Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

ΗΠΑ: Συγκινητικό video: Πατριώτης πρώην πεζοναύτης αποχαιρετά τον Τραμπ λίγο πριν πεθάνει


Ο Dr. Larry W. Lindsey γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 1949 στο Columbus της Γεωργίας, στις ΗΠΑ. Υπήρξε πεζοναύτης, γνωστός κινηματογραφιστής (δούλεψε για το Animal Planet, το National Geographic, το Discovery Channel, το Fox Sports Network και άλλα κανάλια). Είχε κανάλι στο youtube και ανέβαζε βίντεοΤις τελευταίες ώρες της ζωής του έκανε αυτό το βίντεο, όπου φανερά συγκινημένος απευθύνει έκκληση στους Trump, Pence, στρατηγό Mattis και στους Αμερικάνους να συνεχίσουν τον αγώνα. Λίγο μετά από αυτό βίντεο ο Dr. Larry αναχώρησε για την ουράνια πατρίδα. Semper Fi!


Το βίντεο μετράει ήδη 578.780 προβολές. 


"Πρόεδρε Trump, Αντιπρόεδρε Pence και Στρατηγέ Mattis, θα ήθελα να πω ότι η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου ήταν η μάχη που έδωσα μαζί σας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υπερηφάνεια από οτιδήποτε έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου από το ότι ήμουν πεζοναύτης. Το να αγωνιστώ με τις μικρές μου δυνάμεις για τη χώρα μου, σημαίνει πολλά για μένα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για μένα να υπάρχουν μεγάλοι άνδρες να οδηγήσουν αυτή τη χώρα πίσω στις ρίζες της και πίσω στο Θεό. Ο Πρόεδρος Trump, δεν έχω καμία αμφιβολία στην καρδιά μου και στο μυαλό μου ότι θα είναι ίσως ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας μας. Αντιπρόεδρε Pence, είναι τόσο μεγάλη τιμή για μένα να σας αποκαλώ Αντιπρόεδρό μου. Είστε ένας απίστευτα καλός άνθρωπος και ίσως ο μόνος Αντιπρόεδρος σε 150 χρόνια που έχει κάποιο μυαλό. Και το εκτιμώ αυτό για σας. Η ευθύτητα και η ειλικρίνεια και των δυο σας - είναι τόσο αναγκαίες αυτές τις εποχές. Στρατηγέ Mattis, κύριε, φαίνεται ότι ξεμένω πλέον από πυρομαχικά, αλλά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέχρι την τελευταία μου πνοή. Δεν φοβάμαι το θάνατο, γιατί ξέρω πού πηγαίνω και πρόκειται να πάω σπίτι για να ξεκουραστώ. Είναι για τους ανθρώπους εδώ – τους καλούς ανθρώπους της Αμερικής για τους οποίους κλαίω. Για τους αγαπημένους μου και τους φίλους μου, και για τις θυσίες που θα συνεχίσουν να κάνουν σε αυτόν τον αγώνα για να έρθει η αποκατάσταση της χώρας μας. Το να πεθάνεις είναι το εύκολο κομμάτι. Το να πεθάνεις είναι το παρήγορο κομμάτι αν γνωρίζεις ποιος είναι ο Θεός σου είναι και ξέρεις ότι κρατά το χέρι σου. Εγώ το ξέρω. Δοξάζω τον Θεό για μια υπέροχη ζωή που μου έδωσε – και για τις τόσες πολλές ευλογίες που γνώρισα. Τους τόσους πολλούς υπέροχους ευγενικούς και αγαπητούς ανθρώπους που έχω συναντήσει σε αυτή τη χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα μου για τη χώρα αυτή. Θέλω να ξέρετε ότι κάθε ένας από εσάς – έχει αναλάβει μια πρόκληση που μόλις έχει αρχίσει. Η πραγματική μάχη βρίσκεται μπροστά μας. Στρατηγέ Mattis, έχω ένα αίτημα, κύριε,- Give them hell. Semper Fi (“Πάντα πιστός”, μότο των πεζοναυτών). Ο Θεός να ευλογεί».

                                                    – Dr. Larry Lindsey



ΚΟ

2 σχόλια:

ikonsgr είπε...

Το καλύτερο "δώρο" ανήμερα των Χριστουγέννων....

ΥΠΟΜΟΝΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ!

ΕΊΘΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΛΛΗΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/12/20_29.html

Μικρό καλάθι λέμεεεε...