Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Μετά την Βαρκελώνη: Πως πολιτικοί και «ειδικοί» παίζουν τον Θεό με την ζωή σου


Η ζωή του μικρούλη Julian Cadman τερματίστηκε στην Βαρκελώνη. Κάποιοι αποφάσισαν ότι η ζωή του δεν αξίζει μπροστά στο "μεγαλύτερο οικονομικό όφελος"

Της Ilana Mercer (American Renaissance) / ΚΟ

Οι ελίτ γνωρίζουν ότι οι ίδιοι δεν θα πληγούν από τις πολιτικές που προωθούν.

Μόλις γίνει κάποια επίθεση από τρομοκράτες, εκείνοι που μονοπωλούν την δημόσια συζήτηση αρχίζουν τα κλισέ: «η τρομοκρατία επέστρεψε», «ο τρόμος κτύπησε», όταν, φυσικά, όχι η τρομοκρατία, αλλά οι τρομοκράτες έπληξαν τη Βαρκελώνη της Ισπανίας στις 17 Αυγούστου. Οι τρομοκράτες έκαναν το ίδιο λίγες μέρες αργότερα, στο Νιουκάστλ, στην Αγγλία και στο Τούρκου της Φινλανδίας.

Εκείνοι που δολοφόνησαν 14 ανθρώπους στην Ισπανία και τραυμάτισαν πάνω από 100, 15 από αυτούς πολύ σοβαρά, έχουν σάρκα και αίμα. Νέοι, μουσουλμάνοι, Μαροκινοί  με την δολοφονία στο μυαλό τους. Σε όλους αυτούς τους νεαρούς Μοχαμέντ οι κυβερνήσεις έχουν χαρίσει ελεύθερη πρόσβαση προς τα θύματα τους, στο όνομα των «ελευθεριών» αυτών των θυμάτων. Το μόνο είδος που ζει με ασφάλεια πλέον, είναι οι ελίτ που αφήνουν ανεξέλεγκτο τον κάθε βάρβαρο να σκοτώσει.

"Βασιλική" επίσκεψη σε τραυματισμένο παιδάκι. Τι συγκινητικό...
Όλοι οι πολιτικάντηδες στην Δύση, καλά προστατευμένοι με την ευγενή χορηγία των φορολογουμένων τους – ξεστομίζουν εκ του ασφαλούς λογίδρια του στυλ: «Αυτοί οι δολοφόνοι, αυτοί οι εγκληματίες δεν θα μας τρομοκρατήσουν». Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα μπουμπούκια της Theresa May και της Μέρκελ τρομοκρατούν και θα συνεχίσουν να τρομοκρατούν τους συνηθισμένους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, αλλά θα αφήσουν στο απυρόβλητο τους ελίτ για προφανείς λόγους.

Νίκαια Γαλλίας. "Μικρό κόστος"
Από τα πολλά εκατομμύρια ανθρώπων στην Ισπανία, "μόνο" 14 ζωές χάθηκαν σε μια μέρα στη Βαρκελώνη. Παρόμοιοι αριθμοί προέρχονται από το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, τη Μελβούρνη, το Παρίσι, τη Νίκαια, τη Νορμανδία, τη Στοκχόλμη, την Αγία Πετρούπολη, το Βερολίνο, το Αμβούργο, το Κολόμπους (Οχάιο). Αλλά για τους ψευτοευαίσθητους - περιφρονητές της ανθρώπινης ζωής, για αυτούς τους «κεντρικούς σχεδιαστές» που έχουν μπροστά τους «το μεγάλο σχέδιο», οι αριθμοί είναι σχετικά μικροί. Αυτοί αποφασίζουν ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει.

Στην τηλεόραση, την 1η Ιουνίου του 2017, ο Alex Nowrasteh, «εμπειρογνώμονας μετανάστευσης» στο Ινστιτούτο Cato, υποστήριξε ότι "η τρομοκρατία που γεννιέται στο εξωτερικό είναι ένας κίνδυνος", αλλά ένας "διαχειρίσιμος" κίνδυνος, δεδομένου του τεράστιου οικονομικού οφέλους της μετανάστευσης και του μικρού κόστους της τρομοκρατίας"!

