Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Η Heineken προωθεί την ατζέντα των “open borders” - και όχι μόνο (video)

Όταν η πλύση εγκεφάλου των media, η μονότονη φωνή του πολιτικού κατεστημένου, η επέλαση των καλά χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ, η προπαγάνδα της βιομηχανίας του θεάματος, η κατήχηση των σχολείων, οι καμπάνιες των γηπέδων και τα κηρύγματα των εκκλησιών, δεν αρκούν, επιστρατεύονται οι διαφημίσεις μεγάλων εμπορικών εταιριών για να μην μείνει κανείς από τις μάζες που δεν θα πειθαρχήσει στα παραγγέλματα της νέας τάξης.  

Η μπίρα Heineken κυκλοφόρησε την διαφήμιση “Worlds Apart”, που περιέχει ένα ξεκάθαρο νεοταξικό πολιτικό μήνυμα.  Η καμπάνια της εταιρίας προωθεί "έναν κόσμο χωρίς σύνορα ή εμπόδια".

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία επάνω, στα πράσινα κουτάκια της Heineken έχει προστεθεί ένα κείμενο που λέει, "Εις υγείαν ενός ανοιχτού κόσμου. Ενός κόσμου χωρίς σύνορα ή εμπόδια. Στην πεποίθηση ότι υπάρχουν περισσότερα που μας ενώνουν από όσα μας χωρίζουν. Για να βρείτε κοινό έδαφος τσουγκρίστε ένα μπουκάλι με το άτομο δίπλα σας. Επειδή ένας ξένος είναι απλώς ένας φίλος με τον οποίον απλώς δεν ήπιες μια κρύα Heineken ακόμα. Ανοίξτε τον κόσμο σας".

Παρόλο το συγκινητικό κειμενάκι, το διαφημιστικό που θα δείτε παρακάτω υποτίθεται προωθεί τον "διάλογο" μεταξύ ανθρώπων με αντίθετες γνώμες, για καλύτερη κατανόηση και "αλλαγή απόψεων" αλλά στην ουσία δείχνει ξεκάθαρα ότι το μήνυμα είναι μόνο προς μίαν κατεύθυνση. Αυτή της πολιτικά ορθής κατεστημένης άποψης. Οι «αντιρρησίες» - τουτέστιν οι έχοντες «συντηρητικές» απόψεις - για να γίνουν «φίλοι» πρέπει πρώτα να μετανιώσουν (αν γίνεται και να κλάψουν) και να αποκηρύξουν τις απόψεις τους και να μπουν στο «μαντρί».   

Στην διαφήμιση βλέπουμε τρία ζευγάρια ανθρώπων που δεν γνωρίζονται να συμμετέχουν σε κάποιου είδους «πείραμα». Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι έχουν αντίθετες απόψεις.  Τα θέματα στα οποία διαφωνούν τα τρία ζευγάρια είναι τα εξής: Φεμινισμός. Κλιματική αλλαγή. Τρανσεξουαλισμός και «ταυτότητα φύλου». Τρία κύρια και αγαπημένα θέματα της αριστερής / λίμπεραλ νεοταξικής ατζέντας. 

Τα τρία ζευγάρια συναντιούνται σε μια αποθήκη, όπου τους ανατίθεται η κατασκευή σκαμνιών για να καθίσουν, να χτίσουν το δικό τους μπαρ και να απαντήσουν σε ένα Q & A, ενώ ακούγεται συνεχώς ένας εκνευριστικός ήχος κουδουνιού.

