Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

«Μου φάνηκε πολύ μοντέρνο…» Ρεπορτάζ για το εμφυτεύσιμο RFID τσιπάκι (video)

Από το Euronews

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Β. ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 25.1.2016
Αγαπητοί κυρίες και κύριοι ! ΄Εχω 33 χρόνια (από το 1983), που ασχολούμαι με το χάραγμα του αντιχρίστου, και περίπου 15 χρόνια που ασχολούμαι με το θέμα των εμφυτευμένων μικροκυκλωμάτων. Πριν λίγους μήνες, δημοσίευσα σχετικό άρθρο, σε θρησκευτικό περιοδικό. Με το παρόν μου σχόλιο, θα΄θελα να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου, για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει το χάραγμα του αντιχρίστου ή δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους των εμφυτευμένων μικροκυκλωμάτων. Νομίζετε, όσοι διαβάσατε τις λίγες σειρές στο παρόν άρθρο και είδατε πόσο αθώα παρουσιάζεται αυτή η εφαρμογή στο βίντεο, ότι δεν είναι κάτι το κακό. ΄Οτι με το εμφυτευμένο μικρο-κύκλωμα (στην αγγλική γλώσσα : μάικροτσιπ), θα έχουμε μια χαρά τεχνικές ευκολίες σε αρκετές περιπτώσεις, στη ζωή μας. Κι όμως ! Όταν έρθει η ώρα του αντιχρίστου, ο οποίος αφού πρώτα επιβάλλει την παγκόσμια κυβέρνησή του και ταυτόχρονα την παγκόσμια θρησκεία του, αμέσως μετά θα επιβάλλει σε όλους το χάραγμά του. Προσέξτε πως αναφέρεται η επιβολή χαράγματος, από τον αντίχριστο, στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, Κεφάλαιο 13, στίχοι 16 και 17 : ‘’και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα σημάδι χαραγμένο εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπό τους, ώστε να μη μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει, παρά εκείνος που έχει το χαραγμένο σημάδι, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του’’. Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι, ο αντίχριστος θα επιβάλλει δύο εφαρμογές. Πρώτον : θα επιβάλλει το χάραγμά του. Το χάραγμα θα είναι ο μοναδικός αριθμός για τις οικονομικές συναλλαγές κάθε ανθρώπου, θα χαράσσεται με ακτίνες λέιζερ και θα είναι αόρατος με γυμνό μάτι. Η μορφή του θα είναι όπως ο γραμμωτός κώδικας προϊόντων, περιλαμβάνοντας τα τρία 666. Δεύτερον: Επειδή θα είναι τόσο απάνθρωπος, θα επιβάλλει επιπλέον το εμφυτευμένο μικροκύκλωμα, για να μπορεί να παρακολουθεί ή να καταδιώκει όσους είναι εναντίον του. Γι αυτό το Σιωνιστικό Ιερατείο και η απάνθρωπη ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, κάνουν όλα αυτά, για να τα βρεί σχεδόν έτοιμα ο υιός της απωλείας ή το βδέλυγμα της ερήμωσης, όπως τον αναφέρει η Αγία Γραφή. Προσέξτε σας παρακαλώ πολύ για όλα αυτά τα οποία μας παρουσιάζουν ως αθώα. Είναι η αρχή μιας παγκόσμιας παγίδας, μιας παγκόσμιας επιβολής, η οποία όλο και πλησιάζει.

Solo machos είπε...

