Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Αρχιραβίνος του Ισραήλ: "Απελάστε όλους τους μη Εβραίους"Όλοι οι μη Εβραίοι θα έπρεπε να απελαθούν από το Ισραήλ και ο μόνος λόγος που δεν γίνεται ακόμα αυτό είναι επειδή μπορούν να είναι "υπηρέτες στους Εβραίους" μέχρι να έρθει ο Μεσσίας, ανακοίνωσε ο επικεφαλής των Σεφαραδιτών, Ραβίνος Yitzhak Yosef (Γιτζάκ Γιόζεφ).

Ο αρχιραβίνος Yosef είπε ότι καταστεναχωριέται που δεν είναι σε θέση να εκδιώξει όλους τους μη Εβραίους αμέσως, «όπως θα έπρεπε», αλλά αυτό θα γίνει «μόλις εμφανιστεί ο Μεσσίας» και το χέρι των Εβραίων «ενισχυθεί».

Όπως αναφέρθηκε από τους Times of Israel και αγνοείται παντελώς από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης – ο αρχιραβίνος Yosef, δήλωσε ότι οι “εθνικοί” (Gentiles) που «δεν αποδέχονται τους Επτά Νόμους του Νώε (Noahide Laws) πρέπει να απελαθούν στη Σαουδική Αραβία».

«Ο μόνος λόγος που οι μη Εβραίοι εξακολουθούν να επιτρέπεται να ζουν στο εβραϊκό κράτος είναι το γεγονός ότι ο Μεσσίας δεν έχει έρθει ακόμα», είπε.

«Εάν είχαμε την πυγμή, αν είχαμε τη δύναμη να κυβερνήσουμε, αυτό θα κάναμε. Αλλά το θέμα είναι, δεν έχουμε την πυγμή και περιμένουμε τον Μεσσία», πρόσθεσε.

Ο Yosef, δήλωσε ότι οι εθνικοί οι οποίοι συμφωνούν να ακολουθήσουν τους Νόμους του Νώε - ένα ιουδαϊκό κώδικα που προορίζονταν για τα «παιδιά του Νώε», δηλαδή  όλη την ανθρωπότητα – «θα επιτρέπεται να παραμείνουν στη γη και να εκπληρώσουν τον ρόλο που προορίζονται για εθνικούς, δηλαδή να είναι υπηρέτες των Εβραίων».

Ο Αρχιραβίνος Yosef είναι θρησκευτικός επικεφαλής ολόκληρης της κοινότητας των Σεφαραδιτών στο Ισραήλ, η οποία αποτελεί περισσότεροαπό το 50 τοις εκατό του πληθυσμού της χώρας.

Ο Yosef κατέχει μία από τις πιο υψηλόβαθμες θέσεις στην ισραηλινή κοινωνία, καθώς είναι ένας από τους δύο εκ περιτροπής προέδρους του Αρχιραββινάτου. Το όργανο αυτό αναγνωρίζεται από την ισραηλινή νομοθεσία (Αρχιραββινάτο του Νόμου του Ισραήλ, 5740 - 1980) ως υπέρτατη ραββινική και πνευματική αρχή του Ιουδαϊσμού στο Ισραήλ.

Το Αρχιραββινάτο του Ισραήλ αποτελείται από δύο επικεφαλής Ραβίνους: έναν ραβίνο Ασκενάζι και έναν Σεφαραδίτη ραβίνο. Αυτοί οι επικεφαλής Ραβίνοι εκλέγονται για θητεία 10 ετών από ένα σώμα 150 Εβραίων, συμπεριλαμβανομένων 80 ανώτερων ραβίνων που εκπροσωπούν θρησκευτικά συμβούλια και 70 λαϊκών υπαλλήλων που εκπροσωπούν την κυβέρνηση, την Κνεσέτ (Ισραηλινό Κοινοβούλιο), και τοπικές αρχές.

Ο Yosef, ο οποίος αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των Ιουδαίων στο Ισραήλ, εξελέγη το 2013 μαζί με τον Ασκενάζι Αρχιραββίνο David Lau.

