Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Η ατζέντα του “Girl Power” στις νεαρές ηλικίες


Του Michael Sebastian (Return of  the Kings) / ΚΟ

Η προπαγάνδα του "Girl Power" είναι πανταχού παρούσα. Κάθε φορά που βλέπετε μια διαφήμιση, πηγαίνετε να δείτε μια ταινία ή απολαμβάνετε την αγαπημένη σας κωμική σειρά στην τηλεόραση, σίγουρα θα εκτεθείτε σε κάποια μορφή μηνύματος Girl Power. Οι «ειδικοί» μας λένε ότι είναι ένας αβλαβής τρόπος για να ενισχυθεί η αυτοεκτίμηση των κοριτσιών. Στην πραγματικότητα, έχουμε μία κατήχηση στα παιδιά μας με ένα φεμινιστικό μήνυμα που υπονομεύει την κουλτούρα του σύγχρονου δυτικού ανθρώπου.

 Τι είναι το girl power;
Η σειρά Alien ήταν πρωτοποριακή, καθώς είχε μια γυναίκα ηρωίδα. Όλα τα αρσενικά της σειράς ήταν αδύναμα ή κακά.

Το girl power είναι το φεμινιστικό μήνυμα ότι το οτιδήποτε που μπορούν να κάνουν τα αγόρια, τα κορίτσια μπορούν να τo κάνουν καλύτερα. Το σκεπτικό είναι ότι οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται μεταξύ των τάξεων των CEOs, των στρατιωτών και των επιστημόνων επειδή "καταπιέζονται από την πατριαρχία" καθώς μεγαλώνουν. Οι φεμινίστριες θεωρούν ότι εάν μπορούσε απλώς ο κόσμος να δει τα κορίτσια ότι είναι ισχυρά, η πατριαρχία θα εξαφανιζόταν.
Βέβαια, η ιδέα ότι οι γυναίκες καταπιέζονται λόγω πατριαρχίας είναι καθαρή ανοησία. Η πατριαρχία έχει υποστεί επίθεση από τη Γαλλική Επανάσταση. Μέχρι τη δεκαετία του 1970, τα περισσότερα απομεινάρια της πραγματικής πατριαρχίας είχαν εξαφανιστεί. Οι πατέρες του σήμερα δεν είναι «πατριάρχες», αλλά αδύναμες, χαλαρές εκδοχές του πραγματικού όρου.

Έτσι εάν η πατριαρχία δεν είναι αυτό που κάνει τις γυναίκες να είναι «υπό», τότε τι είναι; Στην πραγματικότητα, δεν είναι τίποτα. Οι γυναίκες είναι εγγενώς διαφορετικές από τους άνδρες. Ενώ οι άνδρες είναι στην φύση τους να είναι πάροχοι, οι γυναίκες είναι στην φύση τους να είναι τροφοί. Ο λόγος που δεν υπάρχουν περισσότεροι γυναίκες διευθύνοντες σύμβουλοι είναι επειδή οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι διατεθειμένες να θυσιάσουν το καλό των οικογενειών τους προς όφελος κάποιου παγκοσμιοποιημένου εταιρικού οίκου ή για κάποιο χρυσό paycheck. Αντί να το γελοιοποιούν αυτό, οι φεμινίστριες θα έπρεπε να χαίρονται το γεγονός ότι οι γυναίκες είναι ελεύθερες να κάνουν ό, τι πραγματικά έχει σημασία για αυτές.

Ο προγραμματισμός ξεκινά νωρίς 
Η παιδική εκπομπή "Princess Knight"  (Η Πριγκίπισσα Ιππότης) που παρουσιάζει το καλωδιακό κανάλι Nick Jr., δείχνει μια πριγκίπισσα που είναι επίσης ιππότης με  λαμπερή πανοπλία. Δεν υπάρχει ανάγκη για κάποιον άντρα ήρωα, το κορίτσι μπορεί να σώσει τον εαυτό του.

