Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Ο ΟΗΕ λανσάρει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη



Ο νέος ιστότοπος του ΟΗΕ παρουσιάζει τη νέα οικονομική, πολιτική και ευτυχισμένη παγκόσμια τάξη. Ο Happytalism είναι ο νέος παγκόσμιος καπιταλισμός και πρέπει να μας επιβληθεί.


Τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) έχουν δημιουργήσει ένα portal με τίτλο The United Nations New World Order: Η Νέα Παγκόσμια Τάξη των Ηνωμένων Εθνών.

Την επόμενη μέρα, η σελίδα τροποποιήθηκε ελαφρώς, συμπεριλαμβανομένης της διαγραφής των ονομάτων του Ndaba Mandela (Ντάμπά Μαντέλα) - που είναι εγγονός του Nelson Mandela - και του Jamye Illien.
Το ζεύγος Mandela και στην μέση ο Gates
Ο Ndaba ήταν ο Πρεσβευτής των Ηνωμένων Εθνών για το AIDS (Παγκόσμιος Πρέσβης του UNAIDS) και ο οργανισμός του δέχθηκε υπόσχεση δωρεάς 750 εκατομμυρίων δολαρίων από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.


Ο Jayme Illien
Ο Illien είναι ο ιδρυτής του Happytalism και διευθυντής της UNIDOHappiness. Υπήρξε σύμβουλος και εκπρόσωπος του ΟΗΕ και το 2012 πέρασε το ψήφισμα UNIDOH στα Ηνωμένα Έθνη και στα 193 κράτη μέλη.

Το project New World Order του ΟΗΕ είναι επίσης γραμμένο από τον Illien. Οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες, καθώς στην δήλωση του προγράμματος στον ιστότοπο αναφέρει σαφώς:

"Το Πρόγραμμα United Nations New World Order είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία υψηλού επιπέδου που ιδρύθηκε το 2008 για την προώθηση ενός νέου οικονομικού παραδείγματος, μιας νέας πολιτικής τάξης και, γενικότερα, μιας νέας παγκόσμιας τάξης για την ανθρωπότητα, η οποία επιτυγχάνει τους παγκόσμιους στόχους αειφόρου ανάπτυξης του ΟΗΕ έως το 2030 και την ευτυχία, την ευημερία και την ελευθερία κάθε ζωής στη γη μέχρι το 2050". 
Μεταξύ άλλων, ο νέος ιστότοπος του ΟΗΕ είχε προηγουμένως τεθεί υπόψη της δημοσιογράφου της Russia Today, Helen Buyniski, αλλά και η Yahoo Finance έχει επίσης αναφέρει το UNNWO, ήδη από τις 19 Μαρτίου.

Το hashtag #TenBillionHappy συγκεντρώνει προγράμματα που ξεκινούν αυτό που ονομάζεται τώρα "happytalism", λέξη που συνδέεται με τον «καπιταλισμό», αλλά που επικεντρώνεται περισσότερο στο να είναι 10 δισεκατομμύρια άνθρωποι της γης έως το 2050 «ευτυχισμένοι» υπό τον νέο παγκόσμιο οργανισμό υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. 

«Ο Happytalism είναι ένα νέο οικονομικό παράδειγμα που θέτει την ευτυχία, την ευημερία και την ελευθερία στο επίκεντρο των μοντέλων της ανθρώπινης ανάπτυξης, των συστημάτων και κάθε ζωής», γράφει ο ΟΗΕ. Το λογότυπο περιέχει μια καρδιά, η οποία παραπέμπει στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης, τα προγράμματα εμβολιασμού και πολλά άλλα.


"Η Διεθνής Ημέρα Ευτυχίας του ΟΗΕ (UNIDOHappiness) αναγνωρίζει την ευτυχία ως θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και στόχο και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου". Το λογότυπο έχει ένα σύμβολο παρόμοιο με εκείνο της Nike, το οποίο μπορεί επίσης να είναι φως φεγγαριού που δείχνει ένα λαμπερό αστέρι.

Ιδιωτική ή επίσημη πολιτική;

Αν και ο άνθρωπος πίσω από το UNNWO είναι και υπήρξε σημαντικός για πολλές αποστολές του ΟΗΕ και διέθετε τμήματα της πολιτικής των Ηνωμένων Εθνών, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η νέα διαδικτυακή πύλη εγκρίθηκε επίσημα από τον ΟΗΕ.

