Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι έγραφε να μην «δαιμονοποιούνται οι μουσουλμάνοι». Τέσσερις μήνες μετά σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλες

 Η είδηση:

Μια νεαρή γυναίκα που σκοτώθηκε στην βομβιστική επίθεση της Τρίτης στις Βρυξέλλες, είχε προειδοποιήσει τέσσερις μήνες νωρίτερα ότι η "δαιμονοποίηση των μουσουλμάνων θα βοηθήσει στην στράτευση εξτρεμιστών".

Η Sascha Pinczowski δημοσίευσε στο Facebook μετά την επίθεση του Νοεμβρίου  στο Παρίσι ότι «η διάδοση αντι-μουσουλμανικών συναισθημάτων από άγνοια και η προπαγάνδα δεν κάνει τίποτα άλλο, παρά να ωφελεί το ISIS».

Η 26χρονη Pinczowski ήταν Ολλανδή υπήκοος που ζει στη Νέα Υόρκη. Αυτή και ο αδελφός της, ο Alexander, ήταν μεταξύ εκείνων που σκοτώθηκαν στις Βρυξέλλες.

Η ανάρτησή της στο Facebook της 16ης Νοεμβρίου αναρτήθηκε ξανά από την μητέρα της, Marjan Pinczowski Fasbender.

Η μητέρα της έγραψε ότι ήθελε να μοιραστεί «αυτό το μήνυμα ανοχής από την αγαπημένη μας κόρη Sascha».

Και να που η μητέρα βγαίνει και δηλώνει «ειρήνη» προς τους μουσουλμάνους, αμέσως μετά την δολοφονία του γιού της και της κόρης της από αυτούς.

«Ναι, δολοφόνησαν τα παιδιά μου ... αλλά σας παρακαλώ, είναι αθώοι, δεν αισθάνομαι μίσος απέναντί ​​τους».
Τα καλά δουλεμένα συναισθήματα «ενοχής» σε συνδυασμό με την άρτια οργανωμένη βιομηχανία «ανθρωπισμού», αποδίδουν καλύτερα στο γυναικείο φύλο, κάνοντας τις λευκές γυναίκες της Δύσης τα καλύτερα «γκογίμ».

Επειδή, τα καλά γκογίμ πρέπει να γνωρίζουν ότι τα πραγματικά θύματα της τρομοκρατίας δεν είναι οι άνθρωποι που σκοτώνονται, αλλά οι μουσουλμάνοι που μπορεί να άκουσαν κακά λόγια από κάποιον επειδή σκοτώνουν ανθρώπους και να εξαγριώθηκαν ακόμα περισσότερο.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι με το να πληγώνουμε τα συναισθήματά τους, τους οδηγούμε σε περισσότερες βομβιστικές επιθέσεις. Γι’ αυτό, αν θέλετε να σταματήσει η ενίσχυση του ISIS, πρέπει να σταματήσετε να πληγώνετε τα συναισθήματά τους.

Πριν από έξι μήνες, αυτοί οι άνδρες ήταν μετριοπαθείς μουσουλμάνοι. Πήγαιναν σχολείο, και απλά ακολουθούσαν μία ειρηνική πορεία συμβάλλοντας στη χαρά της ζωής. Τότε ξαφνικά, είδαν ένα βίντεο του Donald Trump, και τα λόγια του πλήγωσαν τα συναισθήματά τους. Έτσι άρχισαν να γυρνάνε τον κόσμο κόβοντας κεφάλια.
Πραγματικά, εάν αφεθούμε να μας κατευθύνει η παρόρμηση του γυναικείου φύλου θα απολαύσουμε μια ανθρώπινη κοινωνία στην ύψιστη θέση της: ένας παγκόσμιος ειρηνικός διαφυλετικός ισλαμικός φεμινιστικός κόσμος χωρίς πολέμους.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ηλιθιοτητα δεν εχει ορια.......ο τραμπ φταιει για τις βαρβαροτητες των μουσουλμανων ?εγω παλι λεω οτι ....τα θελει ο κ.... σας

Ανώνυμος είπε...

