Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Kai Murros : "Γιατί η ευρωπαϊκή αριστερά πεθαίνει;"

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του εθνικιστή Φινλανδού διανοητή και συγγραφέα, καθηγητή Kai Murros (δες κι εδώ) που έγινε στην Οξφόρδη της Αγγλίας το 2014. Προηγείται το βίντεο με την ομιλία του και μετά η μετάφρασή της (ΚΟ). Δώστε λίγο χρόνο γιατί νομίζω ότι αξίζει να παρακολουθήσετε τον συλλογισμό του και την άκρως αιδιόδοξη κατάληξή του! (Δύο χρόνια μετά την ομιλία οι εξελίξεις δείχνουν να επιβεβαιώνουν την σκέψη του).

                          - Oxford Speech 2014 -


Μετάφραση (ΚΟ): 

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη* - το φάντασμα του εθνικισμού!

Και όλες οι δυνάμεις του παλιού κόσμου, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τα Ηνωμένα Έθνη, οι φιλελεύθεροι, οι αντιδραστικοί συντηρητικοί και οι ριζοσπαστικοί αριστεροί, έχουν συνάψει μια ανίερη συμμαχία για να εξορκίσουν αυτό το φάντασμα.

Ένα πράγμα προκύπτει από το γεγονός αυτό: Ο εθνικισμός έχει ήδη αναγνωριστεί από τους εχθρούς του ότι αποτελεί δύναμη.

Έχετε παρατηρήσει ότι τώρα, καθώς το σύστημα οδεύει προς την τελική κρίση, κανείς δεν μιλάει ποτέ για το ενδεχόμενο να καταλάβει την εξουσία η ριζοσπαστική αριστερά; Εκείνοι που εκφράζουν τις ανησυχίες τους για το μέλλον της πολιτικής αναταραχής, ούτε καν αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα θα μπορούσε να υπάρξει μια hardcore αριστερή, κομμουνιστική επανάσταση. - Τι συνέβη λοιπόν;

Παραδοσιακά, η ριζοσπαστική αριστερά ήταν πάντα περισσότερο από βεβαία ότι μόνο αυτή θα ηγηθεί της μελλοντικής επανάστασης, ότι μόνο αυτή διαθέτει την επιστημονική γνώση για το πώς να μειώσει το καπιταλιστικό σύστημα και ότι μόνο αυτή έχει την απόλυτη κατανόηση της ανθρώπινης ιστορίας, καθώς και του μέλλοντος του ανθρώπου.

Μεγάλωσα σε έναν κόσμο όπου οι αριστεροί διανοούμενοι θεωρούνταν ότι αποτελούν την ενσάρκωση της βαθιάς διανόησης. Ήταν σαν να έπρεπε κάποιος να είναι πρώτα αριστερός για να μπορεί να είναι διανοούμενος, σαν να μην υπήρχαν άλλα είδη διανοούμενων, εκτός των αριστερών, σαν το να είσαι αριστερός από μόνο του σε έκανε έξυπνο. Οι κόκκινοι διανοούμενοι εξυμνούντο, θαυμάζονταν και δοξάζονταν από τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης – ήταν «επαναστάτες», ήταν «ροκ σταρ» και ήταν «πρωτοπόροι». Και πόσο εύκολα μπορούσαν να γελοιοποιήσουν κάθε σκυθρωπό, συντηρητικό, πατριωτικό τύπο. Με το αιχμηρό τους χιούμορ και την διανοουμενίστικη αυτοπεποίθηση κατάφεραν γρήγορα να κάνουν τους αντιπάλους τους φαίνονται γελοίοι και άνευ αντικειμένου.

Τώρα, όμως, συνεχώς λαμβάνουμε προειδοποιήσεις για την «άνοδο της ακροδεξιάς», και όχι της άκρας αριστεράς. Και λέγεται ότι η άνοδος της ακροδεξιάς είναι σχεδόν αναπόφευκτη. Αλλά τι γίνεται τότε με την ριζοσπαστική αριστερά και όλους τους λαμπρούς διανοούμενους της, τι στο καλό τους συνέβη;
Ο ριζοσπαστικός αριστερισμός έχει καταντήσει να είναι ο βίαιος και τραμπούκικος βραχίονας του φιλελεύθερου συστήματος, η επιλογή ενός life style, μια πολιτική εμπορική μάρκα, μία πνευματική μόδα και ένας ακαδημαϊκός αυνανισμός. Οι ριζοσπαστικοί αριστεροί εξακολουθούν να είναι τα αγαπημένα pet των μέσων ενημέρωσης και ως εκ τούτου είναι με ασφάλεια ενσωματωμένα στο σύστημα. Η ιδέα ότι ο κάποτε αριστερός, που έχει εκπαιδευτεί να είναι τέλειος υπηρέτης του συστήματος εργαζόμενος στα μέσα ενημέρωσης, στην ακαδημαϊκή κοινότητα, στο δημόσιο ή σε κάποια μη κυβερνητική οργάνωση - επαρκώς επιδοτείται από το σύστημα, χωρίς αμφιβολία.

Καθώς δεν είναι σε θέση να σταματήσει ή να έχει οποιαδήποτε επίδραση στον θρίαμβο του παγκόσμιου καπιταλισμού, η ριζοσπαστική αριστερά έχει ένα μόνο πράγμα που πρέπει να κάνει – και αυτό είναι να προωθήσει το αυτο-μίσος στους ευρωπαϊκούς λαούς.

Με το να προωθεί την μαζική μετανάστευση προς την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική η ριζοσπαστική αριστερά εργάζεται επίσης ακούραστα για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της καπιταλιστικής τάξης. Επειδή ένα πράγμα στο οποίο, τόσο οι αριστεροί όσο και οι καπιταλιστές μπορούν να συμφωνήσουν - είναι ότι θέλουν να εξαφανίσουν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και να εξολοθρεύσουν τους λαούς της Ευρώπης.

Ο αριστερισμός δεν είναι ποτέ αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι: δεν είναι δημοκρατικός, δεν είναι ειρηνικός, δεν κάνει τίποτα για την εργατική τάξη και δεν είναι μια ιδεολογία που βασίζεται στην επιστήμη ή στην λογική.

Οι αριστεροί ποτέ τους δεν χάνουν την ευκαιρία να δηλώσουν ότι η κοσμοθεωρία τους βασίζεται στην επιστήμη – ότι είναι η «μόνη επιστημονική κοσμοθεωρία» - όπως τους αρέσει να καυχούνται. Με τη βοήθεια του διαλεκτικού υλισμού ένας αριστερός διανοούμενος αξιώνει ότι είναι σε θέση να εξηγήσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ανθρώπινης φυλής.

Λοιπόν, η επιστήμη και ο υλισμός είναι μεγάλα λόγια και όταν τα βάζεις μαζί, μπαίνουμε στον πειρασμό κατ’ αρχάς, να σκεφτούμε ότι αυτή η ιδεολογία είναι πράγματι απλή και καθαρή φυσική επιστήμη. Αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά μπορούμε να δούμε ότι τα δόγματα του αριστερισμού στηρίζονται στην ιστορία, την οικονομία και την κοινωνιολογία, που είναι όλες ανθρωπιστικές επιστήμες, οι λεγόμενες soft επιστήμες. Έτσι τώρα η σημασιολογική παρανόηση γίνεται σαφής και συνειδητοποιούμε ότι ο μέσος τροτσκιστικός διανοούμενος στο πανεπιστήμιό σας  - παρά τις στομφώδεις ομιλίες του - δεν είναι καθόλου υλιστικός ή επιστημονικός γιατί οι μόνες πραγματικά υλιστικές επιστήμες είναι οι φυσικές επιστήμες – ως εκ τούτου ο αριστερισμός, είναι περισσότερο κάτι σαν την ποίηση ή την αστρολογία παρά σαν φυσική.
Φυσικά, η ιστορία, η οικονομία και η κοινωνιολογία παρέχουν την προοπτική των ανθρωπιστικών επιστημών να παρατηρούν το παρελθόν και το παρόν, αλλά αν στη συνέχεια προχωρήσετε να δηλώσετε ότι στο μέλλον μια κομμουνιστική επανάσταση είναι μια απόλυτη βεβαιότητα και ότι η εργατική τάξη, στη συνέχεια, θα καταργήσει την ιδιωτική ιδιοκτησία, την οικογένεια ως θεσμό, τις διακρίσεις που υπάρχουν ανάμεσα στα φύλα, τις εθνικές, εθνοτικές και φυλετικές διαιρέσεις, τη θρησκεία, και το κράτος απλώς και μόνο επειδή δεν υπήρχαν ούτε στο πρωτόγονο κομμουνισμό, ε, λοιπόν, αυτό δεν είναι σίγουρα επιστήμη, αλλά σπεκουλάρισμα. Αλλά υποθέτω ότι οι αριστεροί δεν θα παραδέχονταν ότι η κοσμοθεωρία τους είναι μια κερδοσκοπική κοσμοθεωρία - δεν θα ακουγόταν πια τόσο «μεγάλη» η θεωρία τους.

Ένας αληθινός φυσικός επιστήμονας θα προσπαθήσει να βρει ένα μοτίβο στην ακολουθία των γεγονότων, αλλά προφανώς δεν μπορεί να υπάρξει κανένα μοτίβο επειδή δεν υπήρξε ποτέ μια κομμουνιστική επανάσταση πριν κι έτσι ο αριστερός μας πρέπει να γίνει πιστός (με την θρησκευτική έννοια). Και αυτό συμβαίνει με τον κομμουνισμό - σχεδιάστηκε ως θρησκεία, για να δώσει ψευδο-επιστημονικές αποδείξεις για να υποστηρίξει μια οιονεί θρησκευτική φαντασίωση για το μέλλον.

Καθώς οι ανθρώπινες κοινωνίες ήταν πάντα πάρα πολύ πολύπλοκες για πειράματα και με πάρα πολλές μεταβλητές, δεν είναι τα ελεγχόμενα περιβάλλοντα που χρειάζεται να αποδείξεις οριστικά και επιστημονικά ότι μια ορισμένη κοινωνική θεωρία ή θέση ή αξίωμα είναι σωστό ή λάθος. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει πάντα αρκετός χώρος στην αριστερά για ατελείωτες εικασίες και δικαιολογίες γιατί τελικά, κάποια «μεγάλη» θεωρία δεν λειτούργησε - και έτσι, τελικά, οι υποστηρικτές της «μεγάλης» θεωρίας έχουν άκαμπτη την πίστη τους στη θεωρία και την πεποίθηση ότι αυτή δουλεύει, τουλάχιστον, αν οι συνθήκες είναι «κατάλληλες».

Και επειδή κανείς δεν είναι ποτέ πρόθυμος να παραδεχτεί τα λάθη του, όλες οι μεγάλες ερμηνείες του κόσμου ή οι λεγόμενες επιστημονικές κοσμοθεωρίες έχουν την τάση να εκφυλίζονται σε κοσμικές θρησκείες. Η πίστη σας στη θεωρία είναι μια απόδειξη από μόνη της ότι η θεωρία λειτουργεί πραγματικά. Με λίγα λόγια: αν κάτι φαίνεται καλό στα χαρτιά πρέπει να είναι αληθινό.

Εφόσον η «μεγάλη» θεωρία και τα ιερά θεμελιώδη αξιώματα της όπως μας προσφέρονται από κάποιον «μεγάλο» και «αλάνθαστο» στοχαστή είναι σωστά - όλα τα νέα επιστημονικά δεδομένα στη συνέχεια μετρώνται από το πώς αυτά σχετίζονται με τα αξιώματα της «μεγάλης» θεωρίας και όχι πώς αντικατοπτρίζουν πραγματικά την πραγματικότητα και εάν τα δεδομένα δεν υποστηρίζουν την «μεγάλη» θεωρία, τότε αυτά θα πρέπει απλά να απορριφθούν ή να απαξιωθούν.
Μεγάλες μετατοπίσεις που είναι τόσο χαρακτηριστικές στις φυσικές επιστήμες, δεν συμβαίνουν στις κοσμικές πολιτικές θρησκείες, διότι κάθε τι που θα μπορούσε να απειλήσει τη θέση της ιεροσύνης της πολιτικής θρησκείας θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με καταστολή και δημόσια κατακραυγή. Όταν οι θεωρίες της πολιτικής επιστήμης γίνουν εργαλεία για την πολιτική εξουσία τα πράγματα παίρνουν πράγματι πολύ άσχημη τροπή - οι άνθρωποι τείνουν να είναι περισσότερο από πρόθυμοι να αρνηθούν ακόμα και τις πιο απλές και προφανείς αλήθειες και απαιτούν και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο ακριβώς για να παραμείνουν στην κορυφή. Ως εκ τούτου, θα μπορούσαμε μάλιστα να πούμε ότι ο σύγχρονος αριστερισμός είναι στην πραγματικότητα μια θρησκευτική σέκτα ή ακόμα χειρότερα - είναι μια μορφή αυτισμού.

Η αριστερά φαίνεται να επαναλαμβάνει πάντα τα ίδια λάθη του δογματισμού, της άρνησης, του ολοκληρωτικού κράτους και της προσωπολατρίας, ανεξάρτητα από το χρόνο και τον τόπο και σε κάθε επίπεδο, από μικροσκοπικές ομάδες που έχουν αποσχιστεί μέχρι γιγαντιαίες υπερδυνάμεις.

Μια αποκαλυπτική λεπτομέρεια είναι ότι όταν πρόκειται για το θέμα της Φυλής οι αριστεροί απορρίπτουν εντελώς ότι αυτή μπορεί να έχει οποιαδήποτε επίδραση στην ανθρώπινη ευφυΐα, την συμπεριφορά ή την κοινωνική επιτυχία. Αυτό είναι λίγο περίεργο, διότι αν πραγματικά από όπου και να δείτε το θέμα της φυλής, αυτή ανήκει στη σφαίρα της ύλης και του υλισμού. Η φυλή, αν μη τι άλλο, είναι αντικείμενο φυσικό και ιατρικό που μπορεί επιστημονικά να μελετηθεί, να μετρηθεί και να ελεγχθεί.

Είναι κάπως περίεργο, ότι όταν πρόκειται για την φυλή, οι πιο ένθερμοι - αυτοαποκαλούμενοι υλιστές ξαφνικά γίνονται ιδεαλιστές.

Παραδοσιακά, η διελκυστίνδα πολέμου μεταξύ ημών των εθνικιστών και των αριστερών ήταν σχετικά με την κατηγορία εναντίον του έθνους - η οποία είναι πιο θεμελιώδης ή πραγματική κοινότητα. Ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω την επιθετική αλαζονεία των μαρξιστικών διανοούμενων, όταν απέρριπταν χωρίς δεύτερη σκέψη το έθνος ως τίποτα άλλο παρά «αστική φαντασία».

Προφανώς, τόσο το έθνος όσο και η τάξη είναι ανθρωπογενείς κατασκευές - οπότε γιατί θα πρέπει το έθνος να είναι λιγότερο πραγματικό ως κοινότητα. Για άλλη μια φορά γίνεται σαφές ότι αυτή η ονομαζόμενη «επιστημονική κοσμοθεωρία» είναι μόνο μια εκδήλωση του αταβιστικού μίσους που οι κόκκινοι διανοούμενοι αισθάνονται προς τις ίδιες τους τις εθνοτικές ρίζες.

Συνεπώς, το ερώτημα παραμένει : μπορεί αυτό το μίσος που έχει κάποιος για τον ίδιο του τον εαυτό να δουλέψει ως κινητήρια δύναμη για μια πολιτική αναταραχή, επανάσταση, μια πλήρη κατάληψη της εξουσίας - όπως οι αριστεριστές υπολογίζουν;

Πράγματι, αυτό στην πραγματικότητα φαίνεται να είναι δυνατόν, εάν είστε ακαδημαϊκός ή εργάζεστε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, διότι, σε γενικές γραμμές οι ακαδημαϊκοί και οι δημοσιογράφοι είναι απλά πνευματικές πόρνες - αλλά στον πραγματικό κόσμο, φυσικά, αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει - απλά δεν είναι στο πολιτιστικό μας DNA .

Καθώς η εθνική και κοινωνική πίεση αυξάνεται λόγω της μαζικής μετανάστευσης και της παγκοσμιοποίησης δύο πράγματα θα συμβούν:

Πρώτον:

Το εθνικιστικό κίνημα θα αυξηθεί και τελικά θα κάνει το ποιοτικό άλμα προς τα εμπρός. Το εθνικιστικό κίνημα θα ορμήσει από την πολιτική και πολιτιστική περιφέρεια στην κεντρική σκηνή και θα αρχίσει να κυριαρχεί στο δημόσιο διάλογο και τη λαϊκή κουλτούρα. Ξαφνικά η εθνικιστική πολιτιστική κριτική φαίνεται να είναι ο πιο πνευματικός και ριζοσπαστικός τρόπος να αμφισβητήσεις το σύστημα.