Ο προγραμματισμός του Girl power αρχίζει νωρίς. Καμιά φορά ο τετράχρονος γιος παρακολουθεί το κανάλι Nick Jr., ένα κανάλι που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2-5 ετών. Όλες οι εκπομπές έχουν κάποιο girl power περιεχόμενο. Μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Nick Jr. είναι το "Paw Patrol", που δείχνει κουτάβια που πηγαίνουν σε αποστολές διάσωσης για να βοηθήσουν τους ανθρώπους. Το αγαπημένο κουτάβι του γιου μου είναι ο Μάρσαλ, ένα δαλματικό κουτάβι που οδηγεί ένα πυροσβεστικό όχημα. Όπως και τα άλλα κουτάβια αγοριών, ο Μάρσαλ καταλήγει να κάνει πολλά λάθη. Είναι αδέξιος και πέφτει συχνά. Από την άλλη πλευρά, τα θηλυκά κουτάβια δεν κάνουν ποτέ κανένα λάθος.

Το Nick Jr. έχει εκπομπές που απευθύνονται ειδικά σε κορίτσια. Το "Shimmer and Shine" αφορά ένα μικρό κορίτσι και τις δύο φίλες του που είναι τζίνια. Οι αρσενικοί χαρακτήρες παίζουν πολύ μικρό ρόλο στην εκπομπή, εάν εμφανιστούν ποτέ.

Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχουν εκπομπές που στοχεύουν ειδικά στα αγόρια που να μην εστιάζουν υπερβολικά στα κορίτσια. Το "Blaze and the Monster Machines" είναι μια εκπομπή που διδάσκει μαθηματικά και φυσική. Ο κύριος χαρακτήρας είναι ένα αγόρι, αλλά έχει ένα κορίτσι  για κολλητή του που συμβαίνει να είναι μηχανικός που μπορεί να διορθώσει οτιδήποτε. Πόσες γυναίκες μηχανικούς αυτοκινήτων γνωρίζετε; Στη δημοφιλή σειρά "Peppa Pig", τα παιδιά διδάσκονται ότι οι πατέρες είναι ευγενικοί αλλά γκαντέμηδες. Ο "Daddy Pig" κάνει κάτι σχεδόν σε κάθε επεισόδιο που τον κάνει να φαίνεται ηλίθιος. Το κυρίαρχο μήνυμα αυτών των παιδικών κινούμενων σχεδίων είναι ότι τα κορίτσια μπορούν να είναι οτιδήποτε και ότι κάνουν φοβερά πράγματα. Τα αγόρια μπορεί να είναι καλά, αλλά θα κάνουν λάθη, σε αντίθεση με τα κορίτσια που δεν κάνουν. Και όταν μεγαλώσουν τα αγόρια, μπορούν να ελπίζουν ότι θα γίνουν βαρετοί πατέρες.
Η προπαγάνδα του girl power αυξάνει όταν τα παιδιά πάνε σχολείο. Τα σχολεία έχουν προγράμματα που έχουν στόχο να αποκτήσουν περισσότερα κορίτσια στις επιστήμες STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά). Η αμερικανική οργάνωση ποδοσφαίρου έχει ένα ειδικό πρόγραμμα που ονομάζεται "SheBelieves" που έχει σκοπό να "εμπνεύσει νεαρά κορίτσια και γυναίκες και να τις ενθαρρύνει να επιτύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους, αθλητικά ή άλλα".
Μήπως πρέπει να αναφέρω ότι δεν υπάρχει παρόμοιο πρόγραμμα για την ενθάρρυνση νεαρών αγοριών; Το Girl power ωθείται μέσα από περιοδικά κόμικ που προσπαθούν με μανία να μετατρέψουν κάθε αρσενικό σούπερ ήρωα σε γυναίκα. Τέλος, το girl power ωθείται από το Χόλιγουντ από ταινίες όπως το Star Wars: Rogue One. Δεν μπορούσαν να αφήσουν ήσυχο ούτε το Hobbit του Tolkien. Ο σκηνοθέτης Πίτερ Τζάκσον αισθάνθηκε υποχρεωμένος να προσθέσει ένα girl power elf στην ταινία που δεν υπήρχε στο βιβλίο.
Και τα μηνύματα περί girl power δεν σταματούν όταν τα κορίτσια ενηλικιωθούν. Οι διαφημίσεις που απευθύνονται στις γυναίκες έχουν συχνά ένα βασικό μήνυμα ότι οι γυναίκες είναι «σκληρές».