Εν αντιθεσει των ανδρων, οι γυναικες ειναι συναισθηματικοτερες αρα επηρρεπεστερες εν τη επιδρασει της κοινωνικης μηχανικης, της οποιας ο ρολος ειναι η διαχειρισις των κοινωνιων μεσω της συναισθηματικης μεταβολης. Αυτος και ο λογος που η πλειοψηφια της μοδος στοχευει τις γυναικες. Ειναι ασθενεστερες. Απλα παντοτε ειχαν προστατες τους ανδρες τους οι οποιοι δεν αφηναν τους εχθρους να τις παρασυρουν. Αυτο τελειωσε με την εγκαθυδρισιν του φεμινισμου. Τοσο μα τοσο καλα οργανωμενο σχεδιο. Η λογικη μου υπαγορευει οτι το χασαμε το παιχνιδι και δεν υπαρχει επιστροφη. Μια αμυδρη ελπις με κραταει ακομα. Ως ποτε και αυτη?

polycmike είπε...

Καλό θα κάνει η "μάνα" να βάλει μπούργκα, ετσι μην της πεί κάποιος πως "διακατέχεται από ρεβανσιστικές (sic) εμμονές" ... τί να της πεις; ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ Ν' ΑΓΙΑΣΩ!!!

polycmike είπε...

... σε ασπάζομαι αδελφέ.

Γεώργιος είπε...

Προς το παρόν, βάλε τόνους, Πελασγέ!

Ανώνυμος είπε...

"Πραγματικά, εάν αφεθούμε να μας κατευθύνει η παρόρμηση του γυναικείου φύλου θα απολαύσουμε μια ανθρώπινη κοινωνία στην ύψιστη θέση της: ένας παγκόσμιος ειρηνικός διαφυλετικός ισλαμικός φεμινιστικός κόσμος χωρίς πολέμους." Μήπως, λέω μήπως, είσαι λίγο μισογύνης; Προσωπικά, για κάθε ανυποψίαστη λαθρολάγνα που γνωρίζω, ξέρω τουλάχιστον έναν αντίστοιχο άντρα "προοδευτικό" με άγνοια κινδύνου από την μουσουλμανική εισβολή που επιτελείται, καθώς και μία γυναίκα που καθόλου δεν της αρέσει αυτό που συμβαίνει, τόσο για εθνικούς, όσο και για ατομικούς λόγους, γιατί στην τελική εμείς φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε πια μόνες μας στην χώρα μας, όχι τόσο εσείς. Λοιπόν, συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και έχουμε χωριστεί σε αγανακτούντες --που δεν προβάλλονται-- και ευχαριστημένους τρελλούς --που προβάλλονται, ας μη χωριστούμε και σε άντρες, "οι λογικοί και οι σκεπτόμενοι" και σε γυναίκες, "ανεγκέφαλες, λαθρολάγνες φεμινίστριες". Ε, όχι φίλε μου, οι γυναίκες δεν φταίνε ΚΑΙ για το (λαθρο-)μεταναστευτικό. Τουλάχιστον, όχι περισσότερο από τους άντρες. Άσε που σε παγκόσμιο επίπεδο, άντρες είναι οι χαράσσοντες την παγκόσμια οικουμενιστική πολιτική. Αποκλειστικά.

SkyWatcher είπε...

Αγαπητή μου, η φράση του άρθρου που σημειώνεις, εφόσον δεν είναι σε χρώμα ερυθρούν δεν είναι του ΚΟ. Εκτός αυτού, το άρθρο αντικατοπτρίζει την κατάσταση στην Δύση. Δεν έχω πλήρη εικόνα, αλλά διαισθάνομαι ότι δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Εμείς βαδίζουμε ολοταχώς προς την πλήρη δυτικοποίηση, αλλά ακόμα δεν φτάσαμε εκεί. Προφανώς οι γυναίκες δεν φταίνε για το λαθρομεταναστευτικό.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή πρέπει να είναι η μητέρα της χρονιάς.Εχουμε πιάσει πάτο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟ, να με συγχωρείς: Το "μήπως είσαι λίγο μισογύνης" ήταν αποστροφή του λόγου μου προς τον συγγράψαντα το άρθρο, δεν απευθυνόταν σε σένα. Άλλη φορά θα χρησιμοποιώ λιγότερα φιλολογικά σχήματα! Η κατάσταση είναι όντως άσχημη, οι Δυτικο- και Βορειο- Ευρωπαίοι έχουν όντως σε μεγάλο μέρος εκφυλιστεί, και εμείς, ως γνήσιοι ξενόδουλοι, κατά κει οδεύουμε ολοταχώς. Πάντως να υπενθυμίσω σε όσους εκ των σχολιαστών του άρθρου ενθουσιάστηκαν με την ανάλυση ότι δεν επέδειξαν τον ίδιο ενθουσιασμό σε άρθρα με αναφορές σε μητέρες --Δυτικές-- που κρατάνε σε ορισμένες περιπτώσεις τα παιδιά τους στο σπίτι αρνούμενες την ισλαμολαγνεία και ισλαμοτρομοκρατία που επιβάλλουν τα σχολεία ή στην Αγγλίδα που ζήτησε το ταξί που θα έπαιρνε την κόρη της να μην το οδηγεί κανένας περίεργος ξένος και απολύθηκαν κ.ο.κ.
Τώρα μπαίνει το άρθρο με την τρελλή και πέφτουν όλοι να "φάνε" τις γυναίκες. Στο κάτω-κάτω και στην Σοβιετική Ένωση, όταν πηγαίνανε τους πρώην "συντρόφους" για εκτέλεση, οι περισσότεροι από αυτούς παρέμεναν αμετανόητοι κομμουνιστές και υποστηρικτές του συστήματος μέχρι της εκτελέσεώς τους. Το απέδωσε κανείς στο φύλο τους;
Και πάλι συγγνώμη για την παρεξήγηση.

