Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019

«Η Ευρώπη έχει χάσει τις ρίζες της και δέχεται εισβολή. Είναι ζήτημα χρόνου να καταληφθεί».Ο Paul Joseph Watson παρουσίασε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη του Αφρικανού καρδινάλιου Robert Sarah, γράφοντας από κάτω: εάν αυτός ο τύπος γίνει Πάπας εγώ θα πάω να γίνω παραδοσιοκράτης καθολικός.

Στην συνέντευξη, που είναι από το 2016 και παρουσιάστηκε με το τίτλο "Γιατί η Δύση θα πεθάνει" στο γαλλικό "Boulevard Voltaire", ο Καρδινάλιος λέει, μεταξύ άλλων, ότι η Ευρώπη "έχει χάσει τις ρίζες της" και δέχεται εισβολή από άλλους πολιτισμούς που θα την καταλάβουν με την αριθμητική τους υπεροχή.

Στη συνέντευξη ο καρδινάλιος ρωτήθηκε: Νιώθουμε ότι ανησυχείτε για τον δυτικό κόσμο. Τι σας ανησυχεί;

Ο Καρδινάλιος εξηγεί: "Ξέρετε ότι η μεγαλύτερη ανησυχία είναι ότι η Ευρώπη δεν θέλει πια, ή έχει χάσει την αίσθηση της προέλευσής της, έχει χάσει τις ρίζες της.

"Όμως ένα δέντρο χωρίς ρίζες πεθαίνει. Και φοβούμαι ότι η δύση θα πεθάνει.

"Υπάρχουν πολλά σημάδια. Βλέπετε πολλά σημάδια. Δεν υπάρχει πλέον γεννητικότητα.

"Δέχεστε εισβολή από άλλους πολιτισμούς άλλων λαών, που θα κυριαρχήσουν πάνω σας σταδιακά εξ αιτίας του αριθμού τους και θα αλλάξουν εντελώς τον πολιτισμό σας, τις πεποιθήσεις σας, την ηθική σας". 2019
Ο Καρδινάλιος, που γεννήθηκε στη Γουινέα και σπούδασε στη Γαλλία, την Ιερουσαλήμ και τη Ρώμη, ήταν ο νεώτερος επίσκοπος στον κόσμο όταν διορίστηκε το 1979 από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο ΙΙ σε ηλικία 34 ετών. Το 2010 ο Πάπας Βενέδικτος XVI τον διόρισε Πρόεδρο του Πνευματικού Συμβουλίου Cor Unum.

Ο Καρδινάλιος Sarah είναι επίσης γνωστός για τη δήλωσή του ότι "κάθε έθνος έχει το δικαίωμα να κάνει διάκριση μεταξύ προσφύγων και οικονομικών μεταναστών".

Σε συνέδριο Europa Christi στην Πολωνία το 2017 προειδοποίησε για τη «λογική» της αναδιανομής των μεταναστών που «θέλουν να επιβάλουν ορισμένοι άνθρωποι».

Είπε επίσης ότι «η Ευρώπη βρίσκεται σε μια συνεχιζόμενη κρίση που προκλήθηκε, μεταξύ άλλων, από αθεϊστικές ιδεολογίες και τώρα βυθίζεται στο μηδενισμό».

Θεωρεί ότι ήταν λάθος όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να μην επιστρέψει στις χριστιανικές της ρίζες, και επέλεξε να οικοδομήσει τα θεσμικά της όργανα στην ελεύθερη αγορά, την ισότητα των ατόμων και τα ατομικά ανθρώπινα δικαιώματα. γιατί όλοι οι νόμοι πρέπει να βασίζονται στην έννοια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, η οποία μπορεί να προέρχεται μόνο από τον Θεό.

ΚΟ / από εδώ κι εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχετικό άσχετο με το θέμα αυτό αλλά πολύ ενδιαφέρον. Όταν οι ορθόδοξοι εβραίοι στηρίζουν την σχέση ελληνικού κράτους κι ορθόδοξης εκκλησίας !!! https://www.youtube.com/watch?v=88aw6QUAsKI

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι τουλάχιστον που στην υποσαχάριας Αφρική, την Ασία κτλ υπάρχουν πολλοί χριστιανοί που παίρνουν στα σοβαρά τη θρησκεία τους.