Έχει γίνει κλισέ να βλέπουμε σε μια διαφήμιση μια νεαρή γυναίκα να ρίχνει μια γροθιά ή μια κλωτσιά για να δείξει πως είναι "ανεξάρτητη". Αλλά το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του girl power ήρθε κατά την τελευταία σεζόν του Game of Thrones. Οι συγγραφείς του, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι η Χίλαρι θα ήταν η υποψήφια των Δημοκρατικών, επεξεργάστηκαν την ιστορία τους για να συνηθίσουν τους θεατές σε μια γυναίκα κυβερνήτη.
Το σενάριο είχε την ασπρομάλλα πριγκίπισσα Daenerys Stormborn, της οποίας ο επικεφαλής σύμβουλος είναι νάνος, να συνάπτει μια συμμαχία με μια λεσβία πριγκίπισσα (Yara Greyjoy), της οποίας ο υπηρέτης είναι ένας ευνουχισμένος άντρας (ο αδερφός του Yara, ο Theon). Έτσι έχουμε την ιδανική  girl power ουτοπία: ισχυρές γυναίκες που κυβερνούν πάνω σε αδύναμους άνδρες που έχουν κομμένους τους όρχεις τους καθιστώντας τους μόνιμα υποτακτικούς. 
Τι κακό υπάρχει με το girl power;

Το πρόβλημα με το girl power είναι ότι δεν επιτυγχάνει πραγματικά το στόχο του να μετατρέψει τα κορίτσια σε ευτυχισμένες, ισορροπημένες και με αυτοπεποίθηση γυναίκες. Το αντίστροφο κάνει. Στην πραγματικότητα, το girl power πληγώνει τα κορίτσια κάνοντας τα να αισθάνονται υποχρεωμένα να κάνουν πράγματα που δεν συμβαδίζουν με τις φυσικές τους δυνάμεις ή τα φυσικά τους ενδιαφέροντα. Το girl power ωθεί τα κορίτσια στον τομέα των STEM, αλλά ενώ μερικά κορίτσια έχουν μια φυσική ικανότητα για αυτές τις επιστήμες, τα περισσότερα από αυτά προσελκύονται περισσότερο από τις θεωρητικές σπουδές. Αυτό πρέπει να συμβαίνει επειδή στη φυσική τάξη των πραγμάτων τα κορίτσια τελικά μεγαλώνουν για να γίνουν μητέρες και οι μητέρες είναι υπεύθυνες για την παράδοση του πολιτισμού στην επόμενη γενιά.
Το girl power επίσης πληγώνει τα κορίτσια θέτοντας μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Οδηγεί τα κορίτσια να πιστεύουν ότι αν γυμναστούν αρκετά, μπορούν να είναι εξίσου καλά με τα αγόρια στον αθλητισμό. Δυστυχώς, η συντριπτική πλειονότητα των κοριτσιών δεν θα μπορέσει ποτέ να βρεθεί στο ίδιο φυσικό επίπεδο με τα αγόρια. Ακόμη και η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των γυναικών των ΗΠΑ, μία από τις καλύτερες γυναικείες ομάδες στον κόσμο, έχασε εύκολα από ένα γυμνάσιο αρρένων.

Το girl power πληγώνει επίσης τα αγόρια. Τα αγόρια που μεγαλώνουν σήμερα υποβάλλονται σε ένα συνεχή ποταμό μηνυμάτων που τους λέει ότι δεν είναι τόσο καλοί όσο τα κορίτσια. Δεν υπάρχουν προγράμματα αυτοεκτίμησης για τα αγόρια. Τα αγόρια δεν τα ξεχωρίζουν για βραβεία και δεν τα τιμούν όταν τα πάνε καλά στα μαθηματικά. Ακόμη και όταν τα αγόρια παρακολουθούν μια ταινία, συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν ποτέ να είναι ήρωες επειδή τα κορίτσια μπορούν να σώσουν μόνες τους τον εαυτό τους.

