Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

«Φτου - φτου!», «χτύπα ξύλο!» και άλλα χρήσιμα σλόγκαν - ξόρκια για να αποτρέψετε νέο τρομοκρατικό κτύπημα

Η εποχή μας είναι υποτίθεται μία εποχή μετα-χριστιανική (και εν πολλοίς αντι-χριστιανική) και αυτό, σύμφωνα με τους ινστρούχτορες της νέας εποχής, είναι δείγμα «προόδου» και «εξέλιξης» της κοινωνίας μας. Σε μια τέτοια εποχή η πίστη χλευάζεται και οι άνθρωποι της πίστης (και για να είμαστε ειλικρινείς της χριστιανικής πίστης) σαρκάζονται, εξοβελίζονται από την δημόσια σφαίρα, περιθωριοποιούνται και στιγματίζονται ως «σκοταδιστές».

Κι όμως η πολιτικά ορθή / νεοταξική / αριστερή «χοντρή κυρία» που έχει κάτσει στο σβέρκο μας, μας βαράει με το καμουτσίκι και μας σέρνει στον γκρεμό, έχει συστήσει δικές της θρησκευτικές νόρμες, αλάθητα, ιερά σεβάσματα, δεισιδαιμονίες, ξόρκια και ξεματιάσματα.

Πάρτε παράδειγμα το τι ακολουθεί μετά από κάθε νέο τρομοκρατικό κτύπημα. Τα ίδια και τα ίδια χιλιοειπωμένα σλόγκαν γράφονται και ακούγονται από επώνυμους και ανώνυμους. «Δεν φοβόμαστε», «Είμαστε ενωμένοι», «Η αγάπη θα νικήσει», «Όχι στο μίσος» κλπ. Δεν ξέρω αν ξέχασα τίποτε. Φυσικά, παρακάμπτω το γεγονός  ότι κάθε είδους ανάλογο σλόγκαν είναι ουδετεροποιημένο ιδεολογικά, άχρωμο και άγευστο, κάτι που δεν συμβαίνει, όταν υπάρχει (ή ακόμα και όταν δεν υπάρχει) κάποιο βίαιο επεισόδιο από τον χώρο της «ακροδεξιάς». Εκεί δεν αρκεί μια γενικόλογη, ουδέτερη αναφορά στο «μίσος», αλλά οι ταμπέλες βοούν και οι όχλοι ουρλιάζουν «όχι στους φασίστες», «όχι στους ναζί», «όχι στους λευκούς» (!) κλπ 

Επανερχόμαστε στα ξόρκια. Γιατί περί ξορκιών μιλάμε. Ξόρκι είναι υποτίθεται μία λέξη ή φράση που θεωρείται ότι διώχνει το κακό πνεύμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το κακό πνεύμα είναι οι «ενσωματωμένοι» τρομοκράτες της διπλανής πόρτας ή εισαγόμενοι που βρήκαν ανοιχτή την πόρτα (“open borders!”) και μπήκαν. Όλοι αυτοί που κινούνται στο σκοτάδι ετοιμάζοντας το νέο τους κτύπημα, υποτίθεται ότι εάν ακούσουν ανάλογα τρομακτικά και παντοδύναμα σλόγκαν / ξόρκια θα νεκρώσουν από τον φόβο τους (πιθανόν και να κατουρηθούν πάνω τους) και κάθε κακή τους σκέψη ή «αρνητική ενέργεια» θα διωχθεί. 

Εγώ λοιπόν ο άπιστος και αιρετικός που δεν πιστεύω στα ξόρκια και στα ξεματιάσματα του νεοταξικού αριστερού νεο-σκοταδισμού, αμφισβητώ τους σοφούς του κόσμου τούτου και θέτω σε εξέταση με βάση την λογική (!) όλα τους τα κλισέ σλόγκαν – ξόρκια. 