Δεύτερον:

Καθώς τα εθνικιστικά επιχειρήματα αναπτύσσονται και αρχίζουν να κυριαρχούν στη δημόσια συζήτηση, η όλο και πιο απογοητευμένη και απομονωμένη αριστερά οδηγείται στην κατρακύλα. Αυτό συμβαίνει επειδή όσο πιο αποδεκτό και μοντέρνο γίνεται να εκφράζει κάποιος την ανησυχία του για την επιβίωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού, των παραδόσεων, της ταυτότητας, και των ίδιων των λαών της Ευρώπης κλπ. τόσο περισσότερο η ριζοσπαστική αριστερά θα πρέπει να του επιτεθεί. Και η ριζοσπαστική αριστερά έχει δίκιο, βεβαίως, γιατί ακόμα και όταν δεν λέγεται ξεκάθαρα, αυτός ο συναισθηματισμός απλώς καλύπτει τον εγγενή και συχνά υποσυνείδητο ρατσισμό και εθνικισμό μας.

Έτσι τελικά η ριζοσπαστική αριστερά οδηγείται ή δελεάζεται στο να εγκαταλείψει την εύγλωττη ρητορική της κατά του ρατσισμού, διακοσμημένη με ανθρωπιστικές κοινοτοπίες, και ανοιχτά να δηλώσει ότι θέλει απλώς να καταστρέψει τους λαούς της Ευρώπης.

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι ιδεολογίες έχουν να κάνουν περισσότερο με την ιδιοσυγκρασία του ατόμου από ό, τι με την λογική. Οι απόψεις των ανθρώπων στην πολιτική βασίζονται κυρίως σε συναισθήματα και όχι σε ψυχρή και υπολογιστική λογική και αντικειμενικές και καλά ενημερωμένες εκτιμήσεις της κοινωνικής θέσης ενός ατόμου. Στην συνέχεια, οι άνθρωποι τείνουν να εξορθολογίζουν τις συναισθηματικές τους επιλογές με την παραγωγή κάθε είδους φανταχτερής θεωρίας - αλλά οποιαδήποτε θεωρία στον κόσμο δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός ότι τα πολιτικά συστήματα συμπεριφοράς και πεποιθήσεων είναι απλώς αντανακλάσεις της βασικής νοοτροπίας και σκέψης του συνόλου των ανθρώπων.

Αν το πρώτο σας ένστικτο είναι να αγαπάτε την Αγγλία, αν ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για την ιστορία και τις παραδόσεις της Αγγλίας, αν είστε περήφανος για τα επιτεύγματά της, εάν έχετε έντονα συναισθήματα για το αγγλικό λαό και θέλετε να ζήσετε ανάμεσά του και να τον προστατεύσετε, τότε προφανώς έχετε γίνει ένας εθνικιστικής. Εάν δεν δίνετε δεκάρα για αυτά τα πράγματα, ε, τότε το πιο πιθανό είναι να έχετε γίνει ένας φιλελεύθερος (λίμπεραλ).

Εάν, ωστόσο, μισείτε την Αγγλία και ό, τι αυτή αντιπροσωπεύει, αν το πρώτο ένστικτό σας είναι να βλάψετε τον αγγλικό λαό, αν θέλετε να μολύνετε τις αγγλικές παραδόσεις, να καταργήσετε την αγγλική κουλτούρα, αν νομίζετε ότι ένα έθνος που πραγματικά θα πρέπει να πεθάνει και οι φορολογούμενοι που κατά βάση είναι οι «ταξικοί εχθροί» σας, θα πρέπει να εξακολουθούν να σας παρέχουν τον παρασιτικό τρόπο ζωής σας, ε, τότε, η θέση σας είναι σίγουρα στις τάξεις της ριζοσπαστικής αριστεράς - μπορείτε να συνεχίζετε να φαντασιώνεστε το βιασμό και τη δολοφονία της Αγγλίας και απλά να τα αποκαλείτε «πρόοδο». Νομίζω ότι μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι ο σύγχρονος ριζοσπαστικός αριστερισμός είναι απλά μια αντανάκλαση μιας πρωτόγονης τραμπούκικης νοοτροπίας.

Όσον αφορά τους λίμπεραλς είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσετε ότι τώρα που η πλοκή πυκνώνει και το σύστημα αντιμετωπίζει μια επιδείνωση της κρίσης οι λίμπεραλς στρέφονται όλο και περισσότερο στον ολοκληρωτισμό. Η ελευθερία της σκέψης είναι ανεκτή μόνο εφ’ όσον οι απόψεις που εκφράζονται συμπίπτουν με τη λίμπεραλ «κομματική γραμμή». Ο ιστορικός ρεβιζιονισμός ή οποιαδήποτε μορφή κριτικής εναντίον της πολυπολιτισμικότητας ή αντίθετες απόψεις σχετικά με τη φυλή και τη ευφυΐα αντιμετωπίζονται με δρακόντειους νόμους και σκληρές τιμωρίες.

Οι λίμπεραλς, που συνήθιζαν να καυχώνται ότι είναι ένθερμοι υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου, τώρα μανιωδώς ψάχνουν για δικαιολογίες για να περιοριστεί η ελευθερία του λόγου. Οι λίμπεραλς είναι ακόμη πρόθυμοι να ξεκινήσουν το κυνήγι μαγισσών εναντίον ανθρώπων που κάνουν αστείες χειρονομίες και καθώς  οποιοδήποτε αντικείμενο ή χειρονομία ή λέξη ή σύμβολο ή αριθμό μπορεί να θεωρηθεί ως ένα όχημα «εγκλήματος σκέψης» ή μικρο-επιθετικότητα, οι λίμπεραλς ζουν τώρα σε μια κατάσταση συνεχούς παράνοιας .

 Πώς μπορεί αυτός ο φιλελεύθερος / λίμπεραλ ολοκληρωτισμός να εξηγηθεί. - Η εξήγηση είναι πραγματικά πολύ απλή.

Τόσο ο φιλελευθερισμός / λιμπεραλισμός όσο και ο αριστερισμός έχουν τις ρίζες τους στη Γαλλική Επανάσταση. Το ευαγγέλιο της «ελευθερίας, ισότητας, αδελφοσύνης» (“liberté, egalité, fraternité”) σερβίρεται μόνο ελαφρώς διαφορετικά σε διαφορετικά ακροατήρια - αλλά η ουσία παραμένει η ίδια.

Ως εκ τούτου, δεν είναι να απορεί κανείς που τώρα καθώς το σύστημα βρίσκεται σε κρίση, οι φιλελεύθεροι συμπεριφέρονται όλο και περισσότερο σαν τους ιδεολογικούς τους προκατόχους τους – τους Ιακωβίνους.

Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ότι φιλελεύθεροι και αριστεροί είναι βασικά το ίδιο πράγμα.

Και οι δύο ιδεολογίες πιστεύουν στη λεγόμενη «πρόοδο» και το πώς εξηγούν όλη την ανθρώπινη ιστορία. Για τους αριστερούς και τους φιλελεύθερους, αυτή η πρόοδος σημαίνει ότι η ίδια κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και πνευματική ανάπτυξη που έλαβε χώρα στην Ευρώπη μετά τον Μεσαίωνα, όπου ο καπιταλισμός και η εκβιομηχάνιση έσπασαν το παραδοσιακό φεουδαρχικό κόσμο μπορεί να εφαρμοστεί και πρέπει να εφαρμοστεί καθολικά σε όλες τις κοινωνίες του πλανήτη.

Και οι δύο ιδεολογίες τοποθετούν την πίστη τους στην οικονομία ως κινητήρια δύναμη της προόδου. Είναι η επέκταση της σύγχρονης οικονομίας και των βιομηχανικών μεθόδων παραγωγής που θα αφαιρέσει τις αράχνες της δεισιδαιμονίας, τις ασφυκτικές παραδόσεις και τις «καταπιεστικές κοινωνικές δομές». Η σύγχρονη οικονομία πιστεύεται ότι θα ενοποιήσει τον κόσμο - που σημαίνει ότι ο κόσμος θα γίνει ομοιογενής και θα ανέβει σε ένα «νέο επίπεδο».

Είναι αυτός ο ρηχός και επιφανειακός οικονομισμός, ο οποίος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος τόσο του σύγχρονου αριστερισμού, όσο και του σύγχρονου φιλελευθερισμού. Η απλοϊκή πεποίθηση ότι κάθε ανθρώπινος πολιτισμός και κοινωνική συμπεριφορά και αλληλεπίδραση μπορεί να υποβαθμιστεί σε απλά οικονομικά δεδομένα. Διακοσμημένα με τη συναισθηματική σέκτα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Η μόνη διαφορά είναι ότι οι φιλελεύθεροι πιστεύουν ότι ο παράγοντας της «προόδου» είναι η μεσαία τάξη, ενώ οι αριστεροί τοποθετούν την ελπίδα τους στην εργατική τάξη.

Ως εκ τούτου, και τα δύο στρατόπεδα υποστηρίζουν την παγκοσμιοποίηση: Οι φιλελεύθεροι αναμένουν ότι με τη δημιουργία μιας παγκόσμιας μεσαίας τάξης μπορούμε να ξεπεράσουμε τα φαντάσματα του παρελθόντος μας, ενώ οι αριστεροί υπολογίζουν ότι μέσα από την εκβιομηχάνιση του τρίτου κόσμου μπορεί κανείς να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο βιομηχανικό προλεταριάτο, που είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για μια «παγκόσμια επανάσταση». Και οι δύο επίσης βλέπουν τη μετεγκατάσταση της δυτικής βιομηχανικής παραγωγής ως τρόπο πληρωμής του «ηθικού χρέους» που η Δύση οφείλει στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Η προκύπτουσα ανεργία στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ δεν ενοχλεί αυτούς τους αστούς φαντασιόπληκτους.

Σε τελική ανάλυση είναι σαφές ότι τόσο ο σύγχρονος αριστερισμός όσο και ο φιλελευθερισμός είναι κοσμικές θρησκείες, δύο διαφορετικές εκδόσεις της ίδιας, πανάρχαιας, ιδεολογίας του πεπρωμένου, του δυτικού μεσσιανισμού, ο οποίος έχει τις ρίζες της στον Χριστιανισμό (;). Ως αποτέλεσμα αυτής της μονομαχίας των αντιθέτων, του Γιν και του Γιανγκ, η θέσης και η αντίθεση ενήργησαν σε όλο τον κόσμο ως οχήματα του αναγκαστικού εκσυγχρονισμού και εκδυτικισμού.

Τι γίνεται συνεπώς, με την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Την ΕΕ μας την έχουν παρουσιάσει ως ένα «σχέδιο ειρήνης» - έδωσαν ακόμα και βραβείο Νόμπελ Ειρήνης σε αυτό το καταραμένο πράγμα! Μας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι είμαστε κατά κάποιον τρόπο συλλογικά «χρεωμένοι» στην ΕΕ για την «ειρήνη» και την «ευημερία» που έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε στη Δυτική Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια. Εκβιαζόμαστε συναισθηματικά από την ελίτ της ΕΕ με την απλοϊκό ισχυρισμό ότι χωρίς υπακοή προς την ΕΕ, θα υπάρξει πόλεμος στην Ευρώπη ξανά.

Αλλά εδώ είναι όπου οι υποστηρικτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγχέουν σκόπιμα την αιτία και το αποτέλεσμα.

Και πως; - Λοιπόν, η ίδρυση της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν το αποτέλεσμα της συντριπτικής επιθυμίας για ειρήνη που αισθάνθηκαν οι Ευρωπαίοι μετά τον Β΄  Παγκόσμιο Πόλεμο και αυτή η αποφασιστικότητα να μην έχουμε και πάλι πόλεμο στην Ευρώπη, αυτή η απόλυτη πεποίθηση ότι οι Ευρωπαίοι είναι αδελφοί και αδελφές και ότι δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσει βία το ένα κράτος εναντίον του άλλου, είναι αυτά που κρατούν τα έθνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μακριά από το να πολεμάει το ένα το άλλο, ακόμη και σήμερα.

Αλλά οι ίδιοι οι γραφειοκράτες της ΕΕ δεν έχουν σταματήσει ούτε έναν πόλεμο!
Η γραφειοκρατία της ΕΕ δεν έχει ακινητοποιήσει ή αποστρατεύσει ούτε έναν επιθετικό στρατό. Κανένα κράτος της ΕΕ δεν απέφυγε να επιτεθεί στο γειτονικό του, απλώς και μόνο επειδή θα αποτελούσε παραβίαση της Συνθήκης του Μάαστριχτ.

Αναρωτιέμαι τι θα έκαναν οι άνθρωποι συνειδητοποιούσαν ότι ακόμα και αν η ΕΕ, με όλους τους γραφειοκράτες της, την γραφειοκρατία της, τα φανταχτερά γραφεία της, τις οδηγίες της, τους επιτρόπους της κλπ κλπ εξαφανίζονταν στο λεπτό αυτή την στιγμή - τα κράτη μέλη θα εξακολουθούσαν να μην πολεμούν μεταξύ τους πια.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση γρήγορα τώρα στρέφεται εναντίον της αρχικής ιδέας της διατήρησης της ειρήνης στην Ευρώπη.

Κατ’ αρχάς, η ιδέα στην οποία η ΕΕ βασίζεται, ήταν πολύ ευγενική και αξιοσέβαστη:
Η οικονομική συνεργασία μεταξύ κυρίαρχων εθνών.
Στη συνέχεια, όμως αυτό το υψηλό ιδανικό έγινε αντικείμενο καπηλείας από ευκαιριακούς γραφειοκράτες, άπληστους κεφαλαιοκράτες και άβουλους πολιτικούς.

Ξαφνικά η οικονομική συνεργασία ανάμεσα σε κυρίαρχα έθνη δεν ήταν αρκετή πια -

Ω, όχι, έπρεπε να το πάνε πιο πέρα:
Έπρεπε να έχουν μια ενιαία οικονομία
έπρεπε να έχουν ένα κοινό νόμισμα
έπρεπε να έχουν μια ομοσπονδιακή Ευρώπη.

Και τώρα αυτή η κακοσχεδιασμένη συγκέντρωση πολιτικής και οικονομικής δύναμης έχει στην πραγματικότητα προκαλέσει περισσότερη δυσαρέσκεια και καχυποψία μεταξύ των Ευρωπαίων από οτιδήποτε άλλο μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα έθνη στη Νότια Ευρώπη πεθαίνουν από την πείνα και οι Έλληνες έχουν ξεδιάντροπα και άδικα δεχτεί επίθεση από τα μέσα ενημέρωσης μόνο και μόνο για να παραπλανήσουν τους απογοητευμένους φορολογούμενους της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης. Ο ελληνικός λαός έμεινε ακάλυπτος μόνο και μόνο για να σώσει το πρόσωπο των ολιγαρχών της ΕΕ.

Το δίδαγμα που πρέπει να αντλήσουμε από όλα αυτά είναι ότι μετά από κάποιο σημείο, όσο περισσότερο προσπαθούν να επιφέρουν την «ένταξη» στην Ευρώπη, τόσο περισσότερο θα προκαλούν αποσύνθεση.

Αλλά ακριβώς όπως και κάθε άλλος άπληστος, αυτο-διαιωνιζόμενος οργανισμός η ΕΕ αρνείται να παραδεχθεί τα λάθη της και προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση με το να συγκεντρώνει εξουσίες ακόμη περισσότερο. Έτσι, όταν ο επόμενος γύρος των προβλημάτων ξεκινήσει θα είναι πολύ χειρότερη από ό, τι ήταν μέχρι στιγμής.

Ξέρετε το φιλελεύθερο δόγμα: Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι - και ίδιοι! - αυτά τα συναισθηματικά σκουπίδια πώς «όλοι είμαστε το ίδιο», πως όλοι κλαίμε και γελάμε και αγαπάμε και παίζουμε κ.λπ. κ.λπ.

Αυτή η ρηχή πίστη είναι ο ακρογωνιαίος λίθος και η πτώση του φιλελεύθερου συστήματος. Κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων δεκαετιών, όπως μας έχουν αναγκάσει να δεχτούμε κάθε φουσκωμένο κύμα αλλοδαπών στα σπίτια μας και όπως είχαμε εμπειρία από πρώτο χέρι των αποτελεσμάτων του εκσυγχρονισμού δυτικού τύπου στον αναπτυσσόμενο κόσμο, έχει γίνει οδυνηρά σαφές για εμάς ότι πράγματι, οι άνθρωποι και οι πολιτισμοί σε αυτόν τον πλανήτη είναι πολύ διαφορετικοί τόσο που μερικές φορές είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι θα μπορούσαν ακόμη και να είναι του ιδίου είδους!