Ενθάρρυνση της transgender επιδημίας
Αλλά δεν μπορώ να μην υποψιαστώ ότι girl power έχει μια ακόμη πιο σκοτεινή επιρροή στα αγόρια. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μια έκρηξη του transgenderism ("διεμφυλικότητα") : αγόρια που θέλουν να γίνουν κορίτσια και κορίτσια που θέλουν να γίνουν αγόρια. Ενώ υπάρχουν μερικοί transgenders που γίνονται από κορίτσια να γίνουν αγόρια, οι περισσότεροι είναι αγόρια που θέλουν να γίνουν κορίτσια. Τι μπορεί να ωθεί αυτή την ανησυχητική επιδημία;

Μια αιτία είναι οι ψυχικά άρρωστες μητέρες. Η κοινωνία μας δημιούργησε γυναίκες που ενδιαφέρονται περισσότερο να δείχνουν «καλές» (στο πνεύμα της εποχής) από ότι να έχουν μια υγιή οικογένεια. Αυτές οι ανισόρροπες γυναίκες αρχίζουν να ντύνουν τους γιους τους σαν κορίτσια από νεαρή ηλικία. Τα παιδιά είναι πολύ ευκολόπιστα. Τα άρρωστα σχέδια ενός τρελού γονέα μπορούν να βάλουν ένα υγιές αγόρι σε μια τροχιά που θα τον κάνει να πιστέψει ότι είναι κορίτσι. 

Αλλά ο άλλος παράγοντας που οδηγεί την επιδημία των τρανσέξουαλ είναι η εξουσία των κοριτσιών. Φανταστείτε να είστε αγόρι και να σας λένε σε ολόκληρη τη ζωή σας ότι είστε σε δεύτερη θέση, αλλά ότι τα κορίτσια είναι πάντα ξεχωριστά και μαγικά και τέλεια. Δεν είναι πιθανό κάποια αγόρια, ειδικά αγόρια με αδύναμους ή απουσιάζοντες πατέρες, να αρχίσουν να επιθυμούν να γίνουν και αυτοί κορίτσια;

Συμπέρασμα

Το girl power αποτελεί κοινωνική μηχανική και γίνεται σε μια τέτοια κλίμακα που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στην ιστορία. Και πως μπορούμε να το σταματήσουμε;
Η απάντηση σε αυτό έγκειται στους άνδρες. Οι άνδρες πρέπει να έχουν το θάρρος να μεγαλώσουν τους γιους και τις κόρες τους με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνονται άνετα να δεχθούν τους φυσικούς τους αρσενικούς και θηλυκούς ρόλους. Τα τελευταία χρόνια, οι πατέρες έχουν μεταβιβάσει αποφάσεις για την ανατροφή των παιδιών τους στις μητέρες και στους "επαγγελματίες". Τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά.

Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος να είσαι καλός πατέρας είναι να δεχθείς τη δική σου αρρενωπότητα. Ο καθένας που διαβάζει αυτό το κείμενο έχει υποβληθεί σε μαζικό προγραμματισμό που καθοδηγεί τους άνδρες σε μια πορεία αδυναμίας και παθητικότητας. Η απόρριψη αυτών των μειονεκτικών χαρακτηριστικών και η υιοθέτηση της δύναμης και της δράσης θα βοηθήσουν τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τέλειο!

Stelios Hoshizora είπε...

Καταπληκτικό άρθρο. Απλώς θα πρέπει να υπενθυμίσω ότι όλ' αυτά συμβαίνουν στον δυτικό κόσμο. Στις ανεπτυγμένες χώρες της Ασίας οι ρόλοι των δύο φύλων είναι ευκρινώς καθορισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

που λες, μάγκα μου, όλα ξεκινάνε επειδή το ...μπιπ σέρνει καράβι!
Θέλουνε οι κακόμοιροι οι άντρες , να τους "κάτσει" μια κότα, η κότα ΔΕΝ κάθεται αν δεν της κάτσει ψυχολογικά πρώτα ο άντρας και εκεί, μπερδεύεται πολύ το σύστημα. Μετά...στον έγγαμο βίο οι πατεράδες επειδή έχουν χάλια σχέση με τη σύζυγο, αναπτύσσουν ερωτικές σχέσεις ανεπίγνωστες με τις κοράκλες, στις οποίες δεν χαλάνε χατίρι ούτε κατά φαντασίαν και μετά..τους παίρνει ο γερο διάλος όλος και τους σηκώνει. Τι τα πσάχνεις; μούτζω τα! δεν σωνόμαστε με τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

Η υποθεση αυτη του ......girl power (my ass θα ελεγα) εχει ξεκινησει εδω και χρονια.
Δειτε την ταινια σχεδιων Mulan του Ντισνεϋ, οχι πια του πραγματικου Ντισνεϋ αλλα των νεων "ιδιοκτητων" της εταιρειας. Διοτι ο Ντισνεϋ ΠΑΝΤΑ σεβοταν τα παιδια.
Εκει να δεις τοσα κατορθωματα απο μια κινεζουλα και τοση αχρηστεια απο αρρενες μεν σωματικα, αλλα ηλιθιους δε γιγαντες.


