Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Υπερβολική δόση wokeium

Του Kurt Schlichter (Townhall) / ΚΟ

ΚΟ:Woke” θεωρείται, υποτίθεται, ένα άτομο ή μια επιχείρηση ή μια κοινωνία που έχει «αφυπνισθεί» σε θέματα "κοινωνικής & φυλετικής δικαιοσύνης". Στην πραγματικότητα έχει «φάει αμάσητη» όλη την συστημική νεοταξική αριστερή political correct ατζέντα, τα συνθήματα της οποίας παπαγαλίζει.

Ο Καρλ Μαρξ, ο οποίος είναι δημοφιλής μεταξύ ανόητων και κακών ανθρώπων, κάποτε ονόμασε τη θρησκεία ως «όπιο των μαζών» και ενώ ένας τέτοιος ισχυρισμός είναι γελοίος (η πραγματική θρησκεία, δεν αποβλακώνει τους ανθρώπους, τους ενεργοποιεί, κάτι που το διεφθαρμένο Σύστημα μισεί και θέλει να την αντικαταστήσει με μια συμβιβασμένη ακίνδυνη ψευτοθρησκεία) το γεγονός είναι ότι το woke είναι το ίδιο ένα ναρκωτικό. Το Wokeium είναι το όπιο των βλαμένων. Και το διεφθαρμένο Σύστημα το προωθεί στις μάζες.

Γιατί προωθείται στους νέους, τους ευάλωτους, τους ανόητους και αποξενωμένους;

Επειδή αν σου έχει γίνει εμμονή το πως θα βρεις την επόμενη δόση woke, με το να βλέπεις παντού γύρω σου φανταστικούς “white supremacists” που παραμονεύουν σε κάθε γωνιά και με το να εξαπολύεις κυνήγι μαγισσών εναντίον όσων έχουν «κακές σκέψεις» θεωρώντας ότι αυτοί είναι η αιτία όλων των απογοητεύσεων και των αποτυχιών σου, δεν βλέπεις ποιος πραγματικά σε δουλεύει.

Το Wokeium διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Δεν βλέπεις την απάτη. Αντ’ αυτού, εστιάζεις σε ψευδείς εχθρούς, «εχθρούς» με τους οποίους αν δεν ήσουν εγκλωβισμένος στην ζαλισμένη μάζα θα έβλεπες ότι έχεις πολλά κοινά.

 Το Σύστημα θέλει εμάς τους κανονικούς σε πόλεμο με τους woke. Γιατί; Διότι εάν πολεμάμε ο ένας τον άλλον για αυτή την αδικαιολόγητη SJW ανοησία, δεν θα ενωθούμε ποτέ ενάντια στον πραγματικό εχθρό.

Στον πραγματικό εχθρό που διευθύνει ένα ανθεκτικό σύστημα όπου, αν επιχειρήσεις να σταθείς απέναντι, οι κανόνες αλλάζουν με μια τηλεφωνική κλήση.

Στον πραγματικό εχθρό που δημιουργεί ένα σύστημα όπου σου λένε ότι πρέπει να πας στο κολέγιο, όπου θα τρέφεσαι με ένα σωρό ανοησίες σε τεράστιες, απρόσωπες αίθουσες διαλέξεων και, στη συνέχεια, θα λάβεις ένα τεράστιο λογαριασμό που πρέπει να πληρώνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου, έτσι ώστε ένα σωρό αλήτες με διδακτορικά να μπορούν να απολαμβάνουν την αργομισθία τους.

Τον πραγματικό εχθρό που δημιουργεί ένα σύστημα όπου σου στερεί συνεχώς τη δύναμη να κυβερνήσεις τον εαυτό σου, όπου σου λέει συνεχώς ψέματα και που ενώ το Σύστημα πλουτίζει και τρώει τον αγλέορα, εσύ χάνεις την δουλειά σου.

Ωστόσο, υπό την επήρεια του wokeium, εσύ θα βλέπεις ότι ο εχθρός σου, η αιτία όλης της δυστυχίας σου, είναι αυτός ο φορτηγατζής που του αρέσει ο Trump.

