Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Πήραν 5χρονο κορίτσι από τους χριστιανούς γονείς του και το έδωσαν σε ανάδοχη οικογένεια μουσουλμάνων

Μια αρρωστημένη υπόθεση έχει προκύψει στο Tower Hamlets του Λονδίνου με ένα μικρό κορίτσι ηλικίας μόλις 5 που αναγκάζεται να ζήσει σε ανάδοχη οικογένεια μουσουλμάνων οι οποίοι της αφαίρεσαν το χριστιανικό σταυρό της και απαίτησαν να μαθαίνει αραβικά. Οι γυναίκα φορά νικάμπ και μπούρκα.

Το Tower Hamlets έχει το υψηλότερο ποσοστό μουσουλμάνων στην Αγγλία που ξεπερνούν σε αριθμό τους χριστιανούς και έχει περισσότερα από 40 τζαμιά και ισλαμικά κέντρα.

Σε ένα άρθρο που αναφέρουν οι The Times, το κορίτσι ήταν προφανώς τόσο ανήσυχο μετά την εμπειρία αυτή που φώναξε και παρακίνησε τις αρχές να μην την πάνε πάλι πίσω καθώς το άτομο που ορίστηκε  να την φροντίζει δεν μιλάει αγγλικά.

Στο κορίτσι επίσης απαγορεύτηκε να τρώει μπέικον και είπε πρόσφατα στη μητέρα της ότι «τα Χριστούγεννα και το Πάσχα είναι ηλίθια» και «οι Ευρωπαίες γυναίκες είναι ηλίθιες και αλκοολικές».

Ένας φίλος της οικογένειας είπε ότι: "Πρόκειται για ένα 5χρονο λευκό κορίτσι. Γεννήθηκε στη χώρα αυτή, μιλάει αγγλικά ως την πρώτη της γλώσσα, αγαπά το ποδόσφαιρο, κατέχει βρετανικό διαβατήριο και βαφτίστηκε σε εκκλησία.

"Έχει ήδη υποστεί το τεράστιο τραύμα του βίαιου διαχωρισμού από την οικογένειά της. Χρειάζεται περιβάλλον στο οποίο θα νιώθει ασφαλές και αγαπημένο. Αντ 'αυτού, είναι παγιδευμένο σε έναν κόσμο όπου τα πάντα τα αισθάνεται ξένα και άγνωστα. Αυτό είναι πολύ τρομακτικό για ένα μικρό παιδί".

Αυτή η τρομακτική κατάσταση εκθέτει τη συνολική αποτυχία της πολυπολιτισμικότητας. Το να βρίσκεται μια μικρή αγγλίδα σε ένα περιβάλλον όπου διδάσκονται οι σκληροπυρηνικές αξίες των Μουσουλμάνων και με φροντιστές που δεν μιλούν μάλιστα τη γλώσσα είναι ένα συγκλονιστικό κατηγορητήριο όχι μόνο για το σύστημα φροντίδας αλλά για την πλήρη έλλειψη «ένταξης» σε περιοχές όπως το Tower Hamlets.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

3 σχόλια:

daffymar είπε...

Μήπως θυμίζει κάτι από δημιουργία "γενιτσάρων" όπως στην Τουρκοκρατία;

Στυλιανός είπε...

Το δίλημμα..
Μία "σωστή" ισλαμική οικογένεια; ή μια καμμένη δυτική οικογένεια που κάνει τα κορίτσια πόρνες, άσεμνες, αλκοολικές με χρήση ναρκωτικών; Μια γενιά που έχει χάσει την πίστη της λόγο χρόνιας επαφής με την αίρεση, με έναν αιρετικό χριστιανισμό δίχως Θεία χάρι, που αναζητούν απόλαυση στην ύλη. Έναν αιρετικό χριστιανισμό ανθραπάρεσκο, αγαπουλίστικο αυτοκτονικό.
Ένα δίκιο το έχουν οι μουσουλμάνες. Αν δεν γίνομαι εμείς σωστοί δεν μας φταίνε οι μουσουλμάνοι, ή να το πώ και αλλιώς αν ήμασταν σωστοί δεν θα ερχόταν οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη.

Ρωμανός είπε...

Meanwhile στο Βελγιστάν οι Γερμαναράδες της Lidl αφαιρούν τους σταυρούς από τις εκκλησίες της Σαντορίνης σε πακέτα φέτας και γιαουρτιού, για να μην "νιώσουν άβολα" οι αλλαχουακμπάρηδες

http://www.breitbart.com/london/2017/09/01/lidl-doctored-packaging-erase-crosses-pics-greek-churches-respects-diversity/