Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ομοφυλόφιλη και πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs η μία αρχηγός του «ακροδεξιού» AfD

Μεταδόθηκε η είδηση ότι το γερμανικό «ακροδεξιό», «λαϊκιστικό», «ξενοφοβικό», «ισλαμοφοβικό», «ομοφοβικό», «φασιστικό» κλπ κλπ κόμμα AfD («Εναλλακτική για την Γερμανία») στο συνέδριό του που έκανε στην Κολωνία, (εν μέσω διαμαρτυριών χιλιάδων αριστερών μέχρι και «αναθεμάτων» εναντίον του από τις ηγεσίες των εκκλησιών της Κολωνίας!) επέλεξε δύο (2) ηγέτες για τις βουλευτικές εκλογές το Σεπτέμβριο. Την Alice Weidel και τον Alexander Gauland. Ενώ ο Gauland παρουσιάστηκε ως «ακραίος», η Weidel σχεδόν εξυμνήθηκε ως «μετριοπαθής». Υπάρχουν λόγοι για αυτό.

Διαμαρτυρίες ομοφυλόφιλων στην Κολωνία κατά του... "ομοφοβικού" AfD
H Weidel γεννήθηκε το 1979 στην πόλη Gütersloh της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και μεγάλωσε στο Harsewinkel. Σπούδασε οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Μπαϊρόιτ και έλαβε διδακτορικό στις Νομικές και Οικονομικές Επιστήμες το 2011 με υποτροφία του Ιδρύματος Konrad Adenauer.

Για την ιστορία να πούμε, ότι το εν λόγω ίδρυμα έχει επικριθεί ότι παρεμβαίνει στην σφαίρα της δημοσιότητας προς χειραγώγηση και μαζική προπαγάνδιση της πολιτικής Μέρκελ και ότι ασκεί επιθετική πολιτική lobbying στις χώρες που ενδιαφέρουν άμεσα την κυβέρνηση της Μέρκελ, ως κύριος προπαγανδιστικός μηχανισμός ακραίων νεοφιλελεύθερων απόψεων. Το Ίδρυμα έχει δημοσιεύσει «μελέτη» η οποία χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση της Μέρκελ στην οποία χαρακτηρίζει όσους επικρίνουν την Ε.Ε και τις πολιτικές της «αντιδημοκράτες» και… «ναζί».

Η Weidel εργάστηκε στην Goldman Sachs και στην Allianz Global Investors Europe στη Φρανκφούρτη και πέρασε έξι χρόνια στην Κίνα. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων για νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Η Weidel είναι ομοφυλόφιλη και συζεί με την σύντροφό της και τους δύο γιους «τους» στο Υμπερλίνγκεν στη λίμνη της Κωνσταντίας.

Όλα αυτά σε ένα κόμμα που υποτίθεται υποστηρίζει την «παραδοσιακή» οικογένεια.

Οι ίδιες ειδήσεις που έσουρναν τα χίλια μύρια στην Frauke Petry (Φράουκε Πέτρι), τώρα την παρουσιάζουν ως επικεφαλής της «ρεαλιστικής» πτέρυγας του κόμματος, γιατί θεωρεί ότι μπορεί να οδηγήσει το AfD στην εξουσία σε τέσσερα χρόνια, υπό την προϋπόθεση ότι θα εγκαταλειφθεί η «ακροδεξιά ρητορική» και θα απαγορευθούν οι «ρατσιστικές παρεκτροπές».

Στις αρχές του Απριλίου η Frauke Petry δήλωσε στην Die Welt ότι το AfD είναι «ένας από τους λίγους πολιτικούς εγγυητές της ζωής των Εβραίων, ειδικά σε καιρούς παράνομης αντισημιτικής μετανάστευσης στην Γερμανία». Η Petry δήλωσε επίσης ότι το κόμμα της πάντα αντιμαχόταν τις εκκλήσεις που προέρχονταν από την αριστερά για μποϋκοτάζ των ισραηλινών προϊόντων που παράγονται στην κατεχόμενη Δυτική Ακτή.

