Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ύβρις και Βιολογική Κατάρρευση

Ιδανικό των αρχαίων Ελλήνων ήταν το "όμαιμον" και το "ομόσπορον έθνος". Ο βαρύτερος χαρακτηρισμός, τον όποιον είχαν δημιουργήσει οι Έλληνες για τον άνθρωπο, ήταν η λέξις "ύβρις", η οποία σήμαινε αλαζονεία του ανθρώπου έναντι της θείας βουλήσεως. Η  λέξη αυτή απεδόθη λοιπόν και στην ανάμειξη ειδών και φυλών, "υβριδισμός" απεκλήθη η τάση για φυλετικές μείξεις και "υβρίδια" οι μειγαδικοί απόγονοι. Η φυλετική μείξη ήταν αποκρουστική πάντα στην Ελλάδα, στις υψηλής πολιτιστικής τουλάχιστον στάθμης εποχές της.

Υπάρχει πράγματι σήμερα μια διεθνής συνωμοσία εναντίον του ανθρωπίνου εθνισμού. Συνωμοσία, στην οποία συμμετέχουν συμφέροντα οικονομικά μεγάλης ολκής, συμφέροντα κρατικά υπερδυνάμεων, συμφέροντα ιδεολογικά (πλουτοκρατικά και κομμουνιστικά) και συμφέροντα εβραϊκά. Μία ανίερη συνωμοσία έχει διεθνώς εξυφανθεί, με προπέτασμα τον Ο.Η.Ε., με στόχο να κάμψει τις εθνικές διακρίσεις μεταξύ των λαών, να μειώσει έτσι την εθνική αυθυπαρξία και βούλησή τους και να τους καταστήσει υποχείρια αυτών των συμφερόντων. Ο στόχος είναι όντως ανίερος, είναι πραγματική «ύβρις»… Προσπαθούν να δημιουργήσουν «ενιαία ανθρωπότητα» (One World) και «ενιαίο άνθρωπο». Πόσο όμως είναι εφικτό να γίνει η ύβρις πραγματικότης;

«Δεν υπάρχουν ούτε υψηλής ούτε χαμηλής άξιας, αλλά μόνον διαφορετικές ανθρώπινες φυλές, κάθε μία με ιδιαίτερα προσόντα, τα όποια σε απωτάτους χρόνους δημιουργήθησαν με κληρονομικά άλματα, απομόνωση, εξέλιξη και ενσυνείδητη επιλογή διασταυρώσεων, έκτοτε δε αυτές διακλαδίζονται και εξειδικεύονται. Η ανάμειξη τους λοιπόν θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε γενική εξαθλίωση, πράγμα το οποίο είναι σύμφωνο με τις επιδιώξεις των "αποστόλων του ενιαίου κόσμου", αφού οι χωρίς πρόσωπο και ιστορία μάζες καταληστεύονται πάντα ευκολότερα, παρά οι ενσυνείδητοι λαοί» (Dr. Hans Henning Festge, 1985).

O Χέλμουτ Ζύντερμαν (Helmut Sundermann), πρωτοπόρος της Βιοπολιτικής, αναλύει τo θέμα με κάθε σαφήνεια: «Στις σύγχρονες απόψεις της Βιολογίας ανήκει και η γνώση τού φοβερού νόμου του βιολογικού θανάτου: Μορφές ζωής, των οποίων διακόπτεται η αναπαραγωγή από θάνατο ή καταλύεται από διασταυρώσεις, δεν ξαναδημιουργούνται ποτέ πια. Όχι μόνον σωματικές μορφές, αλλά και πνευματικές - ψυχικές μορφές δράσεως και ικανότητες αποδόσεως χάνονται ανεπιστρεπτί, όταν διακόπτεται βιολογικά η κληρονομική γραμμή αναπαραγωγής. Η Γενετική διδάσκει κατά τρόπο αναμφίβολο, ότι τίποτε δεν γερνάει, όσο συνεχίζεται σύμφωνα με το είδος του».

O κόμης ντε Γκομπινώ έγραφε πριν ενάμισι αιώνα: «Όταν λέμε ένα λαό εκφυλισμένο, αυτό σημαίνει ότι ο λαός δεν έχει πια την εσωτερική αξία πού είχε άλλοτε, διότι δεν έχει πια το αρχικό αίμα, του οποίου περιόρισε την αξία με προοδευτική μείξη».