Το πρώτο ζευγάρι είναι ένας λευκός καραφλός άντρας που αυτοπροσδριορίζεται ότι ανήκει στη «Νέα Δεξιά» και είναι κατά του φεμινισμού και μία μαύρη που δηλώνει αριστερή και είναι φανατική φεμινίστρια (έχει και σχετικό μπλουζάκι “Smash patriarchy”).  Το άλλο είναι δύο άντρες, όπου ο ένας δεν πιστεύει  στην κλιματική αλλαγή και ο άλλος όχι μόνο πιστεύει, αλλά και θεωρεί ότι δεν κάνουμε πολλά για αυτήν. Στο τρίτο εμφανίζεται μία γυναίκα (που είναι τελικά “τρανς”) που μιλάει για τους “τρανς” που πρέπει να έχουν φωνή και ένας άντρας (πάλι λευκός και καραφλός. Έχει σημασία η ενίσχυση των στερεότυπων: λευκός = ρατσιστής, ομοφοβικός κλπ) που λέει ότι δεν θεωρεί ότι αυτό είναι σωστό (εννοεί τους «τρανς») και υπερασπίζεται την ύπαρξη των δύο φύλων. 

Στην συνέχεια απαντάνε ένα Q & A για το πώς θα περιέγραφαν τον εαυτό τους. Εδώ προσέξετε πάλι την σημειολογία : Ο λευκός του τρίτου ζευγαριού δηλώνει για τον εαυτό του «απογοητευμένος» και μετά «σοβαρός» και τέλος «έχω τα πάνω μου και τα κάτω μου», ενώ ο τρανς «τυχερός» (ή τυχερή) και «παρεξηγημένος». Ο λευκός του πρώτου ζευγαριού «φιλόδοξος», ενώ η μαύρη «αφιερωμένη» και μετά «δυνατή». Στο δεύτερο ζευγάρι, ο "κακός" λευκός (κατά της κλιματικής αλλαγής) «δογματικός» και μετά «προσβλητικός», ενώ ο καλός λευκός (υπέρ) δεν φαίνεται να λέει κάτι. Το «πείραμα» τελειώνει με την παραδοχή των «συντηρητικών» ότι οι αριστεροί είναι «καλοί» («λάμπεις» λέει στην μαύρη φεμινίστρια ο «δεξιός») και χαμηλώνοντας τα μάτια «μετανιωμένοι» για αυτά που είπαν στην αρχή! Ο «αντιφεμινιστής» αναφωνεί “Smash patriarchy” και ο «αντι-τρανς» λευκός απολογείται ότι μεγάλωσε σε λάθος περιβάλλον (που τον έμαθε ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλλα). 

Δείτε το απίστευτα προπαγανδιστικό βίντεο:



Αυτό είναι το πρώτο βίντεο μιας σειράς που θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με την Human Library, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση «που αμφισβητεί τα στερεότυπα μέσω συνομιλιών».

H οργάνωση αυτή έχει στόχο, όπως μας πληροφορεί, να «καταπολεμήσει τις προκαταλήψεις, τον ρατσισμό, τις προκαταλήψεις, τις διακρίσεις και το κοινωνικό στίγμα» και να «ενισχύσει την προώθηση της ποικιλομορφίας». 

«Διασημότητες» των ΗΠΑ, όπως η λεσβία ηθοποιός Jane Lynch και η φανατική υβρίστρια του Χριστού εβραϊκής καταγωγής "κωμικός" Sarah Silverman επαίνεσαν την διαφήμιση.

Εκτός της Heineken, την ίδια νεοταξική ατζέντα προωθεί και Budweiser, καθώς θέλοντας να προωθήσει την μαζική μετανάστευση (και να κάνει πόλεμο στον Τραμπ), θυμήθηκε την εποχή του Super Bowl, του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στις ΗΠΑ, να προβάλει μία χολυγουντιανού επιπέδου διαφήμιση από την περίοδο της δεκαετίας του 1800 και τον Adolphus Busch, συνιδρυτή της Budweiser, που μετανάστευσε στις ΗΠΑ από τη Γερμανία, να ταξιδεύει σε άσχημε ς συνθήκες και όταν φτάνει στην Αμερική να δέχεται ρατσιστικά σχόλια όπως "γύρνα σπίτι σου" και "δεν σε θέλουμε εδώ".
Οι λίμπεραλ κατασκευαστές ιλουστρασιόν παραμυθιών θέλουν να πουν ότι οι παράνομοι μετανάστες που κατακλύζουν τις δυτικές χώρες εξ αιτίας των "ανοικτών συνόρων" είναι οι επόμενοι κατασκευαστές μπύρας ή κάποιοι μεγάλοι εφευρέτες. Όταν τους βγαίνουν μακελάρηδες που σκορπάνε τον θάνατο ουρλιάζοντας "αλλάχ-ακμπάρ", ξεροκαταπίνουν για λίγο, αλλά έχουν ήδη έτοιμο στο συρτάρι το επόμενο διαφημιστικό... 
  