Αυτός και οι κακές του σκέψεις και ο Χριστός του και τα όπλα του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ζωή σου είναι χάλια. Αυτός, αυτός ο φορτηγατζής από το Τενεσί με το καπέλο MAGA, σκέφτεται λάθος πράγματα, φταίει για όλα τα προβλήματά σου. Όχι οι άνθρωποι που διευθύνουν όλα τα θεσμικά όργανα, που λαμβάνουν όλες τις αποφάσεις και που σου έριξαν το δόλωμα του SJW και σε τσάκωσαν.

Έτσι σε κάνει το wokeium να σκέφτεσαι, ότι όλοι αυτοί είναι κακοί και σατανικοί και ρατσιστές και σεξιστές και τρανσφοβικοί και και… καλύτερα να μην τους μιλάς! Σίγουρα καλύτερα να μην έχεις καμία σχέση μαζί τους. Ίσως καταλάβεις ότι έχετε απέναντι τον ίδιο πραγματικό εχθρό.

Αλλά αν ο εθισμένος στο woke αρχίζει να αποτοξινώνεται και να μιλάει με αυτόν τον φορτηγατζή, μπορεί να δει ότι μοιράζεται πολύ περισσότερα κοινά με αυτόν τον τύπο παρά με αυτούς τους πλούσιους μπάσταρδους που ωθούν το wokeium.

Οι τοξικομανείς του woke δεν είναι χρήσιμοι για τις τράπεζες. Ούτε αυτός.

Οι τοξικομανείς του woke δεν είναι χρήσιμοι για τη Wall Street Ούτε αυτός.

Οι τοξικομανείς του woke δεν είναι χρήσιμοι για τους ατελείωτους πολέμους που δημιουργούν ντελίριο ενθουσιασμού στην κυβερνώσα κάστα μας. Ούτε αυτός.

Για το σύστημα είναι ανάξιος λόγου και το ίδιο ο τοξικομανής του woke.

Όπως όλα τα ναρκωτικά, το woke έχει σχεδιαστεί για να αλλάξει την πραγματικότητα. Πρόκειται για το «πώς αισθάνεσαι». Σνιφάρεις μια καλή δόση και αμέσως αισθάνεσαι ότι έχεις κάποιο νόημα και σκοπό στη ζωή σου. Βρίσκεσαι στην πλευρά των «καλών». Ω, πόσο ωραία αισθάνεσαι! Να κάτι που σου δίνει έναν σκοπό. Το Wokeium σου δίνει αυτό το νόημα που δεν είχες ποτέ, επειδή οι γονείς σου, και αυτοί ρημαγμένοι από το ίδιο σύστημα, χώρισαν. Η μαμά σου δεν σε πήγε στην εκκλησία και η κοινότητά σου δεν ήταν καθόλου κοινότητα. Μεγάλωσες κενός, άδειος, αλλά λαχταράς για νόημα όπως όλοι οι άνθρωποι. Και αυτή την κενή φλέβα, βρήκε το Σύστημα να σου κάνει ένεση με το wokeium.

Η πρώτη δόση ήταν δωρεάν, αλλά η επόμενη πληρώνεται. Τώρα είσαι εθισμένος. Θα είσαι πάντα και για αυτό θα ζητάς όλο και περισσότερο και θα τρελαίνεσαι καθώς θα κυνηγάς τον SJW δράκο.

Οι εθισμένοι στο woke βλέπουν παντού λευκούς ρατσιστές, κάτω από το κρεβάτι τους, να ανεβαίνουν στους τοίχους, να τους παρακολουθούν μέσα στο σκοτάδι.

Οι εθισμένοι στο woke γνωρίζουν ότι οι άνδρες μπορούν να μετατραπούν σε γυναίκες - και μετά πάλι να αλλάξουν ξανά! - από τη δύναμη της επιθυμίας, και να αποδεχτούν  με ευκολία ότι περίοδο έχουν πολλοί άντρες.

