείο φύλο τους παρέχει κάποια ιδιότητα «θύματος», το γυναικείο φύλο μαζί το λευκό χρώμα του δέρματός τους, σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να βρίσκονται κάτω από τους «πρόσφυγες» στο καθεστώς θυμάτων – τοτέμ του συστήματος.

Η νεωτερικότητα έπεισε τις γυναίκες ότι η πατριαρχία τις σκλαβώνει και τις καταπιέζει. Απαλλαγμένες από τα υποτιθέμενα δεσμά του γάμου και της γονιμότητας έχουν επιβαρυνθεί με χρέη και καταναλωτική μανία, ζώντας με επιπολαιότητα, προκειμένου έτσι να αποσπαστεί η προσοχή τους από το ρόλο τους στα ευρωπαϊκά γκουλάγκ και τώρα δεν είναι ασφαλείς ούτε να περπατήσουν στους δρόμους της πόλης που ζουν. 

Βιασμοί; Μουσουλμάνοι; "Γκέγκεν σεξίσμους και γκέγκεν ρατσίσμους". Προπάντως "γκέγκεν ρατσίσμους"...
Η πατριαρχία τις προστάτευε και τις σεβόταν ως φορείς της επόμενης γενιάς. Η νεωτερικότητα τις βλέπει ως οικονομικές μονάδες. Για την πατριαρχία υπάρχουν σύζυγοι και μητέρες που είναι απαραίτητες σε ένα έθνος. Για τη νεωτερικότητα υπάρχουν οικονομικές μονάδες που είναι εναλλάξιμες, αναλώσιμες και τελικά, μιας χρήσης. Και τώρα παραδίδονται στις διαθέσεις της νέας γενιάς «Γερμανών», από μια εχθρική κυβέρνηση, η οποία δεν τις έχει πλέον ανάγκη, ούτε την ικανότητα ή και την επιθυμία να τις προστατεύσει. Η αέναη επανάσταση του αριστερισμού τις άφησε πίσω, προκειμένου να βρει αγωνιωδώς ακόμα πιο τρανταχτά «θύματα».

Ενώ εμείς κοιμόμαστε ένας εσκεμμένα μπερδεμένος λαβύρινθος έχει δημιουργηθεί γύρω μας. Ένας λαβύρινθος γεμάτος με ψευδή μονοπάτια και αδιέξοδα. Πώς να τον αποφύγει κανείς; Στρίψτε «αριστερά» για τα δικαιώματα των γυναικών. Στρίψτε «δεξιά» για ένα αστυνομικό κράτος που θα μας "προστατεύει". Ή απλά μην κάνετε τίποτα, αδιαφορήστε, γλεντήστε, πηγαίνετε με πόρνες και απολαύστε την παρακμή μέχρι το αστέρι του δυτικού πολιτισμού να δύσει για πάντα. Πάντως κανένα από αυτά τα μονοπάτια δεν θα μας ελευθερώσει από το κακό.

Ο δρόμος για να βγούμε έξω από το λαβύρινθο δεν είναι να συναινέσουμε είτε με τους βαρβάρους είτε με τις επιπόλαιες απαιτήσεις των υπνωτισμένων από τη νεωτερικότητα γυναικών. Καλύτερα να επιχειρήσουμε να εγκαταλείψουμε τις γυναίκες στον κόσμο τους. Φαντάζει σκληρό; Μπορεί. Αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τη μεγάλη ευκαιρία που έχουμε να οδηγήσουμε τα έθνη μας στην απόρριψη της νεωτερικότητας και του ψεύτικου δίπολου «λύσεων» που τους προβάλλεται. Η λύση μπορεί να βρεθεί από τους άντρες, αλλά θα υπάρχουν όροι. Θα πρέπει ο καθένας να πάρει μία θέση. Δεν σου αρέσει, πήγαινε να ζήσεις στα γκέτο. Υποταχθείτε στο Θεό και την Αλήθεια και κερδίστε την Ζωή. Υποταχθείτε στη νεωτερικότητα και κερδίστε βιασμούς.
Η εκδίκηση του Morrison για την "Prima Nocte" (Για όσους ξέρουν από "Braveheart")
Ακούσαμε για Γερμανούς χούλιγκαν και συμμορίες ανδρών που οργανώνονται και κατεβαίνουν στις πόλεις για να εκδικηθούν για τις γυναίκες τους. Πρόκειται για ένα αρχαίο, φυσικό ανδρικό ένστικτο υπεράσπισης της τιμής μιας παρθένας κόρης, αλλά το ερώτημα είναι: υπάρχει τιμή στα περισσότερα κορίτσια του σύγχρονου κόσμου; Πρέπει να διώξουμε τον εισβολέα από την γη των προγόνων μας, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να γίνει στο όνομα των «δικαιωμάτων των γυναικών», τουλάχιστον όχι με τη σύγχρονη έννοια.

Ο Ευρωπαίος άντρας μαχητής αγωνίστηκε και πέθανε στο πεδίο της μάχης παντού για τον Θεό, τον Βασιλιά και την Πατρίδα του. Πέθανε υπέρ «βωμών και εστιών». Πόσο ντροπή θα ήταν να αγωνιστεί στο όνομα της διατήρησης της άμβλωσης, του ελέγχου των γεννήσεων και της τοποθέτησης ακόμα περισσότερων γυναικών σε εργασιακούς χώρους;

Μια εθνικο-λαϊκή εξέγερση, που ξεκινά με μικρά στελέχη, αδελφότητες και συλλογικότητες αμείλικτων και αποφασισμένων ανδρών, είναι η αρχή για κάτι μεγαλύτερο, μεγαλύτερο από ό, τι μια απλή μικροαστική αντίδραση «οργής» εναντίον μεταναστών. Η φωτιά πρέπει να καταπιεί εκείνους που τους προσκάλεσαν εδώ, εκείνους που επωφελήθηκαν από τη στέγαση τους, εκείνους που δαιμονοποίησαν κάθε αντίδραση, που είπαν τόσα ψέματα για να κρύψουν την αλήθεια από το λαό, αυτούς που παραπλάνησαν τις γυναίκες μας να αποδεχτούν την νεωτερικότητα και να απορρίψουν την παράδοση.