Το Αρχιραββινικό Συμβούλιο έχει νομική και διοικητική εξουσία να οργανώνει θρησκευτικές ρυθμίσεις για τους Εβραίους του Ισραήλ. Επίσης, ρυθμίζει τον ιουδαϊκό νόμο ("halakhic" κανόνες) στις εβραϊκές κοινότητες σε όλες τις άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το Ραβινάτο έχει επίσης δικαιοδοσία για γάμους στο Ισραήλ- και αυτός είναι ο λόγος που οι Εβραίοι απαγορεύεται από παντρεύονται μη Εβραίους στο Ισραήλ –νόμους kosher και επιβλέπει τα ραβινικά δικαστήρια στο Ισραήλ.

Αυτά τα ραβινικά δικαστήρια είναι μέρος του δικαστικού συστήματος του Ισραήλ, και η διαχείρισή τους ανήκει στο Υπουργείο Θρησκευτικών Υπηρεσιών. Οι ετυμηγορίες τους εφαρμόζονται και επιβάλλονται - όπως και των πολιτικών δικαστηρίων - από την αστυνομία, τους δικαστικούς επιμελητές και άλλους φορείς.

Με άλλα λόγια, ο Yosef δεν είναι κάποιος ασήμαντος Ιουδαίος εξτρεμιστής: αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των Ιουδαίων στο Ισραήλ και είναι μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στον καθορισμό του ιουδαϊκού νόμου και της στάσης των Ιουδαίων απέναντι στους εθνικούς όχι μόνο στο Ισραήλ, αλλά και σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα για τον καθορισμό του καθεστώτος «υπηρέτη» των Εβραίων που πρέπει να έχουν οι εθνικοί.

Περιττό να πούμε ότι, μάταια θα περιμένετε να κάνουν κάποιο σχόλιο τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης για τα όσα είπε ο αρχιραβίνος Yosef. Εάν κάτι παρόμοιο είχε πει ο Χ ή Ψ παπάς ή πάστορας θα είχαμε αμέσως είδηση για «δηλώσεις σοκ» και «ρατσιστικό παραλήρημα», λογύδρια περί του «οι θρησκείες ενώνουν», «που είναι η αγάπη;» κλπ.

Τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν λάβει αυστηρές διαταγές να μην προβάλλουν τέτοιες ειδήσεις, αλλά να είναι εντελώς προσηλωμένα στο να παρουσιάζουν με κάθε ευκαιρία στις τηλεόπληκτες μάζες, τους Ευρωπαίους ως «ρατσιστές».

Επιπλέον, μην περιμένετε εβραϊκές οργανώσεις και εβραϊκά λόμπι, όπως η ADL ή το AIPAC να καταδικάσουν το Ισραήλ ή τον Yosef - επειδή είναι ειδικοί στην υποκρισία και τα δηλητηριώδη σχόλιά τους και τις καταγγελίες τους τις κρατάνε μόνο για τους Ευρωπαίους.

Επίσης, ουδείς μεγαλόσχημος εκπρόσωπος χριστιανικής εκκλησίας από αυτούς που τρέχουν να αγκαλιαστούν και να δηλώσουν «αδέλφια» με τους Ιουδαίους - προεξέχοντος του Πάπα Φραγκίσκου – και να καταδικάσουν τον «φονταμενταλισμό» και τον «ρατσισμό», δεν πρόκειται να βγάλει άχνα για αυτές τις δηλώσεις του αρχιραβίνου. Εάν όμως, βγει κάποιος ιερέας και πει κάτι πολύ πιο... «ελαφρύ» (π.χ. όχι να φύγουν όλοι ξένοι, αλλά να σταματήσει η ανόητη πολιτική των ανοιχτών συνόρων που οδηγεί στην αντικατάσταση του πληθυσμού), θα πέσουν να τον φάνε, θα τον διασύρουν δημοσίως και ίσως τον αφορίσουν.
 
