Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Δικαιωματισμός: το επόμενο στάδιο. «Πάντα αισθανόμουν σκύλος σε σώμα ανθρώπου»


Η λαίλαπα του «δικαιωματισμού» συνεχίζεται αμείωτη. Τελευταίο κρούσμα, ο Kaz James από το Ηνωμένο Βασίλειο, που όπως αναφέρει η Daily Mail, είναι ένας 37χρονος διευθυντής καταστημάτων από το Salford του Μάντσεστερ, που δηλώνει στα ΜΜΕ ότι πάντα αισθανόταν «παράξενος» και «ποτέ δεν αισθάνθηκε σαν άνθρωπος» ώσπου κάποια στιγμή στην εφηβεία του συνειδητοποίησε ότι είναι κουτάβι. Τρώει τα γεύματά του από ένα μπολ σκυλιών, συχνά γαβγίζει στους φίλους του, τρώει μπισκότα για σκύλους, φέρνει πράγματα στο στόμα του και έχει ακριβά λαστιχένια ενδύματα, λουριά σκύλου και άλλα βοηθήματα για να βοηθήσουν στο μετασχηματισμό του. Έγραψε ακόμη και ένα βιβλίο, το How to Train a Human Pup (Πώς να εκπαιδεύσετε ένα ανθρώπινο κουτάβι) και προσπαθεί να είναι "σκύλος" σε όλη του τη ζωή.
Ο James λέει, «ζω την καθημερινή μου ζωή σχετικά κανονικά. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως να βάζω περιλαίμια και να γαβγίζω σε ανθρώπους που γνωρίζω στο δρόμο». (Η λέξη "κανονική", αποκτά άλλο νόημα πλέον εδώ). Ο James έχει επίσης παράξενες αντιδράσεις, αλλά λέει ότι η παράξενη συμπεριφορά του είναι σημαντική για την «έκφραση του εσωτερικού ζώου του». Είναι τελικά ένα «ανθρώπινο κουτάβι» (human pup), λέει. Το να είσαι "κανονικό άτομο" είναι πολύ δύσκολο, πρόσθεσε: "Είμαι εκπαιδευμένος και μπορώ να ασχοληθώ με ανθρώπους, αλλά δεν μου αρέσει, με κάνει να αισθάνομαι άβολα".

Έχει συνδεθεί με άλλους ομοϊδεάτες που αισθάνονται όπως αυτός: "Δεν αισθάνθηκα ποτέ καλά ως άνθρωπος, ένιωθα πάντα σαν ένα σκυλί που ήταν πραγματικά εκτός τόπου. Ποτέ δεν είχα πραγματικά ένα όνομα γι’ αυτό, το να είσαι κουτάβι δεν ήταν κάτι για το οποίο ήξερα». Αυτός και οι άλλοι φίλοι του συγκεντρώνονται και κάνουν όλα αυτά που φαντάζονται ότι θα προτιμούσαν να κάνουν τα σκυλιά αν μπορούσαν να σκεφτούν και να συναντηθούν για αναψυχή. Ο ίδιος ο Τζέιμς αποφάσισε ότι πρέπει να είναι σκύλος στην ηλικία των 17 ετών όταν «το διαδίκτυο έφτασε στο σπίτι μας ... Συνειδητοποίησα ότι οι συμπεριφορές μου ήταν αρκετά σκυλοειδείς στην παιδική ηλικία, πιθανώς από την ηλικία των έξι. Κανείς δεν μίλησε ποτέ για αυτό, ποτέ δεν αναφέρθηκε". 