Έχει γίνει σαφές ότι εάν μπορούμε να θεωρήσουμε ως όργανο μέτρησης τη δυνατότητα δημιουργίας και διατήρησης μιας σύγχρονης βιομηχανικής κοινωνίας, τότε οι λαοί, οι πολιτισμοί και οι φυλές δεν είναι όμοιες και σίγουρα δεν είναι ίσες.

Οι επανειλημμένες αποτυχίες των τριτοκοσμικών κοινωνιών να μιμηθούν τον εκσυγχρονισμό δυτικού στυλ και την εκβιομηχάνιση δείχνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη είναι προορισμένοι για μια ζωή σε καλύβες από λάσπη ή παραγκουπόλεις - εκτός, φυσικά, αν καταφέρουν να έρθουν στην Ευρώπη, όπου θα τους παρέχονται τα πάντα δωρεάν.

Ένα σημάδι της αλλαγής στο πνευματικό μας επίπεδο, ωστόσο, είναι ότι επιτέλους, αρχίζουμε να αναλύουμε τις κουλτούρες και τους πολιτισμούς χωρίς την παραδοσιακή μαρξιστική ενοχή ή την επίσημη φιλελεύθερη αισιοδοξία. Είμαστε σε θέση να βλέπουμε τους πολιτισμούς έτσι όπως είναι – με τις αδυναμίες τους και τις δυνάμεις τους σε κάθε λεπτομέρεια - και έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο δύσκολο και σχεδόν αδύνατο είναι να τους αλλάξουμε. Μπορούμε επιτέλους να αναγνωρίσουμε ότι οι πολιτισμοί τείνουν να επαναλαμβάνουν ορισμένα πρότυπα κοινωνικής συμπεριφοράς και ομαδικής ψυχολογίας ξανά και ξανά. Μόνο η επιφάνεια, οι γαρνιτούρες αλλάζουν, αλλά η ουσία του πολιτισμού παραμένει η ίδια.

Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι οι πολιτισμοί είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς πολύχρωμα ρούχα, πικάντικα τρόφιμα και εξωτικά έθιμα – οι πολιτισμοί είναι πολύ πιο πολύπλοκα συστήματα συμπεριφοράς, κοινωνικής ψυχολογίας και συναισθηματικών αντιδράσεων, που βασίζονται στον πολιτισμό και τη φυλή, από ότι ο ρηχός μαρξιστής ή φιλελεύθερος παρατηρητής θα μπορούσε ποτέ κατανοήσει ή να δεχτεί.

Μπορούμε, ωστόσο, να δεχθούμε ότι τα υποκείμενα πολιτιστικά πρότυπα, τα δομικά στοιχεία του πολιτισμού, μπορεί να είναι εξίσου καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία ενός πολιτισμού ή ενός μεμονωμένου ατόμου ως προς τη φυλή. Και μπορούμε επίσης να δεχτούμε ότι ο πολιτισμός πάντα, τελικά, αντανακλά το χαρακτήρα της φυλής.

Μπορούμε, ωστόσο, τώρα, επιτέλους, να εκτιμήσουμε τον ανώτερο χαρακτήρα του πολιτισμού μας. Ό, τι και αν οι Ευρωπαίοι έχουν δημιουργήσει σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να αντιγραφεί απλά μέσω τεχνικών εγχειριδίων, η ουσία της Ευρώπης δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο μίμησης μέσω ψήφισης νόμων, το ευρωπαϊκό πνεύμα δεν μπορεί να αντιγραφεί απλά φορώντας ευρωπαϊκά ρούχα ή χτίζοντας ένα κτίριο που φαίνεται ευρωπαϊκό. Τα αποτελέσματα αυτών των προσπαθειών θα είναι μόνο μια παρωδία, μια φενάκη, ένα γκροτέσκο αστείο, μια ετοιμόρροπη πρόσοψη στη ζούγκλα.

Η Ευρώπη είναι πάντα κάτι πολύ περισσότερο και αυτός είναι ο λόγος που οι εκτός Ευρώπης, τελικά, δεν μπορούν να νικήσουν την Ευρώπη!

Τι γίνεται λοιπόν, με την «Αραβική Άνοιξη» και πώς αυτή επηρεάζει τον σκοπό μας.

Η «Αραβική Άνοιξη» ήρθε πολύ ξαφνικά και μας εξέπληξε όλους. Εξίσου εκπληκτικό είναι το πόσο ευεργετική μπορεί να είναι στον αγώνα μας. Η «Αραβική Άνοιξη» μας βοηθά με δύο τρόπους:

Πρώτα:

Δεδομένου ότι οι αραβικές χώρες παύουν να λειτουργούν ως κράτη και γίνονται εντελώς ανίκανες να φυλάξουν τα σύνορά τους, η δημογραφική πίεση κατά της Ευρώπης μεγαλώνει δραματικά. Οι αραβικές κοινωνίες γίνονται όλο και πιο δυσλειτουργικές και ανίκανες να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα κάτω από την αυξανόμενη πίεση της πληθυσμιακής έκρηξης και του εμφυλίου πολέμου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όχι μόνο ο τοπικός πληθυσμός να είναι πρόθυμος να δοκιμάσει το επικίνδυνο ταξίδι προς την Ευρώπη, αλλά και σχεδόν όλη η Αφρική και η Νότια Ασία να είναι πλέον σε θέση να περάσουν μέσα από αυτές τις χώρες και να κατευθυνθούν προς την Ευρώπη.

Γι 'αυτό είναι απολύτως βέβαιο ότι στο μέλλον οι εθνοτικές αντιθέσεις θα αυξηθούν δραματικά.

Και, για ανθρωπιστικούς λόγους - επειδή η διέλευση της Μεσογείου υποστηρίζει την ανθρώπινη ζωή - η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πιο πιθανό, σε κάποιο σημείο, να αρχίσει να βοηθάει τους μετανάστες να διασχίσουν τη θάλασσα και να φτάσουν με ασφάλεια στην Ευρώπη και, στη συνέχεια, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα στρατόπεδα προσφύγων στη Νότια Ευρώπη, να αρχίζουν επίσης να μεταφέρουν τους πρόσφυγες σε όλη την Ευρώπη, χρησιμοποιώντας την συλλογική ευρωπαϊκή «ευθύνη» και την «ανθρωπιστική κρίση» ως προσχήματα ή οι χώρες της Νότιας Ευρώπης απλά θα τους αφήνουν να περνάνε μέσα ούτως ή άλλως.

Όσο περισσότερη υποστηριζόμενη από κυβερνήσεις και ΕΕ μαζική μετανάστευση υπάρχει, τόσο περισσότερο θα μεγαλώνει η οργή και η αγανάκτηση μεταξύ των εκτοπισμένων ιθαγενών της Ευρώπης. Αυτό, φυσικά, δεν θα περάσει απαρατήρητο από τις δυνάμεις του συστήματος και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ελίτ πρόθυμα θα χρησιμοποιήσει όλο και πιο σκληρές μεθόδους για να συντρίψει την δημιουργία «ρατσιστικών» αισθημάτων και αυτό θα μεγαλώσει κι άλλο το χάσμα μεταξύ κράτους και λαού. Κάτι το οποίο φυσικά εξυπηρετεί τους σκοπούς μας.

Στο παρελθόν το κράτος ήταν σε θέση να καθοδηγεί τις μάζες προς τη σωστή κατεύθυνση, χρησιμοποιώντας το καρότο και το μαστίγιο - τώρα λόγω των προβλημάτων με την οικονομία το καρότο έχει αρχίσει και φεύγει και αυτό που έχει απομείνει είναι το μαστίγιο.

Η «Αραβική Άνοιξη» βοηθά τον σκοπό μας και με έναν άλλο ενδιαφέροντα τρόπο.

Δεδομένου ότι οι αραβικές κοινωνίες, η μία μετά την άλλη βυθίζονται σε παρατεταμένους εμφύλιους πολέμους, η απέραντη θρησκευτική βία λειτουργεί ως το τέλειο γόνιμο έδαφος για τη διεθνή τρομοκρατία, και ακόμα περισσότερο: Ένας αυξανόμενος αριθμός νεαρών μουσουλμάνων πάνε σε αυτές τις περιοχές και εντάσσονται στις ένοπλες συγκρούσεις.

Όταν αυτοί οι άνθρωποι επιστρέψουν πίσω στις χώρες τους, θα έχουν περάσει από μια μετατροπή - θα έχουν γίνει μάχιμοι βετεράνοι της παγκόσμιας Τζιχάντ:
Θα ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν τα όπλα
Θα ξέρουν πώς να οργανωθούν
και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο – δεν θα φοβούνται κανέναν και δεν θα φοβούνται να πεθάνουν.

Εκείνοι που είχαν μείνει στην Ευρώπη θα τους θαυμάσουν και θα μάθουν από αυτούς - και έτσι το κίνημα της τζιχάντ στην Ευρώπη θα κάνει ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Θα γίνει πιο τολμηρό, αποτελεσματικό και θανατηφόρο.

Καθώς το κίνημα της τζιχάντ θα μεγαλώνει και θα γίνεται μια πραγματικά τρομερή δύναμη, θα γίνει προσπάθεια να βγει κάποιο νόημα από αυτήν την κατάσταση. Τότε θα προσφέρονται δύο διαφορετικά είδη παραμυθιού για να μας κρατήσουν ήρεμους.

Θα υπάρχει η επίσημη γραμμή που θα τροφοδοτείται από το κράτος και θα είναι τα αισιόδοξα φιλελεύθερα λόγια περί «πολυμορφίας» και «πολυπολιτισμικότητας» - και «διαλόγου μεταξύ των θρησκειών» ... και άλλα βαρετά που προξενούν χασμουρητά...

Η πιο νευρική έκδοση με κάποια αξιοπιστία σύγκρουσης πολιτισμών στους δρόμους, προέρχεται από την αριστερά, αλλά εξακολουθεί να είναι ουσιαστικά ο ίδιος παλιός σπασμένος αριστερός δίσκος, όπου είμαστε εμείς οι κατηγορούμενοι για ό, τι κακό έχει γίνει ή γίνεται σε αυτόν τον πλανήτη, και η λύση που μας προσφέρεται είναι ότι θα πρέπει απλά να αφεθούμε και να πεθάνουμε.

Περιττό να πούμε ότι, τελικά οι άνθρωποι θα αρχίσουν να κουράζονται από αυτές τις εξηγήσεις και θα αρχίσουν να αναζητούν εντελώς νέας μορφής απαντήσεις - και εμείς θα τους τις παρέχουμε.

Και τελικά.

Στον τομέα των μελετών των μέσων ενημέρωσης έχει προκύψει μια ενδιαφέρουσα θεωρία. Αυτή προτείνει ότι τα συναισθήματα γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά στο δυτικό πολιτισμό και ο λόγος για αυτό είναι επειδή τώρα εισερχόμαστε στην εποχή του νεο-ρομαντισμού.

Και πράγματι, αν το σκεφτείτε – η Φαντασία και ο Μεσαίωνας είναι πολύ στη μόδα στη λαϊκή κουλτούρα και την ψυχαγωγία. Ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και παιχνίδια στον υπολογιστή είναι γεμάτα με μύθους και λαϊκές παραδόσεις. Τα παιχνίδια στον υπολογιστή διδάσκουν επίσης - ειδικά τους νέους άνδρες - την ιστορία, τον πόλεμο, τη στρατηγική, τη γεωπολιτική και την τέχνη να δημιουργείς αυτοκρατορίες. Και τότε προκύπτουν υποκουλτούρες όπως η Gothic και φυσικά η Heavy Metal σκηνή - ειδικά η Power Metal. Έχοντας όλα αυτά κατά νου, είναι σαφές ότι η αλλαγή είναι στον αέρα - κάτι στριφογυρνάει στο Βορρά.

Τώρα, αν πραγματικά κατευθυνόμαστε προς την εποχή του νεο-ρομαντισμού τα πράγματα γίνονται πραγματικά ενδιαφέροντα!!! Επειδή πρέπει να θυμόμαστε ότι ο εθνικισμός ήταν προϊόν της εποχής του ρομαντισμού.

Δεδομένου ότι η εποχή της λογικής και της διαφώτισης κατέληξε στο χάος και την τρέλα της Γαλλικής Επανάστασης, η συλλογική ψυχή των Ευρωπαίων άρχισε να αναζητά απαντήσεις σε άλλα σημεία με αποτέλεσμα να προκύψει το ρομαντικό κίνημα.

Έτσι, αν αυτή η θεωρία είναι αλήθεια, οι εθνικιστές είναι έτοιμοι να χτυπήσουν το motherload της συλλογικής ευρωπαϊκής ψυχής, μια τεράστια δεξαμενή συναισθηματικής ενέργειας και κρυμμένων υπόγειων ρευμάτων του νου. Επειδή οι εθνικιστές είναι η νέα ρομαντική κίνηση.

Και πράγματι, αν πραγματικά το σκεφτείτε, είναι σαφές ότι αφήνουμε πίσω μας την εποχή του ψευτο-αριστερού λόγου και του ψεύτικου φιλελεύθερου διαφωτισμού.

Ο αριστερισμός και ο αστικός φιλελευθερισμός, τα δίδυμα αδέλφια της Γαλλικής Επανάστασης, δείχνουν την αληθινή τους φύση για άλλη μια φορά – καθώς το απαραίτητο υλικό που χρησιμεύει για να στηριχθεί το παραμύθι τους «Ας-ενώσουμε- τα-χεράκια-μας-και-ας-πούμε-we-are-the-world» - καταρρέει.

Άρχισα την ομιλία μου, παραφράζοντας τον Καρλ Μαρξ* και τώρα θα ήθελα να ολοκληρώσω την ομιλία μου με μια άλλη προσφορά - αυτή τη φορά από τον Gandalf (“The Lord of the Rings”), επειδή πιστεύω ότι τα λόγια του συνοψίζουν πολύ καλά την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τώρα:

"The board is set, the pieces are moving. We come to it at last, the great battle of our time."

("Η σκακιέρα έχει στηθεί, τα πιόνια κινούνται. Ήρθε επιτέλους, η μεγάλη μάχη της εποχής μας").

