Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019

ΗΠΑ: Αποθέωση της υποκρισίας της Αριστεράς. Σκοτώστε τα νεογέννητα, σώστε τα γατάκια!


Τι έχουν οι γάτες που δεν έχουν τα νεογέννητα μωρά; Την υποστήριξη των Δημοκρατικών. Σε μια από τις πιο άρρωστες ειρωνείες για την οποία κανείς δεν μιλάει, οι liberals της Γερουσίας των ΗΠΑ επέλεξαν αυτή την χρονική στιγμή – ελάχιστες ημέρες μετά την ψήφο τους για την θανάτωση απολύτως υγιών βρεφών - για να «αγωνιστούν» για την ανθρώπινη μεταχείριση των γατών. Ίσως η Αριστερά να είναι πραγματικά ξεδιάντροπη, αλλά ανυπομονώ να δω κάποιους από αυτούς τους πολιτικούς να στέκονται σε κανένα debate το επόμενο έτος λέγοντας στον αμερικανικό λαό ότι όταν πρόκειται για την προστασία ζωντανών εμείς επιλέγουμε τις γάτες πάνω από τα παιδιά.

Πάρτε για παράδειγμα, έναν από τους σπόνσορες του νομοσχεδίου, τον γερουσιαστή Jeff Merkley (D-Ore.), που υποστήριξε ότι η Αμερική «πρέπει να σταματήσει να σκοτώνει γατάκια», όταν, πριν από τρεις εβδομάδες, βρισκόταν στο Καπιτώλιο των Η.Π.Α. και συμφώνησε με 43 Δημοκρατικούς ότι ανθρώπινα όντα θα πρέπει να εξολοθρεύονται. "Η απόφαση του USDA (υπουργείου γεωργίας) να σφαγιάσει τα γατάκια αφότου έχουν χρησιμοποιηθεί στην έρευνα είναι μια αρχαϊκή πρακτική και μια τρομακτική αντιμετώπιση και πρέπει να την τελειώσουμε", δήλωσε ο Merkley με πάθος. Τα γατάκια του με το Traumatic Testing Ends Now – ή KITTEN Act - δεν θα σταματήσουν την έρευνα, αλλά θα φυλαχθούν από το να σφαχθούν.

"Ο νόμος KITTEN Act θα προστατεύσει αυτά τα αθώα ζώα από το να εξευτελισθούν αναποτελεσματικά σε κυβερνητικές δοκιμές", δήλωσε ο Merkley στους δημοσιογράφους, "και να είστε βέβαιοι ότι μπορούν αντίθετα να υιοθετηθούν από οικογένειες που θα τα αγαπούν". Ακούει τι λέει; Να υιοθετηθούν; Αυτό ακριβώς ζήτησαν οι Αμερικανοί για ζωντανά μωρά! Οι Δημοκρατικοί είπαν όχι. Η δολοφονία ενός παιδιού είναι μια "προσωπική απόφαση", είπαν, και το Κογκρέσο δεν πρέπει να την παρεμποδίζει. Τι ανακούφιση για τους επιζήσαντες της έκτρωσης, όπως η Melissa Ohden, να ξέρουν ότι, εάν είχαν να επιλέξουν, οι Δημοκρατικοί θα προτιμούσαν να σώσουν μια αδέσποτη γάτα και όχι αυτήν.

"Το γεγονός ότι χρειαζόμαστε ένα νομοσχέδιο για να πούμε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση να σταματήσει να σκοτώνει γατάκια είναι γελοίο", υποστήριξε ο Brian Mast, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων. Αλλά το "γελοίο" είναι λίγο σαν λέξη να περιγράψει ένα κόμμα που λέει στους Αμερικάνους να αδιαφορήσουν για τα νεογέννητα και να τρέξουν να σώσουν γατάκια. Μήπως πρέπει επίσης να πούμε στους πυροσβέστες όταν τρέχουν σε σπίτια που καίγονται να ψάχνουν πρώτα για κατοικίδια ζώα;

ΚΟ / από εδώ

2 σχόλια:

ikonsgr είπε...

Μέχρι τώρα είχαμε την αρρωστημένη λατρεία και αγάπη προς κάθε 3κοσμικό ισλαμοθρεμμένο απνευμάτιστο δίποδο υπάνθρωπο με τα....ΥΠΕΡ-δικαιώματα, έναντι του μίσους και της απέχθειας προς τον ΕΛ-λογο πνευματικό άνθρωπο:
Οι υπάνθρωποι έχουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δικαιώματα από τους ανθρώπους!!!

Τώρα ,έχουμε και καινούριο "βελτιωμένο" "δόγμα":
Οι γάτες, έχουν περισσότερα δικαιώματα στην ζωή από τους ανθρώπους

Καμία έκπληξη. Απλά το επόμενο στάδιο της ΒΑΡΙΑΣ δαιμονικής ψυχοπάθειας που δέρνει τα μυαλά των "αριστερο-φιλελε-προοδευτικών"....

Unknown είπε...

Αυτοι η τύποι μισουν το ανθρώπινο γένος,αραγ είναι ανθρωποι;παντως δαιμονια έχουν