Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

«D-Day για το Βέλγιο το 2019», προειδοποιεί ο ηγέτης του Vlaams BelangΤο 2019 θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές στο Βέλγιο με το έτος αυτό να αποτελεί την «D-Day», διότι μετά από αυτή την ημερομηνία, η μαζική μετανάστευση μη λευκών θα συντρίψει αυτό το έθνος, προειδοποιεί ο ηγέτης του κόμματος Vlaams Belang (VB), Tom van Grieken.

D-Day είναι η ημέρα εφαρμογής πλήρους γενικής προσβολής των εχθρικών στόχων από ξηρά, θάλασσα και αέρα. Η πιο διάσημη «D-Day» είναι η 6η Ιουνίου 1944, η μέρα της Απόβασης στη Νορμανδία.

Επεσήμανε ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού των Βρυξελλών είναι ήδη Άραβες και ότι στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, την Αμβέρσα, το 52 τοις εκατό των μαθητών είναι μουσουλμάνοι.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για τον διαδικτυακό ραδιόφωνο Righton, ο 30χρονος Van Grieken είπε ότι η μαζική μετανάστευση είναι «τεράστια. Όταν αναλογίζεσαι ότι μόνο το τελευταίο έτος υπήρχαν 50.000 νέοι αιτούντες άσυλο στο Βέλγιο και ότι όλοι θα έχουν το δικαίωμα να φέρουν τις οικογένειές τους, αυτό σημαίνει ότι 200.000 άνθρωποι θα προστεθούν στον πληθυσμό της χώρας.

«Αυτό είναι σαν να προσθέτεις μια πόλη του μεγέθους της Γάνδης, στην μικρή μου πατρίδα», είπε.

Όλα αυτά τα στοιχεία σημαίνουν ότι «αν δεν υπάρξει δραστική παρέμβαση, θα αντικατασταθούμε σαν λαός».

Ο Van Grieken, ο οποίος εξελέγη αρχηγός του κόμματος Vlaams Belang, τον Οκτώβριο του 2014, υπήρξε μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Mortsel από το 2007 και του φλαμανδικού κοινοβουλίου από το 2014.

Ερωτηθείς σχετικά με τη σχέση μεταξύ του ισλάμ και των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Βέλγιο, δήλωσε ότι παρά την ενορχηστρωμένη προσπάθεια των ελεγχόμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης να κουκουλώσουν την υπόθεση, τα επεισόδια «φυσικά και έχουν να κάνουν με το Ισλάμ. Όποιος αρνείται ότι οι επιθέσεις δεν έχουν τίποτα να κάνουν με το Ισλάμ, είναι σαν να αρνείται ότι ο ήλιος λάμπει», είπε.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Βέλγιο, ωστόσο, ανταγωνίζονται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Σουηδία στην λογοκρισία και είναι ίσως ακόμα χειρότερα.

«Τουλάχιστον τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Σουηδία γράφουν για τα λαϊκίστικα ή αντι-μεταναστευτική κόμματα, έστω και με αρνητικό χρώμα», είπε. «Στο Βέλγιο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αρνούνται ακόμη και να αναφέρουν ότι υπάρχουν».

Επεσήμανε ότι το VB και το κόμμα που ήταν προκάτοχός του είχαν προειδοποιήσει εδώ και είκοσι χρόνια για τους κινδύνους της μαζικής μετανάστευσης και του εξισλαμισμού της Ευρώπης. Παρά το γεγονός αυτό, τα βελγικά μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να κάνουν κάποια αναφορά ή να πάρουν μία συνέντευξη από κάποιον από το VB, ακόμη και μετά τις πρόσφατες επιθέσεις.

«Η κυβέρνηση και το σύστημα αρνούνται να χρησιμοποιήσουν ακόμη και την απαγορευμένη για αυτούς λέξη “Ισλάμ”, δήλωσε ο Van Grieken. «Αντίθετα, όλοι λένε ότι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να μας συμβεί τώρα, είναι οι άνθρωποι να αντιταχθούν στη μετανάστευση».

Επεσήμανε ότι ρωτήθηκε πρόσφατα από έναν Σουηδό δημοσιογράφο αν το VB «προσπαθεί να επωφεληθεί δημοσκοπικά από τις επιθέσεις».

Απάντησε ότι ο δημοσιογράφος θα έπρεπε να ντρέπεται καν που ρωτάει κάτι τέτοιο. «Θα μπορούσε ο δημοσιογράφος να κάνει το ίδιο ερώτημα στο κόμμα των Πρασίνων, μετά την πυρηνική καταστροφή της Φουκουσίμα;»

«Ακόμα κι αν οι Πράσινοι έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους της πυρηνικής ενέργειας εδώ και είκοσι χρόνια, θα μπορούσε ποτέ ένας δημοσιογράφος να τους ρωτήσει εάν μιλώντας για την Φουκουσίμα επωφελούνται δημοσκοπικά;

Ο Van Grieken προσθέτει ότι η πραγματικότητα είναι ότι με το να αρνούνται στους ανθρώπους να μιλήσουν, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το κατεστημένο επιτυγχάνουν να κάνουν τους ανθρώπους στο δρόμο πολύ θυμωμένους.

Το VB και ο προκάτοχός του, το Vlaams Blok, ήταν το μεγαλύτερο ενιαίο κόμμα στη Φλάνδρα πριν από μερικά χρόνια, αλλά το σύστημα δημιούργησε ένα κόμμα, το οποίο ονομάζεται «Νέα Φλαμανδική Συμμαχία», το οποίο χρησιμοποιεί την ίδια γλώσσα και πολιτική του VB και, με την σπρώξιμο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμμετέχει στην φλαμανδική κυβέρνηση.

Κατάφερε να «συνθλίψει» το VB, δηλώνει ο Van Grieken, επισημαίνοντας την πτώση του κόμματός του από το 25 τοις εκατό των ψήφων, στο 5,9 τοις εκατό στις εκλογές του 2014.

«Φυσικά, μόλις εισήλθε στην εξουσία, δεν έκανε απολύτως τίποτα και τα πράγματα έχουν γίνει χειρότερα», είπε, προσθέτοντας ότι οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η στήριξη στο VB έχει διπλασιαστεί κατά τον τελευταίο μήνα και ότι το κόμμα μεγαλώνει και πάλι.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Polyc Mike είπε...

Ατυχής η δήλωση του Βέλγου για D-Day. Προφανώς ήθελε να αποφύγει τον χαρακτηρισμό του "ναζί" από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ ... δεν το γλιτώνεις! !!

Ανώνυμος είπε...

Ουάου.
Αυτό το τελευταίο είναι αποκαλυπτικό. Γιατί μου θυμίζει τόσο "ΑΝΕΛ";
Τάχαμου πατριώτες με "κόκκινες γραμμές" αλλά όταν ανέβηκαν στην εξουσία και μνημόνια ψήφισαν, και για το σύμφωνο δεν αντιτάχθηκαν σθεναρά, και για τον Φίλη δεν έκαναν τίποτα, και για τους λαθρομετανάστες και για τον Μουζάλα στάχτες στα μάτια.
Είμαι εξοργισμένη που τους ψήφισα, ως έσχατη λύση φυσικά, αλλά δεν υπήρχε κάτι άλλο πατριωτικό πέραν της χρυσής αυγής, η οποία δεν με εμπνέει λόγω "λόγου", συμπεριφοράς και αρχαιολατρείας.
Τώρα, να δούμε τι θα γίνει.