* Το «Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη...» είναι φράση του Μαρξ με την οποία άρχιζε το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο». Αναφέρονταν στο «φάντασμα του Κομμουνισμού» και στην προοπτική των «προλεταριακών επαναστάσεων» που θα ξέσπαγαν στην Ευρώπη και θα ανέτρεπαν τον καπιταλισμό.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα πώς πεθαίνει;Εγώ τη βλέπω να ηγεμονεύει και στην Ελλάδα ,αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη.Σύμφωνοι,υπάρχει μία δράση κάποιων εθνικιστικών οργανώσεων,αλλά στο τέλος της ημέρας η ανθελληνική και αντι-λευκή αριστερά έχει θριαμβεύσει και αυτό το βλέπουμε στο θέμα των ''προσφύγων''(που ''χτυπάνε'' στην ''ανθρωπιά'' όπως την εννοούν αυτοί) που έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας και την Ευρώπη.Έχει συντελεστεί το ξύπνημα στη δράση των εθνικιστών σε όλη την Ευρώπη,δεν αντιλέγω,όμως πιστεύω πως χρειάζονται πολλά περισσότερα για να ισοπεδωθεί,αυτό το μόρφωμα ,ο παναριστερισμός.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

ολα αυτα ισχυουν αλλα εγω θα επιμεινω στο οτι τα πραγματα στην ελλαδα ειναι πολυ πιο δυσκολα και περιπλοκα διοτι εδω ειχαμε και εναν μπολσεβικοπολεμο, εχουμε την εαμοβουγαρικη μισελληνικη προδοτικη ρεβανζιστικη εκδικητικη αριστερα γεματη μισος για την ηττα της το 49 απο τον ελληνικο λαο στο γραμο βιτσι παρα τη κατακρεουργηση με σαδιστικο τροπο εκατονταδων χιλιαδων ελληνων...ουτε οι τουρκοι στη γενοκτονια του 12-22 δεν εκαναν τετοια οργια εις βαρος μας απ οσα εκαναν οι εαμβουλγαροι κομουνισστες ,ειχαν πει οι αντικομουνιστες ποντιοι οπλαρχηγοι αντον τσαους, μιχαλαγας και κιζαμπατσακ οταν τους ρωτησαν μετα το τελος του μπολσεβικοπολεμου...
σημερα παλι οι αναρχοκομουνιστες φονιαδες του παρακρατους της αριστερας του ιντιμιντια του σορος των εξαρχειων απειλουν παλι με σφαγες κρεμαλες κατακρεουργησεις και μελιγαλαδες τον ελληνικο λαο,προτρεποντας και παροτρυνοντας τους λαθρομεταναστες τους να σφαζουν και να βιαζουν τους ελληνες, και οποιον εχει εθνικη συνηδειση, βριζοντας συκοφαντωντας γελοιοποιωντας και μειωνοντας την ελληνικη ιστορια τον ελληνικο πολιτισμο και καθε τι εθνικο υποστηριζοντας συνεχως καθε παραδοσιακο εχθρο του λαου μας-οσμανλι τουρκ, μπουλγκραρ, τουρκαλμπαν, ισλαμιστες, λαθροεποικους κ.α

και μην πει κανεις οτι αυτοι ειναι απλως μερικες χιλιαδες παραστρατημενα αναρχοπλουσιοπαιδα, γιατι συμφωνουν μαυτους εκατομμυρια αλλοι αριστεροι οι οποιοι ειναι πλεον συνηδειτοι προδοτες και εχθροι του εθνους μας....
οτι κανουν υπερ των λαθροεποικων δεν το κανουν απο αγαπη προς αυτους-μη σας ξεγελανε ειναι γεματοι μισος προς τον ανθρωπο- αλλα απο μισος προς τους ελληνες.βλεπουν τους λαθρο ως εργαλειο να τους χρησιμοποιησουν εναντιον του ελληνικου εθνους και των "ελληναραδων" για την καταστροφη της εθνικης, αστικης ταξης και την εγκαθιδρυση του κομουνιστικου πολυπολιτισμικου παραδεισου τους.χρονια μεσα στο βοθρο της αριστερας-σε ολες τις σεκτες του-τους ξερω απεξω και ανακατωτα και καλυτερα απο οποιονδηποτε.
δυστυχως δεν υπαρχει και καποιος αλλος ιδεολογικοπολιτικος χωρος στη ελλαδα να την βγει στους εαμοβουλγαρους αριστερους, ουτε δεξια ουτε βενιζελικο κεντρο,ουτε φιλελεδες ουτε της εκκλησιας ουτε οι αρχαιολατρες που ηταν μοδα τη 10ετια του 90,ουτε εθνικος ακροδεξιος χωρος ουτε η χα την οποια την εχουν εξουδετερωσει με διωξεις και φυλακισεις...
οποτε δεν βλεπω καμια ελπιδα αν δεν γινει επειγοντως ενα θαυμα και ενωθουν παλι ολοι οι ΜΗαριστεροι οπως εγινε το 44 που οι εαμοβουλγαροι εκαναν το ακατορθωτο.καταφεραν να ενωσουν τους 2 εχθρους(βενιζελικους και βασιλικους) εναντιον τους με την κτηνωδια τους εναντιον τω αστων(ΜΗ αριστερων). γιαυτο και πρεπει να υποστηριζουμε σημερα καθε εθνικη προσπαθεια αποπου και αν προερχεται και ας διαφωνυμε σε επιμερους ζητηματα μαζι της
ελπιζω να μην σας κουρασα ουτε να σας απογοητευσα...πρεπει να γνωριζουμε εις βαθος τον εχθρο και μαλιστα τον πιο βρωμικο υπουλο θανασιμο και μεγαλυτερο εχθρο που ειχε ποτε να αντιμετωπισει η πατριδα μας και ο λαος μας τα τελευταια 5-6.000 χρονια ιστοριας της, τον εαμοβουλγαρο αριστερο!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αριστεροί με δεξιά τσέπη... θα θυμάστε το παλιό σύνθημα στους τοίχους, "ίδια είναι τα αφεντικά δεξιά και αριστερά".

Ανώνυμος είπε...

Η κομμουνιστική "αριστερά" (δεν αποδέχομαι τους όρους δεξιά και αριστερά) δεν έχει καμία σχέση με την έννοια Liberal η οποία και σημαίνει φιλελεύθερος, δεν έχει επίσης καμία σχέση με εκείνο το είδος της ροζ αριστεράς του κεφαλαίου και της παγκοσμιοποίησης όπως αυτή που δυναστεύει τον τόπο μας τόσα χρόνια μαζί με την φιλελεύθερη δεξιά. Δεν είχε ποτέ σοσιαλισμό αυτή η χώρα.

Ο κομμουνισμός χτυπήθηκε ανελέητα και στην χώρα μας για πάρα πολλά χρόνια και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Ενδεικτικά ότι το καταστατικό της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ αναφέρει ότι ένας εκ των βασικών σκοπών της λέσχης είναι η παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κομμουνισμού στην Ευρώπη (η ΕΣΣΔ και το υπόλοιπο ανατολικό μπλοκ ήταν ακόμα ένας ορατός κίνδυνος)

Τα σοσιαλιστικά κράτη των κομμουνιστών (διότι σοσιαλισμός ήταν και το ΠΑΣΟΚ, χαχαχα, και λίγο χιούμορ) χτυπήθηκαν ανελέητα από τις ΗΠΑ και τους λοιπούς συμμάχους της. οι οποίοι δεν νομίζω να πιστεύει κανείς εδώ ότι είναι οι καλοί της υπόθεσης.

Ο κομμουνισμός και το ξανά τονίζω ο κομμουνισμός και όχι η "αριστερά" αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη οδεύει προς ποινικοποίηση (βλέπετε Ουκρανία) απαγόρευση των συμβόλων του και ταύτιση του με τον ναζισμό.

Στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή οι εθνικιστές κάνουν την δουλειά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.

Ο εθνικισμός ανθεί στην Ευρώπη και αυτό είναι γεγονός και δυστυχώς οι περισσότεροι εθνικιστές ασπάζονται τον εθνικοσοσιαλισμό. Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι μία πνευματική θρησκεία εκτός από ένα πολιτικό σύστημα το οποίο σοσιαλιστικό δεν ήταν ποτέ. Νομίζω πως εδώ μέσα όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε ποια είναι η πνευματικότητα του εθνικοσοσιαλισμού όπως και την παγκοσμιότητά του.

Δεν έχω σκοπό να πείσω ή να προσηλυτίσω κανέναν σε καμία ιδέα. Πιστεύω πως όσο πλησιάζουμε προς το τέλος των "εποχών" τα πράγματα θα είναι ποιο διάφανα για το ποια είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων και ποιοι οι εχθροί της. Με αυτή μου τη σκέψη και κλείνοντας θέλω να σας προτείνω να διαβάσετε εάν μπορείτε την εφημερίδα Διαδρομή Ελευθερίας του προηγούμενου μήνα, είναι μια αναρχική εφημερίδα (δεν είμαι αναρχικός) και ειδικότερα το άρθρο "το σκοτεινό πρόσωπο του διεθνισμού". Θα πάθετε πλάκα (όπως έπαθα και εγώ) με αυτά που θα διαβάσετε από αναρχικούς για την παγκοσμιοποίηση, τις στοές, την πατρίδα την θρησκεία και την οικογένεια.

Θα ήθελα να γράψω και άλλα αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω.

Εύχομαι οι καιροί που θα έρθουν να μας βρουν ενωμένους.

Με σεβασμό, ένας κομμουνιστής

Ανώνυμος είπε...

ηρθε η ωρα να μαθουμε οτι οι "αριστεροι" "διανοουμενοι" ηταν απλα βολεμενοι του συστηματος,που παρισταναν με τις ευλογιες του τους διανοουμενους!!
η αριστερα ηταν δημιουργημα εβραικο,και εφερε την δοιχονια στους ιδιους τους λαους! ο εχρθεο μπηκε μεσα στο "σπιτι"..σημερα διαλυει τα παντα...παντου!!
σημερα ο ρολος της ειναι πλεον ξεκαθαρος.

Ανώνυμος είπε...

"αριστερά" και "δεξιά"....
Ένας καραγκιοζμπερντες είναι όλα
Στάχτη στα μάτια και τίποτα άλλο
Το χειρότερο όλων είναι ότι ο κοσμάκης το τρώει αμασιτο και δεν λέει να ξυπνήσει...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10.38 μετά από όλα αυτά τα εγκλήματα κατά του Ελληνικού Γένους δηλώνεις ευθαρσώς Κομμουνιστής. Συγνώμη θα ζητήσεις έστω στην συνείδησή σου. Αμετανόητος δείχνεις και φυσικά προσπαθείς να προσήλυτίσεις. Και για να σε ενημερώσω σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις. Κομμουνισμό Νέας Υόρκης και Μανχάταν έχουμε , να δείς τι σου έχω για μετά .

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον συλλογιστική και ανάπτυξη σκέψης.Επιπρόσθετα δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι πράγματι σε θέματα ιδεολογικού πολέμου η αριστερά έχει χάσει από την πραγματική ριζοσπαστική και αντιδιαφωτιστική δεξιά.Απο την άλλη όμως πλευρά αυτό δεν σημαίνει οτι η μάχη έχει κερδηθεί και στις συνειδήσεις των λαών και στην ακτιβιστική δράση.Αυτή η επισήμανση δεν είναι καινούρια αλλα πρέπει να τονίζεται για να κατανοήσουμε και να εμβαθύνουμε στην αγωνιστική δράση που πρέπει να αναπτύξουμε ώστε να αποβεί στο μέλλον κάτι θετικό.Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι η μεγάλη μάζα του κόσμου(σε αύτην καταλαμβάνονται η πλειοψηφία των δυτικών ανθρώπων)δεν είναι σε θέση να ασπαστεί τις ιδέες και τις απόψεις μας,μετά απο την χρόνια αριστερή και φιλελεύθερη αντιφυσική,αντιλευκή και θυληπρεπείς προπαγάνδα που έχει δεχτεί.Επομένως το παιχνίδι που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι ανάμεσα στον πολιτικό ακτιβισμό(χωρίς τραμπούκικους μεθόδους)και στην προπαγάνδιση των ιδεών μας μέσω της υποβάθμισης των αλλότρειων απόψεων της αριστερής παραφροσύνης.
ΥΓ. το παραπάνω πολιτικό σχέδιο χρειάζεται οργάνωση,πειθαρχία,συλλογική εργασία και υψηλή αισθητική παιδεία,πράγματα που λείπουν από την ελλάδα άρα,δυστυχώς,ας ελπίζουμε σε κάποιο ευρωπαίκο ξύπνημα.
ΥΓ2.αν και παρακολουθώ αρκετό καιρό το εν λόγω ιστολόγιο,είναι η πρώτη φορά που καταθέτω σχόλιο.Επίσης θέλω να αναφέρω ότι η προσπάθεια που κάνετε είναι αξιοπρόσεκτη και από τις πιο ποιοτικές στον ελληνικό διαδικτυακό χώρο.Συγχαρητήρια!!

Ιερολοχίτης.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 11:26, εγκλήματα στο Ελληνικό Γένος ε; Οι κομμουνιστές φίλε μου δεν είναι ξεχωριστή φυλή. Έλληνες κομμουνιστές σφαγιάστηκαν και βασανίστηκαν με τις χιλιάδες σε αυτόν τον τόπο. Δεν θα κάνω την χάρη όμως σε μερικούς να δηλώσω ανθέλληνας όσο και αν προσπάθησαν και προσπαθούν για αυτό. Καπιταλισμό έχουμε και μάλιστα στο τελικό του στάδιο, εξ ου και η άνοδος του εθνικισμού.
Υγεία να έχουμε όλοι και θα το δούμε το μετά και ποιος είχε δίκιο.
Δεν θα ξαναμπώ στον κόπο να σχολιάσω, το ήξερα πως δεν έχει κανένα απολύτως νόημα και ότι θα καταλήξει έτσι και φυσικά επειδή ουδέποτε σχολίασα για προσηλυτισμό. Προσηλυτισμό άλλωστε πού;
Ας μάθουμε τα βασικά περί πολιτικών/οικονομικών θεωριών και κυρίως ας μάθουμε να συζητάμε χωρίς εμπάθεια και μίσος.

Κ.Ο. σε ευχαριστώ για την φιλοξενία των σχολίων, θα συνεχίσω να είμαι αναγνώστης σου και ας είσαι ολυμπιακός παρότι συμπολίτης. :P :) Να είσαι καλά.
Να είστε όλοι καλά και να έχετε δύναμη, οι καιροί είναι ανάποδοι.

Υ.Γ. κάποια φεγγάρια πέρασα και από τον ευρύτερο "πατριωτικό"/εθνικιστικό χώρο. Έλληνες και πατριώτες δεν είναι μόνο όσοι ορίζουν κάποιοι. Ας μας κρίνουν οι πράξεις μας.

Με σεβασμό, ο κομμουνιστής από πάνω.

Ανώνυμος είπε...

πρός τον 01.25 π.μ. που σωστά αναφέρεται για τους εαμοβούλγαρους ελληνόφωνους σφαγείς. Κάποια από τα σημαντικά που αναγράφει το εξαίρετο άρθρο και πολλά από αυτά που αναφέρεις και εσύ είχε εννοήσει ο Αδόλφος Χίτλερ στην αρχή της πορείας του πρός την Γερμανική εξουσία, ασχέτως που κατέληξε , οι ίδιοι λοιπόν που και τότε απομυζούσαν το ανθρώπινο δυναμικό αναμιγνύουν τους πληθυσμούς του πλανήτου, είναι οι ίδιοι που έριξαν τις Ατομικές βόμβες στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι είναι οι ίδιοι που βομβάρδισαν τον Πειραιά 11-1-1944 είναι οι ίδιοι που έστρωσαν χαλί τις κατοικημένες πόλεις τις Γερμανίας δίχως στρατηγικό-στρατιωτικό σκοπό. Και αυτοί σίγουρα δεν είναι 'ανθρωπιστές' κάθε άλλο μάλιστα πολλοί έξ αυτών είναι Ανατολίτες εκ Καυκάσου χαζαρο-Αμερικάνοι διαφόρων θρησκειών (μπορεί να είναι σε Χριστιανικό δόγμα , μπορεί σε Ιουδαϊκό ακόμα και αγνωστικιστές να δηλώνουν) σίγουρα όμως λατρεύουν κάποια άλλα όντα και 'θεότητες' τα οποία μας είναι εν μέρει άγνωστα, έχουν όμως συμβολα παντού για να απεικονίζουν την δύναμή τους. Και φυσικά ο κίνδυνος για τον Ελληνισμό για να επιστρέψω στο μήνυμά σου είναι τεράστιος γιατί οι πλειοψηφία των κατοίκων είναι φιλομπολσεβίκοι στην ιδιαίτερη εσώτερη ψυχωσύνθεση.

Ανώνυμος είπε...

ψυχοσύνθεση(διορθώνω το λάθος)

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για εξαιρετικό κείμενο που εξηγεί επακριβώς πώς οι αριστερές και οι νεοφιλελεύθερες ιδέες επιδρούν στην ψυχοσύνθεση του δυτικού ανθρώπου. Το πιο επικίνδυνο απότοκο είναι σαφώς το αίσθημα ενοχής και η αυτοεξοντωτική τάση. Πράγμα που διαφαίνεται και στο μικρο-επίπεδο (της καθημερινής ζωής και πόσο πρόθυμα οι δυτικοί άνθρωποι αφήνονται σε ανθυγιεινές συνήθειες και σκέψεις παντός είδους) και στο μακρο-επίπεδο (πώς κατακρεουργείται το αίσθημα της ταυτότητας και της συνέχισης και τοποθετεί τους δυτικούς ανθρώπους έρμαια σε ένα θλιβερό κενό).

Αυτή η αυτοεξοντωτική τάση που έχει βιαστεί στον εγκέφαλο των δυτικών τους καθιστά παντελώς ευάλωτους και ανοιχτούς. Ανίκανοι, μαλθακοί και δίχως στοιχειώδη μαχητικότητα και εγρήγορση νομίζω ότι θα προτιμήσουν την απαισιόδοξη εκδοχή του κειμένου, δηλαδή να αποδεχτούν το τελεσίδικο του αφανισμού τους ως "τιμωρία" και "κάρμα" για τα "δεινά" που προξένησαν στον υπόλοιπο κόσμο. Σταδιακά εισερχόμαστε στο στάδιο του απόλυτου εκφυλισμού. Και η ευθύνη είναι συλλογική.

SkyWatcher είπε...

