Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Τα παιδιά που μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλα ζευγάρια έχουν 7 φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν "μη ετεροφυλόφιλες προτιμήσεις"


Ο Βρετανός τραγουδιστής Έλτον Τζον δεν θα μπορέσει να υιοθετήσει τον Λεβ, ένα αγοράκι 14 μηνών από την Ουκρανία, επειδή στην Ουκρανία δεν επιτρέπει την υιοθεσία από αλλοδαπούς παρά μόνο εάν πρόκειται για παντρεμένα ζευγάρια. Οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων δεν αναγνωρίζονται στην Ουκρανία. Ο σερ Έλτον Τζον είναι "παντρεμένος" από το 2005 με το σύντροφό του, Ντέιβιντ Φέρνις. (Πηγή: www.express.gr)


Αμερικάνα ψυχολόγος, με πείρα από κλινικές και εγκληματολογικές έρευνες, προειδοποιεί ότι τα παιδιά που ζουν με ομοφυλόφιλα ζευγάρια φαίνεται να έχουν επτά φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν "μη ετεροφυλόφιλες προτιμήσεις" από ό, τι τα άλλα παιδιά.


Ωστόσο αυτοί που νομοθετούν και προωθούν την πολιτική της «πλήρους ισότητας» υπέρ των ομοφυλόφιλων, δεν έχουν ιδέα για τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών, οι οποίες, άλλωστε, ποτέ δεν δημοσιεύονται.


"Από μία έρευνα ... η οποία δεν είναι οριστική, προκύπτει ότι τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει με ανοικτά ομοφυλόφιλους γονείς είναι πολύ περισσότερες πιθανότητες να ακολουθήσουν και αυτά μία ομοφυλοφιλική συμπεριφορά, παρά τα παιδιά που μεγάλωσαν σε ετεροφυλοφιλικές οικογένειες (Σ.Σ. βλέπετε…στον θαυμαστό «νέο κόσμο» μας θα πρέπει να επανακαθορίσουμε τον όρο «οικογένεια» και να διευκρινίζουμε πλέον, εάν πρόκειται για «ετεροφυλόφιλη» ή «ομοφυλόφιλη»…), αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Trayce L. Hansen (φωτο).


Σύμφωνα με την μελέτη της φαίνεται ότι παιδιά που μεγάλωσαν με ζευγάρι ομοφυλόφιλων ή αμφιφυλόφιλων έχουν περίπου επτά φορές περισσότερες πιθανότητες, από τον γενικό πληθυσμό, να παρουσιάσουν στο μέλλον, μη ετεροφυλοφιλική σεξουαλική προτίμηση."

Οι μελέτες, μέχρι τώρα, αποδεικνύουν ότι υπάρχει ένα ποσοστό μεταξύ του 8% έως και 21% στα παιδιά που μεγάλωσαν με ομοφυλόφιλους γονείς, τα οποία προσδιορίζουν τους εαυτούς τους ως «μη-ετεροφυλόφιλους»," γράφει η ψυχολόγος.

«Για να γίνει κατανοητή η σύγκριση», συνεχίζει η ψυχολόγος, «το ποσοστό, σήμερα, στον γενικό πληθυσμό της χώρας, που προσδιορίζεται ως «μη ετεροφυλόφιλοι» είναι της τάξης του 2%!

Ως εκ τούτου, αν τα ποσοστά αυτά είναι αληθινά, τα παιδιά των ομοφυλόφιλων έχουν 4 έως 10 φορές μεγαλύτερες πιθανότητες να αναπτύξουν μια μη-ετεροφυλόφιλη προτίμηση σε σχέση με τα άλλα παιδιά."

Φυσικά άλλοι οι ερευνητές αρνούνται ότι υπάρχουν τέτοιες διαφορές

«Πολλοί πιστεύουν ότι τα αποτελέσματα τέτοιων ερευνών αποκρύβονται, προκειμένου να μην θιχτεί η ‘φιλο-ομοφυλοφιλική τους ατζέντα’ και το φιλο-ομοφυλοφιλικό, κοινωνικό τους προφίλ» αναφέρει το ρεπορτάζ.