«Είμαστε ενωμένοι». Πολύ ωραία θα πει κι ο Αχμέντ της διπλανής πόρτας. Μαζευτείτε, συγκεντρωθείτε, να σας καθαρίσω καλύτερα. Δηλαδή, για να μιλήσουμε σοβαρά, ας υποθέσουμε ότι εισβάλει ένας αλαχακμπάρης κραδαίνοντας φαλτσέτα στο σπίτι μου, με σκοπό να κόψει σε φέτες εμένα, την γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Εάν του πω «εμείς εδώ είμαστε ενωμένοι» θα γλιτώσω το πετσόκομα;


Εάν του πω «η αγάπη θα νικήσει», θα τον πείσω; Μήπως εάν τοποθετούσα στην είσοδο του σπιτιού μια κόκκινη καρδούλα, ένα ροζ κεράκι και ένα χαριτωμένο αρκουδάκι; Για να μιλήσουμε σοβαρά. Είναι υποχρεωμένος ο άλλος να δεχτεί και να συμφωνήσει ότι η αγάπη θα νικήσει; Γιατί δηλαδή, σώνει και καλά, θα νικήσει η αγάπη; Στημένο είναι το ματς; Εάν ο άλλος με την "διαφορετική κουλτούρα" (και με την φαλτσέτα), υποστηρίζει και γουστάρει το μίσος, δεν ακούγεται όλο αυτό το «η αγάπη θα νικήσει» λίγο μονοδιάστατο, απόλυτο, «φασιστικό» - και ναι! ρατσιστικό; Μην ξεχνάτε ότι είμαστε σε καιρούς εξύμνησης του σεβασμού στη "διαφορετικότητα". Σαν λες του φανατικού οπαδού μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ότι σώνει και καλά θα νικήσει ο αιώνιος αντίπαλός του. Έχεις δικαίωμα να το κάνεις αυτό;  (Βεβαίως για να μιλήσουμε ακόμα πιο σοβαρά, οι έννοιες «αγάπη» και «μίσος» είναι σχετικές και ερμηνεύονται κατά το δοκούν. Και ο άλλος θα σου πει ότι αγαπάει τον Αλλάχ και το νόμο του, ενώ εσύ ο άπιστος μισείς την Σαρία. Κάνοντάς σε φέτες λοιπόν σε κάνει να φύγεις από αυτό το «μίσος» και να έρθεις στην αληθινή «αγάπη». Μπορεί να μην ταιριάζει στην δική σου κοσμοαντίληψη, αλλά ο πιστός μιας θρησκείας θεωρεί τον εαυτό του κάτι σαν απόστολο της αγάπης…).

Τα παραπάνω ισχύουν και για το σλόγκαν / ξόρκι «Όχι στο μίσος».

Και πάμε στο «Δεν φοβόμαστε». Εδώ έχουμε, υποτίθεται, μια δήλωση θάρρους. Είναι όμως έτσι; Εάν σε σύρουν στο εκτελεστικό απόσπασμα και ετοιμάζεσαι να ακούσεις το πυρ, μπορείς να κάνεις τέτοιες δηλώσεις, εάν το λέει η καρδιά σου. Εάν όμως λάβεις μία πληροφορία ότι έρχεται ένα τσουνάμι σε λίγες ώρες και θα κτυπήσει την παραλιακή πόλη που βρίσκεσαι και παρόλα αυτά εσύ επιλέγεις να κάθεσαι ανέμελος κάτω από την ομπρελίτσα σου στην παραλία, κρατώντας σφικτά μαζί σου τα παιδιά σου, απαγγέλλοντας κάθε δυο δευτερόλεπτα, εν είδει μάντρα, το «δεν φοβόμαστε», δεν είσαι ατρόμητος, είσαι ηλίθιος και στην συγκεκριμένη περίπτωση δολοφόνος των παιδιών σου. Όχι μόνο παραμελείς να εποπτεύσεις και να προστατεύσεις τα παιδιά σου, αλλά εν γνώσει σου εκθέτεις ανθρώπινες υπάρξεις που σε εμπιστεύονται και για τις οποίες έχει απόλυτη ευθύνη, σε άμεσο κίνδυνο. Και ενώ σε νομικό επίπεδο, σε ολόκληρο τον σύγχρονο κόσμο, τέτοιες συμπεριφορές είναι ποινικά κολάσιμες, σε πολιτειακό / κοινωνικό επίπεδο, όταν ένα κράτος εκθέτει εν γνώσει του σε άμεσο κίνδυνο την ζωή των υπηκόων του, για τους οποίους υποτίθεται μεριμνά, όχι μόνο δεν δικάζεται, όχι μόνο δεν ανατρέπεται (!), όχι μόνο δεν στιγματίζεται, αλλά επαινείται (!!!) ως «δημοκρατικό», «προοδευτικό», «ανοιχτό» κλπ. 