Να εκφράσω την ευχαριστία μου και πάλι για όσους/όσες έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής και την ικανοποίησή μου για την ποιότητα των σχολίων. Να πω τα αυτονόητα ότι οποιοδήποτε σχόλιο δεν ξεφεύγει από τα πλαίσια που έχει βάλει ο ΚΟ θα δημοσιεύεται άσχετα αν δεν συμφωνεί με τα γραφόμενα. Το θέμα όμως είναι να δίνονται στοιχεία και να ακούγονται σοβαρά επιχειρήματα από τους αντιλέγοντες. Κραυγές και ύβρεις δείχνουν το ακατοίκητο της κεφαλής ορισμένων.
Να παρακαλέσω τον κομμουνιστή μας σχολιαστή (αν και δεν ξέρω πόσο κομμουνιστής όντως είναι) να δώσει περισσότερα στοιχεία για την «παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κομμουνισμού στην Ευρώπη» ως φερόμενο εκ των βασικών σκοπών της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, γιατί πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο! Με μια εντελώς πρόχειρη ματιά είδα ότι στα πρώτα στάδιά της η Λέσχη ήθελε να περιορίσει τον «αντιαμερικανισμό» κάτι που σαφώς είναι διαφορετικό από τον πόλεμο κατά του κομμουνισμού. Ο ΚΟ έχει δημοσιεύσει παλαιότερο επίσημο έγγραφο της Λέσχης που σαφώς ονομάζεται ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ως εχθρός της Λέσχης.

Επίσης, προς κομμουνιστή και συμπολίτη (!) : Εάν είσαι ο γνωστός παλαιός αναγνώστης και όψιμα τροπαιούχος (…) να σαι καλά..

Ιερολοχίτη, σε ευχαριστώ.

Το κείμενο του Murros μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και γενικά μου άρεσε το ύφος του και η σκέψη του, όμως δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία του. Παρόλα αυτά, γνωρίζω ότι υπάρχουν φωνές που πιστεύουν σε μία «ξαφνική αφύπνιση». Ο Γέρος του Μωριά είχε πει, στην περίφημη ομιλία του στην Πνύκα, ότι «σαν βροχή» έπεσε ξαφνικά στην καρδιά τους η επιθυμία της ελευθερίας τη πατρίδας και δεν συλλογισθήκανε πόσοι ήταν, ούτε πως δεν είχαν άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι βαστούσαν τα κάστρα και τις πόλεις. Αλλά πάλι συλλογίζομαι ότι εκείνοι ήταν άνθρωποι της κακοπάθειας, αλλά και της πίστης. Το ίδιο και ο τότε υπόδουλος λαός μας.

Ανώνυμος είπε...

Πρός Κομμουνιστή θέλεις τους καταλόγους και τα νούμερα των θυμάτων. Αναζήτησέ τα μπορεί και να υπάρχουν ακόμη σε αρκετά εξαφανισμένα βιβλία του ΓΕΣ. Οι Κομμουνιστές αποδεικνύουν ότι είναι ξεχωριστή φυλή με τα πεπραγμένα τους όλων τον 20 και 21 αιώνα, δεν σε έχω δεί φυσιογνωμικά για να καταλήξω σε συμπέρασμα, αλλά κανείς μα κανείς Ελληνικού Γονιδίου και με φυσικό μέσο όρο IQ δεν θα δήλωνε ποτέ Κομμουνιστής είτε είσαι ημίαιμος είτε αδιάβαστος.

Ανώνυμος είπε...

Προς αναγνώστη που αυτοαποκαλείται κομμουνιστής.Πατριώτης είναι αυτός που καταλαμβάνεται από το συναίσθημα του πατριωτισμού,δηλαδή την αγάπη προς τα πάτρια εδάφη,την οικογένεια,την πολιτεία και τους όμαιμους,ομόθρησκους(οχι απαραίτητο)και ομότροπους συμπολίτες του.Ο κομμουνισμός καλώς ή κακώς αυτά τα χαρακτηριστικά μιάς παραδοσιακής πολιτείας τα πολέμησε,τα πολεμάει και θα τα πολέμαει.Επομένως ναι το να είσαι πατριώτης,εθνικιστής,φιλόπατρις και εθνιστής απαιτείται να μην είσαι κομμουνιστής.Ακομα θα ήθελα να σου πώ ότι οι αναρχικοί έχουν δείξει αρκετές φορές το ποιόν και την απέχθεια τους για κάθετι εθνικό.Και επειδή στην ελλάδα υπάρχει πραγματική πνευματική αναπηρία αλλά και πολιτικός αναλφαβητισμός,πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι α)η πραγματική δεξιά είναι αντικαπιταλιστική,αντιφιλελεύθερη,αντιδιαφωτιστική και τα χαρακτηριστικά της είναι η αυστηρή ιεραρχία,ο αυταρχισμός,τα ιπποτικά ιδεώδη,ο φυλέτισμος κατά βιολογική θεώρηση αλλά και πνευματική,η οικονομία ως μέσο για τον σκοπό και οχι ως αυτοσκοπός(βλ.καπιταλισμός,σοσιαλισμός)και ο ασκητικός τρόπος ζωής .β)η αριστερά και τα παρακλάδια της διακατέχονται απο μια υλιστική θεώρηση της ζωής,οχι όμως ακριβώς με την επιστημονική έννοια αλλά με την μηδενιστική,αποσαρθρωτική πλευρά του θέματος.Αυτή η επιμόνη στην υλιστική θεώρηση της ζωής οδηγεί σε δογματική λατρεία της ύλης,δηλαδή την φανατική προσήλωση στο τίποτα(χαρακτηριστικό παράδειγμα η λατρεία της λογίκης ως θεότης από τους ιακωβίνους στην γαλλική επανάσταση και στα πρώτα χρόνια).γ)η νέα αριστερά είναι τελείως εβραικό πιόνι χωρίς οικονομικές απαιτήσεις για σοσιαλισμό αλλά ακραιφνής μίσος για τον λευκό παραδοσιακό άνθρωπο.

Ιερολοχίτης.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κ.Ο. δεν θα παραθέσω στοιχεία από κομμουνιστικές πηγές για να είμαι όσο το δυνατόν αντικειμενικός. Η λέσχη ήθελε να περιορίσει τον αντιαμερικανισμό και την επιρροή της Σοβιετικής Ένωσης στην Δυτική Ευρώπη.

Οι πρώτες παρεμβάσεις αξιολόγησαν την κομμουνιστική απειλή: Οι «συνειδητοί κομμουνιστές» είναι άτομα που σκοπεύουν να θέσουν την πατρίδα τους στην υπηρεσία της Σοβιετικής Ένωσης για να επιβάλει ένα κολεκτιβιστικό σύστημα στο κόσμο. Θα πρέπει να καταπολεμηθούν. Αλλά αυτός ο αγώνας είναι δύσκολος, επειδή αυτοί οι «συνειδητοί κομμουνιστές» κρύβονται στην Ευρώπη πίσω από μια μάζα ψηφοφόρων που δεν γνωρίζουν τίποτα για τα σκοτεινά σχέδια τους και τους ακολουθούν με την ελπίδα καλύτερων κοινωνικών συνθηκών.

Το τελικό μήνυμα ήταν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα διπλωματικής διαπραγμάτευσης, κανενός συμβιβασμού με τους «κόκκινους». Πρέπει να αποφεύγεται πάση θυσία στους κομμουνιστές να διαδραματίσουν ένα ρόλο στη Δυτική Ευρώπη, αλλά θα χρειαστεί πονηριά: καθώς δεν μπορούμε να τους συλλάβουμε και να τους πυροβολήσουμε, θα πρέπει να τους εξουδετερώσουμε με διακριτικότητα, χωρίς οι ψηφοφόροι τους να το καταλάβουν.

κάποια αποσπάσματα από εδώ: http://www.voltairenet.org/article176693.html

και ένα από εδώ: http://anti-ntp.blogspot.com/p/builderburg.html

Κατά τα άλλα δεν αποκλείεται κανείς για τις πολιτικές του τάσεις…! Στην «Λέσχη» συνυπάρχουν φιλελεύθεροι, νεοφιλελεύθεροι, συντηρητικοί, σοσιαλδημοκράτες, σοσιαλιστές. Καλύπτει ολόκληρο σχεδόν το φάσμα του πολιτικού διπολισμού ( δεξιά – αριστερά) με αποκλεισμό των αντιοικουμενιστών. Οι ακροδεξιοί αποκλείονται ως «εθνικιστές» και οι κομμουνιστές ως αντιτιθέμενοι στην Pax Americana.

Στον φίλο που σχολιάζει την φυσιογνωμία και το iq δεν θα απαντήσω. Μπορεί να βγάλει ότι συμπέρασμα θέλει.


Ανώνυμος είπε...

1)
Συγχαρητήρια στον Κ.Ο. για το άρθρο!
και μετά η μετάφρασή της (ΚΟ).
Και μόνο για τις ώρες που αφιερώνετε για να μας ενημερώσετε, υπερασπιζόμενοι τις αξίες κι τα ιδανικά των Ελλήνων, του Ελληνικού έθνους , είστε άξιοι χιλιάδων επαίνων!


Lipton (ΔΝΤ) στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Η παγκοσμιοποίηση έχει χάσει την ορμή της - Ασταθής η παγκόσμια ανάπτυξη…
www.bankingnews.gr

Ένας άνεμος ελευθερίας έχει αρχίσει να πνέει από την σαραντάχρονη και βαλε πνευματική σκλαβιά των Ελλήνων, από την μεταπολίτευση και έπειτα και τριακοσίων ετών υποδούλωσης στην αριστερή κοσμοθεωρία από την δολοφονική Γαλλική επανάσταση και έπειτα.

Επέβαλαν με την γκιλοτίνα τις απόψεις τους, έχει το πλεονέκτημα έγραφε ο Λένιν να κονταίνει άμεσα κατά ένα κεφάλι τον… εχθρό του λαού!
Γκιλοτίνες που συνέχισαν οι κομμουνιστές και με ΧΗΜΙΚΑ ,όπου και εάν πολέμησαν την ΔΕΞΙΑ κοσμοθεωρία κυρίως την Χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία μας ,με δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς ιδίως Χριστιανούς ορθόδοξους, για να υποδουλώσουν τα έθνη κράτη, να εξαλείψουν την Χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία και να αρπάξουν την ΓΗ ΤΟΥΣ, την ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ!

Καθόλου τυχαίο που οι κομμουνιστές χτύπησαν στην Ευρώπη τις Ορθόδοξες Χριστιανικές χώρες. Ο πόλεμος είναι πάει πολύ παραπέρα από ότι ίσως φανταζόμαστε .
Χρήματα τυπώνουν όσα θέλουν, τι άλλο θέλουν;

Βέλγιο, Ολλανδία , Αγγλία, Ελβετία ,Δανία ,Αμερική ,Καναδάς ,Αυστραλία οι σκληροπυρηνικοί λενινιστές σταλινικοί μαοϊκοί κομμουνιστές δεν έχουν καμία αξιόλογη παρουσία και ποτέ δεν εκδηλώθηκε εκεί καμία “επανάσταση κανένας ταξικός πόλεμος”.
Εκεί που κυριαρχεί το ΚΕΦΑΛΑΙΟ και οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
Βρήκαν να χτυπήσουν τα φτωχαδάκια για να …εξαφανίσουν τον …ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!
ΕΥΓΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ!

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ένας στους έξι Προτεστάντες κληρικούς είναι άθεος
http://redskywarning.blogspot.gr/2011/08/blog-post_12.html

ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
http://protestantes.pbworks.com/w/page/51549769/2%20%CE%9F%CE%99%20%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A4%CE%95%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%95%CE%A3%20%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9D%20%CE%9A%CE%9F%CE%A3%CE%9C%CE%9F

Θρησκευτικα Γ’ Γυμνασιου:
33. Οι Προτεστάντες στην εποχή μας
33. Οι Προτεστάντες στην εποχή μας
Στην ενότητα αυτή θα πάρεις πληροφορίες (για):
• τα βασικά σημεία της διδασκαλίας του Προτεσταντισμού
• τις σχέσεις του με την Ορθόδοξη Εκκλησία και για την παρουσία της Προτεσταντικής Εκκλησίας στη σύγχρονη Ελλάδα.
… Η σωτηρία του ανθρώπου
Ο Λούθηρος απέρριψε κάθε δυνατότητα συνεργασίας του ανθρώπου με τον Θεό στο έργο της σωτηρίας, γι' αυτό και ο Προτεσταντισμός δεν δέχεται τιμή προς το πρόσωπο της Θεοτόκου. Θεωρεί δε ότι ο άνθρωπος σώζεται μόνο από τη χάρη του Θεού και όχι από τα έργα του.
….
http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSGYM-C117/73/597,2149/

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ
ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ =
Ο ΑΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!

Ο κόφτης (όχι του Τσίπρα) επί το έργον…

Ανώνυμος είπε...

2)
Κομμουνισμός = ολιγαρχικός καπιταλισμός. Αυτό σχεδιάστηκε για να γίνει με χρηματοδότηση από τους τραπεζίτες και γίνεται!
Το τι έχει στο μυαλό του ο κάθε κομμουνιστής λίγη σημασία έχει για τους παγκόσμιους σχεδιαστές μόδας!
Εξάλλου για αυτό είναι έτσι σχεδιασμένος για να τρώγεστε ακόμα και οι κομουνιστές αναμεταξύ σας!
Όλοι κομμουνιστές , όταν αρχίζει η εφαρμογή, οι πράξεις, αρχίζει και η φαγωμάρα!
Ο ένας δολοφονεί τον άλλον και όλοι μαζί τους πολίτες του έθνους , ως εχθρούς του λαού που κατακτoύν!
Το καλλίτερο κόλπο για να εξοντώσεις ένα έθνος είναι να τους βάλεις να σκοτωθούν αναμεταξύ τους. Πάντοτε κερδισμένοι οι μη ανήκοντες σε αυτό το έθνος!

“Έθνος ονομάζεται ένα σύνολο ανθρώπων που μοιράζονται κοινά γνωρίσματα που διακρίνουν το σύνολο αυτό, σε παγκόσμια κλίμακα. Τα κυριότερα από τα γνωρίσματα αυτά μπορεί να είναι η φυλή, η γλώσσα, το θρήσκευμα, η κοινή ιστορία και πολιτισμός και η γεωγραφική καταγωγή. Ιστορικά όμως, βασικότερο στοιχείο για την ύπαρξη ενός έθνους είναι η ανάπτυξη της εθνικής του συνείδησης ή ακριβέστερον η αυτή ιστορική αποστολή.”


Τώρα που κάνανε την δουλειά τους βλέπετε εδώ και πέντε χρόνια τι αποδίδουν οι αγώνες των κομμουνιστών!

Μόνο προσοχή διότι ο Έλληνας αντιστέκεται σθεναρά στην ΔΗΜΕΥΣΗ της ατομικής του ιδιοκτησίας και ίσως χρειαστούν λίγη ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ βοήθεια ακόμα!
Εάν δείτε κομμουνιστικές εξεγέρσεις – αναφέρομαι στους πιθανόν αθώους , ως τον φίλο του φόρουμ, προβληματιστείτε έντονα γιατί τώρα και όχι πριν την οριστική εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας!

Τόσο αφελείς για να νομίζετε πως με το διεθνιστικό προλεταριάτο που μάζεψαν στην Ελλάδα μας θα ΞΑΝΑ πάρετε αυτά που εκχωρήθηκαν για 99 χρόνια , από αυτούς που σας άφησαν να κυριαρχήσετε ιδεολογικά στην μεταπολιτευτική Ελλάδα μας δεν νομίζω να είσαστε.
Εάν το μυαλό σας φτάνει μέχρι εκεί , να κάνετε “ταξικό πόλεμο” παρέα με τους λαθρομετανάστες, ενάντια σε όσους παλεύουμε για το Ελληνοχριστιανικό έθνος μας την Χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία μας , να σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί από τις δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες μας , τις αξίες μας τις παραδόσεις μας τα ήθη και έθιμα μας– ξαναγράφω ενάντια στα αδέλφια σας και τους γονείς σας – τότε λυπάμαι και ο σεβασμός είναι για το θεαθήναι!

Προοίμιο του Συντάγματος της Γερμανίας:Präambel
Im Bewußtsein seiner Verantwortung vor Gott und den Menschen, von dem Willen beseelt, als gleichberechtigtes Glied in einem vereinten Europa dem Frieden der Welt zu dienen, hat sich das Deutsche Volk kraft seiner verfassungsgebenden Gewalt dieses Grundgesetz gegeben. ... (Προοίμιο - Με συνείδηση της ευθύνης του απέναντι στον Θεό και τους ανθρώπους, ωθούμενος από την επιθυμία του να υπηρετήσει την παγκόσμια ειρήνη σαν ισότιμο μέλος μιας ενωμένης Ευρώπης, ο γερμανικός λαός, με την δύναμη της εξουσίας του να θέτει τους θεμελιώδεις κανόνες, υιοθέτησε το παρακάτω σύνταγμα ...)