Η ύβρις τιμωρείται από την Φύση. Πέραν των ειδικών μειονεκτημάτων και κινδύνων, που υπάρχουν για τα μεικτά άτομα, καταδικάζονται και οι υβριδικοί λαοί: Πρώτον χάνουν την ψυχή τους και δεύτερον γίνονται ευάλωτοι σε εξωτερικές πιέσεις.

Όπως ήδη έχει εξηγηθεί, οι πνευματικές και ψυχικές ιδιότητες κάθε λαού, κάθε δηλαδή «ιστορικής φυλής», κληρονομούνται με την ίδια συνεπή αναγκαιότητα, που κληρονομούνται και τα σωματικά χαρακτηριστικά. Κάθε μείξη λοιπόν με ετερογενή στοιχεία αλλάζει και την ψυχή τού λαού.

Αν μεν η μείξη γίνει μεταξύ συγγενών φύλων, τότε η πολιτιστική κατάπτωση είναι λίγο - πολύ προσωρινή, μέχρις ότου ανακύψει με την επιλογή μία νέα ομοιογένεια, ένας νέος λαός, ο όποιος πάντως δεν θα έχει πια τις ιδιότητες των αρχικών φύλων. Όταν όμως η μείξη γίνει μεταξύ μη συγγενών, δηλαδή μεταξύ φύλων ανηκόντων σε ξένες φυλές, τότε το υβρίδιο θα είναι για πάντα μειονεκτικό και καταδικασμένο.

Κάθε εισχώρηση λοιπόν αλλοφύλων στον εθνικό κορμό διευρύνει τον φυλετικό γονότυπο κατά το εύρος του ξένου γονοτύπου. Έτσι, πρώτον μεν δημιουργούνται απόγονοι πολυποίκιλοι, χωρίς σωματική και πνευματική ομοιομορφία, δεύτερον δε γίνονται σπανιότερες οι ομοζυγωτίες των καλών ιδιοτήτων του νέου γονότυπου. Τα επακόλουθα θα είναι η πτώση του ομοπνόου και της ομοψυχίας και η πτώση των καλών ιδιοτήτων στον λαό. Η φυλή με τις μείξεις μετατρέπεται σε άμορφη μάζα. Μια Μάζα χωρίς ιδανικά, χωρίς Πόθους, χωρίς Μύθους, μ' άλλα λόγια, χωρίς την ζωοποιό Φυλετική Ψυχή.

Το παραπάνω είναι αποσπάσματα από το βιβλίο «Εισαγωγή στην Βιοπολιτική» του Δημητρίου Δημόπουλου, (εκδόσεις Ελεύθερη Σκέψις, 1997, σελ. 182-193). Ο συγγραφέας έγραφε στο πολυτονικό. Βλέπε άλλο άρθρο εδώ  

11 σχόλια:

Unknown είπε...

Το πρωτο βημα δεν εγινε;(αλβανοι,βουλγαροι κλπ.) το δευτερο δεν ειναι σε εξελιξη;(ασιατες αφρικανοι)

Ανώνυμος είπε...

ΥΒΡΙΣ - ΑΤΗ - ΝΕΜΕΣΙΣ - ΤΙΣΙΣ. Πάντα έτσι γίνεται.

ikonsgr είπε...