Πρόκειται για μια σκληρή ωφελιμιστική λογική αλά Jeremy Bentham. [Ο Τζέρεμι Μπένθαμ ήταν Άγγλος φιλόσοφος και κοινωνιολόγος και θεωρείται ο ιδρυτής του σύγχρονου Ωφελιμισμού. Ιδέα του Μπένθαμ είναι το Panopticon, ένας τύπος κτιρίου-φυλακής που επιτρέπει την συνεχή επίβλεψη όλων των κρατουμένων]. Απαιτεί, πρώτον, κάποιος να παίζει τον Θεό. Είτε κάθεται στη Downing Street, D.C., είτε στις Βρυξέλλες, είτε στη Βαρκελώνη, ο «θεός» αυτός έχει αποφασίσει ότι οι μουσουλμάνοι ανάμεσά μας αποτελούν ένα must προκειμένου να έρθει "το μέγιστο καλό στο μεγαλύτερο αριθμό πολιτών." Στην πορεία, μερικοί άνθρωποι θα πεθάνουν. Αλλά τι να κάνουμε; Αυτό θα  γίνει για «το μεγαλύτερο καλό».

Σύμφωνα με τα λόγια του "απολογητή του Στάλιν" Walter Duranty, "Δεν μπορείτε να φτιάξετε μια ομελέτα χωρίς να σπάσετε αυγά".
Οι πιθανότητες, κάποιος από εμάς να πεθάνει από μουσουλμάνο, είναι στατιστικά ασήμαντες - εκτός αν αυτό συμβαίνει σε εσάς.

Είναι ένας χοντροκομμένος υπολογισμός που οι πολιτικοί και οι «ειδικοί» σαν τον προαναφερόμενο «εμπειρογνώμονα» του Cato, κάνουν.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/arthra/3203342/plateia-moameth-proin-trafalgkar?amp=true

Εδω μια ερευνα-αναφορα με στατιστικα στοιχεια για τους μουσουλμανους και πως βλεπουν αυτοι την τρομοκρατια,τη σαρια κλπ, του Θάνου Τζήμερου που νομιζω πρεπει να εχουμε ολοι υποψιν μας!!

Ανώνυμος είπε...



Εμείς οι πολίτες είμαστε οι αναλώσιμοι τις κάθε "θεωρίας" του κάθε αρωστημένου μυαλού και δεν υπάρχουμε στα σχέδια τους παρα μόνο με την μορφή ψηφίων στις αναλύσεις τους.

Είμαστε για αυτούς απλά μάζες απο κρέας, πρόβατα για σφαγή στις θυσίες προς τον θεό τους τον μαμωνά. Ακόμα δεν είδαμε τίποτα απο την γενοκτονία που μας ετοιμάζουν, η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία και η ζωή όλων μας θα γίνει χειρότερη απο ταινία τρόμου και όμως εμείς ναρκωμένοι απο το δηλητήριο των "ΜΜΕ" ακόμα πιστευουμε ότι εκλέγουμε τους πολιτικούς μας άρχοντες, ότι μας κυβερνούν πραγματικά αυτοί και όχι κάποιοι άλλοι και ότι "νοιάζονται" για εμάς, μας "αγαπάνε" και άλλα τέτοια παιδικά παραμύθια...


Ανώνυμος είπε...

H ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ SSΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε για κέρδη: Πραγματικά δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το κέρδος από την εισροή ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ μεταναστών στην Ευρώπη (και γενικά στην Δύση). Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι γενικά απαίδευτοι, αγράμματοι, οπισθοδρομικοί, κολλημένοι στον Μεσαίωνα όσον αφορά την θρησκεία, την συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες και τους πιστούς άλλων θρησκειών/δογμάτων. Και μην μου πείτε ότι δουλεύουν στα χωράφια, σε οικοδομές, σε εργοστάσια, γιατί θα γελάσω. Πραγματικά ελάχιστοι δουλεύουν έτσι, αφήστε δε που ρίχνουν τα μεροκάματα. Και οικονομικά να το δει κανείς δηλαδή, μόνο ζημιά προκαλούν (επιδόματα, Υγειονομική περίθαλψη, στέγαση κλπ). Κοινωνικά η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Βέβαια, δεν λέω, υπάρχουν ΜΚΟ και πολιτικοί που τσεπώνουν εκατομμύρια ευρώ από την μεταναστευτική μπίζνα, αλλά αυτό δεν αποτελεί κέρδος για κανέναν πολίτη. Δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική εξήγηση γιατί πρέπει να γεμίσει η Ευρώπη ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ μετανάστες. Καμία απολύτως. Οι μόνο λόγοι είναι άλλοι, πολλοί επικίνδυνοι και τρομακτικοί...

