Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Η επερχόμενη αλλαγή: τα δημογραφικά στοιχεία του μέλλοντος για την Ευρώπη

Defend Europa / ΚΟ

Δεν είναι μυστικό ότι τα ποσοστά γεννήσεων σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο είναι χαμηλά, παρακάτω από τον δείκτη αντικατάστασης (replacement fertility rate) για να είμαστε ακριβείς. Ιστορικά, οι χώρες με ποσοστά γεννητικότητας μικρότερα από 1,50 δεν μπόρεσαν να συνέλθουν ποτέ. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό αν αναμένουμε να έχουμε μέλλον, και μέλλον όχι κάποιου «πληθυσμού» που θα ζει στις χώρες μας, αλλά του δικού μας του λαού. Αυτή η αλλαγή δεν μπορεί να αγνοηθεί. 

Δανία - 1,69
Βέλγιο - 1.74
Γερμανία - 1,50
Ελλάδα - 1,30
Ιταλία - 1,37
Ηνωμένο Βασίλειο - 1,81

Από καιρό, η Αριστερά και οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης έχουν συνηθίσει να απογοητεύουν τους Ευρωπαίους και να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε τη μετανάστευση από χώρες διαφορετικές από τις δικές μας για να διορθώσουμε το «δημογραφικό πρόβλημα». Έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το φαινομενικά αθώο επιχείρημα ότι οι μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή έχουν υψηλότερα ποσοστά γεννήσεων, γι' αυτό πρέπει να τους φέρνουμε στην Ευρώπη για να αντισταθμίσουμε την πτώση του πληθυσμού μας.
Αυτό είναι που ο ΟΗΕ αποκαλεί "replacement migration", «μετανάστευση αντικατάστασης». Η διατύπωση αυτού του ντοκουμέντου από μόνη της είναι ανησυχητική, πόσο μάλλον οι συνέπειες του. Αντικατάσταση σημαίνει την αντικατάσταση των εγγενών Ευρωπαίων με ξένους από τον τρίτο κόσμο. Αντί να διορθώσουμε απλώς τα ποσοστά γονιμότητας, ενθαρρύνοντάς την γονιμότητα, όπως κάνει ο Βίκτορ Ορμπάν στην Ουγγαρία. Αυτός είναι μόνο ένας τρόπος, αν το βάλουμε στο μυαλό μας αυτό, με τον οποίον θα μπορούσαμε να μετατρέψουμε την πληθυσμιακή μας πτώση σε λιγότερο από 5 χρόνια.

Το αισχρό παιχνίδι της "ενημέρωσης": Ιδανική η ζωή χωρίς παιδιά για τους Λευκούς - επιθυμητές οι μεγάλες οικογένειες των νέων "Ευρωπαίων" που "αναδιαμορφώνουν" την ήπειρο
Τα mainstream media (MSM) εργάζονται σκληρά καθημερινά στο να πείσουν τους ανθρώπους ότι δεν υπάρχει κοινός ευρωπαϊκός πολιτισμός και ότι οποιοσδήποτε μπορεί να είναι Γερμανός ή Γάλλος ή Βρετανός. Είναι περιττό να πούμε ότι όλο αυτό αποτελεί κραυγαλέα προπαγάνδα που έχει σκοπό να κάνει τους Ευρωπαίους να πιστεύουν ότι είναι ωραίο το εάν οι χώρες τους καταντήσουν άγνωστες μέσα σε τρεις δεκαετίες, γιατί στην ουσία ποτέ δεν υπήρξαν!

Όλα αυτά προετοιμάζουν τους Ευρωπαίους για το μέλλον. Ένα μέλλον στο οποίο οι Ευρωπαίοι θα είναι μια μειονότητα όχι μόνο στον κόσμο, αλλά και στις πατρίδες τους.

Αλλαγή της Αφρικής

Στη δεκαετία του 1950, ο πληθυσμός της Αφρικής ήταν περίπου 220 εκατομμύρια. Από το 2016 ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 1.216 δισεκατομμύρια. Το 2050 η Αφρική θα έχει πληθυσμό 2,5 δισεκατομμυρίων κατοίκων. Ένας στους τέσσερις ανθρώπους στον κόσμο θα είναι αφρικανός τότε. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα θέλουν να μεταβούν σε πιο ανεπτυγμένες περιοχές του κόσμου, δηλαδή στη Δύση.

Σε αντίθεση με εμάς, η Ανατολή δεν θα έχει κανένα ρόλο σε αυτό. Η Κίνα και η Ιαπωνία, για να αναφέρουμε μόνο λίγες χώρες, δεν νοιάζονται για τους «πρόσφυγες» ή τους μετανάστες, έχουν τα δικά τους προβλήματα και δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τα προβλήματα των άλλων. "Φτιάξτε τα μόνοι σας" λένε, όπως θα έπρεπε να λέμε και εμείς.

