Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΤΟΥΡΚΙΑ: Υποστηρικτές του ISIS στο μετρό της Κωνσταντινούπολης (video)

Το βίντεο είναι από το 2015:


Κατάστημα με είδη ένδυσης με το σήμα του Ισλαμικού Κράτους έχει ανοίξει από το 2014 στο προάστιο Bagcilar της Κωνσταντινούπολης.

Οι Τούρκοι υποστηρικτές των τζιχαντιστών μπορούν να αγοράσουν ένα T-shirt ή ένα φούτερ με κουκούλα με το μαυρόασπρο λογότυπο του ISIS, καθώς και σημαίες και μικρά σημαιάκια.

Όλα τα ρούχα που πωλούνται στο κατάστημα είναι «συμβατά με την Σαρία», όπως γυναικεία φορέματα και πέπλα .

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος θέλει να ανοίξει υποκαταστήματα και σε άλλες γειτονιές της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με την Milliyet.
Ρούχα με το σήμα του ISIS προβάλλονται προς πώληση και στο Facebook. Το κόστος ενός T-shirt, κυμαίνεται μεταξύ s 7 και 13 δολάρια.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

8 σχόλια:

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ...;;;;
E...;;;

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο ο απο πανω σχολιαστης,απαιτομε ως Ελληνες να αποκαταστησεις ΚΟ αυτη την χυδαια προσβολη,δεν πρεπει να σου ξεφευγουν τετοια υποπτα σχολια απο μερικους περιεργους...

sta είπε...

Αδελφε ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ, όπως γράφεις, είναι βλακες όσοι γράφουν για τους Μανιάτες τέτοια πράγματα. Εχουν όμως και ενα απυθμενο μίσος σε καθε τι Ελληνικό. Δεν ξέρω γιατί. ΜΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Διότι εαν μου πουν οτι πχ -μισω τους πάντες, θα το καταλάβω. Όμως οχι. Είναι Έλληνες που κάθε πόρος του δέρματος τους ξερναει ανθελληνισμο. Αν είχαμε τρόπο να μιλησουμε με τους καθηγητες τους πιστεύω θα μας λυνονταν πολλές αποριες (ξανθια, γαλανοματα αρχαιολογος, "μαλωνει " μαζι μου επιμενωντας οτι είναι.. .Αφρικανικής καταγωγής και προέλευσης.. τα γνωστα ...Της λέω -Είσαι ξανθια γαλανοματα Ελληνίδα, θα αστειευεσαι...- όχι, μου λέει,, ο καθηγητής μας στο πανεπιστήμιο μας είπε οτι είμαστε όλοι μαύροι.. Και μην ξεχνας οτι είμαι αρχαιολόγος, μου τονίζει..
-Κοπελια, της λεω, εδω μιλάμε για γεννετικη . Οπότε θεωρώντας οτι γνωρίζεις γραφή και ανάγνωση διάβασε Αρη Πουλιανο.. Εχει επιστημονικές εργασίες που θα ξεστραβωσουν εσένα και τους δασκάλους σου. Αλλα τα Πετράλωνα προφανώς τα ειχατε εκτός ύλης.. .)
Όσον αφορά τους Τούρκους: είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ γενοκτονοι του πλανήτη. Αυτοί και τα ελιτ πλεον παιδιά τους ..

SkyWatcher είπε...

Τα περί Μανιατών καταρχάς αναφέρονται στα σχόλια του άρθρου για τους Αντεντοκούμπους. Οπότε οποιαδήποτε συζήτηση να γίνει εκεί και όποιος έχει απάντηση ας την δώσει εκεί, εννοείται μέσα στα οριζόμενα πλαίσια που αφορούν τον σχολιασμό. Σχόλιο που να "απαντούσε" δεν υπήρξε, οπότε πως να δημοσιευθεί;

Ανώνυμος είπε...

Αν τα σχόλια αναφέρονται σε μένα,σχετικά με τους Μανιάτες,θέλω να ζητήσω συγγνώμη.Δεν είχα σκοπό να θίξω κάποιον,πόσο μάλλον τους Μανιάτες,των οποίων η γη βγάζει ελληνολάτρες.Απλά ανέφερα πως υπάρχουν κάποιοι εξωευρωπαίοι Μανιάτες,λόγω διάφορων λόγων,όμως οι περισσότεροι Μανιάτες είναι γνήσιοι Έλληνες και σε καταγωγή και συνείδηση.Προς Θεού,δεν κρίνω,δε βάζω δηλαδή ''ελληνόμετρο'' για το ποιος αγαπάει την Ελλάδα περισσότερο.Απλά εξέφρασα μια άποψη που ισχύει μέχρι ενός σημείου.Η Μάνη εξάλλου και γενικότερα η Σπάρτη,μπορεί να αποτελέσει προπύργιο του Εθνικισμού και του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού,στα δύσκολα χρόνια που θα έρθουν.
Επαναλαμβάνω,συγγνώμη,δεν ήθελα να θίξω κανέναν!
Γιώργος ο Νότιος

polycmike είπε...

Το σχόλιο για τους μανιάτες δεν ήταν του ΚΟ, αλλά του σχολιαστή "Γιώργος ο Νότιος" (παραδόξως).

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ είπε...

Απάντηση υπήρξε στο ίδιο άρθρο και αναλυτικότατη μάλιστα...!!!
Απλά δεν τη δημοσίευσες!

SkyWatcher είπε...

Τι, με λες ψεύτη;