Η Μέρκελ, αλλά και όλο το υπόλοιπο συνάφι των προδοτών πολιτικών (και των φερέφωνων δημοσιογράφων) θα πρέπει να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους. Το τέλος του Τσαουσέσκου το θυμάται κανείς;

Πηγή έμπνευσης αυτού του άρθρου ήταν το “Sympathy for the Devil in Cologne”, του Iron Legion, το οποίο τροποποιήθηκε αρκετά.

ΥΓ: Όταν ένας αστυνομικός του Τορόντο, ο Michael Sanguinetti, ζήτησε οι γυναίκες να μην ντύνονται σαν "sluts" (τσούλες), αμέσως ξέσπασε «οργή» εναντίον του με εκατοντάδες φεμινιστικές διαμαρτυρίες σε όλο τον κόσμο (φωτο). Ο Sanguinetti είναι ένας απλός αστυνομικός και βέβαια άντρας. Δεν είναι ο δήμαρχος μιας από της μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες πόλεις της Γερμανίας. Όπως η κυρία Henriette Reker, δήμαρχος της Κολωνίας και αριστερή που συμβούλεψε τις γυναίκες να «προσέχουν την συμπεριφορά τους» για να μην βιαστούν από τις ορδές των βαρβάρων. Η Reker μπορεί να λέει ό,τι θέλει χωρίς αντιδράσεις «οργής», γιατί είναι γυναίκα και αριστερή, ενώ επίσης οι δράστες είναι «μειονότητες» και, ως εκ τούτου προστατευόμενο είδος.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η κατρακύλα δεν έχει σταματημό...!

Orthodox True είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
leuka είπε...

Η άσχημη αλήθεια που ποτέ δεν λέγεται και όταν ειπωθεί προκαλεί αντιδράσεις....μέχρι την φώτιση ή τον θάνατο της κοινωνίας. Οπως στό τέλος του αρχαίου κόσμου. Κάποια ψήγματα γράφει ο Κέλσος γιά την προηγουμένη φορά.

Unknown είπε...

Όσο βουλιάζουμε στην παρακμή στην χυδαιότητα, στον εκβαρβαρισμό, τόσο η αριστερή <> θα επικρατεί, τόσο θα αποχαυνωνόμαστε, με συνέπεια???????? Η επιστροφή να χρειαστεί και μεγαλύτερο αγώνα και περισσότερο αίμα να χυθεί.
Μοιραία θα επανέλθουμε αλλά το κόστος, όσο περνάει ο καιρός θα είναι βαρύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Σἐ γενικές γραμμές εἶσαι κοινωνιολογικά άπόλυτα σωστὸς άναφορικά μὲ τὶς γυναῖκες. Σὲ γενικὲς γραμμὲς μιλώντας καὶ κατὰ Μέσο ὅρο.

Ὅμως στάσου ἐπίσης καὶ στὴν κοινωνιολογικὴ ἀξιολόγηση καὶ δύο ἄλλων κατηγοριῶν πολιτῶν τῆς Ἑλλάδος, τῆς Εὐρώπης καὶ γενικὰ τῆς Δύσης, μὲ ἔμφαση στὴν Νοτιοβαλκανικὴ ἑλληνόφωνη Ῥεπούμπλικα:

1. Ποία εἶναι ἡ θέση τοῦ μεγάλου μέρους τοῦ άνδρικοῦ πληθυσμοῦ, ὅπως αὐτὴ ἐκφράζεται τόσο συλλογικά, π.χ. στὶς ἐκλογὲς ἢ πιὸ προσωπικὰ ἀναφορικὰ μὲ τὸ συγκεκριμένο ζήτημα; Σαφῶς τὰ μεγέθη δὲν εἶναι συγκρίσιμα, άλλὰ δὲν ἔχω ἀκούσει πολλὲς φωνὲς διαμαρτυρίας ἐκφρασμένες ἀνοικτά.
2. Ποία ἡ θέση τῶν νῦν ἡλικιωμένων, τῶν ἀτόμων τρίτης ἡλικίας, δηλαδὴ τῆς γενιᾶς ποὺ εἰδικὰ στὴν Ἑλλάδα ἔβγαλε εὔκολα χρήματα κατὰ τὴν ἐνηλικίωσὴ της, τῆς γενιᾶς ποὺ γιὰ νὰ ξεχάσει τὶς στερήσεις καὶ τοὺς θανάτους τοῦ Β'Π.Π. ἐπεδόθη ἀμετροεπῶς στὴν ὑλιστικὴ εὐμάρεια, ὅταν αὐτὴ ἄρχισε νὰ ἔρχεται σιγὰ σιγὰ μετὰ τὴν δεκαετία του 60, ὅταν τῆς δόθηκε ἡ εύκαιρία νὰ τὸ πράξει, πολλὲς φορὲς εἰς βάρος τῶν λοιπῶν συγκοινωνῶν καὶ τοῦ κράτους κάνοντας ὁτιδήποτε ἦταν ἀπαραίτητο γιὰ τὴν ἄνευ ὁρίων οἰκονομικὴ εὐμάρεια τῶν ἰδίων καὶ τῶν ἐπιμελῶς ΟΛΙΓΟΜΕΛΩΝ οἰκογενειῶν τους μπροστὰ στὸ θέμα τῆς ἐπιβαλλομένης πολιτιστικῆς καταστροφῆς; Κλαίγονται μόνο γιὰ τὶς συντάξεις τους, ΜΕΓΑΛΗ πλειοψηφία τῶν ὁποίων δὲν ἔχει καταβάλει τὶς ΑΝΑΛΟΓΕΣ εἰσφορές. Τὸ αὐτὸ ἰσχύει καὶ γιὰ τὴν ἐπάρατο γεννεὰ τοῦ Πολυτεχνείου. Ὑλισμός, φιλαυτία, νεποτισμός. Ἀλλὰ μὲ ἐνοχλεῖ περισσότερο ἡ γνώμη καὶ ἡ συμπεριφορὰ τῶν μεγαλυτέρων, γιατὶ κατὰ μεγάλη πλειοψηφία δὲν διακατέχονται ἀπὸ τὴν ἀριστερίστικης προέλευσης πολιτικὴ ὀρθότητα, άλλὰ συναισθηματικά, ἐπειδὴ ἐπηρεάζονται ἀπὸ τὰ ΜΜΕ πάρα πολύ, ἀναπτύσσουν τέτοιους ψεύτικους συναισθηματισμοὺς ἀνεντικότητας. Ἐπίσης εἶναι τραγικὸ ὅταν παραπονιοῦνται γιὰ τὴν ζῳὴ πού δὲν ἔχουν πλέον καὶ οἱ ἴδιοι σὲ μεγάλο ἀριθμὸ ἐπιδεικνύουν ἀδιαφορία γιὰ τὰ προβλήματα πολλῶν νέων ποὺ στὴν τελικὴ δὲν ξέρουμε ἂν θὰ κάνουν οίκογένειες ἢ ἂν θὰ πάρουν κἂν συντάξεις.

