Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΗΠΑ: Διαμαρτυρία σατανιστών: «Μην μας συνδέετε με εθνικιστές και ρατσιστές. Εμείς υποστηρίζουμε τον πλουραλισμό και απεχθανόμαστε τον εθνικισμό»Θυμάστε τον Αμερικάνο ‘πολιτικά ορθό’ ευαγγελικό ιεροκήρυκα με το αγγελικό πρόσωπο Russell Moore, που ανακάλυψε ότι ο εθνικισμός είναι «σατανισμός» και ότι όσοι υπερασπίζονται την ταυτότητά τους και την φυλή τους, στην πραγματικότητα, λατρεύουν τον αριθμό του θηρίου, το 666; 

Το απίστευτο και κωμικοτραγικό της ιστορίας αυτής είναι ότι οι σατανιστές προέβησαν σε επίσημη απάντηση, στην οποία διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και διαμαρτύρονται για την σύνδεση εθνικισμού και σατανισμού, από τον Moore. Ιδού ένα απόσπασμα από την δήλωση του ιδρυτή του «ναού του Σατανά» Lucien Greaves, που δημοσιεύθηκε ως άρθρο στην Washington Post:

«Ο ναός του Σατανά, μακριά από την υιοθέτηση σφοδρής εθνικιστικής φυλετικής τάξης, παλεύει ενεργά για την ατομική ανεξαρτησία και τις κοσμικές αξίες…

Τέλος, πρέπει να ειπωθεί ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο αντιθετικό για τον σύγχρονο μη θεϊκό σατανισμό απ’ ό, τι οι ρατσιστικές ιδεολογίες. Αποδεχόμαστε μια μεγάλη ποικιλία ατόμων από ένα ευρύ φάσμα πολιτικών και πολιτιστικών πεδίων, αλλά όλους μας, μας ενώνει ο σεβασμός για τα ατομικά δικαιώματα και τον πλουραλισμό. Είναι ένα αξίωμα μέσα στον σατανισμό ότι τα άτομα πρέπει να κριθούν για τις δικές τους πράξεις και για τα δικά τους πλεονεκτήματα. Με το να υποβαθμίζουμε δυσμενώς τα άτομα σε αυθαίρετες κατηγορίες ή να πιστεύουμε τα επιτεύγματα κάποιου με βάση μια κοινή ταξινόμηση, αψηφούμε τις πιο θεμελιώδεις αρχές της ηθικής μας. Σε εμάς δεν έχουν θέση οι στενόμυαλοι υπερεθνικιστές, οι εθνικιστές ιδεολόγοι και είναι αδύνατο να ερμηνεύσουμε τις αρχές μας διαφορετικά».

Σχολιάζει ο Ehud Would του Faith & Heritage:

Ουπς! Μάλλον, οι σατανιστές συμφωνούν 100% με τα δικά σου στάνταρ, Russell.

Βλέπεις, οι Σατανιστές αναγνωρίζουν ότι ο Σατανάς είναι αυτός που αψηφά όλους τους κανόνες της θεϊκής τάξης, προβάλλοντας αντ’ αυτού ένα κράμα που επικρατεί η «ενότητα» και η «ισότητα». Πλησίασε την Εύα απευθείας και όχι τον Αδάμ, που είναι η κεφαλή της, στοχοποιώντας έτσι την «πατριαρχία», έσπασε κάθε όριο που διαχωρίζει ανθρώπους και αγγέλους, έσπειρε στο μυαλό των προπατόρων μας το ψέμα της (ισοπεδωτικής) «ισότητας», ότι «δικαιωματικά» ήταν ίσοι με τον Θεό και ως εκ τούτου κάθε «ανισότητα» και «διάκριση» είναι κάτι το «κακό». Εάν ο Σατανάς ήταν ο πρώτος υποστηρικτής της «ισότητας» και ο πρώτος «αντιρατσιστής», τότε, ναι, Russ, οι Σατανιστές θέλουν να ξέρεις ότι σε αναγνωρίζουν ως συν-εργάτη στο μεγάλο τους έργο να «ελευθερώσουν» τον άνθρωπο από κάθε είδους ταυτότητα.

