Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Elijah Wood: Το Χόλυγουντ είναι "παράδεισος" για τους παιδόφιλους


Το αστέρι του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» ηθοποιός Elijah Wood ισχυρίζεται ότι το Hollywood έχει το δικό του σκάνδαλο Jimmy Savile και πιστεύει ότι οι νεαροί σε ηλικία ηθοποιοί κακοποιούνται σεξουαλικά από «οχιές» του κλάδου (ο Savile - φώτο κάτω - είναι ο γνωστός «εκκεντρικός» διεστραμμένος παρουσιαστής του BBC, του οποίου η αρρωστημένη δράση του - με 450 θύματα! – καλυπτόταν, καθώς βίαζε ανενόχλητος μικρά παιδιά ακόμα και μέσα στα κτίρια του καναλιού).
Ο 35χρονος ηθοποιός του «Hobbit», είπε στους Sunday Times ότι η κακοποίηση των παιδιών «πιθανότατα εξακολουθεί να συμβαίνει».

Συγκλονιστικές καταγγελίες ότι κορυφαία πρόσωπα του Χόλυγουντ έχουν προστατεύσει δράστες παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, έχουν κυκλοφορήσει ευρέως τα τελευταία χρόνια.

Αρκετά πρόσωπα του κλάδου έχουν καταδικαστεί μετά από ισχυρισμούς για σεξουαλική κακοποίηση και πρώην παιδιά ηθοποιοί – όπως του πρωταγωνιστή της ταινίας “The Goonies”, ηθοποιού Corey Feldman, σήμερα 44 ετών – έχουν ισχυριστεί ότι «περιβάλλονταν» από παιδόφιλους κακοποιούς όταν ήταν έφηβος.
Διάβασε:

Η Anne Henry, συν-ιδρύτρια της Bizparentz – μιας ομάδας που βοηθάει τους νέους ηθοποιούς - είπε ότι η Tinseltown αυτή τη στιγμή είναι το καταφύγιο περίπου «100 ενεργών δραστών σεξουαλικής κακοποίησης».

Ο Wood, που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του “The Trust”, εκδήλωσε την συμπάθειά του στα θύματα του Savile και είπε ότι πολλά από αυτά έχουν «καταστραφεί».

Είπε στην εφημερίδα Sunday Times ότι η μητέρα του τον είχε προστατέψει από την κακοποίηση όταν έφτασε για πρώτη φορά στο Χόλυγουντ σε ηλικία οκτώ ετών.

«Οδηγήθηκα σε σκοτεινά μονοπάτια για να συνειδητοποιήσω ότι αυτά τα πράγματα είναι πιθανόν να εξακολουθούν να συμβαίνουν», είπε.

Ο ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Frodo Baggins στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, πιστεύει ότι άλλοι ηθοποιοί παραμένουν σε κίνδυνο.

Και πρόσθεσε: «Αν είσαι αθώος, έχεις πολύ μικρή γνώση του κόσμου και θέλεις να πετύχεις.

«Οι άνθρωποι με παρασιτικά ενδιαφέροντα θα σε δουν ως λεία τους. Αυτό που με αναστατώνει σχετικά με αυτές τις καταστάσεις είναι ότι τα θύματα δεν μπορούν να μιλήσουν τόσο δυνατά όσο οι άνθρωποι που είναι στην εξουσία».

Η Henry πιστεύει ότι περίπου τα τρία τέταρτα των παιδιών ηθοποιών «εκτροχιάστηκαν» αργότερα στη ζωή τους είχαν κακοποιηθεί στο Χόλυγουντ.

Είπε: «Αυτό το πρόβλημα ήταν ενδημικό στο Χόλυγουντ για μεγάλο χρονικό διάστημα και τελικά έρχεται στο φως.

«Πολύ κακοί άνθρωποι εξακολουθούν να εργάζονται εδώ, επειδή προστατεύονται από τους φίλους τους».

Κατά τα τελευταία 10 χρόνια, αρκετά πλούσια και σημαντικά άτομα που εμπλέκονται στη βιομηχανία του θεάματος έχουν καταδικαστεί.

Μερικοί αποφυλακίστηκαν και επέστρεψαν στο Χόλυγουντ και συνέχισαν να εργάζονται με παιδιά.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=8VkomlHtCd8 Shirley Temple meglin kiddies Απο παλιά....

Ανώνυμος είπε...

Shirley Temple and the disturbing history of Baby Burlesk

https://www.youtube.com/watch?v=rrjvifKXQy4