Τα δε τρομοκρατικά χτυπήματα, όλοι αυτοί οι εγκληματίες πολιτικάντηδες (σε αρραγή συνεργασία με τους κολαούζους τους καναλάρχες - mediaκράτορες και αντάμα με τους διάφορους «ακτιβιστές»), προσπαθούν να τα περάσουν ως «αναγκαίο κακό», σαν κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο, κάτι σαν ένα χτύπημα της φύσης ή της «μοίρας». Εξ ου και η ανάγκη των ξορκιών.  

Μόνο που στο επόμενο χτύπημα (που θα σπεύσουν να «καταδικάσουν» όλοι οι ηγέτες του «σύγχρονου κόσμου»), μπορεί να είναι το παιδί μου και το παιδί σου. Εσύ ή εγώ. Τι λες, θα έχει πιάσει το ξόρκι;

Η εγνωσμένη αποτελεσματικότητα των «φτου –φτου!», «μακριά από εμάς» και «χτύπα ξύλο» ως εγγυημένων αποτρεπτικών μέσων δυσμενών εξελίξεων στην ζωή μας εγγυάται ότι θα πιάσουν.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ    

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Στην Ευρώπη δεν αντιλαμβανόμαστε σε ποιον βαθμό σύγχρονες έννοιες, όπως ελευθερία, ατομικότητα, ισότητα, δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα ή κοσμικότητα, είναι ξένες προς την ισλαμική αντίληψη του κόσμου. Δεν αντιλαμβανόμαστε πόσο οι μουσουλμάνοι είναι προσηλωμένοι στη δική τους κοσμοαντίληψη που βασίζεται στην καθησυχαστική βεβαιότητα ότι όλα έχουν γραφτεί από τον Αλλάχ για το καλό τους και ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέρα από την πιστή τήρηση των γραφών. Σήμερα, καθώς το Ισλάμ επεκτείνεται διεθνώς και, με τη δυναμική που του προσδίδουν ο ισλαμισμός και τα πετροδολάρια, κατορθώνει να "εξισλαμίζει" τις κοινωνικές, πολιτισμικές και οικονομικές δομές των χωρών υποδοχής. H προβληματική της μεταρρύθμισής του προκειμένου να προσαρμοστεί στη σύγχρονη εποχή δεν τίθεται καν. Η κυρίαρχη ιδέα είναι ότι ακριβώς οι εν λόγω χώρες υποδοχής θα πρέπει να μεταρρυθμιστούν ώστε να προσαρμοστούν στις αξίες και στους κανόνες του Ισλάμ».

Ανώνυμος είπε...

