Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Σε πρόστιμο 4 χιλιάδων ευρώ καταδικάστηκε ο Toscani για περιφρόνηση της θρησκείας


Ο Oliviero ο Toscani, ο αγαπημένος φωτογράφος της ελίτ ιταλικής αριστεράς (και της οικογένειας Benetton), και διαφημιζόμενος ως «ανατρεπτικός», τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.000 ευρώ.

Ο Toscani καταδικάστηκε από Δικαστήριο του Μιλάνου, κατόπιν αιτήματος του βουλευτή Stefano Civardi, για περιφρόνηση της καθολικής εκκλησίας. Η υπόθεση αφορούσε τα όσα είπε ο Toscani στην ραδιοφωνική εκπομπή La Zanzara , που μεταδίδεται από το Radio 24 στις 2 Μαΐου 2014. Ο Toscani, απαντώντας στις ερωτήσεις των παρουσιαστών, είπε ότι εάν ερχόταν από τον Άρη και έβλεπε μια καθολική εκκλησία: "Θα έβλεπα ένα καρφωμένο σε έναν σταυρό, ένα βωμό με γυμνά παιδιά να πετούν... η Εκκλησία φαίνεται σαν σαδομαζοχιστική λέσχη". Ο Toscani αποκάλεσε επίσης το Βατικανό "τη μεγαλύτερη ομοφυλοφιλική οργάνωση" και την "μεγαλύτερη ένωση που κυριαρχείται από άνδρες" στον κόσμο, και απεύθυνε έκκληση στις γυναίκες να ζητήσουν "ίσα δικαιώματα". Αποκάλεσε τον Πάπα Παύλο "δολοφόνο" γιατί ήταν κατά της χρήσης του προφυλακτικού στην Αφρική.

O Toscani έχει επίσης, καταδικαστεί σε πρόστιμο 8 χιλιάδων ευρώ για προσβλητικά σχόλια που έκανε, πάντα από τα μικρόφωνα της La Zanzara, κατά του Matteo Salvini.

ΚΟ / πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και από τον Άρη να ερχόταν, θα έπρεπε να αλλάξουμε τον πολιτισμό μας επειδή αυτουνού θα του φαινόταν περιέργο? Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό του..να πω επίσης ότι η μούρη του μου φαίνεται περίεργη, θα την αλλάξει επειδή δεν μου αρέσει? Οι αριστεροί δεν επιχειρηματολογούν με βάση τους κανόνες της λογικής γτ πολύ απλά είναι ηλίθιοι.

W.A.S. είπε...

αντι για 4.000 ευρω ας τον αφησουν 4 χρονια στην υπογα του βατικανου να στρωσει

Ανώνυμος είπε...

μα δεν ειπε και ψεμματα αληθειες ειπε,αλλα γιατι τις ειπε?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή έκανε έρευνα και είδε ότι οι ομοφυλόφιλοι εκεί είναι περισσότεροι από άλλους κλάδους(π.χ.καλλιτέχνες-ηθοποιοί-δημοσιογράφοι κλτ) ; Το ακούω και εδώ στην Πατρίδα μας να το λένε και φυσικά είναι μία απόπειρα ρίψης λάσπης εναντίον του κλήρου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω, χάνω πάσα ιδέα...Η Καθολική εκκλησία είναι ένας οχετός ακολασίας και το ξέρει Ο πλανήτης όλος πάρα πάρα πολύ καλά. Δεν είπε ψέμματα. Μια αναζήτηση στο νετ θα βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες δημοσιεύματα, ο Άγιος Παΐσιος και οι Πατέρες ήξεραν γιατί έλεγαν εωσφορικη την Καθολική εκκλησία. Ποσώς με ενδιαφέρει αν είναι αριστερός αυτός που το είπε. Η μήπως δεν ξέρετε τα τέρατα που γινόντουσαν στην Ιρλανδία και τους ομαδικούς τάφους βρεφών στο Tuam και τα αναρίθμητα κρούσματα παιδεραστίας στην Καθολική εκκλησία; Αυτοι οι ακολαστοι είναι για τα μπουντρουμια. Η Dolores O Riordan των Granberries γιατί αυτοκτόνησε γεμάτη ψυχολογικα που δεν ξεπέρασε; Το ίδιο έκαναν στον Carlos Santana μικρό. Απλά να εθελοτυφλούμε γιατί είναι φιλελες αυτός που το είπε και δεν μας αρέσει; Dont shoot the messenger αγαπητοί. Δεν είμαστε καλά...