Γενικὰ ἐμένα δὲν μὲ πολυενοχλεῖ ἡ συμπεριφορὰ τῶν γυναικῶν, τὴν θεωρῶ λίγο ἢ πολὺ δεδομένη, γιατὶ ὡς ἐπὶ τὸ πλεῖστον δὲν ἔχουν σαφῆ πολιτικὴ συνείδηση, οὔτε ξεκάθαρη γνώμη στὰ πράγματα, ἀλλά, πλὴν τῶν στρατευμένων ἀπὸ τὶς οἰκογένειὲς τους, εἶναι εὐμετάβλητες στὴν πολιτικὴ καὶ κοινωνιολογικὴ θεώρηση τῶν πραγμάτων, γιατί, ὅπως ὀρθὰ ἔγραψες, ἐπηρεάζονται - ὅπως κὰι οἱ ἡλικιωμένοι ἄλλωστε - περισσότερο ἀπὸ τὴν προπαγάνδα καὶ τὸ συναίσθημα, ἄρα ἂν κάποια στιγμὴ ἀλλάξουν οἱ μηχανισμοὶ προπαγάνδας, θὰ ἐπηρεασθοῦν καὶ αὐτὲς καὶ αὐτὸ φαίνεται καὶ στὸν μικρόκοσμὸ μας.

ΠΑΟΚ

polycmike είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
polycmike είπε...

Η σύγχρονη ανύπαντρη "Ελλεϊνίδα" ανήκει στις πιο κάτω κατηγορίες:
1. ΜπερδεμένηΣτερημένη, λόγω αποκρουστικής εξωτερικής εμφάνισης ή ψυχολογικών προβλημάτων (ή ένας συνδιασμός και των δυο),που επιδρούν αρνητικά στην εικόνα και την προσωπικότητά της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνεται αρεστή στο αντίθετο φύλο. Έτσι, ωθείται στην αγκαλιά του εφιαλτικού νεωτερισμού και με ότι αυτό συνεπάγεται.
3. Ανεύθυνη ή αμέτοχη , δεν την ενδιαφέρει (τάχα μου) τίποτα. Έχει μια δουλειά (κι όχι επάγγελμα ή εργασία, διότι η "δουλεία" είναι παράγωγο της λέξη "δούλος"), ίσως να συμμετέχει και σε κάποια άλλη δραστηριότητα στον ελεύθερο χρόνο της. Είναι κατά κανόνα αντιδημοκράτισσα (αλλά μην της το πεις, μπορεί να την πληγώσεις), μιάς και "δεν την απασχολούν τα πολιτικά". Είναι ένα βήμα πριν τις άλλες δυο προαναφερόμενες κατηγορίες.
4. Η βολεμένη , που έχει ίδιο όφελος από το διαμορφωμένο status quo. Δεν θέλει ν'ακούσει το οτιδήποτε που θα μπορούσε να απειλήσει τα συμφέροντα της. Πολιτικά ανήκει στους "ακραίους" του κέντρου (θα έλεγα και της "αριστεράς", αλλά φοβάμαι πως θα αδικήσω την "δεξιά").
5. Η πατριώτισσα , η οποία υπερηφανεύεται για την Ελλάδα ( και καλά κάνει) από την μια, ενώ από την άλλη εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους αγώνες της "αριστεράς". Από αυτήν θα ακούσεις για τους "ηρωικούς" αντάρτες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (οι οποίοι πολεμούσαν τους Έλληνες αντιστασιακούς πατριώτες) μέχρι την "ένδοξη" γενιά του Πολυτεχνείου (της δυστυχίας μας).

Ανώνυμος είπε...

