Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΣΟΥΗΔΙΑ: Πατέρας θύματος ισλαμικού τρομοκρατικού χτυπήματος δέχτηκε επίθεση από μετανάστη που βανδαλίζει κάθε εβδομάδα τον τάφο της κόρης του – καμία ενέργεια από την αστυνομία


Ο πατέρας της 11χρονης Ebba Åkerlund, της κουφής μαθήτριας που ήταν ένα από τα θύματα της ισλαμικής τρομοκρατικής επίθεσης του Απριλίου 2017, δέχτηκε επίθεση  από μετανάστη που βανδάλιζε τον τάφο της.

Ο παράνομος μετανάστης, ο οποίος σχεδόν καθημερινά βανδάλιζε τον τάφο της 11χρονης Ebba επιτέθηκε τον πατέρα της, Stefan, χθες το βράδυ.

"Όταν τηλεφώνησα στην αστυνομία δεν ήρθε κανείς", γράφει ο πατέρας στο Facebook:

"Αυτό γίνεται όλο και πιο άρρωστο. Όταν επισκέφθηκα τον τάφο της αγαπημένης μου κόρης απόψε, ήταν εκεί αυτός και ήταν εξαιρετικά απειλητικός. Φαινόταν ακόμα πιο τρομακτικός, καθώς του έλειπε ένα μάτι. Δεδομένου ότι προηγουμένως είχε τραβήξει μαχαίρι, υποψιάζομαι ότι είναι ικανός για οτιδήποτε».

"Αυτή τη φορά με έφτυσε, μου επιτέθηκε και φάνηκε πιο απειλητικός από την τελευταία φορά που τον συνάντησα. Για 15 λεπτά τον ακολουθούσα ενώ είχα την αστυνομία στο τηλέφωνο. Αλλά δεν ήρθαν ποτέ! Τι έκπληξη …"

Ο Stefan γράφει ότι ο άνδρας καταδικάστηκε σε απέλαση το 2014, αλλά η απόφαση ανακλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο. Το 2015, καταδικάστηκε και πάλι, για βανδαλισμό τάφου, αλλά πάλι απέφυγε την απέλαση.

Η δίκη για επανειλημμένες παραβιάσεις του τάφου της Ebba θα διεξαχθεί τον Μάρτιο του επόμενου έτους. Σύμφωνα με τον πατέρα, οι βανδαλισμοί συνεχίζονται "κατά μέσο όρο τρεις νύχτες την εβδομάδα".

"Μπορεί να καταλήξει άσχημα ώστε να συναντήσω την Ebba λόγω της ψυχικής του ασθένειας. Ίσως τότε κάνει κάτι η αστυνομία", γράφει.

Η Ebba Åkerlund σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση της Στοκχόλμης τον Απρίλιο του 2017.

Ο πατέρας της κατηγόρησε στη συνέχεια για τον θάνατο της κόρης του το σουηδικό κράτος, που επέτρεψε στον δράστη της επίθεσης τον 39χρονο παρανόμο μετανάστη Rakhmat Akilov, να παραμείνει στη Σουηδία.

ΚΟ / πηγή 

7 σχόλια:

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Δεν είχαν διαθέσιμο περιπολικό να στείλουν

voreios4 είπε...