Προσωπικά δεν θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι τόσο φυλετικό όσο... "ΠΟΙΟΤΙΚΟ"= κουλτούρας, παιδείας, πολιτισμού.
Ο επιλεκτικός "εμπλουτισμός" που γίνεται με τις μισθωμένες (από τις μκο του σόρος) ορδές αφροασιατικών μαζών (των...."φτωχών προσφύγων" δηλαδή) αφορά σχεδόν αποκλειστικά, ΙΣΛΑΜΟΘΡΕΜΕΝΟΥΣ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!
Δηλαδή όχι απλώς το ανενταχτο και αναφομοίωτο 3κοσμικό ισλάμ, αλλά ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ 3ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ!
To ίδιο βέβαια συνέβει και παλιότερα, αυτοί που τελικά μεταναστευσαν στην ελλάδα ήταν ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είχε να αναδείξει ο τόπος προελευσης τους!
Για παράδειγμα, είναι όλοι οι γεωργιανοί καζακστανοί, κλέφτες, δολοφόνοι συμμορίτες; Όχι βέβαια! ΑΛΛΑ, οι περισσότεροι από αυτούς που μετανάστευσαν στην ελλάδα ΕΙΝΑΙ! Εξού και το 99% της βαριάς εγκληματικότητας (με επίσημα στοιχεία από το υπουργείο δημόσιας τάξης) αφορά γεωργιανούς, αλβανούς, και γύφτους!
Είναι αδύνατον λοιπόν τόσο χαμηλής υποστάθμης δίποδα (γιατί ,μετά συγχωρήσεως, τους ισλαμοθρεμένους κατσαπλιάδες τυχοδιώκτες με μηδενική πνευματικότητα, αγωγή, παιδεία, παραδομένων στα κτηνώδη ενστικτα και στις δαιμονικές ορέξεις, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τους θεωρήσω ανθρώπους...), να μπορέσουν ποτέ να.... "ενταχθούν" σε μία πολιτισμένη κοινωνία, ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! (δείτε π.χ. το πόσο.... "εντάχθηκαν" μετά από αιώνες και 10 δες γεννιές οι... "έλληνες" ρομά, και θα καταλάβετε).

Επίσης, δεν συμφωνώ με την θεωρία του αφανισμού ενός εθνους ή φυλής μέσω επιμειξίας, τουλάχιστον σε ότι αφορά εμάς τους έλληνες. Εχετε δει πολλούς έλληνες να νυμφεύονται και να κάνουν παιδιά με γύφτισσες ή γυναίκες "σύριες προσφυγοπούλες", ή ελληνίδες να παντρευονται 3κοσμικούς ισλαμο-τυχοδιώκτες; Ο αφανισμός μας,που ήδη έχει αρχίσει να συντελείται γίνεται κατά 90% μέσω ΑΝΤΙΚΑΤΣΤΑΣΗΣ! Πολύ απλά, εμείς λόγω υπογεννητικότητας και μετανάστευσης συνεχώς λιγοστεύουμε, ενώ ταυτόχορνα οι 3 κοσμικές αφροασιταικές μάζες με το συνεχιζομενο "μπάτε σκύλοι αλλέστε" και το "ντάντεμα" από πλευράς (ανθ)ελληνικού κράτους, αυξάνονται ραγδαία! Αν συνεχίσουμε έτσι, σε 2-3 δεκαετίες στην ελλάδα θα κατοικούν λίγα εκατομμύρια ελλήνων και 10δες εκατομμύρια ανένταχτων και... αναφομοίωτων ισλαμο δίποδων!

Ανώνυμος είπε...

Οταν γίνει κάποιος συνειδητοποιημένος κομμουνιστής , παύει να είναι Ελληνας Ισραηλινός Αλβανός Βούλγαρος άσπρος κιτρινος μαύρος...
Θα επιβιώσει το έθνος που αντιλαμβάνεται τον κομμουνιστικό στόχο και δεν παρασυρεται -οικία βουλήσει ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΘΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΣΦΟΔΡΑ- απο το ...εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά...προλετάριοι ολων των χωρών ενωθείται για να ...γινεται αφεντικά της ΜΙΑΣ παγκόσμιας κυβέρνησης που θα εκλέγει δημοκρατικά και "ΕΛΕΥΘΕΡΑ" ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΡΘΙΟ ΔΙΠΟΔΟ!
Ακόμα αμφιβάλλουν πολλοί προς τα που μας οδηγουν οι "πολυεθνικοι" τραπεζίτες , ενω τα "σημάδια" είναι ολοφάνερα! ΙΣΩΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και οι τραπεζίτες ως καλοί αγνοί δημοκράτες στηρίζουν τα ...."ιστορικά έντυπα για να τους εξολοθρεύσουν"...εν καιρώ.."καθοδηγούμενοι" οι πληβείοι , ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ απο τον καπιταλισμό στον κομμουνισμο!
Νομοτελειακά= "δημοκρατικότατα", πιο δημοκρατικά " επιστρέφεις στο τείχος που έπεσε", για να συμπεριλάβει...τον παγκόσμιο πολίτη! Και τώρα τα σημάδια αυτής της δημοκρατίας είναι ορατότατα αλλά δεν αφορούν εμάς...αφορούν τους " ναζί και τους φασίστες"!