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ κι εδώ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχή το βίντεο δείχνει σε ένα σημείο τη μαύρη φεμινίστρια που λέει στον λευκό "Έχω τις οδηγίες σου εδώ", δηλαδή, τις οδηγίες για να φτιάξουν το σκαμνί. Ο λευκός το παίρνει και μουρμουρίζει με κατεβασμένα τα αυτιά "μάλλον έτσι είναι..."

Επειδή όμως η διαφήμιση έχει να κάνει με λεφτά, με εντυπωσιάζει το θράσος των διαφημιστών εδώ. Ίσως σημαίνει ότι δεν τους νοιάζει αν χάσουν χρήματα προσβάλλοντας τον Λευκό (που πιθανόν να αποτελεί μειονότητα), ή ότι ο λευκός είναι τόσο αποτυχημένος που θα συνεχίσει να αγοράζει την Χάινεκεν παρόλα αυτά.

Apodei είπε...

Καλά τα λέτε κι εγώ μαζί σσς ειμαι, αλλά τελευταία σταματήσατε να ασχολείστε με το φλέγον θέμα της κάρτας του πολίτη και της ηλεκτρονικής ταυτότητας
Εγινε στος 21/05, Κυριακή, διαδήλωση στην καρδιά της Αθήνας που κατέληξε στη Βουλή και που ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΑΝ τα κανάλια (ενώ τη μολότοφ στα Εξάρχια τη δείξανε ).
Επίσης,υπάρχει δημόσια διαβούλευση για την αλλαγή του Συντάγματος, με πρόταση αλλαγής του άρθρου 3 που ορίζει ότι το κράτος είναι ορθόδοξο. Μπορουμε και πρέπει να συμμετάσχουμε και να ψηφίσουμε να μην αλλάξει το άρθρο. Στόχος τους η Ελλάδα να ορίζεται στο εξής ως άθρησκη και ουδετερόθρησκη, όπως δλδ όλα τα ευρωπαίκά κράτη
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!
ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!
ευχαριστώ

iskenderani είπε...

Καλημερα ... Δεν ξερω γιατι , αλλα δεν μου εμφανιζονται τα αναλογα βιντεο ... στην θεση τους εμφανιζονται τα προηγουμενα βιντεο του Σπανουδακη και του Γαϊτανου
Απο οτι συναγεται , υπαρχει μια διεθνιστικη προσπαθεια προωθησης της παγκοσμιοποιησης και των τεκνων αυτης , του πολυφυλετισμου και της πολυπολιτισμικοτητας ... Αυτο ειναι το λεγομενο "συστημα" ...Μου ακουγεται λογικο , το να διαφημιζουν αυτα που τους συμφερει ...
Παρατηρω ομως , εναν πολυκερματισμο , απο την "αλλη πλευρα" και μια ελλειψη συντονισμου της αντεπιθεσης σε αυτες τις προπαγανδιστικες προσπαθειες ...
Μηπως θα επρεπε να δημιουργηθει καποιο τετοιο κεντρο ;;

SkyWatcher είπε...

Δεν εξηγείται αυτό που λες με τα βίντεο. Δείχνουν μια χαρά (και δυο τρομάρες θα ταίριαζε βέβαια).