Τα συνθήματα "not afraid" και "θα νικήσει η αγάπη" δεν είναι καθόλου αυθόρμητα, αλλά κατόπιν - και προφανώς ηλιθιάζουσας - αντισταθμιστικής αντίδρασης ανεκτικότητας ώστε να μην αντιστραφούν και καταπέσουν οι διάφορες προπαγάνδες, αυτές που μιλάνε για " άνοδο ξενοφοβίας" και πράξεις μίσους. Οι διαδηλώσεις με αυτά τα "άχρωμα" συνθήματα ήταν ένας επιπλέον τρομοκρατικός διανοητικός πόλεμος καθησυχασμού εναντίον κάποιας πιθανής δικαιολογημένης αντανακλαστικής προκατάληψης. Η προκατάληψη, ή αυτό που θεωρείται και λανσάρεται από τα ΜΜΕ ως κοινωνικό στίγμα ως προκατάληψη ως γνωστόν καταδικάζεται από τους αριστερούς. Όταν αποτυγχάνει η αριστερή μονομερή αντίληψη και τα χαρακτηριστικά της "ξενοφοβίας" ξεδιπλώνεται απλώς ένα αυτοξεσκέπασμα ηλιθίων selfhaters. Μια παράδοση άνευ όρων αναμένοντας κάποιο νέο χτύπημα ή συγχωρώντας το "μίσος" για να μην καταστραφούν επικοινωνιακά τα χαρακτηριστικά της ανεκτικής ουτοπίας.
Εαν όμως σε απλούς διαδηλωτές καταλογίζεται ηλιθιότητα, σε ανώτερους πολιτικούς και χρηματοδότες του ευρωπαϊκού υπερανεκτικού καθεστώτος καταλογίζεται επανειλλημένα συναυτουργία, προδοσία και συγκάλυψη.

Ανώνυμος είπε...

SPAIN – Woman who survived Barcelona attack was also caught up in London Bridge and Paris attacks.....

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/barcelona-attack-woman-las-ramblas-london-bridge-paris-julia-monaco-shopping-australian-melbourne-a7899386.html?cmpid=facebook-post

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο! Κάθε φορά στο ίδιο έργο θεατές. Δολοφονούνται κάθε τόσο εκατοντάδες αθώοι άνθρωποι με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο και η απάντηση του ''πολιτισμένου'' Ευρωπαίου ή Αμερικανού ποια είναι; Κεράκια, λουλουδάκια, πορείες ειρήνης και συναυλίες στη μνήμη των θυμάτων... Τίποτα άλλο πιο δυναμικό; Ούτε καν ακούγεται από κανέναν η παραμικρή έκφραση οργής και αγανάκτησης! Άκουσε ποτέ κανείς, κανέναν από τους ειρηνιστές διαδηλωτές να απαιτεί την απέλαση όλων των λαθρομεταναστών (γιατί όλοι οι λαθρομετανάστες λίγο πολύ, με τη θρησκεία που έχουν και με τον πολιτισμό που κουβαλούν, στο ίδιο καζάνι βράζουν) ή τουλάχιστον των περισσοτέρων από αυτούς; Ειπώθηκε ποτέ η απαίτηση για παραδειγματική τιμωρία των ενόχων; Αναρωτιέμαι μήπως είναι όλα στημένα τελικά. Διοργανώνονται επίτηδες ειρηνιστικές διαδηλώσεις για να προλάβουν τις δίκαιες αντιδράσεις του κόσμου. Αν, όμως, αυτές τελικά συμβούν, αμέσως θα χαρακτηριστούν ρατσιστικές, φασιστικές κτλ. Ήθελα να ήξερα, αν ενός αριστερού πολυπολιτισμικόπληκτου ειρηνιστή, του έσφαζε ένας τζιχαντιστής κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο ή προξενούσε στον ίδιο του σοβαρά τραύματα, θα συνέχιζε άραγε να συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο και θα εξακολουθούσε να έχει τις προηγούμενές του πεποιθήσεις; Πολύ φοβάμαι πως η ΝΤΠ έχει διαβρώσει τόσο πολύ τη συνείδηση των ανθρώπων αυτών που, ναι, θα συνέχιζε να πιστεύει τα ίδια! Δυστυχώς, όσο τα πράγματα δεν αλλάζουν προς το καλύτερο, θα αλλάζουν προς το χειρότερο! Είμαι σίγουρος ότι τα χτυπήματα αυτού του είδους θα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο! Μην εκπλαγούμε αν συμβούν και στην Ελλάδα παρόμοια περιστατικά! Γιατί να μας σεβαστούν εμάς; Επειδή θα τους φτιάξουμε τζαμί (μάλλον για τους λόγους αυτούς αποφασίστηκε η ανέγερση τεμένους στην Αθήνα); Πάμε τώρα να τους καλοπιάσουμε κι άλλο δίνοντάς τους σπίτια, επιδόματα και στρέμματα γης (για να τους φορτωθούμε για πάντα στην πλάτη μας με ό,τι συνεπάγεται αυτό)! Τίποτα άλλο να τους δώσουμε; Να μου το θυμηθείτε, επειδή κάποια στιγμή η κατάσταση με τα τρομοκρατικά χτυπήματα θα ξεφύγει (ήδη έχει ξεφύγει και, πιστεύω, σκόπιμα από τη ΝΤΠ), θα οδηγηθούμε αναπόφευκτα σε πιο δυναμικούς τρόπους ελέγχου των μαζών (βλέπε τσιπάκια στα χεράκια) και, φυσικά, θα υποχρεωθούμε όλοι να υποταχθούμε σε αυτούς τους τρόπους ελέγχου επειδή θα αποτελούν το ιδανικότερο μέτρο πρόληψης και καταστολής διαφόρων εγκληματικών πράξεων πέρα από τις τρομοκρατικές (βλέπε οικονομικά εγκλήματα, ναρκωτικά, κτλ)!