Υ.Γ. ουκ εν τω πολλώ το ευ, συγχαρητήρια και πάλι για το άρθρο.
Εάν οι σχεδιαστές μόδας άφηναν αυτές τις συζητήσεις να γίνονται στην - λίγη τσίπα φίλοι – μπάτσοι TV νεοναζί όλοι δουλεύουνε μαζί , ο αριστερισμός τώρα που τελείωσε το δώσε και μένα μπάρμπα δεν θα εύρισκε τρύπα να κρυφτεί!
ΤΟ
Ιδίως από τους αριστερούς!
Δεν το συζητώ για τους “δεξιούς σοσιαλιστές” που κυβέρνησαν!
ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΠΡΟΣΟΧΗ στην εμφύλια φαγωμάρα , βούτυρο στο ψωμί των υπευθύνων της ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!

Αρχίστε με “σεβασμό” το βρίσιμο, την φίμωση των …εχθρών του λαού!

Ανώνυμος είπε...

Πρός Κομμουνιστή δηλωμένο έβγαλα το συμπέρασμά μου, αλλά σεβόμενος την άριστη δουλειά του ιστολογίου και την παρουσία του με σημαντικά άρθρα δεν θα την αποδώσω εδώ. Οι σφαγείς του Ελληνικού Γένους κατά σειρά τα τελευταία 200 χρόνια είναι σε ποσότητα και 'ποιότητα' Τούρκοι - Βούργαροι - Αλβανο τσάμηδες , Γενίτσαροι , Κούρδοι - Τσέτες, Αγγλογάλλοι και λοιπά δυτικά τάγματα , Γερμανοί και πρώτοι σε αγριότητα οι Κομμουνιστές αγνώστου ταυτότητας πιθανόν Σλαύυοι και διάφοροι ημίαιμοι πρόσμιξης από Ανατολή. Χαίρε και Υγίαινε λοιπόν

Ανώνυμος είπε...

Η αναλυτική αποδόμηση της αριστεράς προσφέρει τα μάλλα στην αριστερά!
Απλά και καθαρά.
Για να παντρευτούμε ψάχνουμε έναν άνθρωπο που ταιριάζουμε, για να έχουμε τις κατά το δυνατόν λιγότερες προστριβές.
Περισσότερο από ότι με έναν ομοεθνή του "αποκλείεται" να ταιριάζει κάποιος άνθρωπος που θέλει να κάνει οικογένεια.
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Στην γειτονιά μου το ίδιο, το ίδιο κατ'επέκταση στην χώρα ολόκληρη.
Διαφεύγει σε πολλούς πως υπάρχουν ακόμα και σήμερα φυλλές ανθρωποφάγων.
Ο διεθνισμός πάει περίπατο, στην πράξη τελειωμένος.

Εάν δεν υπήρχε ο Ελληνικός κι Χριστιανικός , Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός στα καθ'ημας, όλα όσα γνωρίζουμε περι ηθικής το καλό και το κακό με λίγα λόγια δεν θα τα ξέραμε.
Πεινάω σε σκοτώνω για να σε φάω , όπως κάνουν τα ζώα, όπως κάνουν οι ανθρωποφάγοι. Που είναι το κακό;
Όπως κάνουν σήμερα σε εμάς για να πάρουν πίσω τα χρήματά τους , όπως έκαναν οι κομμουνιστές χωρίς να νοιώθουν καθόλου τύψεις, Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.
Αρα σε μια κοινωνία άθεη...τελείωσε ο πολιτισμός, δεν θα είχε καν αρχίσει.
Τέλος και αυτό το παραμύθι ...

Θέλω να ζήσω ήσυχος με τα παιδιά μου την οικογένειά ΜΟΥ, σε ένα σπιτάκι, να τρώω λάχανα από τον κήπο μου να ψαρεύω τα ψαράκια μου και εχω τα οικόσιτά μου και ότι μου περισσεύει να το πουλαώ, για πάρτι μου.
Γιάτί μου το απογορεύουν οι σημερινοί εξουσιαστές με τους χίλιους δυο φόρους;
Γιάτί μου το απογορεύουν οι κομμουνιστές και θέλουν να με βάλουν να "κυβερνάω τον λαό" δουλεύοντας στα εργοστάσια, στις οικοδομές και τα χωράφια δεν το καταλαβαίνω.
Ποίον ρώτησαν;

Ποίον ρώτησαν οι κομμουνιστές εάν είναι διατεθιμένος για να απολαύσει τον επίγειο παράδεισο να προδώσει τις αξίες του, την θρησκεία του το έθνος του τις παραδόσεις του τα ήθη και εθιμά του;
Μόνο οι δοσίλογοι, οι προδότες οι εφιάλτες θα το έκαναν αυτό , να προδώσουν τα πάντα όλα για ...το χρήμα.

Πάνε περίπατο και οι θεωρίες περί δεξιάς τσέπης, περι κοινοκτημοσύνης, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά!

Κομουνιστές ρωτήστε τον εαυτό σας για όλα αυτά.
Τα άλλα είναι για το κεφάλαιο και του ταξικούς αγωνιστές.




Ανώνυμος είπε...

Τυχαία παρατήρησα ότι στη φωτογραφία με την ευρώπη με αγκάθινο στεφάνι απουσιάζει η Κύπρος αντίθετα με την Τουρκία..

Ανώνυμος είπε...

http://theodotus.blogspot.gr/2015/02/blog-post_17.html
Φιλελεύθεροι: η αριστερα του χρηματος.
Ενα ενδιαφέρον άρθρο εκτός των άλλων ,για την σχεση:
υποκειμενισμού προτεσταντισμού καπιταλισμου και αριστερας .
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ανώνυμος είπε...

Για τον κομμουνισμό(ειδικά εδώ στην Ελλάδα) τι να πει κανείς;Σε χώρες όπου έχουν βιώσει τον κομμουνισμό(π.χ Πολωνία) έχει απαγορευθεί οποιαδήποτε αναφορά σε αυτόν.Πλέον μόνο οι κομμουνιστές στην Ελλάδα αλλά και στη Βόρεια Κορέα έχουν μείνει ''πιστοί''.
Αρχίζω κατευθείαν με τις απίστευτες προδοσίες των ανθελλήνων κομμουνιστών.΄Βέβαια είναι λίγο πολύ γνωστά ,όμως καλό είναι να τα θυμόμαστε.
Συμμαχία Γερμανίας-Σοβιετικής Ένωσης με το σύμφωνο Μολότωφ -Ριμπεντροπ.(Δε θα κάνω αντιγραφή -επικόλληση από πηγές για να μην κατηγορηθώ ,γιάυτό θα τα γράψω ''με δικά μου λόγια'').Ο Άγις Στίνας,τότε στέλεχος του ΚΚΕ μας λέει πως το ''κκε δέχεται τη γερμανική κατοχή με αγαλλίαση''.Επίσης λίγο πριν,όταν μας επιτέθηκε η Ιταλία,οι κομμουνιστές άρχισαν να διακηρύσσουν στο λαό πως πρέπει να πετάξει τα όπλα διότι ο πραγματικός εχθρός είναι ο Μεταξάς και ο ...ιμπεριαλιστικός του πόλεμος(ποιος ιμπεριαλισμός;άλλοι επιτέθηκαν σε μας).
Είναι στα αλήθεια ,πάρα πολλές και εξοργιστικές οι προδοσίες των κομμουνιστών κατά τη δεκαετία του 1940 και επειδή θέλω να πάω και σε προηγούμενα χρόνια θα σταματήσω εδώ με τη ''δράση'' τους το 1940.:Ριζοσπαστης 10/12/1924
''Ανεξαρτησία στη Μακεδονία και στη Θράκη: Η ντόπια κεφαλαιοκρατία… καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες στη Μακεδονία και στη Θράκη… Η ελληνική πλουτοκρατία καταδυναστεύει ένα μέρος του μακεδονικού και θρακικού λαού, κρατώντας με το σίδερο και τη φωτιά τη μακεδονική και θρακική χώρα στην υποταγή της''.
Όπως βλέπουμε όλοι ,οι κομμουνιστές θεωρούσαν ξένο λαό τους Μακεδόνες και τους Θράκες,καταπιεσμένοι από τους...Έλληνες και την... κεφαλαιοκρατία.Αλήθεια ,πόση κεφαλαιοκρατία να υπήρχε τότε στην Ελλάδα;Κάναμε τα πρώτα μας βήματα ως ανεξάρτητο κράτος και προλάβαμε να έχουμε κεφαλαιοκράτες;
Αλλά τα δύο κορυφαία και κλείνω σιγά σιγά το σχόλιο μου είναι αυτά:
Ριζοσπάστης, 12/07/1935
«Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών>>
Πραγματικά ,χάνουμε τα λόγια μας και με αυτό:
4η Ολομέλεια της ΚΕ τουΚΚΕ (28 – 29/7/1948)
«..Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικο που κατέκτησε δια της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες απο άλλες εθνότητες. Το ΚΚΕ διακηρύττει εν ονόματι των βασικών αρχών του μολσεβικισμού , για τη Μακεδονια και τη Θράκη το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το Ελληνικό κράτος >>
νιώθουμε το αίμα μας να μας ανεβαίνει αργά και βασανιστικά προς το κεφάλι!
Εδώ τελείωσα την παράθεση πηγών(δυστυχώς δεν μπόρεσα να την αποφύγω) και θα γράψω δύο τελευταία πράγματα.Για τον ομοφυλόφιλο (αποδεδειγμένα)Βελουχιώτη όπου στις τάξεις του ΚΚΕ είχε το παρατσούκλι ''Σουλτάνα'' και τα γυναικόπαιδα που έσφαξε και στοίβαξε στην πηγάδα του Μελιγαλά.Τι ήταν τα γυναικόπαιδα ,αγαπητέ κομμουνιστή;Μήπως ήταν συνεργάτες των Γερμανών οι γυναίκες και τα παιδιά;Την ηθοποιό Παπαδάκη ,δεν τη βίασαν οι ομοϊδεάτες σου και στη συνέχεια την κατακρεούργησαν;Και ποιος εμφύλιος;Συμμοριτοπόλεμος ήταν,αφού το 85% του στρατού του ελας ,αποτελούνταν από Αλβανούς,Σλαβομακεδόνες και Βουλγάρους.Και υπάρχουν αποδείξεις ,αφού έχουν βρεθεί έγγραφα ότι οι στρατιώτες πληρώνονταν σε λέβα,όχι σε δραχμές.Συνεπώς ήταν εαμοβούλγαροι ,όπως ορθά τους ονομάζουμε.Τέλος,είναι ψέμα ότι οι ιδεολογικοί σας πατέρες(Λένιν,Τρότσκι,Μαρξ) αλλά και ο ιδρυτής σας εν Ελλάδι ο Μπεναρόγια, ήταν Εβραίοι;Είναι τυχαίο;.
Υ.Γ. Κόκκινε Ουρανέ,συγγνώμη για το μακροσκελές σχόλιο.Ελπίζω να μην κουράσω κανέναν.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Να πάει στον αγύριστο παρέα με τον σατανά δημιουργό της.Αν έπαιρνε μαζί της και το δίδυμο αδελφάκι της τον φιλελευθερισμό, δυο κακά λιγότερα για τον κόσμο. Και τι το κακό έχει ο εθνικισμός δεν μας είπατε? Το να αγαπάει κανείς το έθνος,την φυλή του, την πίστη του,την ιστορία του και της παραδόσεις του είναι μεμπτόν? Φυσικά...αφού χαλάει την νεοεποχήτικη κακαβιά,επόμενο είναι.

Ανώνυμος είπε...

το προβλημα σημερα ειναι οτι η πλειονοτης δεν κραταει τις αρχες και τους κανονες της ιδεολογιας η της θρησκειας του,ειναι θεμα ηθικων αρχων και τιμης,οποτε γιαυτο βλεπουμε σημερα πολλες ταμπελες πολιτικου και θρησκευτικου τυπου,αλλα μονο ρεκλαμα και απο πισω κλαμα...

tuluba είπε...

Subversion procedure of a state by Marxism leninism

https://m.youtube.com/watch?v=8fQoGMtE0EY

polycmike είπε...

Αγαπητέ Γεώργιε (2:13),

επέτρεψε μου να σε διορθώσω, στο σημείο που αναφέρεις τον χαρακτηρισμό "συμμοριτοπόλεμος". Διαφωνώ με την ορολογία που χρησημοποιείς, διότι ο (αυτοαποκαλούμενος) "Δημοκρατικός Στρατός" δλδ. οι κουμμουνιστές, δεν ήταν όλοι τους εγκληματικά στοιχεία! Ανάμεσα τους - ιδιαίτερα τα τελευταία 2-3χρόνια του πολέμου - υπήρχαν πολλοί (μέχρι και το 90% των στρατευμένων έφτανε) έντιμοι Σλάβοι, Αλβανοί και Βούλγαροι. Οι οποίοι υποχρεώθηκαν να πολεμήσουν τους Έλληνες στα βουνά, με την μέθοδο της "υποχρεωτικής στρατολόγησης" (τα χωριά, στα σύνορα με την Ελλάδα έχουν "μαρτυρήσει" στα χέρια των κουμμουνιστών). Έτσι θέλω να καταλήξω στο συμπέρασμα και έτσι πρέπει να λέγεται, πώς ο πόλεμος είχε τον χαρακτήρα " ΕΛΛΗΝΟ-ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΌ "!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Polyc Mike
Σίγουρα θα υπήρχαν και εξαιρέσεις που όντως στρατολογήθηκαν με τη βία(γνωστός άλλωστε ο τρόπος του ελας),δε θα διαφωνήσω,όμως θα ήθελα να κρατήσουμε την ουσία,ότι δηλαδή οι Έλληνες πολεμούσαν αλλοεθνείς ,ως επί το πλείστον και πράγματι ήταν ένας ΕΛΛΗΝΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ πόλεμος.Επίσης ήθελα να αναφέρω κάτι που δεν έγραψα πριν,χωρίς να αμφισβητώ τον πατριωτισμό του αγαπητού μας κομμουνιστή,είχα μια απορία.Πώς γίνεται ένας κομμουνιστής να είναι πατριώτης,όταν ο Μαρξ στο κομμουνιστικό μανιφέστο μας διακηρύσσει πως ''Οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα'';;Πώς γίνεται αυτό.
Και τέλος ,φίλε Polyc Mike ,έχω την εντύπωση πως τον χαρακτηρίζουμε συμμοριτοπόλεμο λόγω του ότι ένας εθνικός τακτικός στρατός αντιμετώπισε έναν άτακτο (κυρίως) αντάρτικο στρατό.Και όλοι Έλληνες να ήταν στον ελάς ,πιστεύω πως πάλι συμμοριτοπόλεμο θα τον χαρακτηρίζαμε,λόγω της φύσης του συγκεκριμένου πολέμου.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιώργο Νότιε αν και πραγματικά ο χώρος δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους συζητήσεις θα απαντήσω λίγο λιτά και γρήγορα.

1ον Ο Μαρξισμός ο οποίος δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ευαγγέλιο (άλλωστε μιλάμε για έναν και μόνο τρόπο σκέψης ενός) αλλά αφετηρία ή κομμάτι της σκέψης είναι και αυτός όπως και όλα τα πράγματα εξελίξιμος και μεταβαλλόμενος. Αυτό μπορείς να το διακρίνεις εξ άλλου και στην πράξη, αρνητικά βέβαια σε αυτήν την περίπτωση από την αριστερά του κεφαλαίου και της παγκοσμιοποίησης)

2ον Αλλιώς εφαρμόστηκε ο σοσιαλισμός των κομμουνιστών στην ΕΣΣΔ (ο Στάλιν πχ μίλησε για τον σοσιαλισμό σε μια πατρίδα), αλλιώς στην Γιουγκοσλαβία του Τίτο, αλλιώς στην Αλβανία του Χότζα, αλλιώς στην Κούβα του Φιντέλ, αλλιώς στην Βόρεια Κορέα (η οποία πρεσβεύει την ιδεολογία juche, δηλαδή την ιδεολογία της εθνικής αυτάρκειας), αλλιώς εφαρμόζεται στα βουνά της Τσιάπας, αλλιώς εφαρμόστηκε στην Κίνα του Μάο και αλλιώς στην κυβέρνηση του βουνού του ΕΑΜ. Πολλές από αυτές τις περιπτώσεις είχαν αρκετά έντονο το πατριωτικό στοιχείο.