Για παράδειγμα, η Hansen, μεταξύ των πολλών μελετών, επανέφερε την εργασία των Golombok και Tasker, από το 1996.

Οι συντάκτες αυτής της μελέτης αφού εξέτασαν αποκλειστικά, παιδιά ομοφυλόφιλων γονέων, βρήκαν ότι "η μεγάλη πλειοψηφία των παιδιών που μεγάλωσαν σε οικογένειες λεσβιών προσδιορίζονταν ως ετεροφυλόφιλοι."

Η Hansen αναφερόμενη σε αυτήν την μελέτη, είπε ότι προκειμένου ένα ενήλικο παιδί να χαρακτηρίσει τον εαυτό του ως μη ετεροφυλόφιλο, έπρεπε να προσδιορίσει τον εαυτό του ως «μη ετεροφυλόφιλο» για το παρόν, αλλά και να δεσμευτεί ότι και στο μέλλον η ταυτότητα του θα παραμείνει ως «μη-ετεροφυλόφιλος» - πολύ ασυνήθιστη μέθοδος για να κωδικοποιήσουμε την «μη ετεροφυλοφιλία».

«Οι συγγραφείς της μελέτης», συνέχισε η Hansen, «δεν ανέφεραν στα παιδιά αυτό το σημείο και δεν τους έδωσαν τυχόν διευκρινίσεις ή σχόλια σχετικά με αυτό.

Ωστόσο, ένα ποσοστό 16% των ατόμων που έχουν μεγαλώσει με λεσβίες, βρέθηκε να έχει ομοφυλόφιλες ή αμφιφυλόφιλες προτιμήσεις, ενώ το ποσοστό στα παιδιά των ετεροφυλόφιλων ήταν 0%»!!!

Συγκρίνετε το 16% με το 0%!

«Επιπλέον, το 67% των παιδιών με παρελθόν από λεσβιακές οικογένειες, δήλωσε ότι «στο παρελθόν θεωρούσαν, ή σκέφτονταν ότι υπάρχει μια πιθανότητα στο μέλλον, να έχουν κάποια εμπειρία έλξης για το ίδιο φύλο ή να έχουν κάποια σεξουαλική σχέση με άτομα του ιδίου φύλου ή και τα δύο» σε σύγκριση με το 14% των παιδιών από οικογένειες ετεροφυλόφιλων».

Συγκρίνετε 67% με 14%!!

Αξίζει να προσεχθεί το γεγονός ότι ένα ποσοστό 8% των ενηλίκων παιδιών που έχουν ανατραφεί με λεσβίες "είχαν κάποια ομοφυλοφιλική σχέση, ακόμη και αν σεξουαλικά δεν ελκύονταν από άτομα του ιδίου φύλου!!," γράφει η Χάνσεν.

Η Hansen, η οποία ασχολείται με θέματα που αφορούν τον γάμο, την ανατροφή των παιδιών, τις σχέσεις ανδρών και γυναικών, είπε στο WorldNetDaily.com, (WND), ότι είναι λίγες οι επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που υπάρχουν στα παιδιά που μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους γονείς και δεν μπορούν να εξαχθούν οριστικά συμπεράσματα.

«Ωστόσο», είπε, «κάποιες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες, δείχνουν ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, αντιλαμβάνονται διαφορετικά την ταυτότητα του φύλου τους και έχουν διαφορετική συμπεριφορά όσον αφορά τον ρόλο του φύλου τους, από τα παιδιά που μεγάλωσαν με ετερόφυλα ζευγάρια.

Πάντως η απόκρυψη αυτών των πληροφοριών δεν αποτελεί έκπληξη...