Παρατηρήστε τη γλώσσα που χρησιμοποιεί ο James εδώ. Ακριβώς όπως και με το κίνημα των τρανσέξουαλ, λέει ότι είχε συναισθήματα αποπροσανατολισμού νωρίς στη ζωή και στη συνέχεια περιγράφει την εύρεση της «πραγματικής του ταυτότητας». Μπορεί να φαίνεται τρελό, αλλά η κοινωνία μας έχει ήδη αποδεχθεί τη βασική προϋπόθεση του επιχειρήματος του James. Ποια είναι αυτή; Το ότι η βιολογική πραγματικότητα δεν καθορίζει την ταυτότητά ενός ατόμου, αλλά το «πώς αισθάνεται». Δεν έχει σημασία ότι είναι τρελό για τον James να λέει ότι «ξέρει» τι αισθάνεται ένα σκυλί. Είναι επίσης τρελό για έναν άνδρα να προσποιείται ότι είναι γυναίκα επειδή «αισθανόταν πάντα σαν γυναίκα», παρά το γεγονός ότι εξ ορισμού δεν μπορεί να το ξέρει γιατί δεν είναι γυναίκα. Οι ακτιβιστές του δικαιωματισμού μπορεί να προσβληθούν από τη σύγκριση, αλλά δεν πρέπει. Εξάλλου, ακόμη και οι αυτοπροσδιοριζόμενοι transabled (αρτιμελείς, υγιείς άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους άτομα με ειδικές ανάγκες) επισημαίνουν το γεγονός ότι οι κατακτήσεις του transgender κινήματος σε επίπεδο νόμων ανοίγουν τον δρόμο για τους δικούς τους ακρωτηριασμούς σε υγιή άκρα.

Υπάρχουν επίσης και οιotherkin ("άλλου είδους"), οι οποίοι, όπως και ο James, αποφασίζουν να ζήσουν ως άλλα είδη. Έπειτα, υπάρχουν οι trans-aged, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι νεότεροι - είναι πάντα νεότεροι - από την πραγματική ηλικία τους. Υπάρχει ένας μεσήλικας πατέρας μιας μεγάλης οικογένειας στο Τορόντο, για παράδειγμα, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σύζυγό του και τα παιδιά του και να ζήσει ως κοριτσάκι με ένα εξίσου παρανοϊκό ζευγάρι που τον φροντίζει. Υπήρξε επίσης ένας ενθουσιώδης Ολλανδός τύπος που ανακάλυψε ότι η πάροδος των ετών στην ζωή του γινόταν σκληρότερο και ζήτησε από τα δικαστήρια να του επιτρέψουν να αλλάξει νόμιμα την ηλικία του από 69 σε 49 (του το αρνήθηκαν - δες εδώ). Και φυσικά, υπάρχουν τώρα ένα σωρό «διαφορετικά φύλα» με τα οποία μπορεί να προσδιορίσει κάποιος τον εαυτό του - ή μπορεί να αναγνωρίσει ότι δεν έχει κανένα φύλο.

Συνεπώς, εσύ μπορείς να γελάς με όλα αυτά, αλλά έχε κατά νου ότι οι άνθρωποι που έχουν αυτού του είδους την κοσμοθεωρία κάνουν σήμερα κουμάντο. Υπάρχει ένας λόγος που το κανάλι 4 του BBC παρουσίασε ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ για αυτά τα «ανθρώπινα κουτάβια» και είναι γνωστό ότι κάθε νέα περίεργη εκδήλωση της ριζοσπαστικής αυτονομίας και του επαναστατικού σχετικισμού λαμβάνει εκτενή και θερμή κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης και - γιατί όχι - σύντομα θα διδάσκεται στα σχολεία.

Να έχουμε το νου μας γιατί σε λίγο θα είναι παράνομο να λες στον άλλον ότι δεν γαβγίζει καλά.

ΚΟ / από εδώ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας παραιτηθεί λοιπόν από διευθυντής και ας πάει να ζήσει σε ένα πάρκο μαζί με τους τετραποδους φίλους του, να τρέφεται από τα αποφάγια των ανθρώπων και να κάνει μπάνιο στα λασπονερα,για να αισθανθεί ολοκληρωμένο τετράποδο.. Έλα ομως που δεν το κάνει, μόνο μπαρούφα και ιδέες, και το τρομακτικό ειναι πως δεν είναι τρελός αλλά σίγουρα ξέρει γιατί λέει και κάνει αυτά που κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω να μην εχει τίποτα κυνοφάγα ασιατόρκ στη γειτονιά του Μπούμπι και τον φάνε ψητό!