Πρόκειται για προγραμματισμένη και συντονισμένη προσπάθεια. Ποτέ άλλοτε στην ανθρώπινη ιστορία δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα με το οποίο αντιμετωπίζουμε εμείς οι Ευρωπαίοι είναι μια εχθρική πολιτική τάξη και τα MSM που ψεύδονται και προπαγανδίζουν συνεχώς ότι είμαστε «ένοχοι» για πράγματα που έκαναν και οι άλλοι λαοί, αλλά με κάποιο τρόπο έχουμε μια μοναδική ευθύνη να τα διορθώσουμε όλα απλώς με το να  εξαφανιστούμε. Η συμπόνια μας προς άλλους ανθρώπους εκτός από τους δικούς μας είναι δύναμη όταν εμείς οι ίδιοι είμαστε ισχυροί και έχουμε μια σταθερή αίσθηση του ποιοι είμαστε. Αλλά στην σημερινή εποχή, έτσι όπως είναι τα πράγματα, η συμπόνια μας προς όλους είναι η Αχίλλειος Πτέρνα μας. Πρέπει πρώτα να βάλουμε το δικό μας λαό. Μόνο τότε μπορούμε να αναμένουμε να συνεργαστούμε με άλλους λαούς.

Έχουμε δικαίωμα να υπάρχουμε και έχουμε δώσει στον κόσμο πολλά. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας πρώτα απ' όλα.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι συμπόνια. Είναι αδράνεια. Διότι η συντριπτική πλειοψηφεία δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο απο τον εαυτό της. Και αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο αρνητικό στην υπόθεση.
Το σατανοκούτι που τον λένε τηλεόραση, κάνει πολύ καλη δουλειά.
Σήψη, παρακμή, και ψυχική αδράνεια είναι το αποτέλεσμα που προσφέρει.
Και για να καταλάβει κάποιος τον ρόλο τους, θα πρέπει να έχει μέσα του το μικρόβιο της αντίρησης. Αλλά δυστυχώς, ιστορικά αποδεδειγμένο, οι αντάρτες (με την καλή ένοια) ήταν πάντα ολίγοι.

Dimitris D είπε...

Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας αφορά τον πλανήτη και όχι μόνο Ευρώπη-Ιαπωνία. Στην Αφρική γεννούσε 7 παιδιά κάθε γυναίκα τώρα γεννά 5 στο μέλλον 2-3. Υπογεννητικότητα υπάρχει και στα ζώα και στα ψάρια από την μόλυνση με αντισυλληπτικά του νερού.
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα υπογεννητικότητας είναι οι γύφτοι, παλιά γεννούσαν πολλά παιδιά, σήμερα γεννάνε 3 με 4 όσα καλύπτει το επίδομα.

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ... ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ...
http://theodotus.blogspot.gr/2012/12/coudenhove-kalergi.html

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .. ΟΣΟ Ο «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΕΚ ΤΟΝ ΕΣΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Ο ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ «ΕΒΡΑΙΩΝ» ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ https://www.youtube.com/watch?v=q7hoID5P7Uw

Ανώνυμος είπε...

Το εξώφυλλο του National Geographic δίδει εσφαλμένη εικόνα για την παραδοσιακή μουσουλμανική οικογένεια. Δείτε το εξής άρθρο για την ορθή εικόνα.

Ε.Θ.

Ahoy είπε...

9.25μ.μ. Προσφερεις. Ευγε! Το υπουλο και μοχθηρο σχεδιο καταστροφης της λευκης φυλης το εξεθεσε στο βιβλιο του Pan-Europa, to 1927.

Ανώνυμος είπε...

Κ.Ο., γράφεις :
"Αλλά στην σημερινή εποχή, έτσι όπως είναι τα πράγματα, η συμπόνια μας προς όλους είναι η Αχίλλειος Πτέρνα μας."
Από που εκπορεύεται αυτό, παρά από τη παρακμιακή χριστιανική θρησκεία των λαών της Ευρώπης;

Allotrios είπε...

Θέλω να ρωτησω τι συμβαινει αραγε εδώ στην Ελλάδα. ΟΙ γυναίκες έχουν ξεπεράσει το τραίνο του φεμινισμού ή ακόμα θεωρούν ότι έχουν δρομο να κάνουν?