Αυτά από ένα κόμμα που κάποιοι το χαρακτήριζαν από «πατριωτικό» έως «εθνικιστικό» μέχρι και «υπερ-εθνικιστικό»!

Επίσης, ένα κόμμα που, υποτίθεται, αντιμάχεται την πολιτική ορθότητα κλπ κλπ.

Εδώ νομίζω, ισχύει το κλασσικό : «πιο πολιτικά ορθός πεθαίνεις».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

5 σχόλια:

kostas.lacon είπε...

Γράφετε << η Weidel συζεί με την σύντροφό της και τους δύο γιούς "τους" >> ... αλλά γιατί βάζετε εντός εισαγωγικών το τους ? Αμφισβητείτε την μητρότητά τους ? Μπορεί κάλλιστα να είναι βιολογικά παιδιά τους με ιατρικά υποβοηθούμενη γονιμοποίηση .Άλλωστε και ετερόφυλα ζευγάρια αποκτούν παιδί με ξένο σπερματοζωάριο .Αμφισβητείτε ότι είναι δικό τους ?...

Christos Dromeas είπε...

Εύγε ΚΟ, ακόμα μιά φορά. Εξηγείτε η ομιχλώδης ιδεολογική ρητορική του AFD. Άλλο ένα κόμμα με αποστολή να κρατήσει τα πρόβατα στο μαντρί.

Stelios Hoshizora είπε...

Νομίζω πως το "τους" αναφέρεται στο ζευγάρι και όχι στα παιδιά. Η Weidel και η σύντροφός της δεν παρέχουν τόσο μια πατρική όσο και μια μητρική φιγούρα στα παιδιά "τους". Το ότι κάποιος έφερε ένα παιδί στον κόσμο δεν τον κάνει και γονιό. Όταν π.χ. ένα ζευγάρι υιοθετεί ένα μωρό, η ανάδοχος μητέρα δεν αποκαλείται "μάνα" -σε εισαγωγικά. Στην περίπτωση όμως που ένα αφύσικο ζευγάρι με "γονιό 1" και "γονιό 2" έχει παιδιά (βιολογικως ή μη) δεν δικαιούται να φέρει τον τίτλο του γονέα. Δικαιούνται να είναι "γονείς" και όχι γονείς. Άρα, μιλάμε για τα παιδιά "τους".

Ανώνυμος είπε...

Και στις πρώην κομμουνιστικές χώρες κάποιοι κάθονταν στα δεξιά έδρανα του δικτατορικού απάνθρώπου αιμοσταγούς κομμουνιστικού καθεστώτος , μέλος του οποίου ηταν και η "ναζιστρια" μερκελ. Αυτό δεν σημαίνει πως ηταν και δεξιοί!
ΤΑ εισαγωγικά και τα αποσιωπητικά λένε πάντα την αλήθεια , στο ...ελεύθερο Ελληνικό δημοκρατικό κομμουνιστικό καθεστώς που διαβιούμε!
Το οποίο υποστηρίζει τα αφύσικα ως φυσικά , όπως ακριβώς υποστηρίζει ως δημοκρατία αυτήν της Βενεζουέλας του Μαδούρου και δημοκράτες τους αιμοσταγείς δικτάτορες λένιν στάλιν και λοιπούς.
Εννοείται πως ως αφύσικα καθεστώτα έχουν αφύσικους οπαδούς οι οποίοι , εκτός των άλλων , ονομάζουν χουντικούς όσους υπερασπίστηκαν και υπερασπίζονται το έθνος και τα δικαιώματα των πολιτών του έθνους, το οποίο κυβέρνησαν η κυβερνούν , εμποδίζοντας ταυτόχρονα τους εχθρούς του - "οι χουντικοί"- να το ξεπουλήσουν και να παραδώσουν και τους εθνικούς , στα σκλαβοπάζαρα των τοκογλύφων, απαγορεύοντας φυσικότατα - "οι χουντικοί", όταν κυβερνούν - στους ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ νομοθετώντας υπέρ των αφύσικων καταστάσεων!!!

BASSstarlet είπε...

kostas.lacon εννοείται πως με δανεικό σπέρμα το/τα τέκνα δεν είναι «δικά» τους..είναι απλά μια υιοθεσία....