Ανώνυμος είπε...

ελεος που ειναι ο Θεος?
δεν υπαρχει πουθενα,τιποτα δεν υπαρχει ουτε μυαλο ουτε ψυχη ουτε οφθαλμοι
ελεος με την στραβωμαρα των ανθρωπων δεν αντεχεται πλεον ειναι απιστευτα ολα οσα ζω και βιωνω σε αυτο τον ντουνια,γιατι με γεννησες ρε μανα με ρωτησες να μη σε χεσω και ας εισαι πεθαμενη?

ikonsgr είπε...

Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω την κοπέλα του "31 Μαρτίου 2016 - 12:45 π.μ." αλλά το γεγονός ότι ανθελληνικά, αντίχριστα σιχάματα τύπου συριζα ανέλαβαν την ηγεσία της χώρας, ευθύνονται ΚΥΡΙΩΣ οι γυναίκες, μιας και τα ποσοστά του σύριζα στον γυναικείο πληθυσμό είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερα. Αντιθέτως τους εθνικιστές της Χ.Α. τους ψηφίζουν κυρίως άντρες. Επομένως σαφώς και οι γυναίκες φταίνε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (και όχι βέβαια αποκλειστικά) για την σημερινή κατάντια μας...

Ανώνυμος είπε...

Η Θυματοποίηση των γκογίμ δεν θα έπρεπε να σας εκπλήσει .

Εχει ξαναγίνει ακόμη και εδώ στην Ελλάδα .
Θυμίζω , δολοφονία λαθρολάγνου ιατρού και της συζήγου του στην Εύβοια από Πακιστανό που απασχολούσαν με μονιμη εργασία και ο οποίος φώναζε και την κυρία "μαμά"(αυτό δεν τον εμπόδισε βέβαια να της πολτοποιήσει το κεφάλι με ένα τσιμεντόλιθο) :

1. Από θρησκευτικό μίσος σκότωσε ο Πακιστανός το ζευγάρι στο Αλιβέρι!

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/313286/apo-thriskeytiko-misos-skotose-o-pakistanos-to-zeygari-sto-aliveri#ixzz44hQpeI24

2. Η ανακοίνωση των παιδιών τους που επέζησαν επειδή δεν βρίσκονταν στο σπίτι :

Επιστολή της οικογένειας των δολοφονηθέντων στο Αλιβέρι προς τα ΜΜΕ

http://www.eglimatikotita.gr/2013/06/blog-post_2887.html

Απίστευτη ανακοίνωση της οικογένειας του ζεύγους που έσφαξε ο Πακιστανός! Λένε όχι στο "ρατσισμό" και θέλουν να θάψουν τη δολοφονία οι συγγενείς!

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6029.html

"Απαιτούμε ο θάνατος των δύο συγγενών, να μη χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες απ’ όποιον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να τροφοδοτήσει ρατσιστικό μίσος."

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡ.

Ali Al-Yunani είπε...

"Αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι έγραφε να μην «δαιμονοποιούνται οι μουσουλμάνοι». Τέσσερις μήνες μετά σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλες"

Ναι, και λοιπόν; Γιατί θα πρέπει να ταυτίζονται όλοι οι μουσουλμάνοι με το ΙΣΙΣ και την Αλ-Κάιντα;