Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Το video από την εκδήλωση: Κατάργηση μετρητών - Τέλος της Ελευθερίας - Οδεύοντας προς τον ολοκληρωτισμό


Παρακολουθείστε ιδιαίτερα την άρτια οικονομική- τεχνοκρατική - νομική προσέγγιση (που κυριολεκτικά εμένα με εντυπωσίασε!) του θέματος από τον Διδάκτορα Ηλεκτρονικών & Τηλεπικοινωνιών Dr. Δημήτριο Χιωτακάκο, τον δικηγόρο Δήμο Θανάσουλα και τον οικονομολόγο Στάθη Αδαμόπουλο. Χωρίς να παραγνωρίζω την πνευματική διάσταση του θέματος.00:00 Πρόεδρος-Συντονιστής: Πρωτοπρ. Ἰωάννης Φωτόπουλος
00:55 Προσευχή καί κήρυξη ἐνάρξεως τῶν ἐργασιῶν τῆς ἡμερίδος ὑπό τοῦ Σεβασμ. Μητροπολίτου Πειραιῶς κ. Σεραφείμ.
11:08 Χορωδία «Ἐν Ψαλτηρίῳ».
28:15 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
50:28 Πανοσιολ. Ἀρχιμ. Σαράντης Σαράντος, Ἐφημέριος Ἱ.Ν. Κοιμήσεως τῆς Θεοτόκου Ἀμαρουσίου Ὁ σκοπός τῆς σημερινῆς ἡμερίδος.
1:05:45 Dr. Δημήτριος Χιωτακάκος Διδάκτωρ Ἠλεκτρονικῆς & Τηλεπικοινωνιῶν τοῦ Manchester University, United Kingdom. «Ἡ ὀργουελική διάσταση τῆς ἀχρήματης κοινωνίας».
1:38:40 Δῆμος Θανάσουλας Δικηγόρος παρ᾿ Ἀρείῳ Πάγῳ «Ἠλεκτρονική Διακυβέρνηση καί πλαστικό χρῆμα: Ἐπιπτώσεις στήν ἀτομική καί κοινωνική ἐλευθερία».
2:12:13 Στάθης Ἀδαμόπουλος Οἰκονομολόγος-ἐκπαιδευτικός, Msc στήν χρηματοοικονομική. «Κοινωνία χωρίς μετρητά: Στενεύει ὁ κλοιός».
2:55:45 Πανοσιολ. Ἀρχιμ. Ἀθανάσιος Ἀναστασίου Προηγούμενος Ἱερᾶς Μονῆς Μεγάλου Μετεώρου Ἁγίων Μετεώρων «Οἰκονομικός ὁλοκληρωτισμός: Μία θεολογική προσέγγιση»
3:30:19 Συνέντευξη μέ τόν οἰκονομολόγο, συγγραφέα καί δημοσιογράφο Norbert Häring.
4:06:10 Πορίσματα

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ἰουνίου καί ὥρα 5μ.μ. ἀπό τήν Ἑστία Πατερικῶν Μελετῶν καί τήν Ἑνωμένη Ρωμηοσύνη στήν αἴθουσα "Μελίνα Μερκούρη" τοῦ Σταδίου Εἰρήνης καί Φιλίας (Σ.Ε.Φ.)


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρεπιπτόντως πήγα στην Ημερίδα για το ζήτημα της Αχρήματης Κοινωνίας και θέλω να σχολιάσω ότι Α)Ομολογουμένως Είχε αρκετό ενδιαφέρον η Παρουσίαση του θέματος απο τους Ομιλητές σε Επίπεδο θεολογικό+Επιστημονικό Β) Στην Αρχή της Εκδήλωσης και για κάμποση Ώρα η Αίθουσα ήταν Σχεδόν Γεμάτη κάτι που δείχνει Ανησυχία+Ενδιαφέρον απο τον Κόσμο για αυτό το θέμα και πως Επηρεάζει τις Ζωές μας. Γ)Επίσης Παρατήρησα κάτι που μου έκανε Άσχημη Εντύπωση στο Φυλλάδιο της Εστίας Πατερικών Μελετών που Μοιράστηκε σε ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ του οι λέξεις που αφορούσαν την Ελλάδα ή την Ελληνική Γλώσσα ή οποιοδήποτε ΠΑΡΑΓΩΓΟ που είχε να κάνει με αυτό το ΠΡΩΤΟ γράμμα ήταν Μικρό και ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ όπως θα έπρεπε...Ξέρετε αυτό το έχω Παρατηρήσει Πολύ καιρό τώρα να συμβαίνει σε 'Αρθρα Εφημερίδων-Ιστολογίων-Επίσημες Ανακοινώσεις Κομμάτων κτλ. παραδείγματα η ελληνική Παιδεία ΑΝΤΙ για Ελληνική Παιδεία,οι έλληνες ΑΝΤΙ για το Σωστό Έλληνες ή στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα γίνεται η τάδε συγκέντρωση ΑΝΤΙ για στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου κτλ. Έχω την Εντύπωση ότι όλο αυτό εντάσσεται στο Κομμάτι της Παγκοσμιοποιήσης/Νέας Εποχής που έχει Διεισδύσει ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΕΟΝ..και είναι Τεχνηέντως δημιουργημένο ώστε να Αποδομήσει έννοιες-όρους που είναι Συστατικά Στοιχεία του Ελληνισμού.

SkyWatcher είπε...

Είναι πλατεία Βασιλέως Γεωργίου και όχι Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα. Προφανώς δεν είναι πολιτικά ορθό το Βασιλέως και για αυτό κόπηκε ανεπισήμως.

Βασίλειος Παπασπυρόπουλος είπε...

http://www.babiniotis.gr/wmt/webpages/index.php?lid=1&pid=20&apprec=37