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα έχει ευρύτερες διαστάσεις από αυτές που φαίνονται. Οι σκαπανείς της επερχόμενης παγκόσμιας δικτατορίας φροντίζουν να εξαλείψουν από τώρα κάθε πιθανή απειλή γι' αυτή και η μεγαλύτερη απειλή μπορεί να προέλθει από την λευκή ιαπετική και χριστιανική φυλή, η οποία είναι και έξυπνη και ευαισθητοποιημένη στις πολιτικές και ατομικές ελευθερίες τις οποίες η Ν.Τ.Π. θέλει να καταργήσει. Γι' αυτό και χρησιμοποιούν τις αποβλακωμένες και ανελεύθερες (και ως εκ τούτου ακίνδυνες για το σύστημα) ορδές των Σημιτών και Χαμαμιτών μουσουλμάνων επύλιδων σε μια μη πολεμική εισβολή, με τελικό σκοπό την διάλυση των χριστιανικών-ιαπετικών κοινωνιών, με την συνεργία (φευ) "χρήσιμων ηλίθιων" αυτών των κοινωνιών οι οποίοι βρίσκονται σε θέσεις ισχύος και επηρεασμού της κοινής γνώμης.

Ανώνυμος είπε...

"Από που εκπορεύεται αυτό, παρά από τη
παρακμιακή χριστιανική θρησκεία
των λαών της Ευρώπης;"

Το μίσος ποτέ δεν κάνει καλό. Να το προσέξεις αντίχριστε!
Εάν δεν σου αρέσει ο Χριστιανικός πολιτισμός μας να πας στην δική σου χώρα να ζήσεις ...προοδευτικά!

Αστείοι καταντήσατε και προφανώς εντελώς ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ φυτρώνοντας εκεί που δεν σας σπέρνουν!!!
Τραβάτε στην χωρα σας ΚΑΙ υποδεχτείται όσους θέλετε.
Οι Ελληνες ποτέ δεν θα επιθυμούσαν την γενοκτονία τους.
Ελληνες λοιπόν δεν είστε αλλά ούτε και άνθρωποι.
Μισάνθρωποι που επιθυμείται το ολοκαύτωμα των Ευρωπαίων και δη των Ελλήνων είστε.

Πάρτε λοιπόν τις σοδομιστικές σας αριστερές ανθελληνικές αντίχριστες ιδέες σας και τραβάτε από εκεί που κατάγεστε!
Στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας σας πήραμε χαμπάρι.
Αρκετή ζημιά έχετε κάνει.
Με αρκετό αίμα έχετε ποτίσει την Ιερή Χριστιανική ορθόδοξη χώρα μας.
Η διχαστική πολιτική και το μίσος που σπέρνεται ανάμεσα στα Χριστιανικά Ευρωπαϊκά έθνη ΔΕΝ έχει πλέον πέραση.
Ακόμα να το αποδεχτείται πως αυτήν την φορά χάσατε τον πόλεμο , ΟΧΙ μόνο την μάχη, αλλά και αυτό θα το καταλάβετε πολύ σύντομα!

ikonsgr είπε...

Να πούμε επίσης ότι η αντικατάσταση δεν είναι αφορά απλά "αλλαγή χρώματος", ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ του ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ και την αντικατάσταση του από ΟΡΔΕΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ!
Γιατί φυσικά το σκυλολοϊ των επίδοξων εξουσιαστών της ανθρωπότητας γνωρίζει ότι τα βάρβαρα, απόλιτιστα δίποδα (όπου κυρίως "παράγονται" μέσω της ισλαμικής κουλτούρας-κατήχησης) χειραγωγούνται και ελέγχονται ΑΠΕΙΡΩΣ ευκολότερα από τον ΕΛ-ΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΕΝ-ΧΡΙΣΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟ!

btw, ο κύριος λόγος που υπάρχει πληθυσμιακή έκρηξη στην αφρική τα τελευταία 50 χρόνια, είναι οι πολλές... "δυτικές βοήθειες".
Για σκεφτείτε το λίγο,με τους... "γιατρούς χωρίς ζαρτιέρες" την unicef τις συνεχείς αποστολές τροφίμων-φαρμάκων κτλ, αυτό που πρακτικά κάνουν τόσα χρόνια, είναι να ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ την θνησιμότητα με ταυτόχρονη αύξηση των γεννήσεων = ΕΚΡΗΞΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (και δυστυχώς σε κατάσταση δίποδου...)! Δηλαδή με 2 λόγια ο μ@λακας ο "πολιτισμένος" δυτικός άνθρωπος, με τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ συμπλέγματα και ενοχικά σύνδρομα έναντι του 3ου κόσμου, διαταράσσει ΒΑΝΑΥΣΑ την "φυσική ισορροπία" σε 3κοσμικές χώρες, προκαλώντας έκρηξη πληθυσμού, τον οποίο πληθυσμό μετά, τον λένε ότι υποχρεούται να ταϊζει μέχρι... να ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ο ιδιος!

ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΛΕΜΕ!!!