Και δεν μόνο αυτοί που είναι μαζί σου. Είτε πρόκειται για τον ΟΗΕ, είτε για τους Βουδιστές, είτε για τον μαρξιστικό ακαδημαϊκό κόσμο, την τηλεόραση και τις ταινίες του Χόλιγουντ, τους Ταλμουδιστές, τους Wiccans, τους υλιστές / εξελικτικούς, τους αντίφα, τους Μπαχάι, τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, τους Σαηεντολόγους ή σχεδόν κάθε άλλη σέκτα, σε γενικές γραμμές, όλοι συμφωνούν μαζί σου. Όπως λένε οι σατανιστές, οι δικές σου αξίες είναι «κοσμικές αξίες», που βρίσκονται σε απόλυτη συμφωνία με τις «ουμανιστικές επαναστάσεις» που σήμερα χρηματοδοτούνται από παγκόσμια αρπακτικά όπως ο George Soros, μεταξύ άλλων.

Φυσικά, το γνώριζες, επειδή η δουλειά σου χρηματοδοτείται άμεσα από τον Σόρος. Και για αυτό εξηγείται η πλήρης και ολόθερμη υποστήριξή σου στην εισβολή των μωαμεθανών και τον αποικισμό της χριστιανοσύνης.

ΚΟ: Ο Greaves (ψευδώνυμο) είναι συνιδρυτής του «ναού του σατανά» (Satanic Temple) και προβάλλεται ως «ακτιβιστής». Ο άλλος συνιδρυτής είναι ο Malcom Jarry, εβραϊκής καταγωγής. Λένε ότι, στην πραγματικότητα, δεν πιστεύουν σε «υπερφυσικά όντα», όπως ο σατανάς και δηλώνουν ότι υπερασπίζονται έναν «λογικό αγνωστικισμό». Στόχος τους πάντως μονίμως είναι ο χριστιανισμός.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Δεν υπάρχει αθεϊστικός σατανισμός. Ο δήθεν αθεισμός των νεοσατανιστών είναι ένα είδος μάρκετινγκ για να προσελκύουν μέλη και να μην χαρακτηριστούν γραφικοί. Στην επίσημη βιογραφία του Anton LaVey, ιδρυτή του αθεϊστικού νεοσατανιστικού κινήματος, αναφέρεται πως όταν ένα λιοντάρι τραυμάτισε σοβαρά το γιο μιας φίλης του σε ένα ζωολογικό κήπο, ο LaVey "ανέβηκε σε ένα βουνό, έκανε επίκληση στο Σατανά, σηκώθηκε άνεμος και το παιδί από ετοιμοθάνατο έγινε καλά". Αν εσείς τώρα πιστεύετε ότι ένας "αθεος Σατανιστής" θα έκανε τα παραπάνω...

Όσο για σατανισμό-εθνικισμό, δυστυχώς στο ελληνικό εθνικιστικό κίνημα υπάρχει αυτό το φαινόμενο όπως πχ μια μικρή μερίδα στη Χρυσή Αυγή. Είναι στο χέρι μας να τους ξεκόψουμε και να απολυμάνουμε το χώρο.

Ανώνυμος είπε...

Χα ,χα , σέβονται λέει τα ατομικά δικαιώματα του ανθρώπου .
Να σέβονται άραγε και τα ατομικά δικαιώματα των ανθρώπων που κάνουν θυσία στον " θεό " τους ???
Σίγουρα δεν έχουν κανέναν σεβασμό στο δικαίωμα στην ζωή όλης της ανθρωπότητος , αφού δεδηλωμένη τους πρόθεση είναι η καταστροφή του κόσμου .

Ανώνυμος είπε...

Σατανιστής που δεν πιστεύει στην οντολογική ύπαρξη του Σατανά όπως αυτοί δεν είναι σατανιστής. Εκτός και αν θεωρούνται χριστιανοί και όσοι δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του Χριστού. Ο Λαβέι ίσως και να ήταν αλλά τα μέλη του όχι όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, γιατί η Βίβλος αναφέρει τον Σατανά ως υπερφυσική ύπαρξη και όχι αθεϊστικά και μάλιστα εξουσιαστικά (όχι αντιεξουσιαστικά ή αναρχικά) για όποιον διαβάσει τη δοκιμασία του Διαβόλου στον Χριστό κατά το Λουκάν Ευαγγέλιο που ήθελε να προσφέρει στον Χριστό τα Βασίλεια που διοικούσε. Ελπίζω να δημοσιευθεί το σχόλιο για να μην σας θεωρήσω στυγνούς προπαγανδιστές σαν και αυτούς τους ψευτοσατανιστές (άθεοι αντιχριστιανοί στην πραγματικότητα), επειδή διαβάζω και μου αρέσει το ιστολόγιό σας. Καλή συνέχεια