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον

http://www.24hgold.com/english/news-gold-silver--all-white-people-leave-campus-or-else--leftist-student-mob-threatens-violence-unless-demands-are-met.aspx?article=10958351160H11690&redirect=false&contributor=Mac+Slavo

Apodei είπε...

Εδώ το ερωτηματολόγιο της επιτροπής διαλόγου
http://www.syntagma-dialogos.gov.gr/?page_id=20111

Δίνεται η δυνατότητα να απαντήσουμε στο επίσημο ερωτηματολόγιο της Επιτροπής Διαλόγου που αφορά την τροποποίηση του Συντάγματος στο παραπάνω λινκ και να καταφερθούμε ΚΑΤΑ της αλλαγής του άρθρου. Η τροποποίηση του άρθρου 3 θα σημάνει ότι το κράτος θα γίνει ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΘΡΗΣΚΟ, όπως είναι όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη.
ΙΣΧΥΟΝ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

1. Eπικρατούσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού. H Oρθόδοξη Eκκλησία της Eλλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Kύριο ημών Iησού Xριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Mεγάλη Eκκλησία της Kωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Eκκλησία του Xριστού τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Eίναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Iερά Σύνοδο των εν ενεργεία Aρχιερέων και από τη Διαρκή Iερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Kαταστατικός Xάρτης της Eκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Tόμου της κθ΄ (29) Iουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928.

2. Tο εκκλησιαστικό καθεστώς που υπάρχει σε ορισμένες περιοχές του Kράτους δεν αντίκειται στις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου.

3. Tο κείμενο της Aγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. H επίσημη μετάφρασή του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Aυτοκέφαλης Eκκλησίας της Eλλάδας και της Mεγάλης του Xριστού Eκκλησίας στην Kωνσταντινούπολη.
Παρακαλώ διαδώστε το σε άτομα με ορθόδοξο φρόνημα και όχι σε "αντίθετους"

Ανώνυμος είπε...

Eδω μαλιστα . Αυτη η διαφημιση και γενικα η υπερπροβολη απο το χολυγουντ της υπασαχαριας δυτικοαφρικανικης φυλης εδω και 40 χρονια και μαλιστα του εν Β.Αμερικη τμηματος της ειναι οχι μονο αντιλευκη ( ολων των ειδων λευκων , Ευρωπαιων , Αραβων , Περσων , Ινδων ) αλλα και κατα της κοινης λογικης και πανανθρωπινης ιστορικης εμπειριας και αρα εκ του πονηρου . Πρωτο γελειο σκελος που το παρατηρησε σχολιαστης . Δειχνει την μαυρη να διδασκει στον λευκο πως θα φτιαξει ενα σκαμνι . Η εκπροσωπος της φυλης που πριν ερθει σε επαφη με βορειαφρικανους και ευρωπαιους μονο αχυροκαλυβες εφτιαχνε δειχνει στον εκπροσωπο της φυλης που εφτιαξε ζιγκουρατ , πυραμιδες , παρθενωνες , καπελες σιξτινες , ουρανοξυστες , διαστημοπλοια και κομπιουτερς πως θα φτιαχνει ενα παλιοσκαμνο . Δευτερο ηλιθιο σκελος . Η μαυρη κανει μαθηματα open mind στον εκπροσωπο της φυλης που δικιες της πατεντες ειναι ολες οι ιδεολογιες , κοσμοθεωριες και οικονομικες θεωριες απο την πιο συντηρητικη μεχρι την πιο αναρχικη , του φεμινισμου συμπεριλαμβανομενου . Ε λοιπον αν δειχναν αυτη τη ρεκλαμα στον αραβικο κοσμο η αντιδραση θα ηταν η εξης . Αντε στην ευχη του Αλλαχ που οι απογονοι του Κουντα Κιντε θα κανουν το οποιοδηποτε μαθημα στους απογονους του χαλιφη Ομαρ και του Αβεροη . Το ιδιο και στον ινδικο κοσμο και στην Απω Ανατολη . Συνεχιζεται . Θανασης .