mnk είπε...

Υπουργείο Αγάπης: "Ο πόλεμος είναι ειρήνη, η ελευθερία είναι σκλαβιά, η άγνοια είναι δύναμη" (1984)

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλέ μου άνθρωπε Κόκκινε Ουρανέ, τέλειο το άρθρο σου. Και πόσο γελοίο ΠΙΑ, μετά από την ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ, μπορεί να ακούγεται αυτό το "δεν φοβόμαστε" ; Πόσο ΓΕΛΟΙΟ; ΔΕΝ υπάρχουν λόγια. Εσύ τα περίγραψες υπέροχα, υπέροχα, αλλά..δε βαριέσαι, φίλε, ποιος σου δίνει σημασία από τις ορδές των φατσομπουκάνθρωπων, των μαστουρωμένων με τις αγκαλίτσες, τις ροζ καρδούλες και τα καφετιά αρκουδάκια;
Δικό μου συμπέρασμα;

"Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρίαααα!"

Ανώνυμος είπε...

Κράτος Εθνικόν
και κλείσιμο των συνόρων η μόνη λύση.

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ είπε...

Πολύ καλό το άρθρο Skywatcher...
Έχω να προσθέσω ότι εκτός από το ξόρκι, υπάρχει και το "ξόδι"... Για όσους δεν βλέπουν το "ξόρκι" υπάρχει και η εξόδιος ακολουθία...!
Καλή συνέχεια...
https://www.youtube.com/watch?v=AMScTXuwFIk

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ.....
ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΞΙΚΟΣ....

Παναγιώτης Τσαλίδης είπε...

Καταπληκτικό άρθρο!!!

Ανώνυμος είπε...

