Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΓΑΛΛΙΑ: Εις μνήμην των Jean-Baptiste Salvaing και Jessica Schneider, θυμάτων της δημοκρατίας τους

Χθες, με πρωτοβουλία του κόμματος SIEL (Souveraineté, indépendance et libertés), κύριο σύμμαχο του Γαλλικού Μετώπου, υπήρξε συγκέντρωση περίπου 300 πατριωτών, στο χώρο του Τροκαντερό στο Παρίσι, προκειμένου να αποτεθεί φόρος τιμής στον Jean-Baptiste Salvaing και την Jessica Schneider, τους δύο αστυνομικούς που δολοφονήθηκαν από τον μωαμεθανό δολοφόνο Larossi Abballa, ο οποίος καταδίωξε προσεκτικά τα θύματά του.

Στις 13 Ιουνίου, σκότωσε πρώτα τον Salvaing μπροστά από το σπίτι του, φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» και στη συνέχεια έκοψε το λαιμό της Jessica Schneider μέσα στο σπίτι, μπροστά στο 3χρονο παιδάκι της. Κατέγραψε ακόμα και ένα βίντεο, μπροστά από το μικρό αγόρι, στο οποίο εξηγούσε ότι είναι ένας θρησκευόμενος μουσουλμάνος και ότι τηρεί το Ραμαζάνι και διευκρίνισε ότι πριν από τρεις εβδομάδες είχε ορκιστεί πίστη στον ηγέτη των πιστών του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι». Ο Αμπάλα, γνώριζε ότι το θύμα του ήταν αστυνομικός και εξήγησε πως ανταποκρίθηκε σε μια έκκληση του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους ο οποίος ζητούσε να «σκοτωθούν άπιστοι, στα σπίτια τους με την οικογένειά τους».
Το εξωφρενικό είναι, ότι ο Αμπάλα, είχε καταδικαστεί το 2013 σε φυλάκιση τριών ετών, εκ των οποίων οι έξι μήνες με αναστολή, για συμμετοχή σε τζιχαντιστικό πυρήνα που δρούσε ανάμεσα στη Γαλλία και το Πακιστάν, με σκοπό την προετοιμασία τρομοκρατικών πράξεων.

Δηλαδή, μετά από λίγο διάστημα στην φυλακή που «σωφρονίστηκε», βγήκε έξω να συνεχίσει τις σφαγές του!

Το παιδάκι, που γλίτωσε το θάνατο, όταν η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Necker, όπου υποβάλλεται σε θεραπεία για το σοκ που έχει υποστεί. Αυτό το νοσοκομείο, κατά ειρωνεία της τύχης, ήταν το αντικείμενο βανδαλισμών στις 14 Ιουνίου κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ενάντια στο νόμο εργασιακών μεταρρυθμίσεων της υπουργού εργασίας Myriam El Khomri.

Πολυάριθμα άρθρα στην Riposte Laïque συνεχίζουν να ζητούν την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών Bernard Cazeneuve, καταγγέλλοντας την υποκρισία του και την ανάλγητη αδιαφορία του προς τους δύο αστυνομικούς που σκοτώθηκαν. Μάλιστα δεν έκανε τον κόπο να μάθει ότι η Jessica Schneider ήταν αστυνομικίνα, αποκαλώντας την σε ένα Tweet, απλώς την «σύντροφο» του Salvaing.

Αλλά ο Bernard Cazeneuve έκανε κάτι ακόμα πιο εξοργιστικό. Την Τετάρτη το απόγευμα (15 Ιουνίου), εισήλθε στο Μεγάλο Τζαμί του Παρισιού, με μέλη του CFCM (Γαλλικού Συμβουλίου της Μουσουλμανικής Θρησκείας), διακόπτοντας την μουσουλμανική νηστεία.

Όπως καταγγέλλεται: (...) ορμώντας στο Μεγάλο Τζαμί, ο Cazeneuve (στην φώτο αριστερά μέσα στο τζαμί) ήθελε  να αποτίσει φόρο τιμής στο Ισλάμ, την θρησκεία του δολοφόνου. Τα νεκρά σώματα της Jessica Schneider και του Jean-Baptiste Salvaing ήταν ακόμα ζεστά  όταν ο υπουργός Εσωτερικών ενέκρινε επίσημα τις βάρβαρες τελετουργίες του Ισλάμ, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας. Ο δολοφόνος είχε πράγματι εφαρμόσει «τα ιερά κείμενα» του Κορανίου, όπως ο ίδιος εξήγησε με σαφήνεια στο βίντεο που έκανε, ενώ το παιδάκι του οποίου τους γονείς μόλις είχε σκοτώσει κοίταζε. Με την προκλητική του αυτή απρέπεια ο υπουργός προσβάλλει την μνήμη των δύο θυμάτων. Αυτή η κυβέρνηση δεν φαίνεται να γνωρίζει τίποτα σχετικά με το σεβασμό στα θύματα που είναι Γάλλοι. Αφού επέτρεψε την βεβήλωση του νεκροταφείου Βερντέν, όπου τρεις χιλιάδες νεαροί και νεαρές άρχισαν να τρέχουν πάνω από τους τάφους των στρατιωτών μας, το καθεστώς αυτό τολμά να σκύβει ενώπιον των εκπροσώπων του δόγματος αυτού του δολοφόνου.