Καλησπέρα σας και συγγνώμη που θα γράψω κάτι εκτός θέματος. Γνωρίζω κάτι που το είχα διαβάσει και στο ίντερνετ αλλά δυστυχώς το επιβεβαίωσα ο ίδιος. Ασχολούμαι με kick boxing και ο προπονητής μου είναι αρκετά γνωστός. Πριν λίγο καιρό μεταφέρανε στη Χαλκιδική λαθρομετανάστες και επικοινώνησαν μαζί του για να εκπαιδεύσει τα παιδιά όπως του ειπαν με μ.ο. ηλικίας τα 17-18. Ο ίδιος αρνήθηκε λόγω φόρτου εργασίας, αλλά ερχόμενος σε επαφή μαζί τους είδε οτι όλοι τους είναι μίνιμουμ 22 μέχρι 30 χρονών. Τα δίδακτρα θα τα πλήρωνε του είπαν η πρόνοια(;). Στο ερώτημα γιατί να τους εκπαιδεύσει στο κικ, του έδωσαν μια αόριστη απάντηση, αλλά όπως του είπαν συνολικά 15.000 έχουν εκπαιδευτεί στην επικράτεια.
Γιατί; ποιος ο λόγος; δεν ήξερα που να το πω, συγγνώμη για το μέγεθος του κειμένου. Αν ξέρετε κάτι ή ψάξετε και μάθετε λεπτομέρειες παρακαλώ ενημερώστε μας. Μην δημοσιεύεται το μνμ αν θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε voreios4 σε μια αλλη χωρα τους μαθεναν σκοποβολη το μονο λογικο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι τους βαζουν να κανουν κατι ευχαριστο που δεν το εχουν ξανα κανει ποτε στην ζωη τους για να τους αρεσει και να μην θελουν να φυγουν οπως διαβασες στο αρθρο ο λαθρομεταναστης ειχε καταδικαστη σε απελαση αλλα ακομα εκει ηταν το να τους βαλουν σε δουλειες λογικα δεν το θελουν ακομα γιατι θα πρεπει να παρουν ιδιο μισθο με τους γηγενείς της καθε χωρας οταν θα γινουν παραπανω σε πληθυσμο θα βαλουν και αυτους και εμας να δουλευουμε ολη μερα για ενα κομματι ψωμι οπως γινεται και στην χωρα τους.

GeorgeD είπε...

voreios4 Προφανώς η πρόνοια θέλει να έχουν μια ευκαιρία οι καημένοι 30χρόνοι ανήλικοι τζιχαντιστοπρόσφυγες να υπερασπιστούν τον εαυτό τους αν κανένα θύμα βιασμού ή ληστείας τους απειλήσει...
Πέρα απο την πλάκα πρόσφατα άκουσα στην εξαιρετική εκπομπή Mr.V του καναλιού ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV στο youtube πως υπάρχουν αναφορές για hot spot στα νησιά όπου βρέθηκαν χιλιάδες χρησιμοποιημένοι κάλυκες πυροβόλων όπλων εντος των εγκαταστάσεων...
Αν αυτά αληθεύουν καταλαβαίνεις τι γίνεται την ώρα που τα βόδια (όχι οι κυβερνήσεις,αυτοί είναι προδότες και όχι βόδια) κοιμούνται με τα τσαρούχια...
Είμαστε χαμένοι απο χέρι.Θα μας σφάξουν όλους και δεν θα πάρουμε είδηση αγαπητέ...

Ανώνυμος είπε...

Προς GeorgeD

Αποτελεί μεγάλο λάθος να γενικεύουμε. Ο χαρακτηρισμός που αποδίδετε, συλλήβδην, σε εμάς τους Έλληνες είναι άδικος.

Βρίσκονται εν ζωή, έξι γενεές Ελλήνων (μετρημένες ανά 20 έτη). Από γηραιούς που με τα βίας καταλαβαίνουν τι τους γίνεται και γιατροπορεύονται, μέχρι νεανίες που προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται γύρω τους.

Η πλειονότητα, ενδιαμέσως, είναι ετερογενής. Υπάρχουμε και εμείς που αγωνιζόμαστε και προετοιμαζόμαστε. Ψυχικά, σωματικά και υλικοτεχνικά. Ας μην παραγνωρίζουμε και ας μην υποτιμούμε εαυτούς, και ιδίως ας μην υποκύπτουμε στην προπαγάνδα των κατοχικών ΜΜΕ (τα οποία προσωπικά δεν παρακολουθώ).

Η αισιοδοξία είναι μεγάλο ψυχικό όπλο.

GeorgeD είπε...