Ο ιστότοπος αναφέρει τον Illien ως ιδιοκτήτη, καθώς και τα δύο ψηφίσματα που ενέκρινε ο ΟΗΕ των οποίων υπήρξε συντάκτης, του UN66281 και του UN65309. το κατά πόσο το UNNWO ή τα λογότυπά του έχουν δημιουργηθεί επίσημα από τον ΟΗΕ εξακολουθεί να είναι ασαφές ή εάν είναι νόμιμο για τον Illien να τα χρησιμοποιεί.

Πάντως, το πρόγραμμα της UNNWO συνάδει με τις επίσημες φιλοδοξίες του ΟΗΕ. Εάν το μάρκετινγκ του project προωθηθεί, είναι αναμενόμενο ότι η ρητορική θα είναι ελαφρώς πιο ήπια για να φαίνεται λιγότερο επιθετική.


Το project Στόχοι Αειφόρου Ανάπτυξης (Sustainable Development Goals) περιγράφεται ως "προώθηση ενός νέου οικονομικού παραδείγματος για τον happytalism για την ανθρωπότητα που σημαίνει κινητοποίηση 30 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για την επίτευξη 17 παγκόσμιων στόχων του ΟΗΕ, 169 στόχων έως το 2030. Ελάτε μαζί μας".


Το είδα εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα να βλεπουν οι αφρο-αμερικανοι οτι με της ευλογιες των αφρικανων ηγετων τους ο ΠΟΥ κανει πειραματα στους λαους του και ας αφησουν το ανυπαρκτο ρατσισμο στης ΗΠΑ μην ξεχναμε οτι οι γνωστες νεοναζιστικες γκρουπες υπαρχουν στο αμερικανικο βορρα και οχι στο πατριωτικο νοτο εγω ειμαι χριστιανος στα προτυπα της ντοροθη ντει και του λεον τολστοι αρα αποριπτω τον φυλετικο δαρβινισμο αλλα οποιος θελει να ζησει με τους εθνικα και φυλετικα αδερφους του ειναι δικαιωμα του εφοσον δεν το επιβαλει στους αλλους οπως βλεπετε ειμαι ανοιχτο μυαλο και σεβομαι της εθνικες και φυλετικες ιδιαιτεροτητες του καθε λαου για αυτοδιαθεση διαβαζοντας αρθρα σας βλεπω οτι ο αντιρατσιστικος αμερικανικος βορρας εβγαζε πολυ χρημα απο το δουλεμποριο και αυτη σημερα μας πουλανε αντιρατσισμο η νεα αγγλια στο βορρα ανηκει απο τη βλεπω η υποκρισια των αντιρατσιστων εχει ονομα σας διαβαζω παρολο της πολιτικες και ιδεολικες διαφορες μας

Ανώνυμος είπε...

συνεχεια μου στο προηγουμενο σχολιο μου παγκοσμιος οργανισμος εγκληματος ειναι το πραγματικο ονομα του ΠΟΥ οι αριστεροι σημερα που δεν εχουν υπαταχθει στην ΝΤΠ βλεπουν την οργουελικη κοινωνια και παρατηρω οτι πολλοι αριστεροι μη υποταγμενοι τους ειρωνευονται οι νεοταξιτες αριστεροι ζουνε στο πετσι τους την νεοταξικη αριστερα που τους λεει συνωμοσιολογους ακροδεξιους για αυτο ας το κοιταξουν οσοι αριστεροι δεν ειναι υποταγμενοι στο τραπεζικο κεφαλαιο να ενωθουν με τους αντιδραστικους δεξιους οπως μας αποκαλουσαν τοσα χρονια ελπιζω τα σχολια μου να μην λογοκριθουν εγω ασπαζομαι τον χριστιανικο αναρχισμο της ντοροθυ ντει πολλοι με αποκαλουν αναρχικος της δεξιας εγω δεν κολαω ταμπελες απλως ασπαζομαι της χριστιανικες αξιες και τον πραγματικο ανθρωπισμο και οχι τον ανθρωπισμο της ανοιχτης κοινωνια αλλα σορος

Ανώνυμος είπε...

The Fall of the Cabal ~ Greek Subs ~ Part 1/10

https://www.youtube.com/watch?v=P0OkQz-0O8A&list=PLibbs2qJZ_a1_7TahjiY72F7-Nt_qKZpE

Ανώνυμος είπε...

Video: UN Agenda 2030 Exposed

https://www.globalresearch.ca/video-un-agenda-2030-exposed/5717356?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

Video: Plandemic Documentary: The Hidden Agenda Behind COVID-19

https://www.globalresearch.ca/video-plandemic-documentary-hidden-agenda-behind-covid-19/5712013?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles