Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Γνωστός Ρώσος δημοσιογράφος : «Μπορεί να σκοτώσουν τον Τραμπ γιατί τους χαλάει τα σχέδια»

Ο γνωστός Ρώσος παρουσιαστής και δημοσιογράφος Dmitry Kiselyov, προειδοποίησε ότι η ελίτ "μπορεί να σκοτώσει" τον Donald Trump, λόγω της επιθυμίας του να οικοδομήσει καλύτερες σχέσεις με τη Μόσχα.



Ο Kiselyov ξεκίνησε το μονόλογο του, συζητώντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον Trump μπροστά από την Κλίντον, καθώς και την υπόσχεση του ότι θα «δημιουργήσει πολύ, πολύ καλές σχέσεις με τη Ρωσία» αν γίνει πρόεδρος.

«Αυτός ο συνδυασμός, ότι προηγείται στην κούρσα και η ικανότητά του να δηλώνει τα πράγματα όπως είναι και η πρόθεσή του να τερματίσει τις πρόσφατες ακραίες ρωσο-αμερικανικές εντάσεις - όλο αυτό τον βάζει σε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση», δηλώνει ο Kiselyov.

«Τώρα μπορεί απλά να τον σκοτώσουν», πρόσθεσε ανησυχητικά ο παρουσιαστής.

«Οι ειδικές υπηρεσίες των ΗΠΑ (ασφάλεια) δεν χρειάζονται έναν τέτοιο πρόεδρο. Οι υπηρεσίες αυτές προωθούν το μίσος προς τη Ρωσία, προκειμένου να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους», ισχυρίζεται Kiselyov.

 «Οι Αμερικανοί ολιγάρχες επίσης, δεν χρειάζονται έναν τέτοιο πρόεδρο. Γι 'αυτούς τους ολιγάρχες, η υφιστάμενη παγκόσμια τάξη εξασφαλίζει στερεές και σταθερές business. Γι' αυτούς, ένας Τραμπ που είναι έτοιμος να διευθετήσει τα ζητήματα με τη Ρωσία σημαίνει ότι τα οικονομικά θα κατευθυνθούν σε μια διαφορετική κατεύθυνση».

«Το αμερικανικό κατεστημένο είναι ανελέητο», καταλήγει ο Kiselyov.

Ο Kiselyov είναι ένας αμφιλεγόμενος, αλλά διακεκριμένος δημοσιογράφος στη Ρωσία. Διορίστηκε, το Δεκέμβριο του 2013, προσωπικά από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, για να διευθύνει το νέο επίσημο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ‘Rossiya Segodnya’, ένα τεράστιο ειδησεογραφικό οργανισμό που βασίστηκε επάνω στο RIA Novosti.

Η ιδέα της δολοφονίας του Trump πριν του επιτραπεί να αναλάβει τα καθήκοντά του έχει γίνει ένα κοινό θέμα, δεδομένου του κατακλυσμού απειλών θανάτου που έχει λάβει, κάτι που τον ώθησε να φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις.

Τον Ιούνιο, ο 20χρονος Michael Sandford άρπαξε το όπλο ενός αστυνομικού κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης του Trump στο Λας Βέγκας, ως μέρος ενός σχεδίου δολοφονίας του ρεπουμπλικάνου υποψηφίου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλλα αν τον καθαρισουν η παθει κανενα ατυχημα ας πουμε,τοτε θα βρωμισει η δουλεια πολυ,οι αθεατοι οτι κανουν το κανουν χωρις κοστος,δεν ειναι τοσο μαλακες να προβουν τωρα σε τετοια ενεργεια...

Άγγελος Μάριος είπε...

Καλησπέρα σας
θα μας βοηθούσατε ιδιαιτέρως αν κάνατε like στην σελίδα μας: https://web.facebook.com/politikientelexeia/?ref=aymt_homepage_panel ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Ανώνυμος είπε...

δεν πλακωνομαστε στις πιστολιες ολοι οπως παλια στο φαρ ουεστ να δουμε ποιος θα νικησει καλυτερα?