Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: «Ειδικό» φυλλάδιο ζητάει από τους δάσκαλους προσχολικής ηλικίας να αναγνωρίζουν «τους ναζί γονείς» από την εμφάνιση των παιδιών τους!


Ένα ειδικό φυλλάδιο 60 σελίδων για εκπαιδευτικούς έχει σχεδιαστεί «για να βοηθήσει στην αναγνώριση των ναζί γονέων» - με βάση την εμφάνιση των παιδιών τους. Τα κορίτσια είναι ύποπτα εάν έχουν πλεξούδες και φοράνε φορέματα, τα αγόρια εάν έχουν καλή φυσική κατάσταση. Το φυλλάδιο δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα Amadeu Antonio του Βερολίνου. Ο πρόλογος γράφτηκε από την υπουργό Οικογένειας Franziska Giffey (SPD).

Το φυλλάδιο φέρει τον τίτλο " Ene, mene, muh – und raus bist du!". Αυτό ακούγεται σαν ένα τραγουδάκι - πρόσκληση για να αποκλειστούν κορίτσια με πλεξούδες από παιδικούς σταθμούς. Σύμφωνα με το Ίδρυμα, θα πρέπει να «αναγνωριστούν» οι ακροδεξιές και ξενοφοβικές επιρροές προτού να μπορέσουν να διεισδύσουν στα κεφάλια των παιδιών.

Αυτό, όπως λέει το Ίδρυμα, είναι απολύτως αναγκαίο σε περιόδους όπου οι ακροδεξιοί λαϊκιστές διαμαρτύρονται μόνο και μόνο επειδή μια παιδική χαρά έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το παραμύθι "Ο Ali Baba και οι 40 κλέφτες".

Η Nadine Schön (του CDU), αντιπρόεδρος της Unionsfraktion στην Ομοσπονδιακή Βουλή είπε: «Το να γίνονται οι εκπαιδευτικοί επόπτες και ελεγκτές και να θέλουν να διορθώσουν την συμπεριφορά των γονιών είναι κάτι που ξεπερνά κάθε όριο». Το φυλλάδιο περιέχει «παράλογες περιπτωσιολογικές μελέτες και προτάσεις». Π.χ. προειδοποιεί το φυλλάδιο ότι τα υποτιθέμενα ναζί παιδιά «διδάσκονται κατ’ οίκον με τα κορίτσια να ασχολούνται με το πλέξιμο και τα αγόρια με την γυμναστική»…

Η Schön θεωρεί ότι αυτή η «κατασκοπεία σε γονείς» δεν ταιριάζει με τη δημοκρατία. Στη ΛΔΓ, τα παιδιά που πήγαιναν σε παιδικούς σταθμούς τα ρωτούσαν για τις απόψεις των γονιών τους.

Η Giffey υπερασπίζεται το φυλλάδιο τονίζοντας ότι στόχος του είναι μόνο να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς στο λεπτό καθήκον που έχουν να αναγνωρίσουν την απειλή που προέρχεται από φανατικούς γονείς. Ο πολιτικός του AfD, Stephan Brandner υποστηρίζει ότι το φυλλάδιο είναι "εντελώς μονόπλευρο και εξωφρενικό".

Το Ίδρυμα Amadeu Antonio του Βερολίνου παραδέχεται ότι το φυλλάδιο τους έχει δεχθεί έντονη κριτική. Το τηλέφωνό τους δεν ησυχάζει για μέρες – δεχόμενο τεράστιες καταγγελίες.

ΚΟ: Το Ίδρυμα Amadeu Antonio (Amadeu Antonio Stiftung) είναι ένας αναγνωρισμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα στη Χαϊδελβέργη. Ξεκίνησε το 1998, με πρωτοβουλία της εβραϊκής καταγωγής αριστερής «ακτιβίστριας», Anetta Kahane - η οποία φέρεται και ως η ιδρύτρια και η αρχηγός του - και του Γερμανού «φιλάνθρωπου» και επιχειρηματία Karl Konrad von der Groeben, ως μια πρωτοβουλία ενάντια στον αντισημιτισμό, τον ρατσισμό και τον ακροδεξιό εξτρεμισμό. H Kahane, κατά τη διάρκεια των ετών 1974 - 1982, εργάστηκε ως μυστικός πράκτορας για την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ανατολικής Γερμανίας, την γνωστή Στάζι. Η Kahane έχει δηλώσει ότι είναι ζωτικής σημασίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση να αλλάξει η μεταναστευτική πολιτική της προκειμένου να πάψει η ήπειρος να είναι Λευκή.