Και δυστυχώς η ηλιθιότητα που βαράει τον ευροπαίο δεν έχει τέλος.
Αθυνατεί πλήρως να καταλάβει οτι το παιχνίδι είναι στημένο, και αντί για προσωπική και τεκμηριωμένη άποπψη, αναμασά σε σημείο παπαγάλου, αυτά που ακούει/βλέπει απο τα μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπετε πως η όποια προσπάθεια τους να παρουσιάσουν τον Χριστιανισμό ως σκοταδιστικό είναι πια παρελθόν και τον πολεμούν με άλλα μέσα , εκ των έσω;
Οπως επι λένιν με τους καθηρημένους ψευδοπατριάρχες στην θέση του κανονικού Πατριάρχη Τύχων, όταν η χλέυη , η τρομοκρατία , τα βασανιστήρια και οι αμέτρητες δολοφονίες Χριστιανών ορθοδόξων , δεν είχαν φέρει κανένα αποτέλεσμα;

ΦΩΣ = ΧΡΙΣΤΟΣ!
ΣΚΟΤΑΔΙ = ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ αριστερή κοσμοθεώρηση ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ το σκοτάδι.
Αυτό είναι νομοτελειακό. Οι ρόλοι δεν αλλάζουν. Δεν γίνεται. Είναι και θα παραμείνουν έτσι στον αιώνα τον άπαντα.
Η ΔΕΞΙΑ ήτοι
(το φως, εμπρός, επάνω ο επουράνιος παράδεισος, η αγάπη αγαπάτε αλλήλους , αγάπα τον εχθρό σου ,η ελευθερία , η αιώνια ζωή, η καλοσύνη , η ηθική , η τιμιότητα όλα αυτά είναι Χριστιανικά μυνήματα )

και η αριστερά =
(το σκοτάδι , πίσω (οπισθοδρόμηση) , κάτω ο κάτω κόσμος ο Άδης, το μίσος, η σκλαβιά στα πάθη, ο θάνατος , η κακία η τυραννία επιβεβλημένη η δολοφονία των "εχθρών του λαού" , η ανηθικότητα, , ελευθεριότητα , η ατιμία ο σκοπός αγιάζει τα μέσα).

Οσο και εάν προσπαθούν με διάφορα τρικ , οι αριστεροί ,να βάλουν στην θέση της δεξιάς την αριστερά μια τρύπα στο νερό θα κάνουν!
Όπως π.χ. με το να γράφουν ,"αριστερά και δεξιά" αντι του ορθού "δεξιά και αριστερά" όπως γράφαμε και διαβάζαμε από ...τότε που ανεκαλύφθη η γραφή!
(Ποιος είναι αυτός που δεν το έχει παρατηρήσει; Γράφουν πρώτα την λέξη αριστερά , εντελώς αντικανονικά από την φύση της ΙΔΙΑΣ της αριστεράς και μετά την λέξη δεξιά! Μιλάμε για απίστευτο κόμπλεξ κατωτερότητας και ηλιθιότητας!!!).
Οι ρόλοι έχουν διαμορφωθεί και δοθεί προαιώνια. Δεν περιμένουν από τους υλιστές , που δεν ξέρουν που "πάνε τα τέσσερα", που πιστεύουν ακόμα και σήμερα πως είμαστε απόγονοι του "ουρακοτάγκου", να διαμορφώσουν τους κανόνες. Τους συμπαντικούς κανόνες!
Επομένως η εισαγωγή του άρθρου είναι ...ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!
ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ (ΑΝΤΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΛΗΘΩΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ) ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ...ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ!!!
ΠΑΜΕ ...ΑΝΑΠΟΔΑ!!!


‘Ως αναγκαίο κακό…”
Μα έτσι ακριβώς είναι.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ…
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ;

Να δείτε που θα καταφέρουν τον γνωστό για το iq του αριστερό , τον … υπέρμαχο της ελευθερίας (που ταυτόχρονα ομνύει στον μαρξ, στην δικτατορία του προλεταριάτου!!!) να αρχίσει να ζητα από μόνος του ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ!
Ο Στάλιν πλησιάζει ολοταχώς …εντελώς δημοκρατικά!

Υ.Γ.
Λένε πως οι τζιχαντιστές είναι βαλτοί!
Και για τον Χίτλερ το ίδιο λένε…