"Οι περισσότεροι από τους ερευνητές που ασχολούνται με τη μελέτη των παιδιών από ομοφυλόφιλους γονείς, έχουν αυτοανακηρυχθεί ερευνητές με θετική στάση προς τους ομοφυλόφιλους γονείς," είπε στο WND η Χάνσεν.

«Πολλοί από αυτούς τους ερευνητές, καθώς και άλλοι, παραδέχονται ότι η αναγνώριση των διαφορών μεταξύ παιδιών ομοφυλόφιλων και ετεροφυλόφιλων γονέων, θα ήταν επιζήμια για τον στόχο τους που είναι δεν είναι άλλος παρά η ευρεία αποδοχή από την κοινωνία του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, η καθολική αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως κάτι το απόλυτα «φυσιολογικό» και «υγιές», η αποδοχή της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια κ.α.

"Η απόκρυψη ή η υποβάθμιση των αποτελεσμάτων της έρευνας, η οποία αποκαλύπτει τις διαφορές μεταξύ των παιδιών που έχουν ανατραφεί με ομοφυλόφιλους και εκείνων που έχουν ανατραφεί με ετεροφυλόφιλους, σαφώς επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτονται, αλλά και ψηφίζουν οι πολίτες, κρίνουν οι δικαστές, αποφασίζουν οι κυβερνήτες και νομοθετούν οι νομοθέτες, σε θέματα σχετικά με τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων και γενικότερα με την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας.

«Οι συνθήκες υπό τις οποίες ανατρέφονται τα παιδιά, είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα για μία πολιτισμένη κοινωνία.

Τα νεότερα κοινωνικά πειράματα, όπως το γρήγορο και εύκολο διαζύγιο και η ευρεία αποδοχή και διάδοση των «μονογονεϊκών οικογενειών», οδήγησαν σε πλήρη καταστροφή, εξαιτίας της αύξησης του αριθμού των «ορφανών» παιδιών από πατέρα, πολλά από τα οποία τώρα γεμίζουν τις φυλακές.

Οι υπεύθυνοι της λήψης αποφάσεων, οι δικαστές, και οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια: τα παιδιά χρειάζονται τους πατέρες και ο επαναπροσδιορισμός του γάμου κάτω από την πίεση της «εξέλιξης» στις κοινωνίες των ανθρώπων θα οδηγήσει, με την θέλησή μας, σε στέρηση ακόμη περισσότερα παιδιά"είπε στην έκθεσή της.

"Οι ομοφυλόφιλοι και τα άλλα άτομα που υποστηρίζουν τον «αγώνα» τους, εύλογα επιθυμούν την κοινωνική και νομική αποδοχή του ομοφυλοφιλικού τρόπου ζωής και των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

Μία από τις μεθόδους για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι να πειστεί το κοινό ότι οι ομοφυλόφιλοι γονείς δεν είναι επιζήμιοι για τα παιδιά. Η απόκρυψη ή η υποβάθμιση των πορισμάτων της έρευνας που αποκαλύπτει ότι τα παιδιά που μεγάλωσαν με ομοφυλόφιλους οπωσδήποτε διαφέρουν από τα άλλα παιδιά, είναι μέρος αυτής της κοινωνικής-πολιτικής ατζέντας που προορίζεται για την εξουσία, τους ψηφοφόρους και τους δικαστές », είπε.

Η Hansen θεωρεί ότι οι επιστήμονες δεν μπορούν να αποφύγουν τις προκαταλήψεις τους – καθώς το θέμα αυτό (στις ΗΠΑ) είναι αρκετά «συναισθηματικά φορτισμένο».

Αλλά αν θέλουν οι συντάκτες αυτών των μελετών να ονομάζονται επιστήμονες και όχι ακτιβιστές, "θα πρέπει να αναιρέσουν τις προκαταλήψεις τους και απρόσκοπτα να παρουσιάσουν τα πορίσματά τους», έγραψε.