Οι εθισμένοι στο woke ξέρουν ότι οι κακοί άνθρωποι βρίσκονται γύρω τους, αλλά περιέργως δεν βρέθηκαν ποτέ στο Bel Air ή στο Hamptons ή στο Scat Francisco, αλλά στις μεσοδυτικές πολιτείες, αν και ποτέ δεν έχουν πάει εκεί. Εκεί βρίσκεις τους κακούς ανθρώπους, που τυχαίνει να είναι οι εχθροί των ανθρώπων που ωθούν το wokeium.

Παραδέξου το.

Εάν είσαι woke τοξικομανής, κοιτάς γύρω σου και οι φίλοι σου είναι άσχημοι, τρυπημένοι και πάντα θυμωμένοι. Έτσι είσαι κι εσύ. Η meth καταστρέφει τα δόντια σου, αλλά ξυπνά το σώμα και την ψυχή σου. Απλώς το woke σε κάνει να νιώθεις κάτι και για σένα – που η κάστα που κυβερνά σε έχει προδώσει, σε εκμεταλλεύεται και σε τυλίγει με τα ψέματά της - αυτό είναι αρκετό.

Αλλά δεν θα έπρεπε να είναι.

Μπορείς να δώσεις μια κλωτσιά σε όλα αυτά. Μπορείς να απεξαρτηθείς.

Το woke είναι ένα ναρκωτικό που διαστρεβλώνει την πραγματικότητά σου για να σε τυφλώσει ώστε να μην δεις το συμφέρον σου και να σε εμποδίσει να συμμαχήσεις με ανθρώπους που έχουν επίσης αδικηθεί από ένα διεφθαρμένο σύστημα.

Το woke διαιρεί κάθε αντιπολίτευση στο Σύστημα, κι έτσι οι εθισμένοι στο woke πολεμούν έναν ψεύτικο εχθρό αντί για τον πραγματικό.

Μην πάρεις λοιπόν, την επόμενη δόση. Μείνε καθαρός. Και ρίξε μια ματιά σε εκείνους τους ανθρώπους που έχεις πειστεί ότι είναι εχθροί σου. Μίλησε μαζί τους. Δες πώς σκέφτονται. Και θα δεις ότι δεν είναι εχθροί. Και, το πιο επικίνδυνα από όλα για το διεφθαρμένο Σύστημα, θα δεις ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός σου για πρώτη φορά.

ΚΟ / πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το γήινο βιολογικό περιβάλλον είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρεί ασταθή την αρμονία. Πάντα υπήρχε και θα υπάρχει ένα ποσοστό ατόμων με διαταραχές, οι οποίες ενσπείρονται στα υπόλοιπα άτομα μέσω των κοινωνικών επαφών και αφείεται στην άμυνα του κάθε ενός ξεχωριστά, αν θα νοσήσει ή όχι. Απλώς, σήμερα με την ταχύτητα των επικοινωνιών, η διασπορά εκτός από ταχεία είναι και επιδραστικώτερη.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό...

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγαλο ευχαριστω και απο μενα για ολο αυτο το τιτανιο εργο σου εδω και χρονια. Ετυχε να παρακολουθησω καποιες παιδικες σειρες στο netflix , και μου επεσε το σαγονι απο την προπαγανδα. Διεκρινα απιστευτο υποβιβασμο των λευκων ηθοποιων (αναφερομαι στον υποδυομενο χαρακτηρα) , σε σχεση με τους εγχρωμους συνπρωταγωνιστες τους. Αν μου επιτρεπεις , ισως θα επερεπε περαιτερω να αναλυθει ο ρολος της πλατφορμας αυτης.
Φιλικα
Κιτσος

Ανώνυμος είπε...

Αν προσέξεις στις ταινίες, πάντα τις υψηλές θέσεις (Π.Χ. Αρχηγός της αστυνομίας,ή κάτι παρόμοιο) τις κατέχουν έγχρωμοι και οι Λευκοί είναι εκείνοι που πάντα είναι σε κατώτερες θέσεις και δέχονται εντολές...

(Προπαγάνδα περί ανωτερότητας των έγχρωμων έναντι των Λευκών)...

Αυτό δεν είναι ρατσιστικό;

Αλλά ρατσιστές είναι μόνο οι Λευκοί,ξέχασα...