Ανώνυμος είπε...

Δευτερο μερος γιατι η χολυγουντιανη πολιτικη ορθοτητα θα μας βγαλει απο τα ρουχα μας . Ας ερωτηθουν καποτε ολοι οι χολυγουντιανοι opinion makers (γιατι αυτο το βιολι δεν ξεκινησε βεβαια απο τους ιδιους τους μαυρους ) που παρουσιαζουν τους υποσαχαριους Αφρικανους και τους ομοφυλους τους εν ΗΠΑ σαν ιδιοφυιες και τους παρουσιαζουν σε ολους εμας Ευρωπαιους , Ασιατες , Βορειοαφρικανους και Λατινοαμερικανους μεσω του σινεμα και της TV ενα εστω επιδραστικο βιβλιο που να γραφτηκε σε οποιαδηποτε αφρικανικη γλωσσα . Η μια εστω εφευρεση , η μια ιδεολογια η μια θρησκεια που να επεδρασε στον κοσμο που να προερχεται απο την τοσο διαφημισμενη φυλη του Jay Z . Δεν υπαρχει τιποτα . Ολα οσα επιδρασαν , θετικα η αρνητικα ειναι υποκειμενικο γραφτηκαν απο λευκους κυριως σε γλωσσες λευκων . Το ευαγγελιο και η αρχαια γραμματεια στην ελληνικη , η Τορα στην εβραικη , το Κορανι στην αραβικη , το Κεφαλαιο στην γερμανικη , οι τραγωδιες του Σαιξπηρ στην αγγλικη οι Βεδες στην σανσκριτικη και ο καταλογος ατελειωτος . Τι διαολο αυτες οι ιδιοφυιες οπως μας τους μοστραρουν οι διαφοροι Σαμουελ Τζακσον , Σπαικ Λη , Ντενζελ Γουασιγκτον κλπ γιατι ολους αυτους τους αιωνες δεν γραψαν σε μια αφρικανικη γλωσσα εστω εναν τσελεμεντε . Και για επιστεγασμα οποιον ευρωπαιο η αραβα η ινδο η κιτρινο ρωτησεις ποια ειναι μια μεγαλη προσωπικοτητα της φυλης του η εθνους του θα σου πει εναν εφευρετη η εναν ιδρυτη θρησκειας η εναν συγγραφεα η εναν επαναστατη , κατι τετοιο . Αν ρωτησεις εναν μαυρο θα σου πει αποκλειστικα μουσικους και αθλητες δηλαδη διασκεδαστες του σαββατοκυριακου . Εκει μεχρι στιγμης ειναι το ταβανι τους . Ε νισαφι πια με την βλακοποιηση μεσω χολυγουντ των αρχαιων πολιτισμενων λαων Ευρωπης , Ασιας και Βορειας Αφρικης . Θανασης

Ανώνυμος είπε...

Το πιο σημαντικό διάγραμμα του κόσμου με τον ρυθμό αύξησης του πληθυσμού της Ευρώπης και της Αφρικής.

Unknown είπε...

Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Μποικοτάζ σε όλες τις εταιρείες που προπαγανδίζουν την πολιτική ορθότητα όπως η Heineken, η Pepsi, η Dove κτλ. Ειδικά η διαφήμιση της pepsi ειναι εμετός.

Ούτε 1 ευρώ σε νεοταξίτες. Υπάρχουν άφθονες ελληνικές μπύρες από 100% ελληνικές εταιρείες για να υποστηρίξουμε.

Ανώνυμος είπε...

Εγω εμαθα οτι η heineken ειναι πρωτη σε πωλησης στο ιραν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνον φυλετικός ο χαρακτήρας της μετανάστευσης από την Αφρική στην Ευρώπη. Είναι και θρησκευτικός, διότι αυτοί που έρχονται είναι κατ' αποκλειστικότητα Μουσουλμάνοι Σουννίτες.