Καλούμε όλους τους Παριζιάνους και τους Γάλλους να απαντήσουν στο κάλεσμα απόδοσης τιμών στη μνήμη των δύο αστυνομικών, αλλά και να εκφράσουν το θυμό τους σε εκείνους οι οποίοι,  εξαιτίας ανικανότητας και δειλίας, είναι ένοχοι για ένα έγκλημα που θα μπορούσε να έχει προληφθεί.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν δεν ξεκινήσουμε να αμυνομαστε από μονοι μας, μη περιμένετε σωτηρία!! Ή.Ισσιολης

ikonsgr είπε...

Το έχουμε πει, γράψει, φωνάξει άπειρες φορές, αλλά ποιος να μας ακούσει....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΑΛΟ" ΚΑΙ "ΚΑΚΟ" ΙΣΛΑΜ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ... "ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ"!
ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ, ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ, ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!


Και μην γυρίσει κάποιος και μου πει για τους πολλούς "μετριοπαθείς" μουσουλμάνους, προερχόμενους από αφροασιατικά ισλαμικά κράτη, που...."αφομοιώνονται και εντάσσονται" στις δυτικές κοινωνίες, γιατί αυτοί είναι μουσουλμάνοι μόνο "στα χαρτιά", στη πράξη είναι ΑΠΛΑ ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ "ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ" ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ",ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ "ΣΩΣΤΟΙ ΠΙΣΤΟΙ", ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ "ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ" ΣΑΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΟ-ΔΙΠΟΔΟ ΚΤΗΝΟΣ!

ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ,ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΡΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι;
Πόσα εκατομμύρια νεκρούς είχε η απάνθρωπη δολοφονική διεθνιστική κομμουνιστική θεωρία;
Ζήτησε ποτέ κανείς τους μια συγγνώμη για όλους αυτούς τους δολοφονημένους συνάνθρωπους μας οι όποιοι ήσαν κυρίως Χριστιανοί ορθόδοξοι; Την απαρνήθηκαν;
Το απαίτησε ποτέ η “δημοκρατική Ευρώπη και ο δημοκρατικός” κόσμος;
ΟΧΙ!
Απεναντίας τους έκαναν ήρωες γιατί νίκησαν τον Χίτλερ!
Ας καταδικάσει η ανθρωπότητα την ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ κομμουνιστική ουτοπία και όσους την προωθούν και έπειτα καθόμαστε να συζητήσουμε για το Ισλάμ.
Κυρίως για αυτούς που το γέννησαν , έτσι όπως το γέννησαν έτσι όπως το συντηρούν και έπειτα χαρακτηρίζουμε και τους ανθρώπους που το ασπάζονται.
Δεν δικαιολογώ κανέναν που δολοφονεί συνάνθρωπο του για τον οποιονδήποτε λόγο, για να μην παρεξηγηθούμε αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε στο απυρόβλητο αυτούς που τους ωθούν μέσω των φονικών ιδεολογιών που σπέρνουν στα μυαλά αθώων συνάνθρωπων μας.

Τα φίδια και οι γάτες θα παραμείνουν φίδια και γάτες , όση τροφή και εάν ρίξεις μέσα στο κλουβί τους.
Δεν φταίνε αυτά αλλά οι απάνθρωποι που τα βάζουν μέσα σε ένα κλουβί αναμένοντας να αλλάξουν χαρακτηριστικά.
Ξέρεις φαντάζομαι πως υπάρχουν ακόμα φυλές που είναι ανθρωποφάγοι…


Γερμανία: Χιλιάδες κόσμου στις αντιρατσιστικές διαδηλώσεις υπέρ μιας πολυπολιτισμικής και ανοικτής Γερμανίας

http://bankingnews.gr/διεθνή/item/257308-γερμανία-χιλιάδες-κόσμου-στις-αντιρατσιστικές-διαδηλώσεις-υπέρ-μιας-πολυπολιτισμικής-και-ανοικτής-γερμανίας.html


Ανώνυμος είπε...

Απεναντίας τους έκαναν ήρωες γιατί νίκησαν τον Χίτλερ!