Βέβαια, αν και τα σχόλια του αρχιραβίνου Yosef σχετικά με την απέλαση των μη Εβραίων οι οποίοι μάλιστα λογίζονται μόνο ως «υπηρέτες των Εβραίων», αποκαλύπτουν και πάλι την στάση γενικότερα των Εβραίων απέναντι στους εθνικούς, το πραγματικό ζήτημα δεν είναι ότι η υψηλότερη θρησκευτική προσωπικότητα στο Ισραήλ δεν θέλει μη Εβραίους να ζουν στη χώρα του.

Κάθε άνθρωπος με υγιή αίσθηση αυτο-αξιοπρέπειας και αυτό-συντήρησης δεν θα ήθελε να υπερκαλυφθεί αριθμητικά ο λαός του από άλλες αλλοδαπές φυλές.

Το πρόβλημα έρχεται όταν αυτοί οι ίδιοι οι Εβραίοι βρίσκονται επικεφαλής στην επίθεση και κατηγορία ως «ναζί», οποιουδήποτε Ευρωπαίου τολμήσει, εξ αιτίας των ίδιων φόβων, να δηλώσει ότι θέλει ο λαός του να ορίζει την τύχη του έθνους του και όχι αλλοδαποί.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=TYUfIKOMYO0

[ Published on Mar28,2016 CREDITS and many thanks to @Herr Nordstorm

Αν και ο Christopher Jon Bjerknes είναι ο ίδιος εβραϊκής καταγωγής, στέκεται κάθετα ενάντια στην εβραιοσιωνιστική κάστα, παραθέτει σημαντικές αποκαλύψεις που μέσα από τις μελέτες του στηριζονται και ιστορικά, και είναι ο μόνος που αναφέρθηκε στο προαιώνιο μίσος τους για τον Ελληνισμό, πράγμα που με ώθησε να μεταφράσω την παρουσίασή του. Οι θέσεις και οι παραθέσεις του ιδιαίτερα εντυπωσιακές και με δεδομένο την καταγωγή του, έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η εργασία, είναι βέβαιο ότι θα γίνει περισσότερο ξεκάθαρο και κατανοητό αυτό που συμβαίνει τώρα στον κόσμο μας, και οι προθέσεις πίσω από τις καταστάσεις που προσχεδιάστηκαν και οργανώθηκαν και τις οποίες βιώνουμε όλοι σήμερα...
Το σάιτ του εδώ http://jewishracism.blogspot.gr
Διαδώστε το και κατεβάστε το γιατί δεν ξέρω πόσο θα μείνει ανεβασμένο...
Σχετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ http://www.ideografhmata.gr/forum/vie...

vasoula2908 ]

Κ-Τ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ;;;;;;;;;
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΟΙΜ ... ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ" ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ;;; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ;; ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ;; ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΑΝ...!!!!!!
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.. ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!

sterg είπε...

Ο υπεργηρος αρχιραβινος με το αλτσχαιμερ δεν νομιζω οτι εκφραζει τον πραγματικο απογονο του Αρχαιου Ισραηλ (το 15% των κατοικων του Ισραηλ σημερα) αλλα το κτηνωδες υπολοιπο 85% που τελικα θα ειναι και το ΑΙΤΙΟ της αναμενομενης ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ του ισραηλ.Εχω την εντυπωση οτι αυτος ο παλιατσος ραββινος που μιλαει για "δουλους" εκφραζει μονο τις δικες του φοβιες και αυτες περναει στους ομοιους του 85%.Οι 15% οταν θα το διαβασαν το τι ειπε ο παλιατσος απλα θα σαρκασαν εναν πραγματικα ηληθιο

Ανώνυμος είπε...

Το ότι οι σημερινοί "εβραιοι" δεν έχουν ουδεμία σχέση φυλετικά με τους εβραιους της αρχαιότητας το γνωρίζουμε. Που στηρίζεις όμως την άποψή πως οι φυλετικά εβραιοι απότελουν συγκεκριμένα το 15% και ακόμη πως στρέφονται εναντίον των προσταγμάτων των σιωνιστων;