(Τους βοηθά και η Τουρκία που έχει καθεστώς εισόδου χωρίς βίζα για συγκεκριμένες χώρες της Αφρικής. Η Turkish Airlines τους φέρνει στην Κωνσταντινούπολη με πολύ λίγα χρήματα και μετά το τουρκικό παρακράτος τους στέλνει στα νησιά μας.)

Πράγμα που εξηγεί 1) γιατί οι Μαύροι Χριστιανοί δεν είναι μέρος των "προσφύγων" προς την Ευρώπη, ούτε κάν οι μελαμψοί της Μέσης Ανατολής και 2) γιατί η κίτρινη φυλή δεν προωθείται προς την Ευρώπη.

Συνεπώς, ίσως το θέμα δεν είναι μόνον φυλετικό.

Ανώνυμος είπε...

Και αυτη η κωλομπυρα ειναι σκετο σπιρτο.
Χειροτερη κι απ την Μεξικανο-Κορωνα.
Πως διαλο την πινουν οι αλκοολοικοι;

Ανώνυμος είπε...

Ας μην στεναχωριέται ο κόσμος για την πορεία της συγκεκριμένης μάρκας μπύρας...
Ο εμπορικός της κατήφορος είναι προδιαγεγραμμένος στην Ελλάδα...

Μετά την άλλη γνωστή μπύρα στο καφέ μπουκάλι όπου έχει πάει άπατη (γι' αυτό και το μπαράζ διαφημήσεων με προϊόντα της που δεν γνωρίζει κανείς εάν είναι μπύρα ή πορτοκαλάδα αυτό που πίνει) και τη γνωστή μάρκα αναψυκτικών που τα μάζεψε άρατη από την Ελλάδα και έφυγε για τη γειτονική χώρα μετά τις πωλήσεις-φιάσκο που σημειώνει χρόνο με το χρόνο και τις απανωτές "πικρές" ήττες (ελλείψει στέβιας γαρ) που τρώει στον τομέα των πωλήσεων από τις αντίστοιχες ελληνικές εταιρίες...

Έτσι και ετούτη εδώ η μάρκα μπύρας ξεκίνησε να κάνει αυτό που οι άλλοι κάνουν καιρό τώρα βλέποντας και η ίδια το δικό της ημερήσιο δελτίο πωλήσεων...ενώ για δεκαετίες πορευόταν αγέρωχη στην Ελλάδα λανσάρωντας μόνο έναν συγκεκριμένο τύπο μπύρας τώρα άρχισε και αυτή τις...εκπτώσεις στο αλκοόλ...
Σε λίγο καιρό φυσικά θα αρχίσουμε να βλέπουμε μαύρες, κόκκινες και...πράσινες ( κυριολεκτικά...) εκδοχές της μπύρας αυτής...
Και φυσικά θα παρακολουθούμε μέρα με τη μέρα, και όσο η εμπορική κατρακύλα θα συνεχίζεται, όλο και περισσότερες διαφημήσεις από την εταιρία αυτή με τα απαραίτητα "κοινωνικά μηνύματα" (αντί αλκοόλης)...

Πάνος Κ. είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ "ΚΟΚΚΙΝΕ ΟΥΡΑΝΕ", σ'ευχαριστούμε για την υπέροχη δουλειά που κάνεις & τα τόσο
σταχυολογημένα & τεκμηριωμένα άρθρα που μας προσφέρεις. Σε στέλνω ένα σύνδεσμο που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΣ και μετά περιμένουμε εναγωνίως τις απόψεις & αναλύσεις σου.

KEEP UP THE GOOD WORK

https://www.youtube.com/watch?v=kY49hMzz74E

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=UTl2pMFWj6I#t=3.917073

Λουκάς είπε...

στο ξανα είπα:
ευχαριστω κ η Παναγία μαζί σου /μας