"Κανέναν δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι ομοφυλόφιλοι γονείς έχουν περισσότερες πιθανότητες να μεγαλώσουν ομοφυλόφιλα παιδιά.

Μην ξεχνάμε ότι ένα από τα λίγα ειλικρινή άτομα που έχει ταχθεί υπέρ των ομοφυλοφίλων, διακήρυξε, «Φυσικά τα παιδιά μας θα είναι διαφορετικά», κατέληξε η Χάνσεν.


Πηγή: WorldNetDaily


--ΠΑΝΩ: Φωτογραφία Ασφαλιστικής Εταιρίας που παρουσιάζει ομοφυλόφιλο ζευγάρι

και

ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Απίστευτη προπαγανδιστική φιλο-ομοφυλοφική αφίσα στην Ιταλία.


--Κανένας δεν γνωρίζει με ακρίβεια πόσα είναι σήμερα, τα παιδιά που μεγάλωσαν με ομοφυλόφιλα ζευγάρια στις ΗΠΑ. Υπολογίζονται από1 έως 9 εκατομμύρια.


--Σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια:

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν σήμερα, 270.000 παιδιά που ζουν με ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Από όλες αυτές τις υιοθεσίες, το ένα τέταρτο, ή 65.000, έχουν εγκριθεί.

Η υιοθεσία από ζευγάρια του ιδίου φύλου είναι νόμιμη στη Γκουάμ, στην Ανδόρα, στο Βέλγιο, στον Καναδά, στην Δανία, στην Ισλανδία, στις Κάτω Χώρες, στην Νορβηγία, στην Σουηδία, στην Νότια Αφρική, στην Ισπανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε δύο πολιτείες της Αυστραλία (ACT και WA) και σε 14 πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών. Στη Γερμανία, Φινλανδία, Γροιλανδία, Τασμανία της Αυστραλίας και στο Ισραήλ η υιοθεσία επιτρέπεται, έτσι ώστε ο ένας από τους δύο συντρόφους σε σε μια «αστική ένωση» να μπορεί να υιοθετήσει το βιολογικό του παιδί ή το παιδί του συντρόφου του / της .


--Διαβάστε στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ την απίστευτη ιστορία της Lisa Miller, στο Ετοιμαστείτε για την επέλαση των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων"...

Η Αμερικάνα Lisa Miller, πρώην λεσβία συζούσε με την Janet Jenkins, μέχρι που αποφάσισε να διακόψει την ομοφυλοφιλική σχέση, λόγω του ότι έγινε χριστιανή. Η Jenkins, μετά τον χωρισμό κατέφυγε στα δικαστήρια διεκδικώντας το παιδί της Miller, (το οποίο μεγάλωναν μαζί σαν ζευγάρι) επιδιώκοντας να πάρει την πλήρη κηδεμονία της μικρής Ισαβέλλας, κατηγορώντας την Miller (βιολογική μητέρα) ότι δεν είναι πλέον κατάλληλη για μητέρα λόγω της «χριστιανικής ανατροφής» με την οποία θέλει να μεγαλώσει το παιδί…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ο Ricky Martin "κουνάει την αχλαδιά";!Δηλώνει ανοικτά ομοφυλόφιλος.Είδα αφιέρωμα στη ζωή του σήμερα.Ζει με τα δύο παιδιά του από παρένθετη μητέρα αλλά χωρίς μαμά να τα μεγαλώνει!Ευχαριστούσε την δική του μητέρα που του τα μεγάλωνε!Τελικά τα περισσότερα αγοράκια για τα οποία κάνουν υστερίες τα κοριτσάκια αποδεικνύονται...φιλενάδες.

Ανώνυμος είπε...

ονοματα δεν εχει? ποιος ειναι ο ψυχολογος για παραδειγμα? "αμερικάνα ψυχολογα"??? "ερευνα που δεν εχει ολοκληρωθει"???

SkyWatcher είπε...

Αν διάβαζες καλύτερα θα το έβρισκες.