3ον Θα μπορούσα να αναφέρω τον πατριωτισμό τον Ελλήνων κομμουνιστών και τον λόγο του Βελουχιώτη για την πατρίδα (και την θρησκεία), όπως και άπειρες ακόμα καταστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο απόδειξης του πατριωτισμού των κομμουνιστών και συμμετοχής των σε εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα αλλά αυτό εφόσον το βλέπουμε εξ αρχής από διαφορετικές οπτικές γωνίες θα απαιτούσε ώρες συζήτησης, κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει εδω μέσα οπότε ας αφήσουμε αυτό το κομμάτι.

4ον Ο διεθνισμός προϋποθέτει την ύπαρξη εθνών ακόμα και ως έννοια. Σέβεται και αναδεικνύει τις φυλετικές και εθνικές ιδιαιτερότητες αυτών. Δεν είναι η αμερικανοποιημένη παγκοσμιοποίηση των ίδιων και άχρωμων σε κάθε επίπεδο ανθρώπων.

Όσον αφορά το ήθος και γενικότερα τον άνθρωπο που ήθελε να καλλιεργήσει η Σοβιετική Ένωση σας προτείνω να διαβάσετε το Ταξιδεύοντας: Ρουσία του Νίκου Καζαντζάκη.

Το σχόλιο μου απευθύνετε στον Γιώργο τον Νότιο ο οποίος φαίνεται ότι μπορεί να συζητήσει πολιτισμένα και ανθρώπινα. Παρακαλώ κάποιους σχολιαστές να μην ωρύονται.

Φίλε Γιώργο χαίρομαι να συζητώ πολιτισμένα ιδιαιτέρως με ανθρώπους που δεν συμφωνούν οι απόψεις μας (άλλωστε αν συμφωνούμε, η συζήτηση δεν θα έχει ενδιαφέρον).

Με σεβασμό.

Υ.Γ. κατάγομαι από ένα από εκείνα τα ακριτικά χωριά που αναφέρατε τα οποία δέχτηκαν επίθεση των εαμοβουλγάρων συμμοριτών (κλαίω, δεν γελάω απλά με τους χαρακτηρισμούς). Οπότε αφήστε να γνωρίζω και εγώ κάτι παντογνώστες. Εδώ σχολίασα για τον ακριβώς αντίθετο λόγο από το να διχαζόμαστε. Σε σχόλια τα οποία διχάζουν λοιπόν, απλά αδιαφορώ.

Ανώνυμος είπε...

κομουνιστης και ελληνας δεν γινεται
οπως λεει και ο στρατης μυριβηλης απο τη στιγμη που γινεσαι αριστερος, μαρξιστης εαμοβουλγαρος σοβιετιστης αναρχικος μπολσεβικιστης λενινιστης διεθνιστης παυεις να εισαι ελληνας ρωσος ιταλος αυτριακος ολανδος(παυεις να εισαι και ανθρωπος αλλα ενα μισανθρωπο κτηνος) και γινεσαι μελος μιας διεθνους σεκτας της κομουνιστικης διεθνους(οπως ειναι και η ισλαμικη διεθνης και οι γιαχωβαδες)
αρα ο κομουνιστης εδω η μας δουλευει νομιζοντας οτι απευθυνεται σε αγραμματους αστουληδες-δεξιουληδες,κανοντας εισοδισμο εδω περα ή ειναι τελειως ασχετος λεγοντας οτι ειναι κομουνιστης και νιωθει και ελληνας(αλλα με μια σοβιετικη πολυεθνικη πολυπολιτισμικη ελλαδα κατω απο τον ολυμπο ισως....
ειναι σαν να λεει καποιος οτι ειναι πιστος χριστιανος αλλα πιστευει και στον μωαμεθ....
και προς τους καλοπροαιρετους χριστιανοδεξιουληδες αστουληδες πατριωτες
μην γλυφετε τον εχθρο. δεν υπαρχει ποτε περιπτωση ενας αριστερος να ξαναγινει ελληνας. ειναι χαμενος για πανα απο το εθνικο κορμο.μην σπαταλατε χρονο και ενεργεια.ξεγραψτε τους ειναι πελον θανασιμοι εχθροι του λαου μας εναι γενιτσαροι χειροτεροι και απο τουρκους.σταματηστε αυτη την αστεια και ματαιη προσπαθεια να παρακαλατε τον μισητο εχθρο να ερθει μαζι μας,ολοι μαζι ενωμενοι και τετοια, με αυτο τον γλοιωδη δουλοπρεπη τροπο(σαν να παρακαλαει ο λεωνιδας τον εφιαλτη μετα την προδοσια να ενωθουνε ολοι μαζι),και αρχιστε να μισειτε τον εχθρο οσο μας μισει εμας τους ελληνες και αυτος...με λυσσασμενο ιερο υγειες μισος θα παρουμε την πατριδα μας πισω και θα επιβιωσουμε βιολογικα στον πλανητη...με κανεναν αλλο τροπο...με παθος λυσσα και φανατισμο υπερ της ελλαδας και εναντιον οποουδηποτε εχθρου εσωτερικου και εξωτερικου!
χριστιανουλικες αστουλικες δεξιουλικες ανθρωπιστικες στασεις νοοτροπιες πρακτικες και συμπεριφορες των γραμματων και τεχνων και ανωτερων πεπολιτισμενων αψογων στασεων,δεν θα μας σωσουν.
λαθος σας τα μαθαν ολα αστουληδες....

πρωην αναρχοαριστεροκομουνστοτροτσκιστης εεακιτης

Ανώνυμος είπε...

αν μου επιτρεπετε ενα υπεροχο παλιο αρθρο του ιφικρατη αμυρα
αν θελετε το βαζετε και ξεχωριστα
πρεπει ο πατριωτικος εθνικος χωρος να τα μελετησει εις βαθος αυτα, μαζι με τα καταπληκτικα αρθρα που βαζετε εδω

Η αιωνία πάλη των εθνών υπάγεται στους κανόνες του κοινωνικού δαρβινισμού, της κοινωνικής επιλογής, και της κοινωνικής εξελίξεως.
Επιβιώνει το έθνος που διαθέτει ιστορική μνήμη, και θυμάται καλύτερα απ’ ό,τι οι εχθροί του.
Επιβιώνει το έθνος που μπορεί να αντιμετωπίζει στρατιωτικούς κινδύνους.
Επιβιώνει το έθνος που αναπαράγει πιστά την ιδεολογία του.
Επιβιώνει το έθνος που τηρεί την ενδογαμία και συντρίβει την δυσγονική.
Επιβιώνει το έθνος που τρέφεται καλύτερα με υγιεινά προϊόντα.
Επιβιώνει το έθνος που αντιμετωπίζει καθε πολιτικό, δημογραφικό, τεχνολογικό, οικονομικό, πολιτισμικό, και θρησκευτικό κίνδυνο.
Επιβιώνει το έθνος που προβλέπει και προσομοιάζει μελλοντικές καταστάσεις.
Επιβιώνει το έθνος που αντιγράφει, κλέβει, και δημιουργεί τεχνολογία.
Επιβιώνει το έθνος που ξέρει να αντιμετωπίζει λοιμώδη νοσήματα.
Επιβιώνει το έθνος που ξέρει να σέβεται και να ερμηνεύει τον Κόσμο, την Φύση, και τους Θεούς.
Επιβιώνει το έθνος που διαθέτει αισθητική η οποία προξενεί δημιουργικές ανατάσεις.
Επιβιώνει το έθνος που επεκτείνεται διαρκώς και ξέρει πώς να εξοντώνει βαθμιαίως και αθορύβως τους εχθρούς του.
Επιβιώνει το έθνος που διαχειρίζεται την εικόνα του καλύτερα από τους αντιπάλους του.
Επιβιώνει το έθνος που διαχειρίζεται την συλλογική μνήμη των εχθρών του.
Επιβιώνει το έθνος που εξοπλίζει την ιδεολογία του με στρατιωτικά μέσα.
Επιβιώνει το έθνος που αρνείται κάθε ανοχή στους εχθρούς του και διαθέτει εγωιστικά μιμήδια.
Επιβιώνει το έθνος που αρνείται στους εχθρούς όλα τα είδη όπλων που χρησιμοποιεί το ίδιο.
Επιβιώνει το έθνος που διαθέτει βιώσιμο οικονομικό σύστημα.
Επιβιώνει το έθνος που μπορεί να αντιμετωπίζει επιτυχώς τις κοινωνικές αρρώστιες και τις φυσικές καταστροφές.
Επιβιώνει το έθνος που είναι ανελέητο με κάθε άλλο έθνος και δημιουργεί τα μέγιστα υπέρ αυτού τετελεμένα όποτε και όπου μπορεί

Επιβιώνει το έθνος που αντιλαμβάνεται τη θέση του χωρικά και χρονικά ως ευρισκόμενη σε πόλεμο όλων εναντίον όλων (bellum omnium contra omnes)

Επιβιώνει το έθνος που καταπιέζει τις αρπαχτικές και μονοπωλιακές τάσεις ορισμένων μελών του υπέρ της κοινωνικής ισορροπίας

Επιβιώνει το έθνος που εξασφαλίζει κοινωνικό κράτος και άρα κοινωνική εσωτερική συνοχή μέσω της πρόνοιας

Επιβιώνει το έθνος που δεν αφήνει τα δυναμικότερα μέλη του να φύγουν στο εξωτερικό ενώ αφήνει ανεξέλεγκτη την είσοδο μεταναστών

Επιβιώνει το έθνος που δίνει κίνητρα για δημογραφική εξάπλωση

Επιβιώνει το έθνος που υμνεί την αριστεία και την εργατικότητα και τιμωρεί αμείλικτα τη διαφθορά, τιμά τους πατριώτες και εξοντώνει τους ξενόδουλους

Επιβιώνει το έθνος που δεν έχει αυταπάτες περί Ηθικής (η οποία αφορά τα άτομα και όχι τα έθνη) και δεν θεωρεί ως Εθνικόν το Αληθές (κατά Σολωμό)

Με λίγα λόγια επιβιώνει το έθνος με την ισχυρότερη Βούληση . Η Βούληση δεν καλλιεργείται αλλά εμφανίζεται σε συγκεκριμένες ιστορικές περιόδους μετά από ένα χρονικό διάστημα παρακμής ως θέληση για κυριαρχία, εξάπλωση και ικανοποίηση υλικών αναγκών, σαν ένα ελατήριο υπό συσπείρωση (τάση) που εκτονώνεται. Προϋπόθεση αποτελεί η συνειδητοποίηση από τους ταγούς του έθνους της ιστορικής συνέχειας και του βάρους . Αυτή η ελίτ δρα σαν ελκυστής που παρασύρει το έθνος στην ανοδική του πορεία .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ 25 ΜΑΙΟΥ 1,26 ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΑΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

αναρχοαριστεροκομουνστοτροτσκιστης Εμ έτσι εξηγούνται όλα, για αυτό κατέληξες έτσι! Να είσαι σίγουρος πάντως αφού έχεις τόσο μίσος μέσα σου ότι εάν το μίσος σου σε οδηγήσει σε βλαπτικότητα απέναντί μου θα ανταποδώσω. Μην παραπονεθείς τότε για εμφυλιακές καταστάσεις. Αλλά θα φωνάξεις μάλλον πάλι τα φιλαράκια σου να έρθουν να δοκιμάσουν ναπάλμ. Από τον χώρο που ανήκεις τώρα έχω περάσει κάποιο διάστημα, τροτσκιστής δόξα τον Θεό δεν ήμουν ποτέ. Έλα και πολύ ασχολήθηκα. Ας κρίνει ο καθένας. Εγώ κατάλαβα ότι ήταν να καταλάβω.

Κρίμα ρε Κ.Ο. που από ένα χριστιανικό και πατριωτικό μπλογκ ενάντια στη Νέα Τάξη κατέληξε ένα ακόμα αμιγώς εθνικιστικό και φιλοναζιστικό μπλογκ. Συνεχίζω όμως να πιστεύω ότι είσαι ένας αξιόλογος άνθρωπος με πραγματικό ήθος, αρχές και αξίες. Εύχομαι να μην κάνω λάθος. Χάρηκα που συμμετείχα για λίγο στην κουβέντα. Μετά από τόσα χρόνια αναγνώστης μου φέρνεις εξ άλλου οικείος :) Με ειλικρινής συμπάθεια.

Για μερικούς εδώ μέσα που θεωρούν ακόμα τον εαυτό τους Χριστιανό τους προτείνω να διαβάσουν τα πιστεύω του Joy of Satan, για να καταλάβουν και που ανήκουν πνευματικά.

Από μένα την καληνύχτα μου και περαστικά σε κάποιους. Δεν τρέφω κανένα μίσος για κανέναν σας.

Άρατος ο Δαιμόνιος είπε...

Εκπλήσσομαι από τον διχασμό που επιφέρουν διαχρονικά όλες αυτές οι ιδεολογίες, ειδικά δε στους σκεπτόμενους ανθρώπους. Οι περισσότεροι βέβαια δεν ασχολούνται καν, απλώς ζούνε την υλιστική ζωή τους σαν καλοί καταναλωτές, χωρίς να έχουν αντιρρήσεις γιατί "έτσι κάνουν όλοι", "έτσι μας έμαθαν", "έτσι πρέπει","αυτό είναι το σωστό" και πάει λέγοντας... Μην έχετε καμία αμφιβολία, το σύστημα θέλει απεγνωσμένα αυτή την πόλωση για να μπορεί να μας ελέγχει ευκολότερα. Είναι ξεκάθαρο αυτό άλλωστε...ρίξτε μια ματιά στις ειδήσεις, στα νέα και τον τρόπο με τον οποίο τις παρουσιάζει το σύστημα. Είναι δε ξεκάθαρο ότι τα τελευταία χρόνια, η αριστερά έχει "ωραιοποιηθεί" και η δεξιά έχει "δαιμονοποιηθεί". Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να τροφοδοτήσω την αντιπαράθεση και να αναλύσω πόσο σωστό ή λάθος είναι να είναι κάποιος "κουμουνιστής", "εθνικοσοσιαλιστής", "ναζίστής", "φιλελεύθερος", "φασίστας", "Σοσιαλιστής" κλπ. Δεν έχει νόημα...εξάλλου όλες αυτές είναι ταμπέλες που έχουν νόημα μόνο για να μας διχάζουν...τίποτα άλλο. Ωστόσο θα γράψω παρακάτω μερικά από τα συμπεράσματα μου έπειτα από πολύ διάβασμα, πολλές αναζητήσεις κλπ ελπίζοντας να φανούν χρήσιμα σε κάποιους και να τους βοηθήσουν να καταλήξουν κάπου.

Η φύση είναι αυτή που μας δείχνει τον δρόμο αναφορικά με το πως πρέπει να ζούνε οι ανθρώπινες κοινωνίες. Η φύση μας έκανε όλους διαφορετικούς (σε εξυπνάδα, σε δύναμη, σε εξωτερικά χαρακτηριστικά, σε φυλετικά χαρακτηριστικά κλπ). Εάν αντιμετωπίσουμε τους ανθρώπους σαν ίδιους (Ισότητα,εξομοίωση κλπ) και τους εξομοιώσουμε πηγαίνουμε κόντρα στην φύση. Επίσης η φύση έχει καθορίσει τα διάφορα ζώα να ζουν σε ξεχωριστές αγέλες και να αναπαράγωνται μεταξύ τους και όχι με άλλα ζώα διαφορετικού τύπου. Με άλλα λόγια κάθε πολυπολιτισμική κοινωνία πηγαίνει κόντρα στην φύση και άρα είναι καταδικασμένη να αποτύχει (Ας δούμε το παράδειγμα της βαβέλ από την βίβλο). Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ο πραγματικός ρατσισμός είναι να θέλεις να ενσωματώσεις αλλοφυλείς ανθρώπους στην κοινωνία σου, οι οποία μαθηματικά θα καταστρέψουν και την δικιά τους φυλή αλλά και την δικιά σου. Η διαφορετικότητα (diversity) στις κοινωνίες που τόσο πολύ θέλουν να μας επιβάλουν είναι ο πραγματικός ρατσισμός. Ο μοχάμεντ άλι σε αυτό το βιντεάκι το εξηγεί eξαιρετικά : https://www.youtube.com/watch?v=I9Ketbgk9es . Επιπρόσθετα, Η θρησκεία αποτελεί ένα σύνολο από ηθικά διδάγματα και εντολές που αναπτύχθηκαν εμπειρικά με την πάροδο των χρόνων. ο ηθικός αυτός πυλώνας της θρησκείας βοηθάει τις ανθρώπινες κοινωνίες να μένουν πολιτισμένες και να εξελίσσονται. Εάν αφαιρεθεί η θρησκεία από έναν πολιτισμό, η παρακμή και η τελική πτώση του είναι αναπόφευκτη. (https://www.youtube.com/watch?v=atgBMzyozj0)
Το δομικό και σημαντικότερο στοιχείο οποιαδήποτε ανθρώπινης κοινωνίας είναι η οικογένεια. Εάν υποβαθμιστεί με διαφόρους τρόπους η σημασία της, μοιραία η κοινωνία διαλύεται

Οποιαδήποτε ιδεολογία που πηγαίνει κόντρα με τους νόμους της φύσης, κόντρα στην εκάστοτε θρησκεία, κόντρα στην οικογένεια και κόντρα στην πατρίδα είναι ενάντια στα συμφέροντα της πλειοψηφίας των ανθρώπων της κοινωνίας ανεξάρτητα με το πόσα ενδεχομένως σωστά και λογικά είναι κάποια από τα διδάγματα της. Μην ξεχνάμε ότι το κοινό συμφέρον είναι πάντοτε ανώτερο από το ατομικό. Ότι είναι καλό για την πλειοψηφία των ανθρώπων, είναι αυτομάτως καλό και για το κάθε άτομο ξεχωριστά. Το αντίθετο όμως δεν ισχύει πάντοτε.

