Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Ο νέος Iron Man θα είναι μια μαύρη έφηβη

Σε μια συνέντευξη στο Time, ο συγγραφέας της Marvel Comics, Brian Michael Bendis αποκάλυψε ότι η ‘Riri Williams’, ένα 15χρονο μαύρο κορίτσι που φτιάχνει ένα κοστούμι Iron Man και τραβάει την προσοχή του Tony Stark, θα αναλάβει επίσημα να φορέσει την στολή του  Iron Man στην επερχόμενη σειρά Invincible Iron Man.

"Ένα από τα πράγματα που κάνει ο Tony για να αποσπάσει τον εαυτό του από όλα τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή του είναι ότι πηγαίνει να βρει αυτή τη νεαρή γυναίκα που πετά γύρω από την Αμερική με μια πανοπλία” , λέει ο (Εβραιο-Αμερικάνος) Bendis για το πώς ο Stark συναντά την Williams στη νέα σειρά.

Ο Bendis αποκάλυψε επίσης ότι ο Stark έχει ήδη ακούσει για την προστατευόμενη του στην τρέχουσα σειρά Iron Man.

"Στο τελευταίο τεύχος του Iron Man, ο Tony είναι σε ένα εργαστήριο και μιλάει για τον εαυτό του, και ήδη γνωρίζει ότι υπάρχει κάποια φοιτήτρια στο M.I.T. που φτιάχνει μια από τις παλιές πανοπλίες του για την ίδια στο δωμάτιο της εστίας" , εξηγεί ο Bendis.

Η Marvel Comics συνεχώς τα δύο τελευταία έτη παρουσιάζει ένα νέο ρόστερ διαφορετικών χαρακτήρων, οι οποίοι μέχρι σήμερα ήταν παραδοσιακά λευκοί αρσενικοί σουπερ-ήρωες.

Ο Spider-man Peter Parker παρέδωσε το κοστούμι του στον μισό μαύρο μισό ισπανόφωνο έφηβο Μάιλς Μοράλες σε μια νέα κωμική σειρά του περασμένου έτους (δες εδώ), ενώ ο νορβηγός θεός Thor έγινε  γυναίκα το 2014.
Άλλες ήρωες «διαφορετικότητας» είναι η Ms Marvel, που τώρα είναι μία μουσουλμάνα έφηβη, και ένας μαύρος Captain America.

Διάβασε: 

Μαύρος ο νέος Captain America (και γυναίκα ο Thor!)
“Gay Spiderman” θέλει ο ηθοποιός Andrew Garfield (που υποδύθηκε τον τελευταίο Spiderman) 
Σούπερ ήρωας των X-Men θα κάνει «γάμο» με άντρα
Οι Εβραίοι στα κόμικς - Πώς οι Εβραίοι της Αμερικής δημιούργησαν την βιομηχανία των comics

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

ΠολιτηςΧ είπε...

Μαλιστα. Μας πηρε ο διαολος και μας σηκωσε/ακομη κι εκει. Ουτε ιερο ουτε οσιο πια.Αντε βρε! Καιρος να μας παρουσιασετε και τον ...σουπερμαν ως μια ξεφωνημενη αδερφη του ελεους!!

ikonsgr είπε...

ΟΥΑΟΥ! Kαι στην επόμενη... "μεταμόρφωση" ο iron man θα είναι εγχειρισμένη λεσβία μιγάς....