Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Για κίνδυνο από παιδιά τζιχαντιστές, προειδοποιεί η γερμανική αστυνομία

Christian Post / ΚΟ

Η γερμανική αστυνομία προειδοποιεί ότι υπάρχει μια αυξανόμενη απειλή παιδιών που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από ισλαμικές τζιχαντιστικές ομάδες στο να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές ενέργειες, και προέτρεψε τους βουλευτές να βρουν έναν τρόπο για να το σταματήσουν.

Ο Wolfgang Trusheim, επικεφαλής της αστυνομίας της Φρανκφούρτης, επισήμανε τη διαπίστωση ριζοσπαστικών σαλαφιστικών σχολείων που παίρνουν νεαρά αγόρια και τα εκπαιδεύουν να γίνουν τρομοκράτες, ανέφερε η γερμανική Die Welt.

Η απειλή της τρομοκρατίας στη Γερμανία έχει αυξηθεί κατά το παρελθόν έτος, αφότου 1,1 εκατομμύρια μετανάστες εισήλθαν στη χώρα το 2015, πολλοί από αυτούς ζητώντας προστασία από τον εν εξελίξει πόλεμο με τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) στο Ιράκ και τη Συρία.

Το ΙΚ επιδιώκει να διεισδύσει στην Ευρώπη και έχει ήδη πραγματοποιήσει πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις μαζικής κλίμακας, κυρίως στη Γαλλία και στο Βέλγιο.

Υπήρξαν επίσης αναφορές για πλύση εγκεφάλου παιδιών που ακολουθούν το παράδειγμα του ΙΚ και προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές πράξεις. Η Deutsche Welle ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι μια 16χρονη Μαροκινή κοπέλα καταδικάστηκε από ένα γερμανικό δικαστήριο με την κατηγορία της επίθεσης με μαχαίρι εναντίον ενός αστυνομικού στο Ανόβερο νωρίτερα αυτό το χρόνο και την υποστήριξή της στο IΚ.


Η κοπέλα (φωτο), που είχε ταξιδέψει στην Τουρκία τον Ιανουάριο όπου φέρεται να συναντήθηκε με άνδρες που συνδέονται με το ΙΚ, είχε σταλεί πίσω για να πραγματοποιήσει μια «επιχείρηση μάρτυρα» στη Γερμανία.

Ο Trusheim χρησιμοποιεί τον ο όρο «παιδιά του μίσους» για να περιγράψει εκείνα τα παιδιά που έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί από ισλαμιστές εξτρεμιστές και αποτελούν απειλή για την κοινωνία.
Ο επικεφαλής της αστυνομίας εξήγησε ότι Σαλαφιστές ιεροκήρυκες και γονείς διδάσκουν τα παιδιά ότι όλες οι άλλες θρησκείες και πεποιθήσεις είναι λάθος, και τους παροτρύνουν να μισούν εκείνους που διαφέρουν από αυτούς.

Ο Trusheim προειδοποίησε επίσης ότι τα παιδιά σε τέτοια σχολεία σαλαφιστών εύκολα ριζοσπαστικοποιούνται και ένας αυξανόμενος αριθμός από αυτά δηλώνει ότι είναι έτοιμα να γίνουν τζιχαντιστές. Υπέδειξε ότι μια λύση θα μπορούσε να είναι η απομάκρυνση των παιδιών από τέτοια σπίτια και σχολεία, και πρόσθεσε ότι από ενήλικες που φεύγουν για τη Συρία για να πολεμήσουν για το ΙΚ ή άλλες τζιχαντιστικές ομάδες θα πρέπει να τους αφαιρούνται τα παιδιά.

Το ΙΚ έχει αυξήσει την χρήση παιδιών-στρατιωτών στη Συρία και το Ιράκ, καθώς και έχει εκπαιδεύσει μερικά από αυτά για να επιτίθενται σε αμάχους σε όλη την Ευρώπη, όπως έχουν δείξει άλλες εκθέσεις.


Ο συνταγματάρχης Richard Kemp, πρώην επικεφαλής των βρετανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, περιγράφει αυτό που αποκάλεσε «άνανδρη τακτική» και είπε τον Αύγουστο: «Θα δούμε το Ισλαμικό Κράτος να ωθεί όλο και περισσότερα παιδιά στην πρώτη γραμμή, καθώς οι ενήλικες που έχει στρατολογήσει μειώνονται και τις δυτικές κυβερνήσεις να γίνονται όλο και πιο αποτελεσματικές στο να εμποδίζουν τους πολίτες τους να ταξιδέψουν για να ενταχθούν στην τζιχάντ.

Και πρόσθεσε: «Και περιμένουμε να δούμε οπαδούς του ISIS στην Ευρώπη να χρησιμοποιούν αιδιά για να μας επιτεθούν εδώ, όπως έχουμε δει στο Ισραήλ, το Αφγανιστάν και την Τουρκία».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

polycmike είπε...

Οι Γερμανοί θα αφανιστούν! Όποιος τους συμπαρασταθεί, θα αφανιστεί κι αυτός!!

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή. Ο όρος "παιδιά" περιλαμβάνει σε ποσοστό περίπου 40%, άτομα ηλικίας 20-25 ετών. Ως αποτέλεσμα, η Σουηδία επέβαλε ιατρικές εξετάσεις για τον ακριβή προσδιορισμύ της ηλικίας των αιτούντων άσυλο.
Δείτε το σχετικό άρθρο εδώ https://sputniknews.com/europe/20160910/1045155584/sweden-assess-refugees-age.html

Unknown είπε...

Δλδ τις μαχαιριες θα τις τρωμε χαμηλοτερα απο το λαρυγκι