Αυτά τα ολίγα από μένα

Ανώνυμος είπε...


Αντί να στηλιτεύουμε όσους παρέλασαν από το Ελληνικό κοινοβούλιο , όλοι κυβέρνησαν με τον τρόπο τους ο κάθε ένας από τους πολιτικούς σχηματισμούς της μεταπολίτευσης , είμαστε έτοιμοι και πάλι να σκοτωθούμε αναμεταξύ μας.
Συγχαρητήρια για την μόρφωση που μας προσέφεραν οι γονείς μας , πολλοί εξ’αυτων στερούμενοι τα βασικά από την δική ΤΟΥΣ ζωή, για να υποδουλωθούμε μορφωμένα και πολιτισμένα και πάλη στα πάθη μας, στο μίσος, στην αδιαλλαξία και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ!

Κατηγορείται πολλοί τον Χριστιανισμό, την θρησκεία των Ελλήνων στην βάση της οποίας οι ήρωες Κολοκοτρωναίοι και άλλοι μας απελευθέρωσαν , αλλά Αυτή η θρησκεία συνεχώς δείχνει την ανωτερότητα της, δείχνει τον δρόμο που έδειξαν οι πρόγονοι μας Έλληνες.
Τον Λόγο έναντι της τυφλής αντιπαράθεσης , έναντι του μίσους που μόνο δεινά έχει φέρει σε ολην την ανθρωπότητα!


Πότε τα κόμματα που υπερασπίζεστε δημοκράτες όλου του “συνταγματικού τόξου”, τάχθηκαν υπέρ αυτού του διάλογου που προανέφερα;
Γιατί δεν κατακρίνεται εσείς οι ίδιοι οι αριστεροί που δεν επιθυμείται τον εκ νέου διχασμό – και απόλυτα σωστά , όπως κάθε λoγικά σκεπτόμενος ΕΛΛΗΝΑΣ , για να μην την κάνουν και πάλι οι υπεύθυνοι της σκλαβιάς μας με ελαφρά πηδηματάκια – αυτήν την αλητεία που γίνεται στα ΜΜΕ από τους πάμπολλους δημοσιογράφους που υποστηρίζουν τις ιδέες σας, να μονολογούν εναντίον των όσων θεωρούν αυτοί ως εχθρούς της δημοκρατίας;
Αυτό δείχνει ανωτερότητα η έλλειψη εμπιστοσύνης στις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ;
Ως αυγό του φιδιού μπορείτε να θεωρηθείτε και εσείς άνετα, ανά πάσα ώρα και στιγμή, η ιστορία το έχει αποδείξει όπου οι κομμουνιστές κυβέρνησαν.
Το αυγό του φιδιού θα πρέπει να το κρίνουν οι πολίτες , εάν πιστεύεται στην δημοκρατία και όχι όσοι χωρίς ίχνος σεβασμού στην δημοκρατία μέσα στο κοινοβούλιο ωρύονται “τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά” χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός δημοκράτη, ως ισχυρίζεστε πως είσαστε.

ΕΑΝ οι πολίτες ψηφίσουν πραγματικό φασισμό η ναζισμό – το απεύχομαι περισσότερο από εσάς - θα πρέπει να γίνει σεβαστό από τους υπόλοιπους πολιτικούς σχηματισμούς ναι η όχι;
Εάν οι Έλληνες πολίτες θέλουν μια ιδεολογία Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες , έξω οι λαθρομετανάστες όχι στην γενοκτονία των Ελλήνων ,που θα συμβεί με μαθηματική ακρίβεια – έως που να σταματήσει ένας πόλεμος που σχεδιάστηκε για να μην σταματήσει - θα πρέπει να γίνει σεβαστό , ναι η όχι;

Όσο για τους φίλους κομμουνιστές δεν είναι λίγες οι φόρες που έχω διαβάσει συνθήματα
Μίσος ταξικό κουφάλες πατριώτες στην εθνική ενότητα είμαστε προδότες. Αφίσες με ΜΙΣΟΣ απύθμενο απέναντι σε όσους ΑΥΤΟΙ προαποφασίζουν και θεωρούν ως φασίστες και ναζιστές!
Ίσως να μην σας εκφράζουν , και το εύχομαι ολόψυχα , εκφράζουν όμως την ηγεσία των αριστερών και αυτό είναι που μετράει και θα έπρεπε να σας έχει προβληματίσει σφόδρα στο τι εξυπηρετούν και ποίον!

Συγγνώμη Κ.Ο. για την κατάχρηση χώρου, είναι κραυγή αγωνίας για τα μελλούμενα!

Το μίσος επανήλθε , το επανέφεραν , όσο και να το κρύβουμε κάτω από το χαλί είναι εδω, όσο και εάν το εξορκίζουμε θα βρει τρόπο να κάνει την εμφάνιση του εάν δεν προτάξουμε τον ΛΟΓΟ την ενημέρωση, έναντι της τυφλής και στείρας αντιπαράθεσης!

Είμαστε υποχρεωμένοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ
ιδίως όσοι ισχυριζόμαστε πως είμαστε και Χριστιανοί ορθόδοξοι
να αποτρέψουμε ότι οι εξουσιαστές σχεδιάζουν και σε αυτό χρειαζόμαστε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Όλοι κάτω από την Ελληνική σημαία, την Ελληνοχριστιανική ιδεολογία μας που ασπάζεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και μόνον.
Όσοι δεν το επιθυμούν αυτό , ας μην ξανά αναφέρονται σε εμφύλιο!
Όταν απελευθερωθούμε από τους δυνάστες μας , μπορούμε άνετα να συζητήσουμε ως οι προγονοί μας στα συμπόσια.
Τώρα προέχει να μπει μπροστά ,ότι ενώνει - ξανά γράφω - την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων!

Όλα τα άλλα δοκιμάστηκαν και τα αποτελέσματα είναι αυτά που ζούμε και ας μην εθελοτυφλούν άλλο οι γνήσιοι Έλληνες αριστεροί, είτε με τα σφυροδρέπανα , είτε με τις Ελληνικές σημαίες αλλά με μαρξιστική ιδεολογία στις πλατείες
Αυτά διχάζουν όπως ακριβώς και οι σβάστικες ακόμα και εάν είναι πανάρχαια Ελληνικά σύμβολα , που είναι!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟ, δε βλάφτει να χεις και λίγο το νου σου..
κυκλοφορούν πολλές μαϊμούδες

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ
Γράφει ο Χρίστος Γούδης

Ιστορικά, το χολερικό πρόσωπο του κομμουνισμού απεδείχθη πάντα δύσκολο να αποκρυβεί, παρά τις προσπάθειες ωραιοποίησής του που κατέβαλαν (και καταβάλλουν) οι προπαγανδιστές του. Διαχρονικά οι ηγέτες των κομμουνιστών, με πρώτο διδάξαντα τον Λένιν, καθιστούσαν σαφές στην εκάστοτε εσωτερική τους συμμορία ότι σκοπός τους ήταν η υφαρπαγή της εξουσίας προς ίδιον όφελος, και για την επίτευξή του καθαγιάζονταν όλα τα μέσα, ανεξάρτητα από την ηθική τους βάση, η οποία σε τελευταία ανάλυση αποτελούσε κατ’ αυτούς ένα κατασκεύασμα της μπουρζουαζίας και όχι της δικής τους ληστρικής συμμορίας. Κινούμενοι μονίμως «πέραν του καλού και του κακού», και εκμεταλλευόμενοι τον φθόνο και το μίσος όλων όσων δεν είχαν κατορθώσει να ανέλθουν την κοινωνική κλίμακα, ενέσπειραν τον διχασμό, τις εμφύλιες συρράξεις, και την μαζική ανθρωποκτόνο παράκρουση που συνόδευε πάντα την επικράτησή τους, όπου συνέβη να επικρατήσουν.

Η τύχη που τους επιφύλαξε η Ιστορία, είναι γνωστή και δεν ήταν καθόλου καλή για τους ηγέτες τους και την υστεροφημία τους. Εδώ, σ’ εμάς, στη χώρα των πάσης φύσεως μασκαράδων, μασκαρεμένοι ξανά κι αυτοί, ύστερα από τις ήττες τους του 1944 και 1949, δίνουν την τελευταία τους μάχη. Παλαιολιθικοί αποσχισθέντες γεροκνίτες, για χρόνια πορευόμενοι στη γραμμή «τσαουσέσκου», εξωτερικά φρεσκοβαμμένοι με ταμπέλα έναν χασκογελώντα «τσιπρανδρέου» περιβαλλόμενο από νεάζουσες, αν και υπέργηρες τω πνεύματι, «κιακερόνες» (σίες, μίες και τασίες), εκμεταλλευόμενοι καταστάσεις και ψηφισμένοι από άφρονες «χρήσιμους ηλίθιους» αστόβλαχους, στρογγυλοκάθισαν στις πολυθρόνες της εξουσίας, και αφού προσκύνησαν τους «καπιτάλες» της Δύσης, αμόλησαν τα διαβρωτικά σκουλήκια με τα πειρατικά σκουλαρίκια τους, να μας ανακοινώσουν ότι θα γδάρουν όλους εκείνους που θέλουν την Ελλάδα Ευρώπη (αντί για βενεζουελάνικη Αφροϊσλαμογγολία). Από εκδορές και κονσερβοκούτια γνωρίζουν φαίνεται καλά, λόγω προγονικής κληρονομιάς, οι ημέτεροι νεοελασίτες.

Στο τέλος, και αφού ο ελληνικός λαός ξυρίσει «σύριζα» τον γαμπρό, θα δούμε αν θα τον καταχωρήσει στις δέλτους της πολιτικής του ιστορίας ως έναν από τους πολλούς πολιτικούς πορτοφολάδες «ολανδρέου» ή εάν, αφού πρώτα γίνει της «ρουμανίας», θα του αναγνωρίσει την πολιτική του συνέχεια και την μέχρι του τέλους του συνέπεια στην γραμμή του αείμνηστου Νικολάε Τσαουσέσκου.

Χρίστος Γούδης
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Αθηναίων

Ανώνυμος είπε...


ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΛΑΤΕ!

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΘΟΔΩΡΗ ΧΙΩΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 71ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΑΜ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Η ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

Το ΚΚΕ έδωσε συνολικά στους λαϊκούς αγώνες και συγκεκριμένα στα χρόνια της κατοχής χιλιάδες από τα καλύτερα παιδιά του. Δημιούργησε πρότυπα στάσης ζωής, καλλιέργησε στην πράξη το μαζικό ηρωισμό.

Η ιστορία του Κόμματός μας, η ιστορία της τάξης μας είναι γραμμένη με αίμα σπιθαμή προς σπιθαμή σε όλη την Ελλάδα κι όχι μόνο.

Γι’ αυτό όσο μελάνι ψέματος και διαστρέβλωσης κι αν ρίξουν οι απολογητές του εκμεταλλευτικού συστήματος δεν είναι εύκολο να τη σβήσουν.
http://www.kne.gr/98-featured/298-71

Αμφιβάλλω σφόδρα εάν είσαστε τακτικοί αναγνώστες του Κ.Ο.
Μετά από τόσα δημοσιεύματα για τον αποτρόπαιο κομμουνισμό όπου και εάν εφαρμόστηκε - επάνω επάνω βλέπετε τα γκουλαγκ η όχι;- και να συνεχίζετε να λέτε ευθαρσώς πως είσαστε κομμουνιστές μαρξιστές , μόνο σε αγνοία μπορώ να το αποδώσω και άρα δεν είστε αναγνώστες του Κ.Ο.

Για ποια πατρίδα μιλάτε , δεν βλέπετε τι είναι η πατρίδα για τους κομμουνιστές;
Η ιστορία της ΤΑΞΗΣ!



Η πατρίδα έχει ιστορία έχει Θρησκεία ήθη έθιμα παραδόσεις ΑΛΛΑ για τους κομουνιστές η ιστορία δεν παίζει κανέναν ρόλο…
ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ
ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
(φταίει ο πόλεμος…που δίνει εθνικότητα στους “παράτυπους”!
Αυτός τις δίνει δεν την απαιτούν οι κομμουνιστές!)
Το ένοχο κι αντεθνικό παρελθόν του ΚΚΕ
“Στο ίδιο έντυπο, στο τεύχος Φεβρουαρίου 1924, λίγο μετά δηλαδή από το συνέδριο της Κομιντέρν, μεταξύ άλλων, αναφέρονται και τα εξής:
Τα ιστορικά ντοκουμέντα δεν μπορούν για μας να παίζουν ρόλον σοβαρόν εις το ζήτημα λύσεως του προβλήματος των εθνικών μειονοτήτων...
Σήμερα, εις την υπό της Ελλάδος κατεχομένην Μακεδονίαν, κατοικούν επίσης απ' όλες τις προαναφερθείσες εθνικότητες, Έλληνες, Βούλγαροι, Τούρκοι, Σέρβοι, Κουτσοβλάχοι, Αλβανοί, Εβραίοι και Αρμένιοι. Οι Έλληνες είναι περισσότεροι από μια εκάστη εθνικότητα χωριστά, αλλά είναι ολιγώτεροι από όλους μαζί. Έτσι, από το 1913 μέχρι σήμερα, την Ελληνική Μακεδονία τη διοικούσε η Ελληνική μειοψηφία τρόπον τινά κυριαρχούσα επι των άλλων εθνικοτήτων”


Παπαρήγα - ΚΚΕ : '' Νομιμοποιήστε όλους τούς Μετανάστες χωρίς όρους !''
https://www.youtube.com/watch?v=oRPpCP2EnWI


Όλα ωραία και καλά , σε λίγο που θα είμαστε μειονότητα , η
ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

"Οι εθνικιστές είναι ο εχθρός της Ελλάδας ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ!
Κρίμα Κ.Ο. που κατάντησες ένα άλλο site και δεν υπερασπίζεσαι την πολιτική ορθότητα της εξαφάνισης μας!
Κρίμα που ακόμα τολμούμε και γράφουμε μήπως και ξυπνήσει κανείς “αφυπνισμένος”!"

Ανώνυμος είπε...

Με σεβασμό , ενας κομμουνιστής.

100,000,000 αθώα θύματα που υπερσπίζονταν αυτά που σήμερα υπερσπιζόμαστε
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Την Χριστιανικη ορθοδοξη θρησκεια μας , την συνέχειαυ αυτου του ένδοξου και ιστορικού έθνους μας , τα ήθη τα έθιμα μας τις παραδοσεις μας
την ατομική μας ιδιοκτησία , την γη των προγόνων μας που με αιμα απελευθερωσαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ Κολοκοτρωναίοι υπερ πιστεως και πατριδος

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ
αυτα υπερασιζόταν και αυτοι οι 100,000,000 νεκροι απο την δολοφονικη ιδεολογια σου

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει
με λιγο , ελάχιστα περισότερο ΣΕΒΑΣΜΟ,
εφόσον όπως ο ίδιος ομολόγησες διαβάζεις Κ.Ο ,
ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ
που έχουν οι πολλοί ομοιδεατες σου
προς τα πρόσωπα αυτων των αθώων θυματων ,μεταξυ των οποίων ΔΕΝ συγκαταλέγονται και
ΜΩΡΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ
ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ
ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΣ
ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!
ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ , ΔΕΝ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ
ΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΣΟΥ!

Ειλικρινά μέσα απο την απο την καρδιά μου εύχομαι να μετανοήσεις.
Να μην χαθει η χαθεί η ψυχή σου , στην οποία ύπαρξη της δεν πιστεύεις κατα βάθος,
ως κομμουνιστης
και θέλεις και όλοι οι υπόλοιποι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,
ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ , ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΑΝΕΥ ΤΥΨΕΩΝ
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΜΕ
ΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ
ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΕΙ
ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΜΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ
ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
ΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΤΕ , ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.

ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ
ΤΟ ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