Ελπίζω να μην ενοχλείται κανείς για τον χαρακτηρισμό ορθιο δίποδο εφόσον και ο αρθρογράφος αυτό υπερασπίζεται ανεξάρτητα απο τις πολιτικές του απόψεις που σαφέστατα είναι αριστερές εφόσον δεν δέχεται την Υπαρξη Του Θεού.!
Την Υπαρξη Του οχι δια "του κισμέτ" αλλά ως οικία βουλήσει οταν απομακρυνόμαστε απο Αυτόν και πράττουμε τα ακριβώς αντίθετα απο Τον Λόγο του Θεανθρώπου Χριστού μας.

Ανώνυμος είπε...

παρα πολυ σωστα

Ανώνυμος είπε...

Η φυλετική μίξη είναι ύβρις και απέναντι στο Δημιουργό και απέναντι στη Φύση.
''Ομολογουμένως τη φύσει ζην'',έλεγαν οι Στωικοί και δεν είχαν άδικο.Αν κατά τύχη εξαφανιστεί η λευκή φυλή ή μαύρη ή κάποια άλλη,ο πλανήτης θα συνεχίσει να γυρίζει.Θα συνεχίσει τη ζωή του δηλαδή.Αν όμως εξαφανιστεί ο λευκός άνθρωπος,από πολιτιστική άποψης,ο πλανήτης θα βυθιστεί στο σκότος.Αυτό επιδιώκουν.Ο φιλελευθερισμός έχει συμβάλει τα μέγιστα στην παρακμή των λευκών και στην ενοχή που τους έχει επιβληθεί.Οι Έλληνες δε,οι πρώτοι των λευκών(κάποτε),όσο και αν ξενίζει κάποιους έτσι είναι-ήταν,δε θυμίζουν σε τίποτα το λαό μέχρι και πριν 70 χρόνια που βρισκόταν σε κάποια περίοδο ακμής.
Για του λόγου το αληθές,διαβάστε τι είπε ένας έφεδρος αξιωματικός του Ιταλικού στρατού κατά τον πόλεμο του 1940:

«Συχνά οι Έλληνες μας περίμεναν όρθιοι μπροστά στα κατεστραμμένα χαρακώματά τους, με τις λόγχες περασμένες στα όπλα τους. Γελούσαν δυνατά και φώναζαν. Είχαν υπερβεί τον άνθρωπο. Δεν ήταν άνθρωποι πλέον, το πιστεύω αυτό, ήταν θηρία!»
Αυτό ήμαστε κάποτε,και όταν έγραψα ότι αυτό είναι που επιθυμώ,να είμαστε δηλαδή θηρία για την Πίστη μας,την Πατρίδα μας,το Έθνος μας και τη Φυλή μας,με λοιδόρησαν ότι δήθεν πρέπει να γίνουμε πρώτα ''άνθρωποι'' και να μην υπακούμε τόσο στη Φύση,η ''ανθρωπιά'' πάνω από όλα...Όμως ο ψευτοανθρωπισμός σας προπαγανδίζει τη φυλετική μίξη και πολλά άλλα.Σε λίγο θα φοβόμαστε να κάνουμε το σταυρό μας για να μην προσβάλουμε τα...''αδέρφια'' μας τους μουσουλμάνους...Πώς ήμαστε και πώς γίναμε...Οι νέοι εκείνοι της εποχής σκληραγωγημένοι καλλιεργούσαν τη γη,άλλοι μορφωνόντουσαν...Σήμερα οι νέοι κυνηγούν...πόκεμον στην πλατεία Συντάγματος,αράζουν στις καφετέριες και τη βρίσκουν με τουρκοτσιφτετελάδικους ανατολίτικους ήχους κάθε Σαββατόβραδο...
O tempora o mores,που είπε και ο Κικέρων...
Γιώργος ο Νότιος

Unknown είπε...