Ο Αντιχριστος θα ειναι το αποκορύφωμα κ η συνέπεια της ανθρώπινης αμαρτίας.Συνειδητα ή ασυνείδητα οι περισσοτεροι τον προσκυνούμε..... για να τον νικησεις δε φτανει η πληροφορηση, η ενημέρωση, ουτε η γνωση του ποτε κ πως θα ερθει.... μονο με πνευμα Θεου νικιεται....εξαλλου οσοι του εναντιωθουν θα γινουν μαρτυρες, χωρις ανωθεν ενισχυση δε γίνεται.....Το μυστηριο της ανομίας ειναι αρχαιο.... οταν ερθει. αυτος...θα πλανησει κ θα σαγηνεψει τους παντες, θα θολωσει ο νους των ανθρωπων κ δε θα βλεπουν την αληθεια, αλλωστε θα ειν η πιο αμαρτωλη γενια....κ οταν ερθει θα κηλυσει την ανθρωποτητα σε καθε βουρκο κ ακαθαρσια....με το ενδυμα του καλου....

Βελισσάριος Λ. είπε...

Ο Ιωάννης προφητεύει στην Αποκάλυψη την «ανταμοιβή» που θα λάβουν εδώ στη γή(πρίν την αιώνια καταδίκη τους) όσοι δεχθούν το χάραγμα του αντιχρίστου:

«Καὶ ἀπῆλθεν ὁ πρῶτος καὶ ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ εἰς τὴν γῆν· καὶ ἐγένετο ἕλκος κακὸν καὶ πονηρὸν ἐπὶ τοὺς ἀνθρώπους τοὺς ἔχοντας τὸ χάραγμα τοῦ θηρίου καὶ τοὺς προσκυνοῦντας τῇ εἰκόνι αὐτοῦ».
(Αποκ.16,2)

Solo machos είπε...

Βεβαιως.... η ανταμοιβη τους θα ειναι φριχτη....Στον βιο του Αγιου Βασιλείου του νέου, οπου περιγραφεται απο το πνευματικο του παιδι Γρηγοριο,ο θάνατος κ η πορεια της ψυχης, ο τελωνισμος δηλ της δουλης του Θεου Θεοδώρας, υπαρχει κ αναφορα στην κολαση , στον παραδεισο,και στην δευτερα παρουσια. Στο όραμα που ειδε εν ύπνω ο Γρηγοριος περιλαμβανεται κ η β' παρουσία. Ο Γρηγοριος ειδε τη Θεοδωρα σε όραμα μεσω των προσευχων τ Αγιου Βασιλειου. Στο τελος του οραματος αφου ξεναγηθηκε στους ουρανους κ στις κολασεις κ αφου του διηγηθη η Θεοδώρα τα τελωνια των δαιμόνων πιυ διήλθε κ το ποσο αυστηρα εξεταζαν τις αμαρτίες της, του αποκαλυφθηκε κ το τελος. Ειδε την ανασταση των νεκρων, την κριση,κ την ανταμοιβη, ειδε την κριση ολων των αιρετικων, των αναρτωλων, των Εβραιων,κ αυτων που ακολουθησαν τον αντιχριστο.Οι Εβραιοι προβαλαν πολλες δικαιολογιες που καταριφθηκαν, επικαλεστηξαν την ευσέβειά τους το νομο , τον Μωυση, κ ηρθε ο Μωυσης κ τους κατεκρινε κ εμειναν αναπολόγητοι. Εγω νομιζω οτι στους τοτε οπαδους του αντιχριστου , θα περιλαμβανονται κ ολοι οι μασονοι όλων των εποχων. Λοιπον οι οπαδοι του οταν αναστηθουν ολοι οι ανθρωποι, ξερετε πως θα ειναι; Τοτε οι Αγιοι θα ειναι λαμπεροι κ οι κολασμενοι ασχημοι,σιχαμεροι, στο σωμα τιυς θα φαινοντ οι αμαρτιες τιυς η κακια τιυς η πνευματικη ασχημια θα γινει κ σωματικη κ μονιμη, κ οχι οπως γινεται τωρα. Οι οπαδοι του θα φερουν δερματα ποντικων λερωνενα με αιμα κ πύον , θα ειναι ασχημοι στο σωμα στην όψη κ βρωμεροι...παραμορφωνενοι κ αξιολυπητοι...