Η προπαγάνδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχει κάνει καλή δουλειά. Έχει καταφέρει να διχάσει τον Άνδρα και τη Γυναίκα, τα βασικά συστατικά της οικογένειας για την ύπαρξη της κοινωνίας.
Νομίζω ότι οι παρατηρήσεις του ΚΟ για την παρουσία υπερβολικά μεγάλου αριθμού γυναικών είναι σωστές.
Εντούτοις, θα ήθελα να συστήσω στους αναγνώστες να συγκρατούν τα τυχόν υποτιμητικά λόγια τους εναντίον των γυναικών γενικά.
Όπως και τα κατ' εξοχήν ανδρικά χαρακτηριστικά, τα γυναικεία χαρακτηριστικά συνέβαλαν στη διαιώνιση του είδους.
Άλλωστε, είναι επιβεβαιωμένο ότι πολλές αναγνώστριες είναι γυναίκες και απ' ότι φαίνεται μορφωμένες με αφυπνισμένη εθνική συνείδηση και αντιλαμβάνονται πολύ καλά τι συμβαίνει στις χώρες υπό τον ζυγό της ΝΤΠ. Προσοχή λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το σχόλιο του Polyc Mike στις 23-1-2016, στις ίδιες κατηγορίες θα μπορούσαμε να κατατάξουμε και τους άνδρες. Και μάλιστα θα προσθέταμε ακόμη μία:
Ο ευνουχισμένος που μοναδικός στόχος της ζωής του είναι να πηγαίνει στο αποχωρητήριο για όσες μέρες του απομένουν.
Συνεπώς όλοι, άνδρες ή γυναίκες, είμαστε κατακριτέοι όσον αφορά την ΑΦΕΛΕΙΑ που μας διακατέχει. Αντίθετα, θα έπρεπε να διαδραματίζουμε ρόλο πιο ουσιαστικό εναντίον της λαίλαπας της ΝΤΠ και δη στην πραγματική ζωή μας και όχι μόνο με χλιαρά σχόλια στα ιστολόγια.

Ανώνυμος είπε...

Ο χρηστης που εκανε το σχολιο για την Αδαμ και την Ευα μαλλον ειναι απο εκεινους που οταν κανουν ενα λαθος στις σχεσεις τους παντα το αποδιδουν στις γυναικες. Αγαπητε, σε περιπτωση που δεν καταλαβες καλα το νοημα της Βιβλου και της εξιστορησης του προπατορικου αμαρτηματος, ο διαβολος ναι μεν παρεσυρε πρωτα την Ευα, αλλα η Ευα δεν παρεσυρε τον Αδαμ οπως το λες και ξερεις γιατι? Αφενος γιατι ο Αδαμ ηξερε πολυ καλα τις εντολες του Θεου, και τις ηξερε και ΠΙΟ ΠΡΙΝ απο την Ευα απο τη στιγμη που προυπηρχε αυτης χρονικα και εμπειρικα, και αφετερου γιατι ως αντρας οφειλε να αρνηθει οχι μονο να φαει το φρουτο αλλα και να ακουσει ΚΑΝ το επιχειρημα υπερ του φρουτου απο τη στιγμη που ηταν γνωστης των εντολων και των συνεπειων του. Αν οπως λες η Ευα ειχε ''παρασυρει'' τον καημενο Αδαμ, ο Θεος δε θα χε λογο να τιμωρησει και τον Αδαμ σκληρα, γιατι ο Αδαμ θα ηταν το ''θυμα''. Ο Θεος τιμωρησε ΚΑΙ τον Αδαμ εξισου σκληρα και γιατι εφταιγε ΤΟ ΙΔΙΟ με την Ευα και γιατι οταν ρωτηθηκε για την αμαρτια του, αυτος με ολη του τη δειλια και ανευθυνοτητα, αντι να το παραδεχτει, εριξε το φταιξιμο στην Ευα..κατι που κανουν πολλοι αντρες και σημερα γιατι προφανως αυτο τους συμφερει στην υποτειθεμενη παραπλανημενη ''χριστιανικοτητα'' τους. Λυπαμαι που εισαι ενας απο αυτους και οχι δεν ειμαι φεμινιστρια. Απλα τυχαινει να εχω διαβασει καλα τη Βιβλο. Οσο για το αρθρο, το θεωρω πολυ καλο και καθολου σκληρο..εχω κι εγω βαρεθει να ακουω τις βλακειες τετοιων γυναικειων οργανωσεων εδω και καιρο..

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι συχνη αναγνωστης αυτου του ιστοτοπου και μου αρεσει πολυ γιατι λεει την αληθεια οπως ειναι χωρις να βαζει ωραιοποιησεις και βλακειες μεσα. Καταρχας θελω να πω οτι το αρθρο για ακομη μια φορα ειναι πολυ σωστο και διαφωτιστικο. Αλλα θα πω κι εγω κατι ως γυναικα και ελπιζω να μην μου επιτεθει κανενας εδω γι'αυτο που θα πω. Επισης να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι μελος ουτε συμφωνω με το κινημα του φεμινισμου.

Λοιπον γινεται πολυς λογος γενικα για τον φεμινισμο και τις φεμινιστριες και για τον ''μαυρο ρολο'' των γυναικων στην απογυμνωση και παρακμη της κοινωνιας. Ως γυναικα και ως Χριστιανη, αλλα κυριως ως ατομο που εχει μαθει ιστορια και διαβαζει ιστορικα περιεχομενα συνεχεια μια και ειναι το αγαπημενο μου αντικειμενο, θελω να βαλω καποια ερωτηματα σ'ολους εσας που ειστε αγανακτισμενοι (και καλα κανετε), με τις φεμινιστριες. Ολοι ξερουμε οτι ο φεμινισμος εχει δημιουργηθει, αφενος απο ισχυρους αντρες και αφετερου απο αντι-χριστιανους ισχυρους αντρες και πιο συγκεκριμενα οπως ολα δειχνουν, απο το πιο ισχυρο εβραιο-καμπαλιστικο λομπυ του κοσμου και των οικογενειων που το απαρτιζουν και βολευονται απο την παρακμη της κοινωνιας και των ηθικων αξιων..ωραια? Πολλοι λενε ομως οτι ενω αυτοι δημιουργησαν τον φεμινισμο, οι γυναικες τον βοηθησαν να εκκολαφθει και να γινει αυτο που εχει γινει σημερα..ωστοσο κανενας μεχρι στιγμης (απ' ο,τι εχω δει), δεν εχει σκεφτει το ΓΙΑΤΙ ο φεμινισμος ειχε τοση επιτυχια στις γυναικες...περα απο το προφανες, δλδ οτι υπερασπιζεται και καλα τα δικαιωματα τους,κλπ..

