Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΗΠΑ: Ο Ομπάμα ζήτησε να κρυφτεί η λέξη «Ιησούς» και ο Σταυρός σε επίσκεψή του σε Καθολικό Πανεπιστήμιο - αλλά άφησε να φαίνεται η λέξη «Αλλάχ» σε επίσκεψή του σε Ισλαμικό Κέντρο



Ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα έκρυψε το σύμβολο του Ιησού κατά τη διάρκεια της ομιλίας που είχε κάνει στο πανεπιστήμιο Georgetown, αλλά επέτρεψε η λέξη «Αλλάχ» να εμφανίζεται ευρέως κατά τη διάρκεια της πρώτης ομιλίας του σε ισλαμικό κέντρο των ΗΠΑ.

Στην φωτογραφία κάτω, ο Ομπάμα στην "Ισλαμική Κοινωνία" της Βαλτιμόρης.

Ο Ομπάμα ανήκει σε αυτούς του υποκριτές «προοδευτικούς» πολιτικούς ηγέτες - πολιτικάντηδες της εποχής μας, που προάγουν δήθεν την «ανεκτικότητα» και την «πολυφωνία», αλλά στην ουσία αυτό που προάγουν είναι μία αντι-χριστιανική ατζέντα.

Ιδιαίτερα ο Ομπάμα είναι αυτός που μεταξύ άλλων, έχει δηλώσει επίσημα, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι πλέον ένα χριστιανικό κράτος και έχει αδιαφορήσει για την συνεχιζόμενη σφαγή των χριστιανών στη Συρία.

Ο Μπαράκ έδωσε μια ομιλία σε ένα τζαμί στην Ισλαμική Κοινωνία της Βαλτιμόρης την Τετάρτη. Στάθηκε «άνετος» μπροστά από ένα γυάλινο τοίχο όπου η λέξη «Αλλάχ» ήταν γραμμένη 99 φορές σε αραβική καλλιγραφία. Εκεί βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί (έμμεσα) στον Ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο Donald Trump, αναφερόμενος σε μια "ασυγχώρητη αντι-ισλαμική ρητορική που υπάρχει στην πολιτική σφαίρα". Όταν η εκδήλωση τελείωσε σε όλο το προσωπικό του Λευκού Οίκου δόθηκε δώρο ένα κοράνι!

Η προκλητική εφαρμογή των «δύο μέτρων και δύο σταθμών» του πολιτικάντη Ομπάμα, αποδεικνύεται, από το γεγονός ότι το 2012, όταν έδωσε μια ομιλία στο Πανεπιστήμιο Georgetown, ζητήθηκε από τον Λευκό Οίκο, η καθολική σχολή να καλύψει όλα τα θρησκευτικά σήματα και σύμβολα, συμπεριλαμβανομένων των μικρών γραμμάτων IHS (Ιησούς) που εμφανίζονται μέσα από το τριγωνικό αέτωμα, πίσω από το σημείο όπου ο αμερικάνος πρόεδρος θα στεκόταν.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Mπάρακ Χουσεῒν Ομπάμα φέρεται να εγενήθη στην Χαβάι το 1959 από πατέρα νέγρο της φυλής Λούο, τρίτης φυλής σε πληθυσμό της Κένυας και λευκής Αμερικανίδος.
Το σύνταγμα των ΗΠΑ προβλέπει ότι ο ανώτατος άρχων των ΗΠΑ, ήτοι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας,πρέπει να είναι εκ γενετής υπήκοος του ομοσπόνδου κράτους. Η Χαβάη ενσωματώθηκε στις ΗΠΑ το 1959, οπότε το ζήτημα που αναφύεται είναι ποια ακριβώς η ημερομηνία γεννήσεως του Ομπάμα. Άλλες πληροφορίες τον φέρουν γεννηθέντα στην Κένυα και μουσουλμανικού θρησκεύματος όπως ο πατέρας του, άλλωστε και τα δύο αραβικά του ονόματα αυτό προδίδουν. Ο πατέρας του μετά τον χωρισμό από την Αμερικανίδα γυναίκα του ενυμφεύθη 2-3 γυναίκες της φυλής του με τις οποίες απέκτησε καμμιά δεκαριά παιδιά, ετεροθαλή αδέλφια του Ομπάμα όλα τους μουσουλμάνοι. Η μητέρα του παντρεύτηκε σε δεύτερο γάμο κάποιον ιθαγενή της Ινδονησίας, μουσουλμάνο το θρήσκευμα, με τον οποίο απέκτησε 3 παιδιά επίσης ετεροθαλή αδέλφια του Ομπάμα με τα οπο

ία συμβίωσε μέχρι τον πρόωρο θάνατο της μητέρας του από καρκίνο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΠΑΜΑ ..Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ...

polycmike είπε...

Ο δικός μας, είναι ξεχωριστή κατηγορία μόνος του!!

Unknown είπε...

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ,,ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,,ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ,,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!