Και οι καπιταλιστές Αμερικάνοι Αγγλλοι κλπ.νίκησαν τον Χίτλερ αλλά δεν τους έκαναν ήρωες, τους καπιταλιστές.
Απεναντίας τα φονιάδες των λαών, ένας είναι ο εχθρός ο ιμπεριαλισμός, εοκ και νατο... συνθήματα των "ηρώων του Πολυτεχνείου που έριξαν την κακιά αμερικανοκίνητη χούντα" και ως εκ θαύματος σε μια χώρα που κάνουν κουμάντο οι Αμερικανοί - σύμφωνα πάντα με τους ίδιους τους κομμουνιστές - έγιναν όλοι φίρμες υπουργοί βουλευτές πρωθυπουργοί.
Και όλα αυτά σε έναν πλανήτη που κυριαρχείται από τους κακούς χολυγουντινούς καπιταλιστές που θα μπορούσαν με δυο τρείς ταινίες -με πραγατικά στοιχεία - να έχουν στείλει την διεθνιστική αυτή ιδεολογία στα αζήτητα.
Γιατί δεν το κάνουν έτσι που να εξοντώσουν τον ένα και μέγιστο εχθρό τους, τον κομμουνισμό;
Διότι είναι οι ίδιοι που προωθούν αυτά τα "αντίπαλα συστήματα" , οι τραπεζίτες οι οποίοι προωθούν και το Ισλάμ στην Ευρώπη.

Αδικα τα βάζουμε με το Ισλάμ και αφήνουμε στο απυρόβλητο τον καπιταλο κομμουνισμο και τους εκφραστές του. Στις παγκόσμιες ηγεσίες τους αναφέρομαι , όχι σε εμας, τους απλούς ανθρώπους τα θύματα τους , που απλώς τους ακολουθούμε απερίσκεπτα.

Πάλι θύματα θα πιαστούμε οι Ευρωπαίοι με αυτήν την λογική του διχασμού που έντεχνα μας σπέρνουν - παρά τα οσα αντίθετα λένε - οι πράξεις των αλλοφύλων μετρούν - δεν παρατήρησατε τώρα τελευταία πόσα ομαδικά εγκλήματα διαπράτουν , οι αλλόφυλοι- για να γεμίσουν με μίσος τα μυαλά των αθώων ανθρώπων, όταν μάλιστα υποφέρουν και από ανεργία φτώχια κλπ.

Συγγνώμη Κ.Ο. ξέρω πως επικρταεί μια άποψη πως προσπαθούν να μας κρύψουν τα εγκλήματα των αλλοφύλων για να αγαπήσουμε τον διεθνισμό κλπ.κλπ. , αλλά όλα αυτά ηδη τα εχουν πετύχει, τώρα είμαστε ούτως η άλλως ανακατεμένοι και χρειάζεται μεγάλη προσοχή να μην ανάψουμε το φυτίλι της μπαρουταποθήκης στην Ευρώπη μόνοι μας.
Το ποίοι θα είναι οι χαμένοι και οι κερδισμένοι δεν νομίζω πως χρειάζεται να είναι κανείς Κάλχας για το ανακαλύψει.
Σε λίγο θα αρχίσουμε να μιλάμε για Ιερούς πολέμους και κάποιοι θα τρίβουν τα χέρια τους. Το παγκόσμιο χρέος έχει ξεπεράσει την στρατόσφαιρα. Οι "ιεροί πόλεμοι" στην Ευρώπη θα είναι ότι πρέπει για να ξεχρεώσουν..."οι Αμερικάνοι" εμφανίζοντας τον άρχοντα που θα βάλει σε τάξη τους άτακτους "ιερούς πολεμιστές".
Οι Ελληνες εθνικιστές Χριστιανοί ορθόδοξοι δεν μισούμε κανέναν.
Προτάσσουμε την αγάπη την αλήθεια κα τον Λόγο του Χριστού μας απέναντι στο μίσος και στην φυσική εξόντωση που προτάσουν όλοι οι άλλοι έτσι που να αποκαλύψουμε τον πραγματικούς ενόχους της σκλαβιάς μας.
Σκλαβιά που δεν θα αφορά ΜΟΝΟ τους Ευρωπαίους ,τους Ελληνες κλπ.,αλλά και τους ίδιους τους "άλλους" που δεν πρέπει να τους κάνουμε αντιπάλλους αλλά συνεργάτες μας.

Εάν είναι εκτός θέματος , ξέρεις η ...μαρμάγκα, εχω εμπιστοσύνη στην κρίση σου...

Ανώνυμος είπε...

σημερα κυβερνουν τα σκιαχτρα των θρησκειων,τοσα χρονια που υπηρχε ειρηνη μεταξυ των ανθρωπων και των θρησκειων ποιος λογος ηταν που ηταν αυτη η ισορροπια?
αρα για να διαταραχθει αυτη η ισορσοπια παει να πει οτι καποιοι βαλανε το χερακι τους να ανακατωσουν τον κοσμο,και πισω απο αυτα ειναι οι παγκοσμιοποιητες με τα σκιαχτρα τους.

polycmike είπε...

Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές τους.