Θα ηθελα για ΜΙΑ φορα, να δω τους αντρες να παραδεχονται τα λαθη τους. Για ΜΙΑ φορα. Μια φορα να παραδεχτουν και να συνειδητοποιησουν οτι ο λογος που ο φεμινισμος ειχε τοσο μεγαλη απηχηση στις γυναικες ειναι γιατι επι ΑΙΩΝΕΣ, απο την αρχαιοτητα ακομα, οι γυναικες ηταν παντα το θυμα. Οι γυναικες, ιστορικα αποδεδειγμενα, ηταν παντα θυματα..κακοποιησης, διακρισης, γελοιοποιησης, σκλαβιας, εκφοβισμου, ξεφτιλισμου,κλπ..οι αντρες απο τους αρχαιοτατους αιωνες εβλεπαν τις γυναικες, στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περιπτωση, ως ιδιοκτησια τους την οποια μπορουν να κανουν Ο,ΤΙ θελουν αυτοι. Στη χειροτερη περιπτωση εβλεπαν τις γυναικες ως αντικειμενα πανω στα οποια μπορουσαν να ξεσπασουν τις οποιες ανωμαλες η βιαιες ορεξεις τους. Ακομα και μετα τα διδαγματα του Χριστιανισμου, τα οποια θα περιμενε κανεις οτι στη συγχρονη εποχη με τους τοσο μορφωμενους ανθρωπους θα ηταν πλεον κατανοητα...οτι δηλαδη ναι μεν ο αντρας ανηκει στη γυναικα του κι η γυναικα του ανηκει σε εκεινον, αλλα αυτο δε συνεπαγεται με κακοποιηση, εξαναγκασμους οποτε ο αντρας ''γουσταρει'', μονο και μονο επειδη ειναι ''αντρας και το κεφι του θα κανει'', ουτε συνεπαγεται με την φυλακιση της γυναικας σε εναν χωρο ανεξαρτητως με το ποσο δυστυχισμενη εκεινη μπορει να ειναι..πολλοι υποτειθεμενοι χριστιανοι, λογω των συμφεροντων τους επιλεγουν να θεωρουν οτι το ''ο αντρας ειναι η εξουσια του σπιτιου'', σημαινει ολα τα παραπανω και εχουν και το θρασος οταν μια γυναικα ''επαναστατει'', να τα ριχνουν σε κεινη.

Ανώνυμος είπε...

Για να το δουμε αντικειμενικα λοιπον και απο ψυχολογικης αποψης, ο φεμινισμος βρηκε εδαφος να πατησει πολυ απλα γιατι επι τοσους αιωνες οι αντρες παταγαν (κυριολεκτικα και μεταφορικα), πανω στις γυναικες, και προφανως πολλες απο τις γυναικες που εμπλεκονται στον φεμινισμο το κανουν για λογους ενος ειδους δικαιωσης..ή και εκδικησης για παρελθοντα και παροντα συστηματα που απαξιωνουν το φυλο τους και την αξια τους. Γι'αυτο ειχε τοση απηχηση ο φεμινισμος..κυριως γι'αυτο. Και εννοειται δεν κατηγορω κανεναν απο σας προσωπικα γι'αυτα που εγιναν απο αλλους αντρες, ουτε λεω οτι φταινε ολοι οι αντρες του πλανητη γι'αυτα που κανουν καποιοι, απλα παρουσιαζω αυτο που θεωρω ως ωμη αιτια για την επιτυχια του φεμινισμου..οποιαδηποτε γυναικα, κι εγω μαζι, στο ακουσμα και μονο των φρικαλεοτητων που εχουν υποστει γυναικες τοσο σημερα οσο και παλιοτερα, το λιγοτερο που μπορει να νιωσει ειναι αγανακτηση εναντιον του συστηματος και της κοινωνιας που επιτρεπει τετοια πραγματα να συμβουν..οταν ημουν εφηβη παντα ενιωθα τετοια αγανακτηση..ευτυχως ποτε δεν ετυχε να πεσω ομως στη παγιδα του φεμινισμου..ωστοσο δεν μπορω να πω οτι δεν καταλαβαινω τους λογους για τους οποιους αλλες νεαρες κοπελες της ηλικιας μου εχουν επιλεξει να ακολουθησουν αυτη τη παγιδα.

Ελπιζω να μη παρεξηγηθω, γιατι ειμαι σιγουρη οτι καποιοι θα με πουν φεμινιστρια η κατι χειροτερο μονο και μονο επειδη εριξα ευθυνη στους αντρες, ο σκοπος μου δεν ειναι να ''θυματοποιησω'' το φυλο μου..τουλαχιστον οχι περισσοτερο απ'αυτο που ειναι ηδη..απλα να δειξω σε πολλους το γιατι εχει δημιουργηθει ολη αυτη η υπερβολη κι ο φανατισμος για τα δικαιωματα των γυναικων..ισως γιατι μεσω αυτων των υπερβολων βγαινουν πολλα κρυμμενα αποθημενα αιωνων..και λυπαμαι που ακομη και καποιοι χριστιανοι δε το καταλαβαινουν αυτο.

Κλεινοντας θελω να πω οτι γνωριζω πως λειτουργει ο φεμινισμος και ποια ''αδυνατα'' σημεια των γυναικων εκμεταλλευονται, και γνωριζω επισης και το οτι πολλοι ''θυματοποιημενοι αντι-φεμινιστες αγανακτισμενοι'' αντρες εκμεταλλευονται τη περιθωριοποιηση τους ως διαμαρτυρια για το οτι οι γυναικες δεν ειναι τοσο ''διαχειρισιμες'' απο αυτους οπως ηταν καποτε..καταλαβαινω επισης οτι υπαρχουν και ειλικρινη ατομα, καθε φυλου που θελουν να διαμαρτυρηθουν σε αυτη τη κατασταση, αναμεσα τους κι εγω που ανεκαθεν ημουν εναντιον του φεμινισμου και των αλλοιωμενων και ανοητων αξιων του...και ειδικα εναντιον της εκτρωσης. Αυτα απο μενα, εννοειται δεν εχω κανενα προβλημα αν καποιος θελει να ανοιξουμε συζητηση γι'αυτο με επιχειρηματα.