Ανώνυμος Για τους πολύ νέους να το καταλάβω.Δεν ψηφίζουν και φέρουν μικρότερη ευθύνη.Αλλά οι γέροι του σήμερα είναι οι ΠΑΣΟΚΟΙ και ο λοιπός συφερτός των 80s.Επειδή πλέον είναι γέροι και έχουν δυσκολία στο περπάτημα δεν θα τους λυπηθώ κιόλας.Όσοι από αυτούς φτάνουν στην κάλπη συντηρούν ακόμα τα διεφθαρμένα ιερά τοτέμ της μεταπολίτευσης που στήριζαν μια ζωή...Αν πάρεις ηλικιωμένο στην Ελλάδα με γεροντική άνοια και αφασία εκπομπής και του βάλεις μια σημαία του ΠΑΣΟΚ στο χέρι και στο ράδιο carmina burana θα δεις το θαύμα να σηκώνεται και να φωνάζει Αντρέα ζεις και θα καταρρεύσει όλη η βάση της δυτικής ιατρικής.Θα τρέχουν οι νομπελίστες να σκίσουν τα πτυχία τους...
Η πλειονότητα εξωτερικά μόνο είναι ετερογενής.Εσωτερικά όλοι σκέφτονται το ίδιο:το ρουσφέτι και το αραλίκι.Δεν θεωρώ πως είμαι άδικος.
Σκέψου μόνο πως υποκύπτουμε επί πενήντα έτη(δεν πιάνω τα προηγούμενα...) διαρκώς και σταθερά στην προπαγάνδα, κάνουμε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά,ΖΟΥΜΕ τα αποτελέσματα τους ξανά και ξανά και πάλι επιλέγουμε τα ίδια πιστεύοντας πως αυτή τη φορά θα πιάσουμε το τζόκερ και θα μας λυπηθεί ο πολιτικάντης να μας διορίσει να διαιωνιστεί η μιζέρια μας σε κάποια αντιπαραγωγική θέση-νεκροταφείο της ανθρώπινης δημιουργικότητας και ζωής στο δημόσιο...Όταν δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου κάποια στιγμή θα την πατήσεις άσχημα.Μια του κλέφτη,δυο του κλέφτη...Και εμείς είμαστε στο δέκα του κλέφτη και ακόμη νομίζουμε πως θα συνεχίσει η τύχη μας για πάντα...
Προσωπικά δεν παρακολουθώ εδώ και δέκα έτη τα κατοχικά μίντια που λες, αλλά τι να το κάνεις;Αφού η πλειοψηφία τα ακολουθεί τυφλά και προτιμά την τεχνητή πραγματικότητα που δημιούργησε η δημοκρατία για να αυτοσυντηρηθεί και να διαιωνιστεί;Μια τρύπα στο νερό.
Η αισιοδοξία είναι ψευδαίσθηση.Βολική μόνο για τους εξουσιαστές.Χρειάζεται απαισιοδοξία σε βαθμό τραγικής απελπισίας μπας και κάνει κανείς καμία απέλπιδα προσπάθεια πέραν των συνηθισμένων ανούσιων αντιδράσεων του κ@#ου που επιτρέπει το σύστημα στους κάθε λογής οπτιμιστές που περιμένουν πως πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα'ναι...
Βέβαια στα σχόλια παραπάνω μιλάμε για οργανωμένη εκπαίδευση παραστρατιωτικών ομάδων ισλαμιστών εντός της Ελληνικής επικράτειας επιδοτούμενη από την κυβέρνηση και εσύ μου μιλάς για αισιοδοξία...Τα αντικατοχικά μέσα που παρακολουθείς μάλλον σου λένε τα μισά απο όσα συμβαίνουν...Τι κάθομαι μετά και γράφω;

Ανώνυμος είπε...

Προς GeorgeD

Θλίβομαι από την απάντησή σας που μόλις διάβασα (ένεκα της απουσίας μου, λόγω των εορταστικών ημερών). Είστε κακότροπος και μνησίκακος. Και οι προτροπές σας εξτρεμιστικές. Θα έπρεπε να εντρέπεστε που επιλέξατε να με προσβάλλετε με τα λόγια σας, παρότι το σχόλιό μου ήταν καλοποροαίρετο και ευπρεπές.

Δε θα σας ευχηθώ τίποτα, απλά λυπάμαι για λογαριασμό σας.