Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

ΓΑΛΛΙΑ: Αφρικανός μποξέρ σκίζει δημόσια την Αγία Γραφή (video)

Ο πυγμάχος Youri Kayembre Kalenga, (παρουσιάζεται και ως “El Toro”) γεννήθηκε στην Κινσάσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό (τα media τον λένε «Γαλλο-Κονγκολέζο», και ας λέει συμπατριώτες του όσους είναι από το Κονγκό) δημοσίευσε ένα video στις 18 Ιανουαρίου, στο οποίο αφού επιδίδεται σε ασυναρτησίες και ακατανόητες προσβολές κατά του Ιησού Χριστού, στη συνέχεια αρχίζει να σχίζει την Καινή Διαθήκη και τη Βίβλο και να τις ρίχνει στα σκουπίδια. 

Όλα αυτά στο Καλάι της Γαλλίας (γνωστό και ως «ζούγκλα»), που είναι τίγκα στους λαθρομετανάστες.

Ο Kalenga πριν αρχίσει το παραλήρημά του προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή «αδελφών» του Αφρικανών, οι οποίοι όμως φαίνεται ότι τον περιφρονούν.

Από τις ασυναρτησίες που λέει φαίνεται ότι αποδίδει στον Χριστιανισμό όλες τις κακοτυχίες της Αφρικής. Παρόλο το μένος του για τον Χριστιανισμό και την Γαλλία, που τους πρόσφερε απλόχερα την «ενσωμάτωση», προφανώς δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στη χώρα των προγόνων του.

Σε όλους μας μένει η απορία: Εάν κάποιος έσκιζε δημόσια ένα κοράνι, τόσο «στα ψιλά» (μα μιλάμε για πολύ ψιλά) θα περνούσε η είδηση;  Τα media της «ενημέρωσης» θα σιωπούσαν ή θα παρουσίαζαν την είδηση με το γνωστό «σάλος στην Γαλλία…»; Καμία τιμωρία από κάποια αθλητική ομοσπονδία ή αποκλεισμός από αγώνες παίζει; Ή αφού δεν είναι λευκός και δεν στρέφεται κατά του ισλάμ δεν τρέχει τίποτα; Το "μίσος" και όλα αυτά τα τσιτάτα θα ακουστούν; Την λέξη "χριστιανοφοβία" θα την μάθουμε ποτέ; Φιλολογικά τα ερωτήματα. ΚΟ / πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απευθείας απόγονος του Βερσιζεντορίξ!