Orthodox True είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
polycmike είπε...

Δεν ξέρω γιατί θίχτηκες, εγώ απλά περιέγραψα τις γυναίκες που γνώρισα. Τελικά όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται.
Υ.Γ. Η αναφορά μου έγινε στις ανύπαντρες γυναίκες

polycmike είπε...

Πολύ σωστή σε βρίσκω. Έδωσες μια άλλη βάση στο όλο θέμα. Συγχαρητήρια!!

SkyWatcher είπε...

Αγαπητή φίλη, διάβασε αν θες τα παρακάτω παλαιότερα άρθρα:
Μόνο οι άντρες μπορούν να τερματίσουν τις εκτρώσεις και την εμπορία ανθρώπων , -- Για τα ΦΥΛΑ
και - "Cruel Hoax" : Η ατζέντα της Νέας Τάξης για τον φεμινισμό, την ομοφυλοφιλία και την διάλυση της οικογένειας

Σε όλους τους αδελφούς μου : ας μην είμαστε σαν το πρώτο Αδάμ που στάθηκε σιωπηλός όταν το φίδι εξαπάτησε την σύζυγό του και έφερε την πτώση της ανθρωπότητας. Ας ακολουθήσουμε τον δεύτερο Αδάμ, τον Χριστό τον Κύριό μας, που τραυμάτισε την φτέρνα Του συνθλίβοντας το κεφάλι του φιδιού.
(απόσπασμα από το πρώτο άρθρο)

Ανώνυμος είπε...

Ε παιδια ειμαι η ιδια που εκανε το σχολιο-κατεβατο (το ξερω θα ταν κουραστικο στο διαβασμα), για το φεμινισμο και τις αιτιες του. Δεν ξερω ποιος εχει απαντησει σε μενα γιατι λογω της ανωνυμιας των περισσοτερων σχολιων δε μπορω να καταλαβω αν καποιος εχει απαντησει σε μενα η στο σχολιο καποιου αλλου. Τελως παντων, σε περιπτωση που το σχολιο του συντακτη ειναι για μενα, θελω απλα να πω οτι εχω διαβασει τα περισσοτερα αν οχι ολα κειμενα και αρθρα του Henry Makow, και μαλιστα τα ανακαλυψα μεσω αυτου του ιστοτοπου. Εννοειται λοιπον οτι ξερω τι εστι φεμινισμος, μην εχεις αμφιβολια γι'αυτο. Γενικα ο σκοπος μου ηταν να θιξω την ευθυνη των ανθρωπων ως προς την αναπτυξη του φεμινισμου. Ας ειμαστε λιγο ειλικρινεις, οι εβραιο-καμπαλιστες δημιουργησαν την ιδεα του φεμινισμου σε μια εποχη που τους βολευε να τη δημιουργησουν και αν οι περισσοτερες η και ολες οι γυναικες στις τοτε κοινωνιες ηταν πραγματικα ασφαλεις η πραγματικα ευτυχισμενες..καμια δε θα παραταγε την ευτυχια της για να τρεχει στους δρομους με τις φεμινιστριες..το λεω σαν γυναικα αυτο. Καμια γυναικα που ειναι πληρης και ευτυχισμενη δε θα το θυσιασει αυτο για το φεμινισμο...για να μπει στη παγιδα του σημαινει οτι κατι δε παει καλα στη ζωη της..και δε μιλαω μονο για κεινες που ειναι απελπισμενες, η για τις ανυπαντρες (ειναι πολυ ανοητη η ιδεα οτι μια ανυπαντρη γυναικα πρεπει ντε και καλα να ειναι για καποιο λογο δυστυχισμενη η απελπισμενη..δλδ μια γυναικα παντρεμενη με προβληματα ειναι πιο ευτυχισμενη απο μια ανυπαντρη χωρις αυτα?)..αλλα μιλαω και για γυναικες με αντρες που τις κακοποιουσαν, τις απατουσαν κλπ..ή κορες πατεραδων με αναλογη τετοια συμπεριφορα καταπιεστικη, βιαιη κ δε ξερω κι εγω τι αλλο...ο φεμινισμος καρποφορησε γιατι υπηρχε ΓΟΝΙΜΟ εδαφος γι'αυτον. Οπως υπαρχει και σημερα γονιμο εδαφος και συνεχιζει δυστυχως να καρποφορει.

Με απογοητευει να βλεπω το φυλο μου να πεφτει θυμα τετοιων παγιδων..οπως επισης με εξοργιζει απεριοριστα να βλεπω συμφεροντολογους αναισχυντους αντρες σε ολες τις γωνιες του πλανητη να κακοποιουν τις γυναικες τους, ειδικα οταν τετοιοι αντρες κρυβονται πισω απο τη βιτρινα του θρησκευομενου και αλλαζουν τα νοηματα και τις γραφες αναλογα με το συμφερον τους. Επισης, αυτο που λεει το αρθρο σε καποιο σημειο για τις γυναικες της Κολωνιας ειναι λιγο περιεργο..σε καποια φαση ειναι σα να λεει οτι ''καλα επαθαν'', οι γυναικες της Κολωνιας που βιαστηκαν, αφου τους αρεσει να εχουν τετοιες ιδεολογιες? Ελπιζω να μην εννοει κατι τετοιο κ να καταλαβα εγω λαθος..γιατι αν λεει κατι τετοιο τοτε σε τι διαφερουν απ' ολα αυτα τα κτηνη εκει εξω που φερονται ετσι σε οποιον εχει αλλη ιδεολογια απο αυτους? Και οχι δε θεωρω οτι ολες οι γυναικες που καλως ορισαν τους μεταναστες το εκαναν λογω υποκρισιας..καποιοι ανθρωποι παρακινουνται απο τη συνειδηση η την ευαισθησια τους και χωρις να ανηκουν απαραιτητα σε καποια πολιτικη η θρησκευτικη ιδεολογια..αλλα και να το εκαναν λογω υποκρισιας σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν επρεπε να βιαστουν..