ICXC NIKA είπε...

ΣΑΠΙΛΑ της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ανώνυμος είπε...

όλα αυτά τα τόσο "προοδευτικά" υπερβολικά τα δημιουργούν άυλοι δαίμονες καταναγκασμού. Δεν ξεκινάει από ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

"καὶ ἄνθρωπος ἐν τιμῇ ὢν οὐ συνῆκε, παρασυνεβλήθη τοῖς κτήνεσι τοῖς ἀνοήτοις καὶ ὡμοιώθη αὐτοῖς." (Ψαλμ. 48,13)

Άγγελος Μάριος είπε...

Αν γελάσω θα θίξω την διαφορετικότητά του;;;

Νινα είπε...

Σ ενα παράλληλο σύμπαν,το «ανθρώπινο κουτάβι» θα βρισκόταν σε ψυχιατρική κλινική και θα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Stratos είπε...

To επόμενο βήμα θα είναι να βρέι γκόμενα..θα είναι ζώο ή ανθρωπος με τα ίδια γούστα;

Ανώνυμος είπε...

Εγω πιστευω οτι δεν τον εχουν κλεισει ακομα στο ψυχιατρειο γιατι δεν ειναι επικυνδινος για τον εαυτο του ή για τους υπολοιπους... τον λες παντως και σχιζοειδη προσωπικοτητα...

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δαιμονισμενος.Τον εχει πεισει το ταγκαλακι να απαρνηθει με αυτον τον τροπο τον Δημιουργο του.Προσευχομαι να τον φωτισει ο Θεος πριν βρεθει καποιος και του πεταξει καμμια φολα!

konion είπε...

Τέτοιο παραλήρημα δὲν πάει μόνο του.
Ἀπὸ ἐρωτικὲς προτιμήσεις πῶς πάει τὸ παιδί;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι μια ψεύτικη είδηση, με προσοχή δημιουργημένη για τους λόγους που αναφέρονται ? κάτι σαν τους crisis actors ?

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ νοιώθω 67 ετών, έχω 21 χρόνια ασφάλισης και ας ειμαι βιολογικά 43. Απαιτώ να βγώ σε συνταξη λόγω συμπλήρωσης του 67ου ετους της πραγματικής μου ηλικίας με αποδοχές βεβαια ανάλογες των εισφορών μου...
Δικαίωμά μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε ηλιθιοι, το σκυλι το βαζουμε λουρακι γιατι δεν καταλαβαινει απο λογια και διαφορετικα δεν θα μπορουσαμε να συννενοηθουμε(ελα εδω, παμε εκει).... Εσυ αφου...οτι κι αν εισαι... καταλαβαινεις απο λογια τι νοημα εχει να φορας λουρι ;;

ikonsgr είπε...

Αρρωστημένη εγωπάθεια σε συνδυασμό με ΑΓΝΟΙΑ και ΑΝΟΗΣΙΑ αποτελούν τον ΠΥΡΗΝΑ της "αριστερο-προοδευτικο-φιλελε" ιδεολογίας:

-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Πραγματικότητα είναι ΜΟΝΟΝ αυτό που ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ, όσο και αν αυτή έρχεται σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!


Η Δαιμονική ψυχοπάθεια στην ΑΠΟΛΥΤΗ εκφρασή της,επεκτείνεται ΡΑΓΔΑΊΑ ως νεα ΠΑΝΟΥΚΛΑ σαπίζοντας τα μυαλά και τις ψυχές των ανθρώπων...

Σημεία και ΤΕΡΑΤΑ των (έσχατων;) καιρών....


Ανώνυμος είπε...

13 Απριλίου 2019 - 11:59 π.μ.
Τέλειο!!!