ΚΟ / πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω την υποσημειωση του ΚΟ:

"Το Ίδρυμα Amadeu Antonio (Amadeu Antonio Stiftung) είναι ένας αναγνωρισμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα στη Χαϊδελβέργη. Ξεκίνησε το 1998, με πρωτοβουλία της εβραϊκής καταγωγής αριστερής «ακτιβίστριας», Anetta Kahane - η οποία" κλπ κλπ.

και σκεπτομαι ......Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις.....

Ανώνυμος είπε...

Να αναφέρω απλά ότι το facebook δε με αφήνει να ποστάρω την ιστοσελίδα σου γιατι λεει "αντιβαινει στους ορους της κοινοτητας".

Ανώνυμος είπε...

@Ανών.4:11μ.μ.

Αυτό με το facebook, απίστευτο μου ακούγεται! Τόση επιλεγμένη λογοκρισία, πια;
.................
Πάντως, συναναγνώστες ΜΗΝ πάτε μακριά.

Να πω ότι σε λύκειο της επαρχίας, στην αρχή της κρίσης, ήρθε μια επιτροπή συμβούλων,τριβούλων, που έδωσε στους μαθητές να συμπληρώσουν ανώνυμα, είπαν, απαντήσεις σε ειδικό ερωτηματολόγιο, προς δήθεν που έλεγε και η συχωρεμένη η Μαλβίνα, ότι έκαναν μια έρευνα, της πυγής έρευνα δηλαδή, στην πραγματικότητα, ήθελαν να ανιχνεύσουν στο σχολείο, μεταξύ των μαθητών, παιδιά που ή τα ίδια ή οι γονείς τους ήταν, λέει, Χρυσαυγίτες!

Αν το παιδί έμοιαζε ΑΠΛΩΣ σεμνό, συντηρητικό, χριστιανικό, βαφτιζόταν από τους "προοδευτικούς" της επιτροπής, αμέσως " Νεοναζί" και "Χρυσαυγίτης"!

Οι σύμβουλοι/τρίβουλοι, στην επίσκεψή τους αυτή, ξεμονάχιαζαν και συγκεκριμένους μαθητές που τους φαίνονταν "δημοκρατικοί" και προσπαθούσαν να εκμαιεύσουν από αυτούς καρφωτικές, ναι, χαφιέδιες πληροφορίες για τους συμμαθητές τους.

Αυτό, από το 1974 και μετά, στα σχολεία, ΔΕΝ είχε ξαναματαγίνει. Σημερα, μια ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ξημερώνει! Η χούντα του Φασίστα, που ουρλιάζει ΟΛΟ ΜΙΣΟΣ: "Τσακίστε τους φασίστες" και τα δικά του μούτρα τα φασιστικά, ΔΕΝ τα αναγνωρίζει στον καθρέφτη! Χάλια αδιόρθωτα δηλαδή.

Η πληροφορία είναι εξ εγκυροτάτης πηγής και σε καιρό...σοσια-ληστικής κυβέρνησης. Έκριναν δε τους μαθητές ΚΑΙ από την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ τους εμφάνιση, το κούρεμα και τη φρασεολογία τους. ΔΕΝ πάμε καθόλου καλά, σε διαβεβαιώνω, αγαπητέ, αξιολογώτατε ιστολόγε.

Τελειώνοντας επιθυμώ να κραυγάσω, ΟυιστονΤσωρτσιλικά:
-Ζήτω η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Μακάρι να την είχαμε και μεις Βασίλισσα, άι στον κόρακα πια με την πολλή Αβασίλευτη "δημοκρατία"που μας χρεωκόπησε και μας έχει κάνει τα απαυτά μας, τσουρέκια!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΕΛΙ

ΑΜ,ΠΩΣ .......


ΑΓΓΕΛΙΚΗ

konion είπε...

Αὐτοὶ εἶναι χειρότεροι ἀπὸ τοὺς φασίστες, πολὺ χειρότεροι.
Ἀλλὰ πάντα ἔτσι ἦταν ἡ ἀριστερά!!!

Luke Mpar είπε...

Ηλίθιοι και κομπλεξικοι,με παρανοϊκές ιδεοληψίες!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο 40ος κυβερνήτης της Louisana, Huey Long είπε «Sure we’ll have fascism here, but it will come as an anti-fascism movement.»