Ανώνυμος είπε...

Επισης σχετικα με το σχολιο καποιου για το ντυσιμο των γυναικων..σαφως και δε συγκρινω καμια συγχρονη γυναικα με τη Παναγια..δε γινεται αυτο ετσι κι αλλιως. Και φυσικα οι σημερινες γυναικες στη πλειοψηφια τους κανουν πολλα και τεραστια λαθη δε το αμφισβητω αυτο..εγω ομως στεκομαι στην ευθυνη των ανθρωπων κυριως για την ανθηση του φεμινισμου..και των 2 φυλων γιατι και τα 2 εχουν τεραστια ευθυνη..ο διαβολος οπως διδασκει κι η πιστη μας δεν ενεργει σε ατομα, πλαισια ή σε συνθηκες μη ευνοικες γι'αυτον..ενεργει παντα εκει που τον παιρνει να ενεργησει κι εκει που οι ανθρωποι ειτε σε ατομικο, ειτε σε οικογενειακο ειτε σε κοινωνικο επιπεδο, του δινουν το δικαιωμα να ενεργησει. Εχετε αναλογιστει ακομα κι απο μαθηματικη αποψη ποσες απο τις πρωτες ή και τις σημερινες φεμινιστριες προερχονται απο καταστασεις βιας και καταπιεσης υπο καποιον αντρα? Και ποσοι γονεις επισης ευθυνονται για το οτι μεγαλωσαν τα αγορια τους με την πεποιθηση οτι εχουν το δικαιωμα να κανουν στους αλλους ο,τι θελουν επειδη ειναι ''αντρες και μαγκες''?

Βελισσάριος Λεωνίδου είπε...

Όσον αφορά τούτο τον υλικό και πρόσκαιρο κόσμο, ο Θεός έθεσε φυσικό νόμο και ηθική αρχή.
Όρισε τον άνδρα οδηγό της γυναίκας.
Είναι υποχρεωμένος εκ Θεού να ηγείται, να οριοθετεί και να προστατεύει την γυναίκα, την οικογένεια, την κοινωνία.
Εαν η γυναίκα έχει παρεκτραπεί σημαίνει οτι ο οδηγός δεν κάνει το καθήκον του. Έχει εγκαταλείψει το πηδάλιο ή (το χείριστο όλων) έχει παραδώσει το πηδάλιο στη γυναίκα κι έχει αυτοευνουχιστεί.

2 άρθρα που απαντούν εν μέρει στο παρόν άρθρο:
http://redskywarning.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5.html(με πρόλαβε ο Skywatcher)

ΝΕΟΙ, ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ: ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα «Εμπρός»
http://ethnikismos.net/2016/01/20/νεοι-λευκοι-και-ανδρεσ-οι-αδυναμοι-τησ/

Ανώνυμος είπε...

Redskywatcher, ευχαριστώ για το κειμενο που εβαλες στο συνδεσμο, το διαβασα ειναι πολυ καλο, καταλαβα γιατι διαλεξες το συγκεκριμενο.

Orthodox True είπε...

Αγαπητή μου εν Χριστώ αδελφή,
Καταρχήν συμφωνώ απόλυτα με τη γραφή σου.
Θα διαφωνήσω στο ότι δεν έχεις δει άνδρα να παραδέχεται τα λάθη του. Καί σου αναφέρω, επειδή ομολογεις Χριστιανισμό, ότι πολύ μεγάλοι Άγιοι που ξεφτιλισαν το διάβολο και άφησαν συγγράμματα περί συγγνωμης, μετανοίας, διορθώσεως καί εν Χριστώ αρετής, δεν είναι δυνατόν να μην είπαν το συγγνώμη. Ανθρωπος, χωρίς συγγνώμη καί ευχαριστώ, δεν αγιάζει να είσαι σίγουρη. Άρα λοιπόν είναι λάθος η επιδίωξη σας. Εξ άλλου επί την εορτή της Αγίας Αναστάσεως ο Μέγας Ιωάννης λέει στον κατηχητικό λόγο τής Ανάστασης. "Συγγνώμη εκ του Τάφου ανέτειλε", πού σημαίνει ότι ο νέος Αδάμ ο Χριστός μας, είπε το συγγνώμη γιά όλη την ανθρωπότητα.
Μας ξεχρεωσε από τις αμαρτίες μας. Δεν φτάνει αυτό;!!!!!!!!!!!
Να λοιπόν πολλά καί άπειρα συγγνώμη που πλημμύρισαν την γη καί τον ουρανό, και Άγιοι ανεδειχτηκαν.
Επιπλεον, (άλλο θέμα), ο φεμινισμός βρήκε απήχηση γιατί η γυναίκα κατά κανόνα έχει καβαλήσει καλάμι. Είδατε ότι ως Χριστιανή δεν είστε φεμινιστρια. Δηλαδή μας λέτε ότι Χριστιανισμός και φεμινισμός είναι δύο άκρα ασυμβίβαστα.
Ακριβώς έτσι. Ο φεμινισμός είναι κατασκεύασμα της νέας τάξης πραγμάτων, και φτιάχτηκε γιά να ανεβάσει τον υπερφίαλο εγωισμό των γυναικών καί να τους βοηθήσει στό έργο τους.
Η γυναίκα πρέπει να έχει πρότυπο, καταρχήν στο ντύσιμο την Παναγία μας, τουλάχιστον Να Μην προκαλει, και Ο ανδρας να εχει προτυπο τον Χριστόν.

Ανώνυμος είπε...

Να αγιάσει το στόμα και το χέρι αυτού που έγραψε αυτό το άρθρο.

Δυστυχώς μας έχουν δεμένους από παντού.

