Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Στο δικαστήριο ενδέχεται να οδηγηθούν γονείς 13χρονου μαθητή επειδή δεν τον άφησαν να πάει σε τοπικό τζαμί ως μέρος σχολικού «μαθήματος» (video)Οι γονείς ενός Γερμανού εφήβου μπορεί να βρεθούν ενώπιον δικαστηρίου και να τους επιβληθεί πρόστιμο για "σκασιαρχείο" μετά την άρνησή τους να επιτρέψουν στον γιο τους να πάει σε ένα τοπικό τζαμί, σε μια «εκδρομή του σχολείου», φοβούμενοι ότι εκεί θα μπορούσε να υποστεί "κατήχηση" από ισλαμιστές.

Η ιστορία έλαβε χώρα στα μέσα Ιουνίου, όταν οι γονείς ενός 13χρονου μαθητή εκδήλωσαν την αντίθεσή τους στην ιδέα ο γιος τους να επισκεφθεί ένα τζαμί στη βόρεια γερμανική πόλη του Rendsburg, ως μέρος ενός φερόμενου μαθήματος «γεωγραφίας».


Σε επιστολή του προς το δάσκαλο της τάξης, ο πατέρας του μαθητή υποστήριξε ότι ο γιος του θα μπορούσε να «κατηχηθεί» στο τζαμί. «Εδώ και χρόνια ακούμε αναφορές σχετικά με βία από θρησκευτικά κίνητρα που συνδέεται με ισλαμιστές», ανέφερε ο πατέρας.

Μια τοπική εκπαιδευτική αρχή, στη συνέχεια επέβαλε πρόστιμο στους δύο γονείς συνολικά 300 €, για παραβίαση των κανονισμών του σχολείου και των περιφερειακών νόμων που περιλαμβάνουν κυρώσεις για «σκασιαρχείο».

Επειδή οι γονείς αρνήθηκαν να πληρώσουν το πρόστιμο, η υπόθεσή τους διαβιβάστηκε στον Peter Mueller-Rakow, έναν τοπικό εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει αν πρέπει ή όχι να οδηγηθούν σε δίκη, ανέφερε το Spiegel την Τετάρτη.

Αυτή η φωτογραφία είναι από την Γερμανία, προφανώς από ανάλογο μάθημα. Προσέξτε την αμηχανία των μαθητών και τις φυσιογνωμίες τους. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι μουσουλμάνοι. Το μάθημα "γεωγραφίας" απαιτεί και στάση μουσουλμανικής προσευχής;
Ο δικηγόρος των γονέων, Alexander Heumann, υποστηρίζει ότι αρνήθηκαν τη σχολική εκδρομή για «κοσμικούς λόγους» και από φόβο για την «σωματική ασφάλεια» του γιου τους.

Στο βίντεο πάνω, ο Heumann ισχυρίζεται ότι σε ανάλογη περίπτωση όπου μουσουλμάνοι μαθητές αρνήθηκαν να επισκεφθούν χριστιανική εκκλησία, το αίτημά τους έγινε δεκτό!

Το ζευγάρι αρνήθηκε ότι η πράξη του είχε θρησκευτικά κίνητρα, τονίζοντας ότι δεν ανήκουν σε καμία θρησκευτική ομάδα, και είναι της γνώμης ότι «κανείς δεν πρέπει να εξαναγκάζεται να πηγαίνει σε ένα ιερό τόπο κόντρα στην θέλησή του».

Ο Heumann, ωστόσο, είναι πρώην μέλος του αντι-μεταναστευτικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) και συμμετείχε στην ίδρυση του «Dugida», στο Ντίσελντορφ, που είναι παράρτημα του κινήματος PEGIDA.

Σύμφωνα με αναφορά του NDR, οι γονείς συναντήθηκαν με τον δικηγόρο μέσα από την κίνηση «Pax Europa», μια ομάδα πολιτών που αντιτίθεται στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ κι εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατά την γνώμη μου,
οι δυο τελευταίες παραγράφοι "καίνε" την είδηση.

Η είδηση από μόνη της βγάζει τσίμπλες και είναι ένα καλό όπλο στα επιχειρήματα κάποιου, αλλά άμα βάλεις μέσα π.χ. Κασιδιάρη,Γεωργιάδη, "έχασες" τους αφελείς-υπνοτισμένους-ανενημέρωτους, κ.λ.π.(όχι τα πρακτοράκια, τους καμμένους και τους έμισθους δηλαδή) γιατί εσύ ο ίδιος "έκαψες" την είδηση και το επιχείρημα σου.

Νομίζεται είναι τυχαίο πως από κάτι συγκεντρώσεις π.χ. κατά τις κάρτας, τα κανάλια δείχνουν μόνο κάτι γραφικούς τύπους,οι οποίοι είναι: 95 χρονών, με 52 μέτρα ύψος ξύλινο σταυρό, 78 τετραγωνικά μέτρα εικόνα της Παναγίας, καμιά καμπάνα να κρέμετε από το λαιμό κάποιου και την Λουκά (από την οποία πέρνουν μόνο συνέντευξη);

Φιλικά.

Ανώνυμος είπε...

αν θελουν να ειναι δικαιοι να πανε και οι μουσουλμανη επισκεψη σε εκκλησια ,εγω αυτο θα απαντουσα εαν τα παιδια μου ηταν ακομη μικρα [ευτυχως ειναι φοιτητες ]

Ανώνυμος είπε...

«Στο 79ο νηπιαγωγείο της περιοχής των Σεπολίων, την ημέρα που οι μουσουλμάνοι κατέλαβαν τις πλατείες της Αττικής για να προσευχηθούν, οι δασκάλες αποφάσισαν να διδάξουν τους μικρούς μαθητές τι εστί μπαϊράμ. Όχι, δεν κάνετε λάθος. Κάποιοι άνθρωποι επέλεξαν να μάθουν στα παιδιά ηλικίας τεσσάρων – πέντε ετών για το μπαϊράμ, δηλαδή τη μουσουλμανική γιορτή. Και αυτό γιατί ανάμεσα στα 30 συνολιά παιδάκια, τα τρία ήταν μουσουλμανόπαιδα. Έτσι αντί για μάθημα, τα παιδάκια «μυήθηκαν» στη μουσουλμανική θρησκεία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή εμφανίστηκαν στον παιδικό σταθμό οι γονείς των μουσουλμανόπαιδων για να προσευχηθούν μαζί τους! Όπως είναι φυσικό, τα παιδάκια αντιμετώπισαν το όλο περιστατικό σαν παιχνίδι και με δεδομένη την παιδική περιέργεια έπεσαν και αυτά στο έδαφος κι άρχισαν να προσκυνούν τον Αλλάχ, χωρίς κανείς να κάνει τίποτε για να τα εμποδίσει»(http/orahmas.blogspot.gr)

https://averoph.wordpress.com/2016/10/30/%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%ae-%cf%89%ce%b4%ce%af%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%ac%ce%bc-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%83%cf%87%ce%bf/

Ορθόδοξος είπε...

Εντάξει αυτή ειναι οικογένεια άθεων!