Πατρικιος Στετσωνης

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει η φανταστική λογοτεχνία. Το τι προστυχιά έχει γίνει με το game of thrones δε λέγεται.
Πάνω στα σημεία που αναφέρθηκε το άρθρο να τονίσω ότι: Η Yara(στα βιβλία Asha) Greyjoy στα βιβλία ΔΕΝ είναι λεσβία. Έχει μάλιστα εραστή ένα υπασπιστή της. Δεύτερον και αυτή και ο Theon, ο αδελφός της είναι αιχμάλωτοι του Stannis. Ο δε Stannis κατακρεουργήθηκε ως χαρακτήρας και είχε ατιμωτικό θάνατο ,από τί άλλο; από μια άλλη λεσβία(δεν υπαινίσσεται κάτι τέτοιο το βιβλίο ίσα ίσα την έχει να αγαπάει τον Renly και τον Jaime αργότερα) , πράγμα που δεν συμβαίνει στο βιβλίο καθώς είναι ζωντανός και η Brienne δε πρόκειται να τον συναντήσει ίσως και με ποσοστό 100%.
Η Daεnerys γίνεται βασίλισσα της Mereen λόγω των υπασπιστών της, την κυβερνά όπως θα την κυβερνούσε ένα 16χρονο ερωτοχτυπημένο κοριτσάκι(γιατί τόσο είναι στα βιβλία) βάζοντας το συναίσθημα πάνω από τη λογική με αποτέλεσμα η πόλη να πέσει σε χάος και οι εχθροί της να ενδυναμωθούν.
Φυσικά όλα αυτά δεν έχουν καμιά αξία καθώς για να προωθηθεί η ατζέντα της χίλαρι τον περασμένο χρόνο μια καλογραμμένη ιστορία κατακρεουργήθηκε, δημιουργήθηκαν καμιά 10αρια Mary Sueδες και ειλικρινά η πλοκή δε βγάζει νόημα πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Η θεραπεία είναι πολύ απλή.
Κλείστε στο σατανοκούτι που λέγεται τηλεόραση και εκμαυλίζει το μυαλό του κόσμου.
Μην πληρώνετε ταινίες σε κινηματογραφικές αίθουσες. Αν πρόκειται να δείτε την προπαγάνδα τους, τουλάχιστον μην τους πληρώνετε.
Αλλά αν ο κόσμος ήθελε αντίσταση, δεν θα είχαμε φτάσει στο ρεζιλίκι που είμαστε σήμερα.

ikonsgr είπε...

Ενώ οι άνδρες είναι στην φύση τους να είναι πάροχοι, οι γυναίκες είναι στην φύση τους να είναι τροφοί.
Το παραπάνω δίνει και την απάντηση στο γιατί τέτοια... "κακιά λύσσα" με τα "γ@μω και δέρνω" θυληκούλια (που θα λεγε και ο τσιφόρος...:-) )
- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΣΩΣΤΟ ,ΑΛΗΘΕΙΑ!
- "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ","ΣΩΣΤΟ" ,"ΑΛΗΘΕΙΑ" ΕΙΝΑ ΟΤΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟ,ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΠΑΡΑΦΥΣΗΝ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΝΑΙ!


ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΓΩΠΑΘΗ, ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ!Ανώνυμος είπε...

Ας μην κοροϊδευόμαστε, αυτές οι διαστροφές απευθύνονται κυρίως στους ανθρώπους ευρωπαϊκής καταγωγής. Απλώς δείτε τις εικόνες του άρθρου.
Ποιά όμως είναι τα βασικά συστατικά για τη διαιώνιση των ανθρώπων γενικά;
Ο άντρας και η γυναίκα.
Αν τους κάνεις εχθρούς, το παιχνίδι τελείωσε, διότι η διαιώνιση του είδους απαιτεί αγάπη, συναίνεση και συνεργασία.