Τον Άνδρα τον έχουν κατασυκοφαντήσει, λοιδωρήσει, ευνουχίσει με χίλιους δυό τρόπους, λυσσαλέα. Τον έχουν δέσει με χίλιους δυο νόμους φεμινιστικούς, αντιρατσιστικούς, αντιπατριωτικούς. Τον μεγάλο τους εχθρό και εμπόδιο στα σχέδιά τους για κυριαρχία, τον Λευκό Ετεροφυλόφιλο Πατριαρχικό Εθνικιστή Παραδοσιακό Άνδρα.

(το πόσο έχουν συκοφαντήσει τον Άνδρα με ταινίες, προπαγάνδα κλπ φαίνεται και από την αντίδραση της καημένης από πάνω που έχει πιστέψει το παραμυθάκι, αν και φαίνεται να έχει κάπως καλή διάθεση. Φανταστείτε τι γίνεται στα μυαλά άλλων γυναικών που δεν έχουν καλή διάθεση.)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Μαρινο, εννοειται οτι οταν αναφερομουν σε αντρες που παραδεχονται τα λαθη τους δεν εννοουσα στον Χριστο ή σε Αγιους αλλα σε απλους καθημερινους αντρες. Κοιτα εγω μιλαω απο τη δικη μου πειρα, δεν μιλαω εκ μερους ολων των γυναικων η ολου του πλανητη. Και δεν ειπα οτι φταινε μονο οι αντρες. Κι οι γυναικες φταινε σε πολλα, σε παρα πολλα τοσο για το φεμινισμο οσο και για αλλα πραγματα. Φυσικα πολλες απο τις γυναικες που εντασσονται στο φεμινισμο το κανουν καθαρα και μονο απο εγωισμο αλλα μη τις βαζεις ολες στο ιδιο τσουβαλι γιατι ενας μεγαλος αριθμων αυτων των γυναικων ειναι γυναικες απογοητευμενες, κακοποιημενες και καταπιεσμενες (ή ακομα και εφηβες χωρις καμια ανατροφη της προκοπης η με ακυρους/αφιαφορους γονεις),που βλεπουν τον φεμινισμο ως καταφυγιο και εναν τροπο για να ακουστει η φωνη τους..τουλαχιστον αυτο γινοταν οταν πρωτοεμφανιστηκε ο φεμινισμος..οταν οι γυναικες τοτε παλευαν οντως για καποιες αξιες και για την αξιοπρεπεια τους..απο ενα σημειο κ μετα ο φεμινισμος εξελιχθηκε στον χειροτερο εχθρο της γυναικας..που ηταν κι ο σκοπος αυτων που τον εφτιαξαν φυσικα. Αυτη τη στιγμη ο φεμινισμος εχει ως αξιες του μονο τον εξευτελισμο και την αλλοιωση οποιουδηποτε ομορφου η ηθικου στοιχειου μιας γυναικας και κατα συνεπεια τη καταστροφη της οικογενειας για να αλλοιωθει ετσι κι η ανατροφη των παιδιων. Αναφερθηκα στα λαθη και τις ευθυνες των ανδρων γιατι εκτος απο μερικους ανθρωπους και μερικα sites οπως αυτο καλη ωρα που λενε τα πραγματα με το ονομα τους, δεν υπαρχει κανενας αντρας εκει εξω που να εχει παραδεχτει τις ευθυνες του φυλου του για την ανθηση του κινηματος αυτου..τουλαχιστον απ' ο,τι εχω δει μεχρι στιγμης. Για ο,τι συμβαινει παντως στην εποχη μας φταινε αποκλειστικα και μονο οι ανθρωποι και των δυο φυλων. Εμεις φεραμε τη κατασταση σ'αυτο το σημειο ειτε συνειδητα ειτε αποδεχομενοι τη κατασταση με απαθεια και αδιαφορια η χλευασμο. Ο ανθρωπος φερνει τη κατασταση του σ'αυτο το χαλι παντα. Εδω ακουμε για φονους και παιδεραστιες στη τηλεοραση κι η πλειοψηφια του κοσμου εχει μαθει να μην αντιδραει ΚΑΝ..εχει συνηθισει πια..στο φεμινισμο θα αντιδρασουν? Γι'αυτο σ'αυτο το σημειο συμφωνω με το αρθρο οτι μονο συντονισμενοι και αποφασισμενοι ανθρωποι μπορουν να κανουν τη διαφορα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε, πριν βγαλεις συμπερασματα καλο ειναι να διαβαζεις καλα τα σχολια των αλλων και να μη το παιζεις παντογνωστης. Η ΄΄καημενη απο πανω που εχει πιστεψει το παραμυθακι'', ξερει πολυ καλα τι γινεται με τη προπαγανδα εναντιον των ανδρων οπως επισης ξερει και τι γινεται με τις ακραιες αποψεις εναντιον ολων των γυναικων που εντασσονται στο φεμινισμο. Θα το ξαναπω αλλη μια φορα γιατι απ' ο,τι φαινεται το νοημα των σχολιων μου δε το επιασες και πολυ για να μη πω καθολου. Εγω δεν ειπα οτι για το φεμινισμο φταινε μονο οι αντρες η μονο οι γυναικες..εγω εστιασα και στην ευθυνη των αντρων απλα και μονο επειδη η κυριαρχη αντι-φεμινιστικη αποψη στο διαδικτυο επικεντρωνεται στη ''κακια και ακυρη ή ηλιθια γυναικα'', που επεσε στη παγιδα ή που ειναι υποκριτρια και απλα υπενθυμισα για πληροφοριακους λογους οτι για το φεμινισμο ευθυνονται προφανως ΚΑΙ οι αντρες και οι γυναικες ΚΑΙ οι συνθηκες που τον εκαναν να ανθισει. Διαβαζε και λιγο τα σχολια, εκτος αν βαριεσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΥΡ-ΓΥΝΗ-ΘΑΛΑΣΣΑ