1. Αν ένας πληθυσμός δεν ανανεωθεί τουλάχιστον για τρεις γενιές τότε σύντομα χάνεται- μια απλή ανάγνωση σχολικού βιβλίου βιολογίας θα σας πείσει
2. Εδώ και αιώνες αυτό που χαρακτηρίζετε "ύβρη" συμβαίνει σε πολύ μα πολύ μεγάλες δόσεις!!! π.χ. Ρωμαίοι, Γαλάτες, Γότθοι(Βησιγότθοι, Οστρογότθοι), Άβαροι, Σλάβοι, Βούλγαροι, Άραβες, Κουμάνοι, Ούζοι, Πετσενέγοι, Πέρσες, Αρμένιοι, Νορμανδοί, Λατίνοι, Τούρκοι (Σελτζούκοι, Οθωμανοί) και να με συγχωρούν όσους ξέχασα, πέρασαν απο τον ταλαίπωρο αυτό τόπο είτε σαν κατακτητές, είτε σαν ικέτες. Και κάτι ανάλογο, συμβαίνει καθημερινά σε κάθε σημείο του πλανήτη!!! όπερ μεθερμηνευόμενον: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
3. Σε 1000000 χρόνια απο σήμερα μάλλον κανένας δε θα ενδιαφέρεται για το θέμα

Ανώνυμος είπε...

Ο χριστιανισμός τη μίξη μεταξύ των λαών δεν την θεωρεί ύβρι. Πιο εύκολα η εκκλησία σε παντρεύει με γύφτο παρά με μουσουλμάνο Ελληνικής καταγωγής. Βέβαια ποτέ στην ιστορία δεν ήταν τόσο εύκολη η μαζική μετακίνηση πληθυσμών.

Unknown είπε...

θυμάμαι τότε που έγραφες και σε εξυμνούσα το realnews .... σήμερα ούτε το όνομά σου δεν γράφουν .... την σπάσατε την κανάτα κύριοι του ¨κόκκινου ουρανού¨ .... γ' αυτό σας διαβάζω κάθε μέρα ανελλιπώς ....

ikonsgr είπε...

Ρωμαίοι, Γαλάτες, Γότθοι(Βησιγότθοι, Οστρογότθοι), Άβαροι, Σλάβοι, Βούλγαροι, Άραβες, Κουμάνοι, Ούζοι, Πετσενέγοι, Πέρσες, Αρμένιοι, Νορμανδοί, Λατίνοι, Τούρκοι (Σελτζούκοι, Οθωμανοί)όντως πέρασαν απο τον ταλαίπωρο αυτό τόπο, ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΤΟ 99+% ΤΟΥ DNA ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ!
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΠΙΕΖΕΙΣ" ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ... ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΤΝ!
Δες τι γίνεται σε μία χώρα αμιγώς προσφυγο-μετανστευιτκή όπως οι ΗΠΑ: ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ "ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ" ΚΑΙ "ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ", ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΑ ΓΚΕΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ-ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΑΜΙΓΩΣ ΕΘΝΟ ΦΥΛΕΚΤΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎΣ!
Συμπέρασμα;
Η ΜΙΓΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ",Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! ;-)

Ανώνυμος είπε...

Για ότι βιώνουμε ως έθνος αποκλειστικά υπεύθυνοι είμαστε εμείς. Αμορφωσιά, αναξιοκρατία, μοχθηρία, να ψοφήσει το γαϊδούρι του γείτονα. Που είναι το ήθος, η αξιοπρέπεια, η αναγνώριση των αρίστων. Γιατί όλοι θέλουμε, αλλά προφανώς και δεν μπορούμε όλοι να είμαστε πρώτοι. Έχουμε καταντήσει ένα άθλιο, μίζερο και τελών προσεχώς υπό εξαφάνιση (ίσως τελικά να είναι και αυτό μία λύση) έθνος. Ανάξιοι επίγονοι τεραστίων προγόνων. Πρόοδος γαρ........Ενώ κάπου αλλού στην συντηρητική ας πούμε Ιαπωνία; Αλλά τι είναι αυτά ξεπερασμένα πράγματα, αναχρονιστικά......εμείς ξέρουμε.......αυτοί είναι πολύ πίσω.... Τι κρίμα αλήθεια σε πιάνει θλίψη. Τι να συγκρίνει κανείς; Τι μέρα με τη νύχτα;

1. https://www.youtube.com/watch?v=1tLB1lU-H0M
2. https://www.youtube.com/watch?v=hL5mKE4e4uU
3. https://www.youtube.com/watch?v=5A09HhxXht4