Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΔΑΝΙΑ: «Η Ευρώπη είναι δική μας». Παρέμβαση της Γενιάς της Ταυτότητας στο ραμαζάνι στην πλατεία της Κοπεγχάγης



Η Γενιά της Ταυτότητας της Δανίας (Generation Identitær) διέκοψε πριν τέσσερις ημέρες τη μεγαλύτερη εκδήλωση του ραμαζανιού των μουσουλμάνων στη Δανία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Κοπεγχάγης. Καθώς η προσευχή των μωαμεθανών ακουγόταν από τα μεγάφωνα στην πλατεία, ακτιβιστές ανέβηκαν σε ένα κτίριο και άπλωσαν ένα πανό που έλεγε "Η Ευρώπη είναι δική μας". Στην συνέχεια ένας ακτιβιστής έκανε μια σύντομη ομιλία με μια ντουντούκα, ενώ πολλοί μουσουλμάνοι που είχαν μαζευτεί κοιτούσαν.
  Δείτε το βίντεο που έχει και αγγλικούς υπότιτλους:
Λίγες μόλις πριν, ακτιβιστές της Γενιάς της Ταυτότητας άπλωσαν ένα πανό που έλεγε "Σταματήστε τη Μεγάλη Αντικατάσταση!" στο κέντρο της πιο "διαφορετικής" περιοχής της Κοπεγχάγης. Μια περιοχή που δεν αισθάνεται πλέον ότι είναι Δανία.
Για να σταματήσουν οι μεγάλες δημογραφικές αλλαγές που συντελούνται στην Ευρώπη και να αφυπνιστούν οι Ευρωπαίοι χρειάζονται πράξεις, όχι απλώς δηλώσεις, ευχολόγια, γκρίνιες και διαδικτυακοί αφορισμοί. - ΚΟ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι αργα,πολυ αργα γι αυτους ειναι νωρις για μας.

Ανώνυμος είπε...

Η καταστροφή συνεχίζεται....
Το σχέδιο , δυστυχώς ολοκληρώνεται.

Αγγελική