Είναι σατανικό σχέδιο. Θα λέγαμε ότι μοιάζει με τον ψεκασμό των κατσαρίδων με εντομοκτόντα που τις οδηγούν σε στείρωση για να μην πολλαπλασιάζονται.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω ποσο τραγικα ειναι τα πραγματα οπως τα παρουσιαζεο το αρθρο (τουλαχιστον στην Ελλαδα)... επισης πιστευω στη θεωρια της επιλογης των ειδων... οι γυναικες που θα βγουν τοσο δυναμικες οπως περιγράφονται στο αρθρο θα εχουν ελαχιστες πιθανοτητες για ζευγαρωμα και ως αποτελεσμα να περασουν τη νοοτροπία τους στις κορες τους...

Γιάννης είπε...

Ήθελα να ήξερα από που προκύπτει ότι "...οι μητέρες είναι υπεύθυνες για την παράδοση του πολιτισμού στην επόμενη γενιά". Αυθαίρετο συμπέρασμα...

Ανώνυμος είπε...

Ειναι απλο.
Μέσα από την ανδρογυναίκα η ν.τ.π. πλήττει τον άνδρα και επομένως την οικογένεια που τόσο μισούν οι σατανάδες σιωνιστές.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και μια γενικότερη παρατήρηση. Μας λένε ότι δεν πρέπει να κάνουμε διακρίσεις με βάση
το φύλο,
το χρώμα του δέρματος,
τη θρησκεία,
την εθνική καταγωγή,
τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Εντούτοις, από τη διασκέδαση έως την επιστημονική έρευνα, το σύστημα είναι πλουσιοπάροχος αρωγός της έκφρασης ευνοϊκών απόψεων υπέρ
των γυναικών,
των μη λευκών,
των μη Χριστιανών,
των μη Ευρωπαίων,
των σεξουαλικώς αποκλινόντων.

Και ενώ όλες αυτές οι κατηγορίες ανθρώπων αποτελούν την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ παγκοσμίως, το σύστημα τις προβάλλει ως μειονότητες και αναδεικνύει την υπεροχή τους, έναντι των λευκών, φυσιολογικών ανδρών.

Ανώνυμος είπε...

http://1movies.tv/film/the-red-pill-2016/
The red pill documentary. Δυστυχως χωρις υποτιτλους αλλα αξιζει τον κοπο.

Pious Atheist είπε...

Πόσο αισχρότερη η προπαγάνδα τους, πόσο πιο αντιφυσικά τα κατασκευάσματά τους;

http://www.msn.com/en-us/lifestyle/whats-hot/meet-the-father-and-daughter-who-used-to-be-mother-and-son/ar-BBB4kzW?li=BBmkt5R&ocid=spartandhp

Ανώνυμος είπε...

Μὴ πλανᾶσθε, Θεὸς οὐ μυκτηρίζεται• ὃ γὰρ ἐὰν σπείρῃ ἄνθρωπος, τοῦτο καὶ θερίσει•

ὅτι ὁ σπείρων εἰς τὴν σάρκα ἑαυτοῦ ἐκ τῆς σαρκὸς θερίσει φθοράν,

ὁ δὲ σπείρων εἰς τὸ πνεῦμα ἐκ τοῦ πνεύματος θερίσει ζωὴν αἰώνιον.

τὸ δὲ καλὸν ποιοῦντες μὴ ἐκκακῶμεν•

καιρῷ γὰρ ἰδίῳ θερίσομεν μὴ ἐκλυόμενοι.

Ἄρα οὖν ὡς καιρὸν ἔχομεν, ἐργαζώμεθα τὸ ἀγαθὸν πρὸς πάντας, μάλιστα δὲ πρὸς τοὺς οἰκείους τῆς πίστεως."

Ανώνυμος είπε...

Στη νέα διαφήμιση της Vodafone, https://www.youtube.com/watch?v=nq_yCeZrbwo φαίνεται στην αρχή μια μαμά να φτιάχνει μπισκοτάκια με την κόρη της. Η μαμά ειδοποιεί πατέρα να φέρει τη στολή στη μικρή. Βλέπουμε τον πατέρα να επιστρέφει στο σπίτι και μετά την κόρη του να φοράει μια στολή πειρατή και να παίζει σαν αγόρι. Προσέξτε ότι στο 0,43’’ φαίνεται η εικόνα στην κορυφή του άρθρου του Κόκκινου Ουρανού, που είναι από την ταινία «Brave».

Ελληνικά Θέματα