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανωνυμε,( 25 Αυγούστου 2017 - 1:22 π.μ. ) τον Τζημερο θ' ακουμε τωρα; Που μας "αναλυει" το προβλημα;
Κανει μοκο ομως στο ΠΟΙΟΣ δημιουργησε το προβλημα αυτο; Η Μαλλον ΠΟΙΟΙ;
Και πεταει και μια γλωσσα ναααα για να γλυψει τους εβραιους με καποιον Παλαιστινιο που σκοτωσε μερικους εβραιους.
Κουβεντα ομως για το ΤΙ ωθησε τον Παλαιστινιο να σφαξει τους οβριους. Η μηπως δεν γνωριζει ο Τζημερος οτι η Παλαιστινη ειναι υποδουλη στην εβραιουργια απο το '45 και δωθε και οι εβραιοι σφαζουν τους Παλαιστινιους ΜΕΣΑ στην Πατριδα τους καθημερινα υπο τα βλεμματα της ...."πολιτισμενης" Δυσης;

Και μιας και τοφερε η κουβεντα ακου και μια αληθεια.
Ο Κοσμος ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ αν δεν απελευθερωθει πληρως η Παλαιστινη και η γη της επιστραφει στους Παλαιστινιους με ΟΛΕΣ τις υλικες και αλλες αποζημιωσεις που θα συμπεριληφθουν.
Αλλιωτικα θα φοβασαι να περπατας στην Βουκουρεστιου που 'ναι και ......πεζοδρομος.


Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος25 Αυγούστου 2017 - 3:02 π.μ.

Συμφωνώ απόλυτα. Είναι γνωστό..."την ειρήνη μόνο ο Χριστός τη δίνει".

Ανώνυμος είπε...

@ 25 Αυγούστου 2017 - 6:46 μ.μ.
Σωστωτατος...
"την ειρήνη μόνο ο Χριστός τη δίνει" αλλα και χειραν κινει....

ikonsgr είπε...

Μεγαλύτερη μπούρδα από τα περί "φτηνού εργατικού δυναμικού" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Δεν θέλει πολύ "κλικ-κλικ"...
ΠΟΙΟΣ 3κοσμικός ισλαμο κατσαπλιάς,τυχοδιώκτης,εγκληματίας και παράσιτο(δηλαδή το ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ 99% ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ), ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ;
Δεν βλέπετε με τι ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ συμπερφέρονται ακόμα και απέναντι στις δυνάμεις ασφαλείας; ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ;;;
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ, ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!
Οπως ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο συνέβει και με τις ορδες γυφταριού από αλβανία, βουλγαρία, τουρκία, σκόπια που μπουκάρουν κατά χιλιάδες στην ελλάδα! Είδατε έσεις πολλούς τέτοιους να "εντάσσονται" και να "ενσωματώνονται" ως.... "φτηνό εργατικό δυναμικό";
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ!!!

O ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Οχι φιλε δεν θα ακους τον Τζημερο αν σε πειραζει το ονομα αυτο καθαυτο, αλλα το ρεπορταζ που εχει κανει με ενα τονο ντοκουμέντα που εχει για backup... μαθε να διαβαζεις και ασε τους κομτοφθαλμους φανατισμους στην ακρη...

Dimitris D είπε...

Οι Εβραίοι στην Παλαιστίνη δημιούργησαν το νομικό πλαίσιο με βάση του οποίου δικαιουσαι έδαφος επειδή εκεί ζούσαν για χιλιάδες χρόνια οι πρόγονοι σου.
Με βάση αυτό θα πάρουμε πίσω τα εδάφη των προγόνων μας, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Πόντο και πιθανόν να έχουμε τα ίδια προβλήματα με τους Εβραίους στην Παλαιστίνη.

Ανώνυμος είπε...

Το Σύστημα, για να ελέγχει τις μάζες, χρειαζόταν τον "αένναο πόλεμο" και τον βρήκε στην "τρομοκρατία".